Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Φυσικά! Σε 20' φτασαμε σε τριγυρω βουναλακια κ παραδοσιακα χωρια ενω για κατι παραπανω παμε Μετσοβο σε 1 ωριτσα!

Ευχαριστουμε Μις Καραμελ, Κελλα κ Μαραντ!

Κι εμεις εχουμε παρεα που εχουμε παιδια στην ιδια ηλικια. 3 εμεις, 3 αυτοι κι ολα συμαθητες (στο μελλον). Βεβαια οσο ιδεατο φαινεται πριν, τοσο απεχει στην πραξη! Σκονταφτουμε στη διαπαιδαγωγηση. Δε με νοιαζει ρε φιλε, μεγαλωσε το οπως θες το δικο σου, χωρις ομως να επηρεαζεται το δικο μου (βλ. μπατσούλες σε ξενα παιδια κλπ.) οποια καταλαβε καταλαβε!

Εγω κριμα, δε θα μπορω να ειμαι στα παρτυ σας ομως αν καμια ερθει κατα δω, ας στειλει ενα μνμ!!

Κοριτσια εμεις σημερα φοραμε τζιν φουστα κ πουλοβερ! Να σκασω!

Αν τις μπατσουλες τις ριχνουν τα παιδια δεν ειναι τοοοσο προβλημα αρκει να εχεις προετοιμασει τα παιδια σου για αυτο. Αν παλι τις ριχνουν οι μεγαλοι γκρρρρρ φερτους σε μενα να ακουμπισουν τη δικια μου να δουν τι ωραια ειναι να σου χωνει σφαλιαρα ξενος!

Για θεματα διαπαιδαγογησης δεν κανω παρεα με ελληνιδες εδω... με οσες προσπαθησα μου βγηκε ξινο. Αγορι που 5 χρονων του κατευαζουν τα βρακια στο δρομο (μολις ειχαμε βγει απο εμπορικο) για πιπι του και η μαμα οποτε περνουσαμε απο βιτρινες με εσωρουχα να αρχιζει "ακου τωρα τι σχολια θα κανουν οι δικοι μου και δεν πρεπει να μας βλεπουν γυμνες τα παιδια μας" και ολο να λεει οτι τα αγορια εχουν στο νου τους συνεχια το σεξ απο μωρα :shock:. φυσικα ολα αυτα μπροστα στα παιδια...

Μπορει να ερθουμε εμεις στα μεροι σας για καμια βδομαδα το πασχα :tongue: (αν ερθουμε ελλαδα φυσικα). Ο αντρας μου ειναι απο Αρτα και εχουμε καιρο να παμε! Εκει μενουν οι γονεις του και ο αδερφος του με τα μικρα.

Θελω να δω φοτοοοο με τζινακι!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πάλι απο κοντινούς έχουμε απο τ'αδέρφια μου-του αδερφού μου που είναι 2 αγ. 5 & 3χρ. της αδερφής μου της Φανής που είναι 3χρ. αγόρι κι αυτός της αδερφής μου της Σοφίας που θα γεννηθεί ως τέλος Μάρτη κορίτσι..απο φίλους το βαφτηστήρι μου είναι 7 και ο αδερφός του 2 χρ....

απο τους συγγενείς του Νίκου είναι του αδερφού του 1 χρ. κοριτσάκι,κι απο ξαδέρφια είναι τα κοντινά απο 3 χρ. ως 4 μην....τα υπόλοιπα ξεφέυγουν σε ηλικίες αυτό είναι το μόνο κακό στις πολύτεκνες οικογένειες...

Βέβαια μη σας πω τι γίνεται άμα μαζευόμαστε..πολύ γέλιο!!!Στον αρραβώνα μου είμασταν 40 ατομα για την ακρίβεια 36 άτομα οι δικοί μου και 6 άτομα απο το Νίκο!!Και μιλάμε οτι ήταν ΜΟΝΟ τ'αδέρφια μου και ο θείος μου με γυναικα+ξάδερφο και η θειά μου μόνη της!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερα δεν ειπα! Εσεις μιλατε για χιονια και εμεις σκαμε, ειναι 8,30 και εχει 21 βαθμους...

Να χαιρεστε τους εορταζοντες!!

Απο συνομιλικα εχουμε για τη μεγαλη ενα στολο! Οσες ειδαν τη μεγαλη μου μωρο μηναν εγκυες εντος 3μηνου στα πρωτα τους! Απ τη συνηφαδα μεχρι την οικογενιακη φιλη και τα... ενδιαμεσα σταδια! Το συνολο 6 στην Ξανθη, 1 στην Αρτα και 2 Ιταλια (αγιο skype), ολα εκτος απο 1 που βιαστικε εχουν διαφορα απ τη μικρη μου απο 10 εως 13 μηνες (3 κοριτσια, 6 αγορια)!!! Για τον μικρο μου το χαλασαν και μονο η μια σκευτετε για 2ο... Απο φιλους εχουμε 1 αγορι 7 μηνων και 2 ξαδερφια περιπου 1,5 χρονων...

Στο κρεβατι τα χαραματα ειχαμε σοου! 6 η ωρα ενω ετοιμαζοταν ο μπαμπας για δουλεια ακουσε κατι απ το κρεβατι, ηρθε και ειδε τον μικρο με το χερακι στην κιλια της Ελισαβετ να κουναει δαχτυλακια κι αυτη να γαργαλιετε στον υπνο της και να χασκογελαει! Να ναι καλα ο Μασσιμο που με ξυπνισε στις... 8 κι ας ηταν ξυπνιος τοσες ωρες! Κοιμηθικε 11 (αργα) εφαγε στις 3,30 και μεχρι τις 8 κοιμομουν!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρααααααα!!!

Να χαίρεστε τους Σπύρους σας!!! Και εγώ έχω ένα πρώτο ξάδερφο!!!

Καραμελ θα πάτε με την μπουμπού εε?? Πως και το αποφασισατε??? Εντάξει δεν παθαίνουν τίποτα τα μικρουλικα!!Αν είναι καλά ντυμένα , δεν παθαίνουν τίποτα!! Ωραία η Β. Εϋβοια!!!

Εμείς δεν έχουμε συνομίληκα!!!:( :( όλες οι φίλες ανύπαντρες, ο αδερφός μου ανύπαντρος και τα αδέρφια του άντρα μου έχουν μεγάλα παιδάκια πανω από 6!!!!

Αφού δεν βρεθήκαμε εγκυούλες να κανονίσουμε να βρεθούμε σαν μανούλες πλέον!!!;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπερα δεν ειπα! Εσεις μιλατε για χιονια και εμεις σκαμε, ειναι 8,30 και εχει 21 βαθμους...

Να χαιρεστε τους εορταζοντες!!

Απο συνομιλικα εχουμε για τη μεγαλη ενα στολο! Οσες ειδαν τη μεγαλη μου μωρο μηναν εγκυες εντος 3μηνου στα πρωτα τους! Απ τη συνηφαδα μεχρι την οικογενιακη φιλη και τα... ενδιαμεσα σταδια! Το συνολο 6 στην Ξανθη, 1 στην Αρτα και 2 Ιταλια (αγιο skype), ολα εκτος απο 1 που βιαστικε εχουν διαφορα απ τη μικρη μου απο 10 εως 13 μηνες (3 κοριτσια, 6 αγορια)!!! Για τον μικρο μου το χαλασαν και μονο η μια σκευτετε για 2ο... Απο φιλους εχουμε 1 αγορι 7 μηνων και 2 ξαδερφια περιπου 1,5 χρονων...

Στο κρεβατι τα χαραματα ειχαμε σοου! 6 η ωρα ενω ετοιμαζοταν ο μπαμπας για δουλεια ακουσε κατι απ το κρεβατι, ηρθε και ειδε τον μικρο με το χερακι στην κιλια της Ελισαβετ να κουναει δαχτυλακια κι αυτη να γαργαλιετε στον υπνο της και να χασκογελαει! Να ναι καλα ο Μασσιμο που με ξυπνισε στις... 8 κι ας ηταν ξυπνιος τοσες ωρες! Κοιμηθικε 11 (αργα) εφαγε στις 3,30 και μεχρι τις 8 κοιμομουν!

τέλειο!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααα!!!

Να χαίρεστε τους Σπύρους σας!!! Και εγώ έχω ένα πρώτο ξάδερφο!!!

Καραμελ θα πάτε με την μπουμπού εε?? Πως και το αποφασισατε??? Εντάξει δεν παθαίνουν τίποτα τα μικρουλικα!!Αν είναι καλά ντυμένα , δεν παθαίνουν τίποτα!! Ωραία η Β. Εϋβοια!!!

Εμείς δεν έχουμε συνομίληκα!!!:( :( όλες οι φίλες ανύπαντρες, ο αδερφός μου ανύπαντρος και τα αδέρφια του άντρα μου έχουν μεγάλα παιδάκια πανω από 6!!!!

