Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Εμείς που κάναμε το έμβολιο μας είπε ο γιατρός ότι μπορεί την επομενη μέρα να κάνει πυρετό!!! Ευτυχώς δεν την επηρέασε καθόλου!!!

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος , αλλά βλέπω ότι η παραγωγή έχει μειωθεί

:(:(:(!!!! Από κει που δεν προλάβαινα να αλλάξω επιθέματα γιατί γέμιζαν , πλέον τα αλλάζω για λόγους υγιεινής!!!! Δεν ξέρω γιατί μειώθηκε έτσι!!! Βέβαια η μπουμπου παίρνει τα γραμμαριακια της!!! Λέτε να μου κοπεί??? PFFFF :(:(:(:(

Κατερίνα κι εμένα εκεί που έσταζαν τώρα καμία σχέση..μάλλον "έφτιαξαν"!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στρώνει η παραγωγή κάποια στιγμή οπότε στάζει λιγότερο το στήθος, ειναι φυσιολογικό.

marant ισχύει ο νόμος του 3 για το μητρικό γάλα Με την ψύξη στο 4C και την κατάψυξη στο -18C ;)

Ότι αποστειρώνεται στον αποστειρωτή, αποστειρώνεται και στην κατσαρόλα (το γράφουν στις οδηγίες ή έχουν κάτι σηματάκια στη συσκευασία.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια τι κανετε?ειστε καλα? τα μωρακια μας πως ειναι???

εχω καιρο να μπω το ξερω:(

τα μωρακια μας πως ειναι?

με το θηλασμο πως τα πατε?δινεται καθολου συμπληρωμα?

εγω δινω 2 μπουκαλες την ημερα με ξενο γαλα γτ θελω να ξερει κ το μπιμπερο αν καπου θελω να παω να μπορω να το αφησω στην μαμα μου.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εγω Μις Καραμελ πονάω στη μεση κ την κοιλιά 3-4 μερες κ χτες ειδα λίγο αίμα... Νομιζα πως θα μου ερθει κανονικα..Σημερα ποναω ξανα μα τιποτα!!
εμενα νεμινα μου δεν μου ηρθε ακομα περιοδος,
Έχω ανησυχήσει λίγο με το θέμα περίοδος και θηλασμός... λένε ότι μείνεται η παραγωγή :(

Αναρωτιέμαι τι θα κάνω τότε!

καραμελενια μου δεν νομιζωνα μειωνεται το πολυ πολυ αν μειωθει λιγο να την θηλαζεις πιο συχνα.

Καλησπέρα!!!

Εμείς που κάναμε το έμβολιο μας είπε ο γιατρός ότι μπορεί την επομενη μέρα να κάνει πυρετό!!! Ευτυχώς δεν την επηρέασε καθόλου!!!

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος , αλλά βλέπω ότι η παραγωγή έχει μειωθεί

:(:(:(!!!! Από κει που δεν προλάβαινα να αλλάξω επιθέματα γιατί γέμιζαν , πλέον τα αλλάζω για λόγους υγιεινής!!!! Δεν ξέρω γιατί μειώθηκε έτσι!!! Βέβαια η μπουμπου παίρνει τα γραμμαριακια της!!! Λέτε να μου κοπεί??? PFFFF :(:(:(:(

κατριν μου μονο δικο σου γαλα δινεις στο μωρο?αν ναι δεν νομιζω να κοπει οσο πινουν τοσο κατεβαινει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΡΡΡΡ ΚΡυο@@!!!!

Κέλλα κρύωσε πολύ ο καιρός!!! Το καλοριφέρ στο φουλ!!!Να δω αν θα πάθουμε εγκεφαλικό όταν θα έρθουν τα κοινόχρηστα!!

Μαριούλα μου τι κάνεις??? Πως τα πας με τον μικρό σου?>?>

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΡΡΡΡ ΚΡυο@@!!!!

Κέλλα κρύωσε πολύ ο καιρός!!! Το καλοριφέρ στο φουλ!!!Να δω αν θα πάθουμε εγκεφαλικό όταν θα έρθουν τα κοινόχρηστα!!

