Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Έχω ξεπεράσει το σοκ των προηγούμενων ημερών, με λένε Σοφία και είμαι καλά και το μωρό μου είναι το πιο όμορφο απ'όλα... εντάξει???:tongue:

Όταν πεινάει και της δείχνω το στήθος, μου σκάει ένα πονηρό βλέμμα και χαμόγελο τύπου "Φτιάξε με ;)" και αμέσως σουφρώνει τα χείλη... αξία ανεκτίμητη:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι σοκαριστηκες καλε Σοφια;; Για το ματακι;; Να ευχεσαι που ηταν απλως το ματακι!! Εγω με το γιο μου που ηταν το πρωτο ειχα να περασω αμεσως μετα τη γεννα τ αγχος της επίσκεψης σε παιδοκαρδιολογο και λιγο αργοτερα(6 μ. περιπου) για υπέρηχο εγκεφάλου γιατί μεγαλωσε απότομα τ κεφάλι του! (μετα βεβαια εμεινε στασιμο κ εφτασε στην ηλικια του σε μετρησεις). Ευτυχως ηταν ολα καλά. Και σε σενα κ σε μενα! Οταν προκειται για τα παιδιά μας τρομοκρατουμαστε, ειναι το συνδρομο της μανας! Ειδικα με το γιο εχω δει πολλα! Ενος ετους εκανε ραμματα στο ματι μετα από χτυπημα στο γρανιτη του τζακιου κ καπου εκει του βγηκε κ το χερακι μετα από επικινδυνα παιχνιδια με τον παππού του... Από κει κ περα του εχει βγει αλλες 6-7 φορες, με ποναει η ψυχη μου καθε φορά.....ακόμη κ σε αλλαγμα μπλούζας του ειχε βγει! Ευτυχως δεν το ξαναπαθε εδω κι 1,5 χρονο, φανταζομαι πως εθρεψε....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!

Σοφία μου πήρες απλώς μια γέυση απο το υπόλοιπο της ζωής σου!!Οι μαμάδες γι'αυτό είναι!!για να αγχώνονται για ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα μικρά ή τα μεγάλα!!!

Η αλήθεια είναι οτι είναι μια κούκλα η κόρη σου με τέλειες ματάρες!!!έχει να κάψει αυτή καρδιές....ουουουουου!!!!

kella-Rambo σε νιώθω!!νιώθω τόσο κουρασμένη ώρες και φορες χωρίς να έχω κάνει τίποτα απολύτως...απλώς και μόνο γιατί αναγκάζομαι να ξυπνάω 2 φορές το βράδυ και να κοιμάμαι ακατάστατα...άσε που εκνευρίζομαι που ξυπνάω κατά τις 10+.. εγω που είχα μάθει να σηκώνομαι απο τις 9 να προλαβαίνω τις δουλειές μου...

Nemina έχετε χιόνια;;;;

Όποια έχει Σπύρο ή Σπυριδούλα να τους χαίρεστε!!εγω έχω τον αδερφό μου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλός μου φίλος πρέπει να έχει ήδη γίνει μπαμπάς σήμερα και έχω ρίξει πολύ κλάμα...:D

Με αγάπη

Rc25Gx9kY7s

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Nemina έχετε χιόνια;;;;

Όποια έχει Σπύρο ή Σπυριδούλα να τους χαίρεστε!!εγω έχω τον αδερφό μου!!

Οχι καλε τι χιονια...εδω ποτε δε χιονιζει... Τα βουνα τριγυρω είναι κατασπρα βεβαιως βεβαιως....γι' αυτο κ τσουζει το κρυο....

Να τον χαιρεσαι κι εσυ τον αδερφο σου κι εγω το δικο μου!! Χρονια πολλα στους Σπυρους μας!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε τι χιονια...εδω ποτε δε χιονιζει... Τα βουνα τριγυρω είναι κατασπρα βεβαιως βεβαιως....γι' αυτο κ τσουζει το κρυο....

Να τον χαιρεσαι κι εσυ τον αδερφο σου κι εγω το δικο μου!! Χρονια πολλα στους Σπυρους μας!

πολύχρονος!!!

αλήθεια δεν πιάνει χιόνι;τουλάχιστον μπορείς με τα παιδιά να πας να το ευχαριστηθούν;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πολύχρονος!!!

αλήθεια δεν πιάνει χιόνι;τουλάχιστον μπορείς με τα παιδιά να πας να το ευχαριστηθούν;

Να χαίρεστε τους Σπύρους σας!!!