Αφού δεν βρεθήκαμε εγκυούλες να κανονίσουμε να βρεθούμε σαν μανούλες πλέον!!!;););)

Μιας και πλέον θηλάζω αποκλειστικά και μου εχει φύγει το άγχος του "και αν πεινασει τι θα κάνω" πάμε παντού κ πάντα! Πόσο μάλλον εκδρομούλα ;)

Είναι λογικά απόσταση 2,5 ωρών οπότε θα κάνουμε 2 στάσεις σίγουρα. Θα μας πάρει λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι :D

Συνάντηση θα κανονίσουμε σίγουρα όταν φτιάξει λίγο ο καιρός... δε το συζητώ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

Ρηνιώ μάντεψε...

Με έπιασε φρικη για σοκολάτα, δεν ξέρω αν μου ήρθε περίοδος ή έχω κι άλλα λόχεια, ξαφνηκά :tongue:

Σίγουρα δεν έχω άλλα σερβιετάκια (ο μλκς):|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αν τις μπατσουλες τις ριχνουν τα παιδια δεν ειναι τοοοσο προβλημα αρκει να εχεις προετοιμασει τα παιδια σου για αυτο. Αν παλι τις ριχνουν οι μεγαλοι γκρρρρρ φερτους σε μενα να ακουμπισουν τη δικια μου να δουν τι ωραια ειναι να σου χωνει σφαλιαρα ξενος!

Για θεματα διαπαιδαγογησης δεν κανω παρεα με ελληνιδες εδω... με οσες προσπαθησα μου βγηκε ξινο. Αγορι που 5 χρονων του κατευαζουν τα βρακια στο δρομο (μολις ειχαμε βγει απο εμπορικο) για πιπι του και η μαμα οποτε περνουσαμε απο βιτρινες με εσωρουχα να αρχιζει "ακου τωρα τι σχολια θα κανουν οι δικοι μου και δεν πρεπει να μας βλεπουν γυμνες τα παιδια μας" και ολο να λεει οτι τα αγορια εχουν στο νου τους συνεχια το σεξ απο μωρα :shock:. φυσικα ολα αυτα μπροστα στα παιδια...

Μπορει να ερθουμε εμεις στα μεροι σας για καμια βδομαδα το πασχα :tongue: (αν ερθουμε ελλαδα φυσικα). Ο αντρας μου ειναι απο Αρτα και εχουμε καιρο να παμε! Εκει μενουν οι γονεις του και ο αδερφος του με τα μικρα.

Θελω να δω φοτοοοο με τζινακι!!!!

Ευτυχως με τις μπατσούλες από αλλα παιδάκια δεν εχουμε πρόβλημα. Αποψή μου είναι οτι τα παιδιά στα μεταξύ τους θεματα πρέπει να τα βγαζουν πέρα μόνα τους κι ετσι να προετοιμαστουν μονα τους για τον αυριανό κοσμο (όχι κ τοσο δική μου αποψη δηλαδή...βλεπε Ρουντολφ Ντραικορς). Αλλα όταν χωνονται οι μαναδες να προστατέψουν τα παιδιά τους επειδή το ξενο τους πηρε ένα παιχνίδι ή μια καρέκλα ή κατι άλλο ή τα 'εσπρωξε ή οτιδήποτε βρε παιδί μου κι απλώνει χέρι....γκρρρ...:evil: Και τ αστείο ξερεις ποιο είναι;; Πως τα δικά της ποτε δε λενε ψέματα, τα εμπιστευεται σε όλα κ συγχωρεί καθε λάθος π.χ. αν το δικο της σπρώξει κάποιο άλλο παιδάκι λέει: Κατά λάθος το έκανε!Την αγαπάει!!

Λοιπόν Τατούμ σε περιμένουμε εναγωνίως! Κι εγώ από Αρτα είμαι! Τώρα βέβαια μετακόμισα στο νομό Πρέβεζας όμως κ πάλι είμαστε πιο κοντά στην Άρτα (10-12 χιλιόμετρα!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερούδια!

Ρηνιώ μάντεψε...

Με έπιασε φρικη για σοκολάτα, δεν ξέρω αν μου ήρθε περίοδος ή έχω κι άλλα λόχεια, ξαφνηκά :tongue:

Σίγουρα δεν έχω άλλα σερβιετάκια (ο μλκς):|

Κι εγω Μις Καραμελ πονάω στη μεση κ την κοιλιά 3-4 μερες κ χτες ειδα λίγο αίμα... Νομιζα πως θα μου ερθει κανονικα..Σημερα ποναω ξανα μα τιποτα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα....ναι μην απορείτε...για μένα πρωι είναι ακόμα μιας και ξύπνήσαμε στις 11...

Έλεος δεν αντέχω άλλο....ΟΛΟ το βράδυ,χωρίς πλάκα,ήταν ξύπνια!Πότε έτρωγε,πότε κοιμόταν,πότε μουρμούραγε σύνολο να κοιμήθηκε απο τις 1-1:30 ως τις 4:30-5 και μετά μέχρι τις 8 ξύπνια και όπως σας το λέω,να μην κοιμάται τελείως...την άλλαξα και κοιμήθηκε και στις 11+..ξανά-ξύπνησε.

