-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, little miracle είπε:
εγω κοπελα μου μετα απο 11 χρονια ουσα υπογονιμη γυναικα θα σου πω ξανα οτι πλεον παιδι θα κανεις . ειδικα εφοσον μενεις εγκυος. ειναι κερα ως περα δεδομενο . μπορει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να βρεις την ακρη του νηματος και τι οντως φταιει στην περιπτωση σας, μπορει πραγματικα να ειναι απλα τυχαια γεγονοτα και η επομενη φορα να ειναι η τυχερη , ακομα και στην εσχατη που δεν αποδοσει τιποτα μπορει αργοτερα να γυρισει το μυαλο σου κι να επιλεξεις τη δωρεα , που πιστεψε με επειδη εχω πολλες φιλες που το επελεξαν δεν το μετανιωσαν λεπτο. εκει που ησουν ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις. εκαναντο πρωτο μου παιδι μετα απο 5,5 χρονια προσπαθειων και τα επομενα 6 προσπαθω για δευτερο. στο φορουμ διαβαζω κοπελες που προσπαθησαν πολλα παραπανω χρονια και τα καταφεραν. ξερω πως τωρα σου φαινονται ολα βουνο κ εχεις φτασει στο σημειο που ολα σε πονανε και τα βλεπεις μαυρα, αλλα αυτο το ταξιδι κανει ολο κυκλακια και θα δεις πως θα ξαναβρεις τη θεληση να τα δεις ολα αλλιως. μακαρι ολες να τα καταφερναμε με την πρωτη , αλλα και στατιστικα να το δεις οι περισσοτερες περνανε απο δυο τρεις γιατρους αλλαγες πρωτοκολων κτλ για να φτασουν στην επιτυχια. θελει γερο στομαχι, αντοχη, δυναμη και δυστυχως ενα πορτοφολι που μολις γεμισει αδειαζει στα κεντρα κ τις εξετασεις . απ την αλλη κοριτσι μου εγω προσωπικα λεω ας ειναι αυτο το μονο κακο και δυσκολο που θα αντιμετωπισω στη ζωη μου. ξερω ισως σου ακουγονται εξωγηινα ολα αυτα αλλα πιστεψε με μετα απο 11 χρονια και πολλη πολλη ψυχοθεραπεια εκει εχω καταληξει . οσο για τα ζευγαρια που λες δεν τα καταφεραν ποτε, πιστευω στο δικο τους δρομο και ταξιδι μαλλον συνειδητοποιησαν οτι δεν αντεχουν να χασουν τους εαυτους τους , γιατι πιστεψε με εκει ειναι το πιο δυσκολο κομματι . κοιτα να σαι καλα με τον ανθρωπο σου και να αλληλοστηριζεστε και πιστεψε με ολα θα γινουν . κρατα γερα και μην απογοητευεσαι. αφησε τον εαυτο σου να θρηνησει και να πεσει για λιγο και μετα θα βρεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις . μπορει να σου ακουγομαι εξωγηινη ξαναλεω αλλα το οτι μεσα σε ενα χρονο εχεις δυο εγκυμοσυνες ειναι σημαδι οτι σιγουρα θα ξαναεχεις μια που θα σου φερει ξαι παιδι . ξερω πως εσυ το βλεπεις καταστροφικα αλλα αν βγεις λιγο εξω σαν παρατηρητης εχεις απειρους λογους να ελπιζεις οτι ειναι απλα θεμα χρονου και καποιων διαφορετικων κινησεων.
Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό.
Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ.
Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω.
-
ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????
-
Θέματα
-
- 7.663 απαντήσεις
- 934.554 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.696 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.649 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.942 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.054 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.663 απαντήσεις
- 934.554 εμφανίσεις
-
- 1.785 απαντήσεις
- 226.998 εμφανίσεις
-
- 1.058 απαντήσεις
- 42.123 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 137 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 987 απαντήσεις
- 52.738 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 9.841 εμφανίσεις
-
- 966 απαντήσεις
- 98.696 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 192 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.626 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.207 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα