Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κι εγώ riniw κάθε χρόνο κοινωνούσα Μ. Πέμπτη απλά φέτος επειδή δουλεύει ο σύζυγός μου είπαμε να πάμε μαζί το Σάββατο...Miss Caramel μπορείς να ρωτήσεις κάποιον παπά αν θέλεις..Ο παπάς της ενορίας μας,επειδή τον ρώτησα,μας δικαιολογεί.Την Μ.Παρασκευή δε φάω πάντως σίγουρα ούτε λάδι ούτε γαλακτοκομικά..!!Annast συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα..!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχτές για κάποιο λόγο δεν μπορούσα με τίποτα να μπω,τεχνικό πρόβλημα μάλλον!!

Χρόνια Πολλά να έχουμε Καλή Ανάσταση Χαρούμενο Πάσχα όλες να χαιρόμαστε τις οικογένειες κι όσες είσαστε δευτερομαμάδες να χαίρεστε και τα τέκνα σας!!

Όλα καλά αλλά αυτή η δυσκοιλιότητα πεθαίνει!!!!Πως την αντιμετωπίζετε;Εγώ είχα για χρόνια πρόβλημα το οποίο έλυσα τελικά με φυτικό πόσημα που έπαιρνα απο το φαρμακείο για 1,5 χρόνο...και μετά όποτε μ'επιανε έπινα τσάι Αιγύπτου-τη γνωστή σένα που βάζουν και στα πακτικά-ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ΜΟΝΟ αν έχω να πάω τουαλέτα πάνω απο 3 μέρες...αλλά με το σίδηρο σκληραίνουν τα κακά (συγγνώμη βρε κορίτσια κι είναι και πρωι αλλά δε μπορώ το πρήξιμο) κι έχω μαρτυρήσει.

Τελοσπάντων πλάκωνω τα φρούτα και ελπίζω κάθε πρωι οτι έστω και λίγο θα ανακουφιστώ!!!

Στην Ανάσταση δεν θα πάω φέτος,δε χρειάζονται τα μπαμ-μπουμ!!

Αυτά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Εχτές για κάποιο λόγο δεν μπορούσα με τίποτα να μπω,τεχνικό πρόβλημα μάλλον!!

Χρόνια Πολλά να έχουμε Καλή Ανάσταση Χαρούμενο Πάσχα όλες να χαιρόμαστε τις οικογένειες κι όσες είσαστε δευτερομαμάδες να χαίρεστε και τα τέκνα σας!!

Όλα καλά αλλά αυτή η δυσκοιλιότητα πεθαίνει!!!!Πως την αντιμετωπίζετε;Εγώ είχα για χρόνια πρόβλημα το οποίο έλυσα τελικά με φυτικό πόσημα που έπαιρνα απο το φαρμακείο για 1,5 χρόνο...και μετά όποτε μ'επιανε έπινα τσάι Αιγύπτου-τη γνωστή σένα που βάζουν και στα πακτικά-ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ΜΟΝΟ αν έχω να πάω τουαλέτα πάνω απο 3 μέρες...αλλά με το σίδηρο σκληραίνουν τα κακά (συγγνώμη βρε κορίτσια κι είναι και πρωι αλλά δε μπορώ το πρήξιμο) κι έχω μαρτυρήσει.

Τελοσπάντων πλάκωνω τα φρούτα και ελπίζω κάθε πρωι οτι έστω και λίγο θα ανακουφιστώ!!!

Στην Ανάσταση δεν θα πάω φέτος,δε χρειάζονται τα μπαμ-μπουμ!!

Αυτά!!!

Καλημέρα..!!Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα..Εμένα μου παρουσιάστηκε τώρα στην περίοδο της εγκυμοσύνης..το έχω ρίξει στα αποξηραμένα φρούτα..!!!

Καλημέρα georgiamits ούτε μαγειρίτσα ούτε κοκορέτσι θα φάω κι εγω φοβάμαι με τα εντόσθια..άντε και στη μαγειρίτσα να φάω μόνο ζουμί..εδώ και το αρνί και το σκέφτομαι,αν και φέτος λόγω πένθους δε θα σουβλίσουμε θα το κάνουμε στο φούρνο.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα georgiamits ούτε μαγειρίτσα ούτε κοκορέτσι θα φάω κι εγω φοβάμαι με τα εντόσθια..άντε και στη μαγειρίτσα να φάω μόνο ζουμί..εδώ και το αρνί και το σκέφτομαι,αν και φέτος λόγω πένθους δε θα σουβλίσουμε θα το κάνουμε στο φούρνο.

