Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ΠΟυκαμισάκια ρινιώ!!!Βολεύουν πολύ στον θηλασμό!!!!!Μερικές φορές που έχω φορέσει μπλούζα , δεν βόλεψε, έπρεπε να σηκώνω συνέχεια την μπλούζα και να προσεχω που κάθομαι (να μην με βλέπουν εννοω)!!!ΜΠΡΡ και τώρα έχει και κρέυο και ξεβρακώνεσαι κιόλα !!ΧΑΧΑ!!

χαχαχα!!!!!!κι εγω γι'αυτό το λέω!!!για το ξεβράκωμα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω μπλουζακια (οχι ζιβαγκο) και το σηκώνω ή το κατεβαζω από πάνω και συνήθως σκεπάζομαι ελαφρως με την κουβερτούλα της μικρής. Αν κ δε θηλάζω δημοσίως, συνήθως σε κανα αυτοκίνητο καταλήγω...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εγω μπλουζακια (οχι ζιβαγκο) και το σηκώνω ή το κατεβαζω από πάνω και συνήθως σκεπάζομαι ελαφρως με την κουβερτούλα της μικρής. Αν κ δε θηλάζω δημοσίως, συνήθως σε κανα αυτοκίνητο καταλήγω...

δεν έχω πρόβλημα Σωτηρία μου,αν χρειαστείαλλά θα ήθελα και κάπως να καλύπτομαι-έχω και πράμα μπόλικο εγω!!!:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ουτε εγω εχω προβλημα, οι αλλοι εχουν! Ειδικα αν ειναι αντρες οσο να ΄ναι τους φενεις σε αμηχανία.

ναι το παρατήρησα κι εγω...το πρώτο σοκ είναι μετά απο λίγο συνέρχονται..αλλά τί να κάνεις;εγω τσατίστηκα την άλλη φορά σε επίσκεψη στην αδερφή μου που το πρώτο που μου είπε ήταν αν κλειστώ στην κεβατοκάμαρα..οχι οτι μάσησα κανονικά θήλασα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

εμεις μεγαλωνουμε πολυ και εχουμε γινει ολοκληρει αντρες

εμεις παρολο που πινουμε ξενο δε κοιμομαστε ακομα σερι το βραδυ γκρρρρρρρρρρρρρρρ απο κακακια πρασινομουσταρδοκιτρινα ενα περιεργο, εμεις τελος του μηνος θα κανουμε το δευτερο εμβολιο

καραμελ εγω λεω οτι μπουμπου σου μοιαζει πολυ. καλα να περασετε στην ευβοια και εμεις σκεφτομασταν να φυγουμε τα χριστουγεννα αλλα εγω φοβαμαι επειδη θα μεινουμε στους κουμπαρους μας και ο μικρος δε κοιμαται ακομα σερι θα ξυπνανε ολοι μεχρι να φτιαξω το γαλα οποτε μαλλον δε θα παμε :(

μαριουλα και ειρηνη εσεις νομιζω το χασατε φιλικη συμετοχη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω απο περιοδο αδιαθετησα μολις σαραντησα μετα ξανααδιαθετησα μετα 20 μερες και σημερα ειμαι στις 21 και ακομα δεν εχω ελπιζω να μην εχω κανενα απροοπτο και αδιαθετω καθε 20 μερες σχεδον γιατι δε θα το αντεξω εντωμεταξυ εχω τρελαθει στη σοκολατα(καραμελ εσυ με καταλαβαινεις) απο το μεσημερι εχω φαει 6 σουφλε σοκολατας και κατι κιντερ του μικρου και μια κουβερτουρα(παναγια μου θερμιδες)

αυτα σας καληνυχτω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα!!!!

Κοριτσια μην μασατε αν δεν σας μοιαζουν τα μωρακια και η Ελισαβετ, απ τον υπερηχο ακομα ηταν καρμπον ο πατερας της! Αφου και ο γιατρος απ τον 6ο μας ελεγε "πρωτη φορα βλεπω μωρο να μοιαζει τοσο σε εναν απ τους 2". Μεχρι το χρονο ολοι λεγαν οτι με επιασε στον υπνο!!! Με το που χρονισε εγινε φτυστη εγω, τοσο που εδιξα στον Τζουρ μια παλια μου φοτο και ηταν σιγουρος οτι ειναι της κορης του (μπαμπας να σου πετυχει!).

