Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εμενα κοριτσια ποτε δεν εχει κανει πρασινουλια εκτος από τωρα που εχω υπερπαραγωγη! Στη δικη μου περιπτωση ειναι σιγουρα απ' αυτο.

Μαριούλα η Σωτηρία ειμαι.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα κοριτσια ποτε δεν εχει κανει πρασινουλια εκτος από τωρα που εχω υπερπαραγωγη! Στη δικη μου περιπτωση ειναι σιγουρα απ' αυτο.

ε,τότε λες κι εμένα όταν τα κάνει πρασινα να είναι απο υπερπαραγωγή και να μην το έχω καταλάβει;ο στούρνος;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marioula εγω δινω μονο ξενο και τα κακα βγαινουν καποιες φορες λιγο αναμικτα, μουσταρδι με ελαχιστες πρασινες ανταβιες :tongue:

ρινιω μου τα μοντελα θα γινουμε :P

καλε καντε με κι εμενα φιλη σας στο fb ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ με κεφαλαια εχω πορτοκαλι τοιχο πισω μου στη φωτο.

kella μου ποιά Σκλεναρίκοβα και ποια Εll Mc Ferson ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ θα ζητάνε οι μεγαλο-μόδιστροι σε λίγο!!!:cool::cool::cool:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα με χαμόγελο!!!

Ναι μπορώ να το πω αυτό σήμερα!!!μετά απο ΑΓΩΝΑ όπου δεν καθόταν πάνω απο 2' με το ρολόι στην κούνια κι είμασταν βυζί-κούνια απο τις 10,τελικά στις 2 το πρωι της έφτιαξα και ήπιε απο τα 150 ml τα 125 βάρυνε το στομάχι της και ταβλιάστηκε...ξύπνησε στις 6 παρά και μετά στις 9+...και επιτέλους κοιμήθηκα κι εγω!!Θα δούμε και πως θα πάει και το σημερινό βράδυ...πάντως τί ενδοεπικοινωνία και μλκίες στο φτερό όρθια ήμουν με το που την άκουγα χωρίς να την πιάσει η ενδοεπικοινωνία!!!!ένστικτο μάνας!!!

Καραμέλα αδιαθέτησες τελικά;

KATRINDM και Nemina κι εμένα ενίοτε τα κάνει πράσινα..μήπως παίζει ρόλο τελικά και το τι τρώμε;γιατί για υπερπαραγωγή δε θα το έλεγα για μένα..νομίζω κανονική παραγωγή έχω...και τρώω γαλακτοκομικά κανονικά

kella ποιό κρύο;;τί εννοείς;;;δεν είναι κρύο είναι φυσικό λιφτιγκ!!!!η κυβέρνηση θέλει βρε να μας κάνει μοντέλα!!!δεν θα έχουμε να φάμε οπότε θα αδυνατίσουμε και δε θα έχουμε να ζεσταθούμε οπότε θα τσιτώσει το δερματάκι απο το κρύο!!!!!χαχαχα!!!

marioula1234 χάθηκες!!ερωτεύτηκες τον γιο βρε και σου πήρε τα μυαλά;;;;;;είναι όντως φάτσα ο μπέμπης!!!!γιατί δίνεις και συμπλήρωμα;;εγω δεν δίνω καθόλου και όμως όταν χειάστηκε η μικρή να φάει απο το μπιμπερό δεν είχε πρόβλημα!

ρινιω μ δεν το δινω σαν συμπληρωμα οταν θηλασσω χωρταινει δεν χρειαζεται συμπληρωμα,απλα 1-2 φορες τη μερα οταν πεινασει αντι στηθος δινω μπιμπερο. αρα κοιμηθηκες καλα αποψε?:P εδωσες ξενο γαλα και κοιμηθηκε παρα πανω?
marioula εγω δινω μονο ξενο και τα κακα βγαινουν καποιες φορες λιγο αναμικτα, μουσταρδι με ελαχιστες πρασινες ανταβιες :tongue:

ρινιω μου τα μοντελα θα γινουμε :P

καλε καντε με κι εμενα φιλη σας στο fb ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ με κεφαλαια εχω πορτοκαλι τοιχο πισω μου στη φωτο.

κελα μ γιατι δινεις μονο ξενο αν επιτρεπεται?χαχα εχουν κ ανταβιες?μοντερνα κακακια:tongue:

ευχαριστω χαρα μ κ συγνωμη αλλα σας μπερδεψα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

κελα μ γιατι δινεις μονο ξενο αν επιτρεπεται?χαχα εχουν κ ανταβιες?μοντερνα κακακια:tongue:

επιτρεπεται!! ;) μου εχουν αφαιρεσει τους γαλακτοφορους πορους γιατι αιμοραγισαν .. οποτε... ξενο γαλατακι. τι να κανουμε

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ρινιω μ δεν το δινω σαν συμπληρωμα οταν θηλασσω χωρταινει δεν χρειαζεται συμπληρωμα,απλα 1-2 φορες τη μερα οταν πεινασει αντι στηθος δινω μπιμπερο. αρα κοιμηθηκες καλα αποψε?:P εδωσες ξενο γαλα και κοιμηθηκε παρα πανω?

κοιμήθηκε παραπάνω γιατί το γάλα σκόνη είναι πιο βαρύ!!βαραίνει το στομαχάκι τους και γλαρώνουνε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

επιτρεπεται!! ;) μου εχουν αφαιρεσει τους γαλακτοφορους πορους γιατι αιμοραγισαν .. οποτε... ξενο γαλατακι. τι να κανουμε
δεν πειραζει γλυκια μου σου εκανα ετοιμα φιλιας:P
κοιμήθηκε παραπάνω γιατί το γάλα σκόνη είναι πιο βαρύ!!βαραίνει το στομαχάκι τους και γλαρώνουνε!!

μια χαρα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχα δεν εχει πολυ πλακα που κανουμε τοσο συχαμενες συζητησεις???? κι ο Μαριος καποτε κοροιδευε την κουμπαρα μας που εκανε σκατοσυζητησεις για τις κορες της :tongue:

ρινιω ειναι και κτινακι ο δικος μου!!! μην ξεχνιωμαστε χαχαχαα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

χαχαχαχαχαχχα δεν εχει πολυ πλακα που κανουμε τοσο συχαμενες συζητησεις???? κι ο Μαριος καποτε κοροιδευε την κουμπαρα μας που εκανε σκατοσυζητησεις για τις κορες της :tongue:

ρινιω ειναι και κτινακι ο δικος μου!!! μην ξεχνιωμαστε χαχαχαα

Εγώ που έχω τόσα χρόνια σκύλο να δείς τι σκατοσυζήτηση πέφτει στα αντίστοιχα φόρουμ να σου φύγει το καφάσι!!!:tongue:

Η μωροσκατοσυζήτηση είναι απλά μια φυσική συνέχεια:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...