Κατριν τελικα είχε δικιο η σύμβουλος για τα πρασινα κακακια...Εγω εχω δυο-τρεις μερες που εχω ΤΗΝ παραγωγη, δεν ξερω γιατί, αλλα πρώτη φορα μετα από 1,5-2 μηνες που αναγκάστηκα να βγαλω γαλα γιατι ενιωθα το στηθος μου οτι κοντευε να σκασει κι ειχε αρχισει να ποναει και το επομενο γευμα ηταν απο το αλλο!! Ακομη κ σημερα ετσι ειμαι (ποιος είπε οτι η περιοδος μειωνει το γαλα;;;;). Απλώς χτες της μυριζε φαινεται κ δεν καλοειχε ορεξη να φαει, ή ισως ετσι νομιζα εγω επειδη οσο κι αν ετρωγε δεν ελεγε να αδειασει το σκασμενο! Οπως κ να χει, χτες ειδα πρασινα πρασινα κακα και τρομαξα μετα όμως θυμηθηκα τι σου ειχε πει η συμβουλος...

Α κ για να σου απαντησω για το "σταξιμο" εμενα από τη 2η-3η εβδομαδα κι επειτα είχε παψει να σταζει. Ε'ιχα μονο όσο ήθελε το μωρο να χορτασει κ μετα εκανε ενα αλμα αναπτυξης κ μαλλον εκει χαλασε η "ρυθμιση" κ τωρα βγαζω τοσο. Ισως επειδη εσυ ειχες, να μην εκανε αλμα απλώς αρχισε να καταναλώνει εκεινο που περισσευε!

Μαριούλα μου, καιρό είχες να μπεις!! Φατσα ο μπεμπης σου και κανει κατι γκριματσες ο λεβεντακος...

Μαραντ εγω οταν εβγαζα στο γιο μου, τα εβαζα σε σακουλακια που βαζουμε τον παγο κ γινοταν παγακια κι εβγαζα οση ποσοτητα ηθελα καθε φορα. Το καθε ενα ηταν περ. 20 γραμ (η λεω πολλα; δεν καλοθυμαμαι...) Με ειχε βολεψει πολυ ομως γιατι δεν πηγαινε χαμενο κ ξεπαγωνε γρηγορα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

νεμινα καλημερα!!!

Στην περιπτωση μου δεν ξερω τι φταιει κ εχει πρασινα κακα!!Ακόμα κ τωρα που εχει μειωθει η παραγωγη , συνεχιζει και κανει πρασινα!!ΕΡχω κοψει γαλακτοκομικα για 2 βδομαδες μηπως δω διαφορα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΡΡΡΡ ΚΡυο@@!!!!

καλημεραααααα τι κανεις γλυκια μου? εγω με τον μικρο τα παω μια χαρουλα εδω μεγαλωνουμε σιγα σιγα:Pδεν ξερω για τα κοινοχρηστα κοριτσια εμενα παντως χθες μου ηρθε ρευμα 420 ευρω:|να δω πως θα το πληρωσω!!!

Κατριν τελικα είχε δικιο η σύμβουλος για τα πρασινα κακακια...Εγω εχω δυο-τρεις μερες που εχω ΤΗΝ παραγωγη, δεν ξερω γιατί, αλλα πρώτη φορα μετα από 1,5-2 μηνες που αναγκάστηκα να βγαλω γαλα γιατι ενιωθα το στηθος μου οτι κοντευε να σκασει κι ειχε αρχισει να ποναει και το επομενο γευμα ηταν απο το αλλο!! Ακομη κ σημερα ετσι ειμαι (ποιος είπε οτι η περιοδος μειωνει το γαλα;;;;). Απλώς χτες της μυριζε φαινεται κ δεν καλοειχε ορεξη να φαει, ή ισως ετσι νομιζα εγω επειδη οσο κι αν ετρωγε δεν ελεγε να αδειασει το σκασμενο! Οπως κ να χει, χτες ειδα πρασινα πρασινα κακα και τρομαξα μετα όμως θυμηθηκα τι σου ειχε πει η συμβουλος...

Α κ για να σου απαντησω για το "σταξιμο" εμενα από τη 2η-3η εβδομαδα κι επειτα είχε παψει να σταζει. Ε'ιχα μονο όσο ήθελε το μωρο να χορτασει κ μετα εκανε ενα αλμα αναπτυξης κ μαλλον εκει χαλασε η "ρυθμιση" κ τωρα βγαζω τοσο. Ισως επειδη εσυ ειχες, να μην εκανε αλμα απλώς αρχισε να καταναλώνει εκεινο που περισσευε!

Μαριούλα μου, καιρό είχες να μπεις!! Φατσα ο μπεμπης σου και κανει κατι γκριματσες ο λεβεντακος...

Μαραντ εγω οταν εβγαζα στο γιο μου, τα εβαζα σε σακουλακια που βαζουμε τον παγο κ γινοταν παγακια κι εβγαζα οση ποσοτητα ηθελα καθε φορα. Το καθε ενα ηταν περ. 20 γραμ (η λεω πολλα; δεν καλοθυμαμαι...) Με ειχε βολεψει πολυ ομως γιατι δεν πηγαινε χαμενο κ ξεπαγωνε γρηγορα!

νεμινα μου το ξερω πως εχω καιρο να μπω σας ζητω συγνωμη:( ειδες κατι μποζες που παιρνει ο μπεμπης μου?να σου πω ποια εισαι στο fb σας μπερδευω μερικες κοπελες:rolleyes: καλε ναι τι ειναι τα πρασινα κακακια??? κ εμενα κανει μερικες φορες να ανησυχω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμένα μου είπε ο παιδίατρος να μην δίνω σημασία εφόσον παίρνει βάρος και δεν είναι ανήσυχη, αλλά δεν ξέρω μου εχει γίενι έμμονη ιδεα!!!

Εσένα μαριούλα που πίνει και ξένο γάλα είναι λογικό να έχει πράσινα κακάκια!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε ο παιδίατρος να μην δίνω σημασία εφόσον παίρνει βάρος και δεν είναι ανήσυχη, αλλά δεν ξέρω μου εχει γίενι έμμονη ιδεα!!!

Εσένα μαριούλα που πίνει και ξένο γάλα είναι λογικό να έχει πράσινα κακάκια!!!!

δλδ το ξενο γαλα κανει πρασινα κακακια? μην φανταστεις πολυ μια στο τοσο κανει πρασινα...ναι δινω 1-2 μπουκαλες την ημερα.εχει καμια αλλη κοπελα που δινει ξενο?η ολες μονο στηθος?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα με χαμόγελο!!!

Ναι μπορώ να το πω αυτό σήμερα!!!μετά απο ΑΓΩΝΑ όπου δεν καθόταν πάνω απο 2' με το ρολόι στην κούνια κι είμασταν βυζί-κούνια απο τις 10,τελικά στις 2 το πρωι της έφτιαξα και ήπιε απο τα 150 ml τα 125 βάρυνε το στομάχι της και ταβλιάστηκε...ξύπνησε στις 6 παρά και μετά στις 9+...και επιτέλους κοιμήθηκα κι εγω!!Θα δούμε και πως θα πάει και το σημερινό βράδυ...πάντως τί ενδοεπικοινωνία και μλκίες στο φτερό όρθια ήμουν με το που την άκουγα χωρίς να την πιάσει η ενδοεπικοινωνία!!!!ένστικτο μάνας!!!

Καραμέλα αδιαθέτησες τελικά;

KATRINDM και Nemina κι εμένα ενίοτε τα κάνει πράσινα..μήπως παίζει ρόλο τελικά και το τι τρώμε;γιατί για υπερπαραγωγή δε θα το έλεγα για μένα..νομίζω κανονική παραγωγή έχω...και τρώω γαλακτοκομικά κανονικά

kella ποιό κρύο;;τί εννοείς;;;δεν είναι κρύο είναι φυσικό λιφτιγκ!!!!η κυβέρνηση θέλει βρε να μας κάνει μοντέλα!!!δεν θα έχουμε να φάμε οπότε θα αδυνατίσουμε και δε θα έχουμε να ζεσταθούμε οπότε θα τσιτώσει το δερματάκι απο το κρύο!!!!!χαχαχα!!!

marioula1234 χάθηκες!!ερωτεύτηκες τον γιο βρε και σου πήρε τα μυαλά;;;;;;είναι όντως φάτσα ο μπέμπης!!!!γιατί δίνεις και συμπλήρωμα;;εγω δεν δίνω καθόλου και όμως όταν χειάστηκε η μικρή να φάει απο το μπιμπερό δεν είχε πρόβλημα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα με χαμόγελο!!!