Ο Μασσιμο, για την ωρα, μοιαζει στον μπαμπα, αλλα ποτε δεν ξερεις, μακαρι να μινει ετσι! Να μην εχουμε και ενα παιδι ιδιο με τον πιο ομορφο αντρα του κοσμου?

Σημερα παλι ξυπνισε, εφαγε, αλλαχτικε και... εκλαιγε. Τωρα ομως το εμαθα το κολπο! Τον εβαλα στην αγκαλια της Ελισαβετ (αλλο που δεν θελει κι αυτη) και σε 3 λεπτα αρχισε να στιφογυριζει για υπνο!!

Σε λιγες μερες εχω γενεθλια και ο μπαμπας μας μου... ξερασε το δωρο μου και καλα γιατι κοστιζει και δεν θελει να κρινει για τετιο εξοδο μονος, αν και αυτος ο ανθρωπος δεν καταφερε ποτε να μου κρατισει μιστικο για μια φορα θα τον πιστεψω! Δεν ξερω αν εχετε δει ποτε "Φιλαρακια"? Την γ@μ@τ! πολυθρονα στο σπιτι τον αγοριων? Βγαινει και σε κουνιστη (κανονικα με την ανακληση) και εδω την εχουν στο 1/2 της τιμης απ οτι ελλαδα και βρηκε και μεταφορικη για να την στηλουμε αν με το καλο φυγουμε απο δω!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα!!!!

Κοριτσια μην μασατε αν δεν σας μοιαζουν τα μωρακια και η Ελισαβετ, απ τον υπερηχο ακομα ηταν καρμπον ο πατερας της! Αφου και ο γιατρος απ τον 6ο μας ελεγε "πρωτη φορα βλεπω μωρο να μοιαζει τοσο σε εναν απ τους 2". Μεχρι το χρονο ολοι λεγαν οτι με επιασε στον υπνο!!! Με το που χρονισε εγινε φτυστη εγω, τοσο που εδιξα στον Τζουρ μια παλια μου φοτο και ηταν σιγουρος οτι ειναι της κορης του (μπαμπας να σου πετυχει!).

Ο Μασσιμο, για την ωρα, μοιαζει στον μπαμπα, αλλα ποτε δεν ξερεις, μακαρι να μινει ετσι! Να μην εχουμε και ενα παιδι ιδιο με τον πιο ομορφο αντρα του κοσμου?

Σημερα παλι ξυπνισε, εφαγε, αλλαχτικε και... εκλαιγε. Τωρα ομως το εμαθα το κολπο! Τον εβαλα στην αγκαλια της Ελισαβετ (αλλο που δεν θελει κι αυτη) και σε 3 λεπτα αρχισε να στιφογυριζει για υπνο!!

Σε λιγες μερες εχω γενεθλια και ο μπαμπας μας μου... ξερασε το δωρο μου και καλα γιατι κοστιζει και δεν θελει να κρινει για τετιο εξοδο μονος, αν και αυτος ο ανθρωπος δεν καταφερε ποτε να μου κρατισει μιστικο για μια φορα θα τον πιστεψω! Δεν ξερω αν εχετε δει ποτε "Φιλαρακια"? Την γ@μ@τ! πολυθρονα στο σπιτι τον αγοριων? Βγαινει και σε κουνιστη (κανονικα με την ανακληση) και εδω την εχουν στο 1/2 της τιμης απ οτι ελλαδα και βρηκε και μεταφορικη για να την στηλουμε αν με το καλο φυγουμε απο δω!!!!

Δεν έχω προσέξει ποια πολυθρόνα εννοείς αλλά αν είναι lazy-boy σε φθονώ:tongue:

Χαρά άσε και καμιά σοκολάτα για κανέναν άλλο άνθρωπο :P

χαχαχαχαχαχα!!

Κορίτσια μου το παιδί δεν ξέρω σε ποιόν μοιάζει... πραγματικά νομίζω ότι είναι ένας συνδιασμός! Ούτε εγώ ούτε ο Γ έχουμε κάποιο χαρακτηριστικό που να κάνει μπαμ (περίεργο πηγούνι ή χείλη) οπότε μόνο εικασίες κάνουμε!

