Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μου φενετε πολυ πιθανο αυτο που λες Νεμινα αφου κι εμενα οι παπουδες μου ειχαν γαλαζια και αν υσχιει αυτο για τους παπουδες-γιαγιαδες ειμαι γκαντεμο... Ολοι εκτος απ τη μαμα μου (πρασινα) εχουν καστανα και η κορη που ολοι περιμεναν ανοιχτοχρωμα μας βγηκε με καστανα με ελαχιστο μελί σε μερικα σημεια-φωτισμους. Οταν ηταν μωρο τη φωναζαν ουρανιο τοξο γιατι αλλαζαν απο ωρα σε ωρα, μοβ, μπλε, πρασινα, γαλαζια, γκριζα... τα ειχαμε παιξει και κρατησε ολο τον πρωτο χρονο! Ο γιατρος στο νοσοκομειο μας ειπε οτι ολοι γενιουντε με μπλε ματια εκτος απο τα αφρικανικα και ασιατικα φιλα, τωρα ο Μασσιμο πως γενιθηκε με καστανα δεν ξερω...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρααααααα!!

Τατουμ ζηλεύωωωωωω θέλω και εγώ μια τέτοια!!Να απλώνομαι!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Εγω ακόμα να αδιαθετήσωωωω!!!:P:p:p

Βρε κορίτσια, εμένα η δικιά μου εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να σηκωθεί!!! Φτάνει μέχρι 45 μοίρες!!!Φοβάμαι μην ξυπνήσω καμιά μέρα και την δω να κάθεται!!! Αλήθεια πότε κάθονται???

Κ επιπλέον έχουμε πολλά σάλια!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Τι είναι αυτό πάλι ?? Βρέχει όλα τα φορμάκια,,, πρέπει να της αγοράσω σαλιάρες!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εμείς ξεκινήσαμε να βγάζουμε και σαλάκια εκτος από το περισσευούμενο φαγητό! Με ένα πανάκι στο χέρι είμαι να σκουπίζω τη μικρή ξυνίλα τόσες εβδομάδες :P

Μια χαρά η δικιά σου... μη ξυπνήσεις και τη δεις όρθια να σου λέει "μάνα πέσε ένα 50ευρω, έχω έξοδο!":tongue:

Δεν είχαμε σκοπό να τη ζυγίσουμε αυτή την εβδομάδα την καλή μας αλλά μας έπιασε ο διάολος... πήραμε 265γρ αυτή την εβδομάδα (που εγώ νόμιζα ότι τρώει λιγότερο γιατί συχνά ήταν το στήθος τούμπανο!):rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μου φενετε πολυ πιθανο αυτο που λες Νεμινα αφου κι εμενα οι παπουδες μου ειχαν γαλαζια και αν υσχιει αυτο για τους παπουδες-γιαγιαδες ειμαι γκαντεμο... Ολοι εκτος απ τη μαμα μου (πρασινα) εχουν καστανα και η κορη που ολοι περιμεναν ανοιχτοχρωμα μας βγηκε με καστανα με ελαχιστο μελί σε μερικα σημεια-φωτισμους. Οταν ηταν μωρο τη φωναζαν ουρανιο τοξο γιατι αλλαζαν απο ωρα σε ωρα, μοβ, μπλε, πρασινα, γαλαζια, γκριζα... τα ειχαμε παιξει και κρατησε ολο τον πρωτο χρονο! Ο γιατρος στο νοσοκομειο μας ειπε οτι ολοι γενιουντε με μπλε ματια εκτος απο τα αφρικανικα και ασιατικα φιλα, τωρα ο Μασσιμο πως γενιθηκε με καστανα δεν ξερω...

Έχουμε πάντα την ελπίδα να πάρει της μαμάς μου τα γαλανά ή έστω πράσινα. Εξάλλου και τα δικά μου δεν είναι σκούρα καστανά.... αναλόγως τι κοιτάζω:cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!

τι κανετε??

εμενα λενε οτι το δευτερο μοιαζει σε μενα γι να δουμε θα μεινει ετσι η θα αλλαξει

ρηνιω ο μεγαλος μου τα χρωματα τα εχει απο μενα ο αντρας μου ειναι μελχρινος κμια σχεση στα χρωματα ουτε ο μικρος ουτε ο μεγαλος

βρυκολακιαζω ρηνιω μου γιατι εκεινη την ωρα κοιμουνται ολοι και εγω χαλαρωνω καμια ωριτσα πριν παω για υπνο ειναι η ωρα μου που λενε μονο για μενα

καραμελ ελα ελα εχω ακομα 1-2 μη φανταστεις νομιζω θα προλαβεις ;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα!