Κι εγώ μάλλον λίγο ζουμί θα φάω τελικά από τη μαγειρίτσα...Ευχαριστώ riniw... Εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ'όλα σε όλες σας κορίτσια..!!

Καλημέρα κορίτσια!

Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! Διανύω και εγώ την 14η εβδομάδα της κύησης με πολύ άγχος και αγωνία για την έκβασή της..

Ο λόγος; Πριν 10 ημέρες έκανα την αυχενική, η οποία ήταν άριστη. Η αιματολογική (papp-a), όμως, μου έβγαλε 1:45 για σύνδρομο down. Την επόμενη έκανα λήψη τροφοβλάστης και ευτυχώς κυοφορώ ένα υγιές αγοράκι!

Annast, εσύ επανέλαβες το papp-a test σε κάποιο άλλο διαγνωστικό, όπου και το αποτέλεσμα τελικά ήταν καλό; Μήπως και εγώ έπρεπε να το επαναλάβω και να μην μπω σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία της λήψης χοριακών λαχνών;

Καλημέρα κορίτσια!

Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! Διανύω και εγώ την 14η εβδομάδα της κύησης με πολύ άγχος και αγωνία για την έκβασή της..

Ο λόγος; Πριν 10 ημέρες έκανα την αυχενική, η οποία ήταν άριστη. Η αιματολογική (papp-a), όμως, μου έβγαλε 1:45 για σύνδρομο down. Την επόμενη έκανα λήψη τροφοβλάστης και ευτυχώς κυοφορώ ένα υγιές αγοράκι!

Annast, εσύ επανέλαβες το papp-a test σε κάποιο άλλο διαγνωστικό, όπου και το αποτέλεσμα τελικά ήταν καλό; Μήπως και εγώ έπρεπε να το επαναλάβω και να μην μπω σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία της λήψης χοριακών λαχνών;

Καλώς ήρθες Valeria.. Με το Καλο το μωρακι σου!!! Εγω την Πρώτη έκανα στο λητω κ εκει μου βγαλαν 1:347, τυπικά δεν χρειαζόταν να κάνω τροφοβλαστη, Αλλά το συνιστούσαν. Κοντευα να πεθάνω απο την αγωνία μου 2 μέρες, ο γυναικολ μου είπε να κάνω καλύτερα αμνιοπαρακεντηση είναι πιο ανώδυνη κ πιο ακίνδυνη. Αλλά επειδή δεν Μπορούσα να περιμένω 2 μήνες με τόσο άγχος σκεφτόμουν να κάνω κ εγω λήψη τροφοβλαστη.κ σε δυο μέρες μου ήρθε φλασια να Πάω κ να ξανάκανω αυχενικη. Πήγα στο λητω, εκλεισα Μονή μου ραντεβού κ πήγα. Του Είπα να εστιάσει στην καρδούλα κ στο πρόβλημα που υποτίθεται βρήκε ο προηγούμενος. Μετα απο 40 λεπτά αυχενικης κ αμέτρητους υπέρηχους δεν μου βρήκε τίποτα. Κ χθες που πήρα κ τα pappa μου έδειξε 1:10000 κ κάτι. Βέβαια εμείς για νς είμαστε 100% σίγουροι θα κάνουμε εμβρυοκαρδιογραφημα σε ένα μήνα για να αποκλείσουμε εντελώς κάποιο πρόβλημα..

Μπράβο που όλα σου πήγαν Καλα.. Με το Καλο να έρθει το μπεμπακι σου!!!!!εγω προσωπικά Είπα Ότι απο δω κ πέρα πάντα θα παίρνω δεύτερη γνώμη.. Σε Ότι αφορά Υγεία τουλάχιστον...