Είμαι σίγουρη ότι έχει πάρει χαρακτηριστικά και από την προηγούμενη γενιά. Πάντως τα χείλη ούτε από μένα ούτε από τον πατέρα της τα πήρε, από την πλευρά μου η μαμά μου είχε μικρό στόμα αλλά και η πεθερά μου... που και που βλέπω και το μπαμπά μου όταν την κοιτάω ιδίως όταν είναι παραπονεμένη:tongue:

Αν τελικά το μάτι γίνει γαλανό ή πράσινο... ε τότε θα ξέρουμε σίγουρα από ποιο σοϊ έχει πάρει ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!

Χαρά βρυκολακιάζεις παιδάκι μου και μπάινεις τέτοιες ώρες;;;;;λοιπόν κι εγω σήμερα στις 20 μέρες είδα αίμα...βρε Χαρά όλα μαζί τα κάνουμε μου φαίνεται εκτός τον θηλασμό....θα δω βέβαια πόσες μέρες θα κρατήσει πάντως παρατήρησα οτι δεν έχω πόνο καθόλου...

Ο γιος σου ο μεγάλος πάντως σου μοιάζει κι ας έχει τα χρώματα του άντρα σου!!!

Tatum ΤΕ-ΛΕΙ-Ο δώρο ο μπαμπάς σου!!!μήπως θέλει να με υιοθετήσει ως τις 3/2 που έχω γενέθλια κι εγω;;;;;:tongue::tongue::tongue: Όταν παραλάβεις την καρέκλα να μας παεις εντυπώσεις!

Την Ελισάβετ έχει βρει νανούρισμα ο κύριος;;;;τυχερός που τον λατρεύει έτσι η αδερφή του!!σε λίγα χρόνια βέβαια θα σου πω εγω ξέρεις τι ξύλο έπαιζα με τ' άδέφια μου;;;;χαχαχα!!!

Εμάς επειδή γενικά μας λένε οτι μοιάζουμε με τον Νίκο δεν αγχώνομαι...πάντως ως τώρα φαίνεται ίδια εκείνος...γι'αυτό λέω οτι στο επόμενο θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!

Miss Caramel εγω ούτε απο τα μάτια μπορώ να καταλάβω!!!διότι κι απο την πεθερά κι απο τον πεθερό όλοι ανοιχτά μάτια (τ'αδέφια και οι γονείς) πλην της πεθεράς που πήρε καστανά κι ο πεθερός μου είχε γκριζογάλανα που τα πήρε ο κουνιάδος και η κόρη του!Όλοι βέβαια μου λένε οτι το γαλάζιο που έχει τώρα είναι αυτό που λένε "του γάλακτος"...Ίδωμεν...

Κατά τ'αλλα μια χαρά είναι στο δωμάτιό της...κοιμάται καλά και μαζί μ'αυτήν κι εμείς!!Είναι βέβαια νωρίς και μέχρι να σιγουρευτώ οτι κοιμάται δεν κοιμάμαι,αφήστε που πετάγομαι με τον παραμικρό ήχο και τρέχω αλλά τουλάχιστον κοιμόμαστε και πάλι αγκαλιά τα δυο μας κι η μικρή μαθαίνει το δωμάτιό της!

Για κάνα Χριστουγεννιάτικο shopping therapy θα πάτε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χαρά βρυκολακιάζεις παιδάκι μου και μπάινεις τέτοιες ώρες;;;;;λοιπόν κι εγω σήμερα στις 20 μέρες είδα αίμα...βρε Χαρά όλα μαζί τα κάνουμε μου φαίνεται εκτός τον θηλασμό....θα δω βέβαια πόσες μέρες θα κρατήσει πάντως παρατήρησα οτι δεν έχω πόνο καθόλου...

Ο γιος σου ο μεγάλος πάντως σου μοιάζει κι ας έχει τα χρώματα του άντρα σου!!!

Tatum ΤΕ-ΛΕΙ-Ο δώρο ο μπαμπάς σου!!!μήπως θέλει να με υιοθετήσει ως τις 3/2 που έχω γενέθλια κι εγω;;;;;:tongue::tongue::tongue: Όταν παραλάβεις την καρέκλα να μας παεις εντυπώσεις!

Την Ελισάβετ έχει βρει νανούρισμα ο κύριος;;;;τυχερός που τον λατρεύει έτσι η αδερφή του!!σε λίγα χρόνια βέβαια θα σου πω εγω ξέρεις τι ξύλο έπαιζα με τ' άδέφια μου;;;;χαχαχα!!!

Εμάς επειδή γενικά μας λένε οτι μοιάζουμε με τον Νίκο δεν αγχώνομαι...πάντως ως τώρα φαίνεται ίδια εκείνος...γι'αυτό λέω οτι στο επόμενο θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!

Miss Caramel εγω ούτε απο τα μάτια μπορώ να καταλάβω!!!διότι κι απο την πεθερά κι απο τον πεθερό όλοι ανοιχτά μάτια (τ'αδέφια και οι γονείς) πλην της πεθεράς που πήρε καστανά κι ο πεθερός μου είχε γκριζογάλανα που τα πήρε ο κουνιάδος και η κόρη του!Όλοι βέβαια μου λένε οτι το γαλάζιο που έχει τώρα είναι αυτό που λένε "του γάλακτος"...Ίδωμεν...

Κατά τ'αλλα μια χαρά είναι στο δωμάτιό της...κοιμάται καλά και μαζί μ'αυτήν κι εμείς!!Είναι βέβαια νωρίς και μέχρι να σιγουρευτώ οτι κοιμάται δεν κοιμάμαι,αφήστε που πετάγομαι με τον παραμικρό ήχο και τρέχω αλλά τουλάχιστον κοιμόμαστε και πάλι αγκαλιά τα δυο μας κι η μικρή μαθαίνει το δωμάτιό της!

Για κάνα Χριστουγεννιάτικο shopping therapy θα πάτε;

Πήγαμε χθες Marks&Spencer να πάρει κανα παντελόνι ο άντρας, έχω παραγγείλει και κατι ψιλά από το νετ για άντρα και κόρη. :D

Εγώ πάλι 2 φαρδιά πουλοβεράκια πήρα που βολεύουν να τα σηκώνω και να χώνω τη μικρή να τη θηλάσω και ένα φανταστικό κολαν (φανταστικο γιατί χωράει και ο πισινός μου και οι γάμπες μου αν και περισσεύει στη μέση) από τα σπριντερ (-30% με την καρτα ανεργίας... δε με χάλασε);)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερααα!!!!

Ρινιω ο αντρας μου θα μου την κανει δωρο! Αν περιμενα απ τον πατερα μου δωρο σωθηκα...

Καραμελενια την εχω δοκιμασει την καρεκλα! Τις εχει μονιμα ενα μαγαζι στο city center (εμπορικο) και καθε φορα που παμε, τις δοκιμαζουμε ολες! Αν βολεψει και με το θηλασμο και βολεψω καπος και το λαπτοπ μας βλεπω αντι για βρακια να φοραμε τη σκονη που θα μαζεψει το σπιτι!

Μη μου μιλατε για βρικολακιασματα γιατι εχω τα... χαζα μου... σπανια κοιμαμαι πριν ξυπνισει ο μικρος για το νυχτερινο σνακ, δηλ. στις 3 και το τερατακι ξυπναει το πρωι στις 5.30 που χτυπαει το ξυπνιτηρι του μπαμπα του. Καταλαβαμαι οτι ειναι απο αυτο γιατι οσες φορες εχω ξυπνισει πριν χτυπισει και το εχω κλισει δεν ξυπναει... Ριχνω ομως κατι υπνους τη μερα, στην πολυθρονα βεβαια, που η μεγαλη δεν καταλαβενει οτι κοιμαμαι και δεν κανει τρελα πραγματα και δεν μπορω να πω οτι ειμαι κουρασμενη! Το μεγαλο οικογενιακο βρικολακιασμα (μαλον) θα γινει μεθαυριο που ειναι η μερα του Καταρ και εχει παρελαση στις 7 αλλα για να τη δεις πρεπει να εισαι εκει πολυ πριν. Ακουσαμε οτι φετος θα εχει πυροτεχνιματα ημερας :confused:. Γενικα κανουν πολλες εκδηλωσεις και συνηθος εχει και αεροπορικη επηδιξη και διαφορα τετια καλουδια! Το νεο της χρονιας παντος ειναι οτι πριν λιγες μερες ο Εμιρης προσευχιθηκε για βροχη και σημερα εβρεξε!!