Κι εμένα η δικιά μου προσπαθεί να σηκωθεί...δεν μας φτάνει που είναι ξενύχτισσα,αν περπατήσει και γρήγορα ποιός τη μαζεύει!!!

Σοφία πολύ ωραίο το βίντεο που ανέβασες σχετικά με τον θηλασμό και τον ύπνο...βέβαια μετα με πιάσαν τύψεις που την 'εχω τη δικιά μου στην κούνια στο άλλο δωμάτιο.Δεν ξέρω μήπως κάνω βλακεία;αλλά και 3άδα δε γίνεται..να διωξω τον Νίκο απο το κρεβάτι;ούτε αυτό γίνεται...η κούνια δε χωράει στο δωμάτιο..Βέβαια στο πρώτο πρωινό ξύπνημα γύρω στις 7:30 την παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι..βλακεία γιατί σήμερα ξυπνήσαμε 11 παρά...κι εγω αν ξυπνησω μετά τις 9:30 είναι σαν να έχω χάσει όλη τη μέρα..

Αύριο θα κάνουμε το εμβολιό μας..και ένεκα των απεργιών των Δήμων δεν μπορώ να της βγάλω ΑΜΚΑ να πάω να την ασφαλίσω να τελειώνω μ' έχουν πιάσει τα νεύρα μου..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εμένα η δικιά μου προσπαθεί να σηκωθεί...δεν μας φτάνει που είναι ξενύχτισσα,αν περπατήσει και γρήγορα ποιός τη μαζεύει!!!

Σοφία πολύ ωραίο το βίντεο που ανέβασες σχετικά με τον θηλασμό και τον ύπνο...βέβαια μετα με πιάσαν τύψεις που την 'εχω τη δικιά μου στην κούνια στο άλλο δωμάτιο.Δεν ξέρω μήπως κάνω βλακεία;αλλά και 3άδα δε γίνεται..να διωξω τον Νίκο απο το κρεβάτι;ούτε αυτό γίνεται...η κούνια δε χωράει στο δωμάτιο..Βέβαια στο πρώτο πρωινό ξύπνημα γύρω στις 7:30 την παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι..βλακεία γιατί σήμερα ξυπνήσαμε 11 παρά...κι εγω αν ξυπνησω μετά τις 9:30 είναι σαν να έχω χάσει όλη τη μέρα..

Αύριο θα κάνουμε το εμβολιό μας..και ένεκα των απεργιών των Δήμων δεν μπορώ να της βγάλω ΑΜΚΑ να πάω να την ασφαλίσω να τελειώνω μ' έχουν πιάσει τα νεύρα μου..

να σε ρωτησω κατι?? εγω για να παρω το μωρο απο το νοσοκομειο και να το δηώσω και να του βγαλω ληξιαρχικη πραξη μας ζητησαν αμκα εσεις δε βγαλατε τοτε??:rolleyes:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα!

.

εγω παλι που εχω 3 κρεβατοκαμαρες η μια δικη μας, η αλλη των παιδιων και τη τριτη την εχω κανει παιδοτοπο ομως εχω αφησει το κρεβατι μου μεσα ενα ημιδιπλο στην αρχη κοιμονουν με το μωρο εκει ο αντρας μου και ο γιος μου ο μεγαλος στη κρεβατοκαμαρα και στο παιδικο κανεις το παιδικο και ο παιδοτοπος ειναι διπλα διπλα λοιπον τωρα κοιμαμαι εγω στο παιδοτοπο και απο τη περασμενη εβδοαμδα εχω βαλει το μωρο στη κουνια νομιζω σιγα σιγα ο καθενας πρεπει να παει στη βαση του για να μαθαινει κιολας δε νομιζω να κανεις κακο μην εχεις τυψεις ολα καλα:)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω παλι που εχω 3 κρεβατοκαμαρες η μια δικη μας, η αλλη των παιδιων και τη τριτη την εχω κανει παιδοτοπο ομως εχω αφησει το κρεβατι μου μεσα ενα ημιδιπλο στην αρχη κοιμονουν με το μωρο εκει ο αντρας μου και ο γιος μου ο μεγαλος στη κρεβατοκαμαρα και στο παιδικο κανεις το παιδικο και ο παιδοτοπος ειναι διπλα διπλα λοιπον τωρα κοιμαμαι εγω στο παιδοτοπο και απο τη περασμενη εβδοαμδα εχω βαλει το μωρο στη κουνια νομιζω σιγα σιγα ο καθενας πρεπει να παει στη βαση του για να μαθαινει κιολας δε νομιζω να κανεις κακο μην εχεις τυψεις ολα καλα:)

κοίτα όπως τα έλεγε στο βίντεο η γιατρός και λιγάκι οι ορμόνες που κάνουν ακόμα σαν τρελλές και την τσακώνεις την καταθλιψάρα!!