Ναι μπορώ να το πω αυτό σήμερα!!!μετά απο ΑΓΩΝΑ όπου δεν καθόταν πάνω απο 2' με το ρολόι στην κούνια κι είμασταν βυζί-κούνια απο τις 10,τελικά στις 2 το πρωι της έφτιαξα και ήπιε απο τα 150 ml τα 125 βάρυνε το στομάχι της και ταβλιάστηκε...ξύπνησε στις 6 παρά και μετά στις 9+...και επιτέλους κοιμήθηκα κι εγω!!Θα δούμε και πως θα πάει και το σημερινό βράδυ...πάντως τί ενδοεπικοινωνία και μλκίες στο φτερό όρθια ήμουν με το που την άκουγα χωρίς να την πιάσει η ενδοεπικοινωνία!!!!ένστικτο μάνας!!!

Καραμέλα αδιαθέτησες τελικά;

KATRINDM και Nemina κι εμένα ενίοτε τα κάνει πράσινα..μήπως παίζει ρόλο τελικά και το τι τρώμε;γιατί για υπερπαραγωγή δε θα το έλεγα για μένα..νομίζω κανονική παραγωγή έχω...και τρώω γαλακτοκομικά κανονικά

kella ποιό κρύο;;τί εννοείς;;;δεν είναι κρύο είναι φυσικό λιφτιγκ!!!!η κυβέρνηση θέλει βρε να μας κάνει μοντέλα!!!δεν θα έχουμε να φάμε οπότε θα αδυνατίσουμε και δε θα έχουμε να ζεσταθούμε οπότε θα τσιτώσει το δερματάκι απο το κρύο!!!!!χαχαχα!!!

marioula1234 χάθηκες!!ερωτεύτηκες τον γιο βρε και σου πήρε τα μυαλά;;;;;;είναι όντως φάτσα ο μπέμπης!!!!γιατί δίνεις και συμπλήρωμα;;εγω δεν δίνω καθόλου και όμως όταν χειάστηκε η μικρή να φάει απο το μπιμπερό δεν είχε πρόβλημα!

Μάλλον Ρινιω είναι θέμα διαττροφής, γιατί και εμένα τελικά δεν πρέπει να ήταν υπερπαραγωγή!!! Ο παιδιατρος λέει ότι το γαλα που πινει η μαμα πρασινιζει τα κακα!!!

Και εγώ μια φορά που χρειαστηκε να πιει απο μπιμπερο, αργησε λίγο αλλά μετά το κατεβασε μονορουφι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μάλλον Ρινιω είναι θέμα διαττροφής, γιατί και εμένα τελικά δεν πρέπει να ήταν υπερπαραγωγή!!! Ο παιδιατρος λέει ότι το γαλα που πινει η μαμα πρασινιζει τα κακα!!!

Και εγώ μια φορά που χρειαστηκε να πιει απο μπιμπερο, αργησε λίγο αλλά μετά το κατεβασε μονορουφι!!!

Κατερίνα μου για να σου είμαι ειλικρινής ούτε και την ρώτησα μιας και παίρνει βάρος δεν είναι ανήσυχη ούτε πυρετό έχει οπότε τί να της πω;μια στο τόσο κάνει και πράσινα κακά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marioula εγω δινω μονο ξενο και τα κακα βγαινουν καποιες φορες λιγο αναμικτα, μουσταρδι με ελαχιστες πρασινες ανταβιες :tongue:

ρινιω μου τα μοντελα θα γινουμε :P

καλε καντε με κι εμενα φιλη σας στο fb ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ με κεφαλαια εχω πορτοκαλι τοιχο πισω μου στη φωτο.

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...