Οι αδερφές Καλή μου είπαν να τη βάλω στην κούνια να μάθει να κοιμάται μόνη της,αφού στην κούνια κοιμάται κανονικά,γιατί έχει μπερδευτεί επειδή δεν έχει σταθερό μέρος να κοιμάται..τί να πω θα το δοκιμάσω σήμερα να δω πως θα πάει..απο το μεσημέρι θα την αφήσω με την ενδοεπικοινωνία και θα κάνω τον σταυρό μου!

Καραμελάκι άντε βρε!!εγω τώρα λογικά αν συνεχίσει ο κύκλος όπως ήταν θα αδιαθετήσω πάλι στις 23/12-ήταν αυστηρά στις 28 ημ. ο κύκλος μου!- αλλά πιστεύω οτι λόγω θηλασμού θα έχω σκαμπανεβάσματα...

Σωτηρία έτσι είναι η κουμπάρα της αδερφής μου...απάνω απο τη μικρή που δεν είναι και τόσο μικρή πια,κλείνει τα 5!!είναι και κακομαθημένο παιδάκι άστα...αφού της λέω κι εγω άστη να τα βρει μόνη της δεν θα μπορείς να είσαι πάντα απο πάνω της!κι εγω οπαδός αυτής της τεχνικής,μας την εφάμοζε η μάνα μου τόσα που είμασταν έπεφτε βέβαια κλωτσίδι και μαλλιοτράβηγμα αλλά εντάξει επιβιώσαμε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Έχω ανησυχήσει λίγο με το θέμα περίοδος και θηλασμός... λένε ότι μείνεται η παραγωγή :(

Αναρωτιέμαι τι θα κάνω τότε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ααχ...αυτή η διαφήμηση εδω της UNICEF με το μωράκι που σπαράζει με το εμβόλιο με αγχώνει!!!την Τρίτη είναι το πρώτο δικό μας και δεν ξέρω τί να περιμένω...

Miss Caramel...η ξαδέρφη του Νίκου θήλαζε 14 μήνες και ήταν και έγκυος τους 3 τελευταίους!δεν το πιστεύω οτι μειώνεται η παραγωγή..

Nemina άντε!εγω πάντως όταν αδιαθέτησα δεν είχα υπεβολικό αίμα η αλήθεια είναι γι'αυτό σκέφτομαι μήπως ήταν λόχεια...θα δείξει..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρα κορίτσια! Έλαβα σήμερα το θήλαστρο και το δοκίμασα. Μία ώρα μετά το θηλασμό έβγαλα 60 ml σε 15'. Δεν ήθελα να το πιέσω για πρώτη φορά. Πήγα στο φαρμακείο για να βρω δοχεία μητρικού γάλακτος αλλά δεν είχαν και μόλις μου τα έφεραν. Θα του δώσω το βράδυ αυτό που έβγαλα το πρωί και θα τον θηλάσω κι όλας. Τώρα αποστειρώνω τα δοχεία και το θήλαστρο και θα οργανωθώ να βγάζω πιο πολλές φορές τη μέρα μπας και καταφέρω να μαζεύω ένα γεύμα την ημέρα και μετά να το μεταφέρω σε σακουλάκι στην κατάψυξη.

Το θήλαστρο μπορώ να το αποστειρώνω σε βραστό νερό? Γιατί βαριέμαι να βάζω τον αποστειρωτή 3 φορές τη μέρα.

Στην κατάψυξη πόσες μέρες αντέχει το γάλα? Τώρα θα βάλω το θερμόμετρο να δω τι θερμοκρασία έχει.

ρηνιώ εμείς Τετάρτη θα το κάνουμε το εμβόλιο μακάρι να μην έχει τίποτα παρενέργειες.

Καλησπέρα!!!

Εμείς που κάναμε το έμβολιο μας είπε ο γιατρός ότι μπορεί την επομενη μέρα να κάνει πυρετό!!! Ευτυχώς δεν την επηρέασε καθόλου!!!

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος , αλλά βλέπω ότι η παραγωγή έχει μειωθεί

:(:(:(!!!! Από κει που δεν προλάβαινα να αλλάξω επιθέματα γιατί γέμιζαν , πλέον τα αλλάζω για λόγους υγιεινής!!!! Δεν ξέρω γιατί μειώθηκε έτσι!!! Βέβαια η μπουμπου παίρνει τα γραμμαριακια της!!! Λέτε να μου κοπεί??? PFFFF :(:(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...