Χιόνι ε??? Μου έχει λείψει λίγο ομολογώ :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερεϛ!!! χρονια πολλα στα αδερφια σαϛ κουκλεϛ

καραμελ να ζησει το μωρακι να εχει πντα υγεια:) κι εμείς κατά τύχη κάπως έτσι το στησαμε με την παρέα.. Είμαστε 4 φίλοι από τον παιδικό σταθμό . Λοιπόν ο κόλητος έκανε την κόρη 1 μήνα πριν βγει ο μικρός μου τρεις εβδομάδες μετά από μας γέννησε η επόμενη και τον άλλο μήνα περιμένουμε την τετάρτη γεννα της παρέας :-)

Ρινιω μου σηκώνεσαι 10+ ??? ουαου. Το κτινακι μου το αργότερο 7 μας έχει ξεσήκωσει :-)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καραμελ να ζησει το μωρακι να εχει πντα υγεια:) κι εμείς κατά τύχη κάπως έτσι το στησαμε με την παρέα.. Είμαστε 4 φίλοι από τον παιδικό σταθμό . Λοιπόν ο κόλητος έκανε την κόρη 1 μήνα πριν βγει ο μικρός μου τρεις εβδομάδες μετά από μας γέννησε η επόμενη και τον άλλο μήνα περιμένουμε την τετάρτη γεννα της παρέας :-)

Ρινιω μου σηκώνεσαι 10+ ??? ουαου. Το κτινακι μου το αργότερο 7 μας έχει ξεσήκωσει :-)

Τέλεια :D

Θα κάνετε κάτι φοβερά παιδικά πάρτυ... όλο τρέλα!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια :D

Θα κάνετε κάτι φοβερά παιδικά πάρτυ... όλο τρέλα!!!

ναιιιιιιιιι παρτυ!!!!!!!

βρε κοριτσια οταν αρχισουν τα παρτυυυ να καλεστουμε κι αναμεταξυ μαϛ να γνωριστουμε κιολαϛ:D

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

κάπου τέτοια ώρα κι εμείς αλλά μετά ξανακοιμάμαι!!!!

εννοείται οτι θα βλεπόμαστε στα πάρτυ!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά στους αδερφούς σας!!!

Nemina ωραίο θέαμα τα χιόνια εε? Κι εμένα μου λείπουν γιατί κάθε Χριστούγεννα πηγαίναμε στα πεθερικά μου στην Καρδίτσα και το χαιρόμασταν το χιονάκι αλλά φέτος δεν έχει, είναι πολύ μικρός ο μπέμπης για ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος.

Miss caramel όλα καλά πήγαν, μη στεναχωριέσαι καθόλου!!! Αυτό θα είναι το σήμα κατατεθέν της μπέμπας σου που θα την κάνει μοναδική!!! Τι άγχος τραβάμε βρε κορίτσια απο τη στιγμή που μαθαίνουμε για την εγκυμοσύνη μέχρι ... δεν υπάρχει μέχρι προφανώς, για όλη μας τη ζωή της έννοια τους θα έχουμε!

Εμένα έχει αρχίσει και παίζει πιο πολύ αυτές τις μέρες και όσο τον βλέπω να κουνάει χέρια πόδια και να γελάει τόσο κατουριέμαι εγώ χαχαχαχαχαχα!

Kella καλά τα σκέφτηκε η παρέα σας! Εμάς δεν μας βγήκε γμτ....Ελπίζω η κουμπάρα να μείνει έγκυος σύντομα γιατί είναι στις προσπάθειες τώρα, οπότε τα παιδάκια να είναι κοντά σε ηλικία!

Kella μπορεί να το χάλασε εχθές και να το ξαναφτιάξει σήμερα, μη σκας.Εμένα έτσι έκανε στην αρχή, 2 μέρες καλά μία ασχημα, μετά η άσχημη μέρα αραίωνε και τώρα κάνει βλακείες το βράδυ μία στις 10 μέρες περίπου.

marant μα γιατί???? Μια χαρά είναι η καρδίτσα!

Εμείς πάντως πρώτη χρονιά φέτος που θα κάνουμε πρωτοχρονιά εκτος Αθηνών.

Δε θα πάμε μακρυά, στη Β. Εύβοια για 4-5 μέρες με μια προσφορά που βρήκαμε :D

Σίγουρα θα ανανεωθούμε λίγο μιας κ φέτος δεν είχε σοβαρές καλοκαιρινές διακοπές ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

πολύχρονος!!!

Φυσικά! Σε 20' φτασαμε σε τριγυρω βουναλακια κ παραδοσιακα χωρια ενω για κατι παραπανω παμε Μετσοβο σε 1 ωριτσα!

Ευχαριστουμε Μις Καραμελ, Κελλα κ Μαραντ!

Κι εμεις εχουμε παρεα που εχουμε παιδια στην ιδια ηλικια. 3 εμεις, 3 αυτοι κι ολα συμαθητες (στο μελλον). Βεβαια οσο ιδεατο φαινεται πριν, τοσο απεχει στην πραξη! Σκονταφτουμε στη διαπαιδαγωγηση. Δε με νοιαζει ρε φιλε, μεγαλωσε το οπως θες το δικο σου, χωρις ομως να επηρεαζεται το δικο μου (βλ. μπατσούλες σε ξενα παιδια κλπ.) οποια καταλαβε καταλαβε!

Εγω κριμα, δε θα μπορω να ειμαι στα παρτυ σας ομως αν καμια ερθει κατα δω, ας στειλει ενα μνμ!!

Κοριτσια εμεις σημερα φοραμε τζιν φουστα κ πουλοβερ! Να σκασω!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...