Κορίτσια Καλή ανάσταση να έχει όλος ο κοσμος.. Εγω μαγείρισσα δεν τρωω Άρα την γλυτωσα..Κ επειδή δεν τρωω, έχουμε καθιερώσει να τρώμε κοτοσουπα.. Αυτα!!! Καλο Πάσχα κ Καλή ανάσταση!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως έχοντας ρωτήσει και το γιατρό που 2-3 φορές για το τι δεν πρέπει να τρώω ξέρω ότι μπορούμε να φάμε τα πάντα. Ιδίως από τη στιγμή που είναι καλά μαγειρεμένα! Και εντεράκια και απ'ολα...

Βέβαια στην ξένη βιβλιογραφία έχω δεί ότι πρέπει να αποφεύγεις τη φέτα που οι ξένοι δε την πολυτρώνε, και τα εντόσθια ζώων που έτσι και αλλιώς δεν τα τρώνε. Άλλο εκεί βέβαια και άλλο εδώ.

Αφήστε που η μαγειρίτσα είναι πλήρες φαϊ, και με τις πρωτεϊνες του και με τα χορταρικά του και με τα όλα του!

Όσο για το κοκορέτσι... αν μου το σέρβιραν σε μαγαζί μπορεί να μη το έτρωγα... αλλά από δικούς μου ανθρώπους σίγουρα το τρώω χωρίς τύψεις!

Καλή Ανάσταση να έχουμε λοιπόν και καλά να περάσουμε όλοι.

Για όσους έχουν πένθος, μπορεί να μην έχετε νταούλια και χαρές αλλά η ουσία του Πάσχα είναι η ανάσταση των νεκρών, κάτι που το προσμένουμε όλοι όσοι έχουμε χάσει δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους.

Να πιείτε, να φάτε και να τους τιμήσετε... θυμάμαι για κάποια χρόνια το Πάσχα πήγαινα στην τελευταία κατοικία της μαμάς μου ένα ποτήρι κρασί, έτσι για το καλό!

Υ.Γ. Valeria έχεις δίκιο... "ασθενής και ωδιπόρος (ή ωδειπόρος) αμαρτίαν ουκ έχει" είναι τελικά! ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Ανάσταση να έχουμε!!

Καλώς ήρθες κι εσυ Valeria 78 είμαστε κοντα στην Π.Η.Τ. λογικά ,εγώ αύριο κελίνω την 13η και μπαίνω στην 14η..συγχαρητήρια για το αγοράκι σου,μπράβο έτσι να είναι σε όλη του τη ζωή να ανατρέπει τα προγνωστικά!!!ΤΥΧΕΡΟ!!

Miss Caramel δεν με ξετρελαίνουν κι όλας τα εντόσθια κι έχω ένα θέμα με το κοκορέτσι επειδή πάντα το τυλίγαμε στο σπίτι και φοβάμαι απο αλλού να φάω..θες κόλλημα;θες παραξενιά;αλλά επειδή καθαρίζαμε εμείς τα εντεράκια και όλα τα υπόλοιπα είμαι ελαφρώς επιφυλακτική.

Ευτυχώς που προσέχατε κι εσείς κορίτσια στα θρησκευτικά και ξεστραβώνετε κι εμάς!!!!:tongue:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία και αγάπη!

Με το καλό να φέρουμε στον κόσμο τα μωρά μας!

Miss caramel, κι εσύ έχεις χάσει τη μανούλα; Να΄ξερες πόσο σε νιώθω!!!

XΡηστος Ανεστη και Χρονια Πολλά.

Γυρίσαμε μόλις τώρα και να σας πω ότι όχι μόνο έφαγα μαγειρίτσα αλλα την έσκισα. Γιατι να μην τρώμε????? Απο έξω ναι αλλά απο το σπίτι (το δικό μας φυσικά) .........χάσατε. Εγώ πάντως δεν νήστεψα καθόλου. Του χρόνου και θα δούμε. Η νήστεία πιστεύω δεν έιναι ούτε έθιμο ούτε εξαναγκασμός. Όταν το αισθάνεσαι και έισαι καλά την συγκεκριμένη περίοδο απλά τη κάνεις.

Καλώς ήρθες Βαλερια.

Να περνάτε όμορφα!

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...