Η ρουφ!@ν@ η περιοδος μαλον θα ερθει συντομα κι απο δω... χθες ειχα ναυτια και πονακια, οπως οταν εχω οοριξια, οποτε απο τωρα προσεχουμε :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπερες!!! 9 μερες πριν τα Χριστουγεννα!!

χαρα κι ο δικος μου με ξενο γαλα δεν κοιματε σερι, μαλλον για μυθο το κοβω!!

tatum ζηλευω ζηλευω ζηλευω την κουνιστη σου καρεκλιτσα!!!

σχετικα με τα ματακια λεει η γαλαζια ανταβια φευγει περιπου στον 6ο και μπορεις πλεον να δεις τι χρωμα ματακια θα εχει και κατι σχετικο εδω http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=56753

εμεις απο προχτες κανουμε καταναλωση σε ορους και ρουφαμε μυξες μπας και το σωσουμε το φλεματακι... για να δουμε.. ελπιζω να το ξεπερασουμε αναιμακτα :?

εγω ειχα αδιαθετησει στις 40 μερες..

οσο για τη σοκολατα... βλεπετε fb .. εχω φαει ολο το εργοστασιο σοκολατας..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Για τα ματακια...κρατηστε μια πισινη... Κι εγω ελεγα όλο κ καποιο θα βγει γαλανοματικο σαν εμενα αλλα στους 5 μηνες περιπου ετρωγα ακυρο...περιποιημενο. Η μεσαια τα εχει καφεπρασινα, η μικρη πιο γκριζογαλανα από τα αλλα αλλα ΄σιγουρα θα αλλαξει. Αν εχετε γονεις με γαλανα ματακια, ή πεθερικα εχετε πολλες πιθανοτητες. Από τους παππούδες τα παίρνουν κ περνανε στα εγγονια από εμας...

Τατούμ πρεπει να ειναι πολύ ωραια στο Καταρ (κρίνω από κατι φωτο που ειδα) Τελεια κ η πολυθρονα. Μια τετοια τη ζηλευουμε κι εγω κι αντρας μου. Ξεραμε μια γρια που ειχε δυο (τις ειχε παρει ο γιοκας της) και τις ζηλευαμε...Μια μαυρη μια μπεζ από δερματινη. Είναι ονειρο, τρελοί υπνοι....

Κι εγω σαν εσενα Ρηνιώ, μου λενε πως μοιαζω με τον συζυγο (φυσικα δε βλεπετε φωτο γιατι δεν αγαπά κ τοσο το Φβ και μου λεει να μη τον βαζω...ας είναι. Τα παιδιά μου ομως μοιαζουν σε κεινο εκτος το στερνοπουλι που μοιαζει σε μενα κατα γενική ομολογια!

Από περιοδο, κι εμενα νωρις νωρις ηρθε. Εχω εδω και τρεις μερες, μικρη ποσοτητα, ίσα που λερωνεται το μικρο σερβιετακι για τις καθημερινες. Ειναι όμως περίοδος. Το είμα δε μοιαζει με τα λοχεια καθολου κι ασε που πριν ερθει πονουσα όπως τοτε, όμως πολυ λιγοτερο. Οποτε οσες δε θελετε αμεσα 2ο (η 3ο) ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρααααααα!!

Τατουμ ζηλεύωωωωωω θέλω και εγώ μια τέτοια!!Να απλώνομαι!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Εγω ακόμα να αδιαθετήσωωωω!!!:P:p:p

Βρε κορίτσια, εμένα η δικιά μου εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να σηκωθεί!!! Φτάνει μέχρι 45 μοίρες!!!Φοβάμαι μην ξυπνήσω καμιά μέρα και την δω να κάθεται!!! Αλήθεια πότε κάθονται???

Κ επιπλέον έχουμε πολλά σάλια!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Τι είναι αυτό πάλι ?? Βρέχει όλα τα φορμάκια,,, πρέπει να της αγοράσω σαλιάρες!!!:tongue::tongue::tongue:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...