και όλα όσα είπε σωστά...ναι ΌΛΑ τα θηλαστικα στη φύση δεν αποχωρίζουν τα μωρά απο τη μητέρα μέχρι να γίνουν ανεξάρτητα...τί να κάνω;φοβάμαι μην της αφήσω και κάνα ψυχολογικό κουσούρι!!και κυρίως μην αφήσω σε μένα κάνα ψυχολογικό κουσούρι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοίτα όπως τα έλεγε στο βίντεο η γιατρός και λιγάκι οι ορμόνες που κάνουν ακόμα σαν τρελλές και την τσακώνεις την καταθλιψάρα!!

και όλα όσα είπε σωστά...ναι ΌΛΑ τα θηλαστικα στη φύση δεν αποχωρίζουν τα μωρά απο τη μητέρα μέχρι να γίνουν ανεξάρτητα...τί να κάνω;φοβάμαι μην της αφήσω και κάνα ψυχολογικό κουσούρι!!και κυρίως μην αφήσω σε μένα κάνα ψυχολογικό κουσούρι...

η αληθεια ειναι και εγω στεναχωριεμαι που το αφηνω στη κουνια και ας μη θηλαζω μ αρεσει που κοιμομασταν αγκαλιτσα ασε που ετσι σηλωνομαι τρακοσες φορες να δω αν ειναι καλα αν αν αν αν αν κατλαβαινεις αλλα τι να κανω πρεπει να μαθει κι αυτο εγω εχω και το αλλο που το πρωι που ξυπναει ερχετε και αυτος στο κρεβατι και δε θελω να νομιζει οτι εχω το μωρο περισσσοτερο απο αυτον πιο πολυ γι αυτο το κανω:( αλλιως ακομα μαζι θα κοιμομασταν

τελικα αμκα δεν ειχατε βγαλει οταν δηλωσατε το μωρο??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι και εγω στεναχωριεμαι που το αφηνω στη κουνια και ας μη θηλαζω μ αρεσει που κοιμομασταν αγκαλιτσα ασε που ετσι σηλωνομαι τρακοσες φορες να δω αν ειναι καλα αν αν αν αν αν κατλαβαινεις αλλα τι να κανω πρεπει να μαθει κι αυτο εγω εχω και το αλλο που το πρωι που ξυπναει ερχετε και αυτος στο κρεβατι και δε θελω να νομιζει οτι εχω το μωρο περισσσοτερο απο αυτον πιο πολυ γι αυτο το κανω:( αλλιως ακομα μαζι θα κοιμομασταν

τελικα αμκα δεν ειχατε βγαλει οταν δηλωσατε το μωρο??

όταν δήλωσα το μωρό στο νοσοκομείο λες;δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτί αλλά θα ψάξω να δω μπας και το γράφει πουθενά...ούτως ή άλλως χρειάζομαι τη βεβαίωση απο τα ΚΕΠ για να την ασφαλίσω.

κι εγω Χαρά μου σηκώνομαι 450 φορές σε σημείο που τί να σου πω;;:mad: δεν κοιμόταν όμως στο πορτ μπεμπέ και δεν άφηνε και τον Νίκο να κοιμηθεί,μάλλον να ξεκουραστεί και άντε τώρα να έχεις βυτίο φορτωμένο με καύσιμα και να βγεις στον δρόμο και να μην έχεις κοιμηθεί και καλά....

το Νάσια βγαίνει απο το Αθανασία!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !! Κι εμείς του βγάλαμε αμκα τη δεύτερη μέρα ζωής για να τον δηλώσουμε στο μαιευτήριο .

Χαρά συνήθως από το αναστασία το βγάζουν αν και το άκουσα και από αθανασία

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Το Νάσια από το Αθανασία (νάσος είναι και ο πατέρας μου οπότε....;))

Όσο για το αμκα χρειάζεται μόνο για να μη σε χρεωσει το ιδιωτικό τις εξετασεις του μωρού. Νομίζω σε δημόσιο νοσοκομείο δε το ζητάνε.

Όσο για τον υπνο με το παιδί είναι και θέμα παιδιού. Άλλα είναι πιο ανεξάρτητα νωρίς και άλλα αργότερα.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εμενα αυτα τα είχε κανονισει ο συζυγος κατευθείαν (αμκα ασφαλεια κλπ) ούτως η αλλως επρεπε κ για τα τριτεκνα να ατ κανουμε. Βρε κοριτσια το ακούσατε; Οσοι γεννησαν από 1 Νοεμβριου δεν παίρνουν το εφαπαξ των τριτεκνων κι εμεις γεννηθηκαμε 16 Οκτωβρη! Φτηνα τη γλιτωσαμε!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...