Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Περαστικουλια στα αρωστουλια! Καλη βδομαδα σε ολες!

Μαραντ, αν χριαστει να κανεις αποχη απ τα γαλακτοκομικα, απ οσο ξερω, θα πρεπει να κοψεις και πολλα που ουτε φανταζεσε πχ μοσχαρι. Απ την αλλη τα υποαλεργικα γαλατα ειναι φωτια και πολυ πιθανο να χριαστει να αλλαξεις πολλα μεχρι να βρεις το καταλληλο. Συν το οτι με τον θηλασμο εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ξεπερασει την αλεργια. Θα σου προτηνα να ψαξεις πρωτα τι τρωνε οι μανουλες που κανουν αποχη και οχι τι δεν τρωνε, που μονο θα σε ανχωσει, ενω απ οσο ακουω υπαρχουν πιο πολλες εναλακτικες απ οσες φανταζομαστε. Καλη τυχη και κουραγιο με οτι κι αν επιλεξεις!

Για αποθηκευση (το λιγο που δουλεψα) ειχα τα http://www.philips.gr/c/avent-baby-breast-milk-storage/28534/cat/ . Τελικα υσχιει το πλαστικο για την καταψηξη και γυαλινο για το ψηγιο?

Νεμινα οσο υπαρχει δουλεια θα ειμαστε εδω... Το εργο ολο τελιωνει και τελιωμο δεν εχει. Το μονο που ξερω ειναι οτι θα μαθουμε ποτε φευγουμε 1 μηνα νωριτερα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καραμελενια, το ερωτευτικα το... σουσιμαγαζο! Μου φενετε θα πηγενουμε συχνα. Εχει και καμια 10αρια αλλα φαγιτα και αλλες τοσες σουπες για τον αντρουλι μου που δεν τρελενετε αλλα εγψ και η κορη το τσακισαμε! Εχει και παγωτο και γλυκα και αν μπορουσα να σου στειλω εχει και... κρεμα καραμελε :tongue:

Το φορμακι απλα ...... (βαλε οτι λεξη ταιριαζει καλυτερα σε θαυμασμο)

Ρινιω, κανενα προβλημα δεν εχουμε με την θρησκια αρκει να μην προσπαθησουμε να αλλαξουμε θρησκια σε μουσουλμανο! Αν δεν κανω λαθος ειναι παρανομο!

Οσο για την αλλαγη χρωματος στα κακακια, δοκιμασε να φας μουσταρδα και να μυρισεις την πανα της αφου τη φαει απ το γαλα σου!! Ακομα γελαμε με τον Τζουρ με τη φορα που εφαγα κρεας με σαλτσα μουσταρδας και μπηκε σπιτι ενω αλλαζα πανα στη μικρη και μου λεει "σου δωσαν την συνταγη?". Ειναι απ τα καλα του θηλασμου, μαθενει απο μωρο σε διαφορες γευσεις και μετα δεχετε πιο ευκολα να φαει νεα πραγματα γιατι το γαλα αλλαζει γευση αναλογα με αυτα που τρωμε!

Μαραντ ξεχασααααα! Εχεις σκευτει να μαζευεις το γαλα που τρεχει οταν πινει το μωρο απ το αλλο στηθος? Νομιζω με κοχυλια ή κατι τετιο γινετε...

Τα νεα μας! Ο μπαμπας μονο που δεν κατουριετε με τον μικρο αλλα μου ειπε οτι αγαπαει πιο πολυ την Ελισαβετ. Λογικο μου φενετε αφου στην πρωτη εγκυμοσυνη ειμασταν 24/24 μαζι και ειχαν δεθει απ την κοιλια, την ξερει και καλυτερα... Η Ελισαβετ απ την αλλη ζηλευει οταν ο μπαμπας ασχολιτε με τον μικρο, θα πω επιτελους διχνει λιγη ζηλια γιατι ανησιχουσα :tongue:. Απ τη μερα που γεννησα δεν λεει να ξεκολησει απο κοντα μου και ο Τζουρ νομιζει οτι αγαπαει πιο πολυ εμενα και... στενοχοριετε (:confused:) ενω συμβενει το αναποδο.

Ο μικρος συνεχιζει να κοιμααααατε και το μονο που του χαλαει τον υπνο ειναι η Ελισαβετ που αν πλησιασει ο Γιωργος τον μικρο αρχιζει τη φασαρια και τις διαολιες και τον ταραζει. Κατα τα αλλα προσπαθει να μιμιθει τους ηχους που κανουμε και χαζογελαει οταν τον μιμουμαστε, το γελειο του ειναι με θορυβο, σαν "ιχ ιχ ιχ" μονο στην εισπνοη. Προσπαθει να κανει τον ηχο του φιλιου με πλαταγισμα της γλωσσας και ξεκαρδιζετε αν οταν το κανει του στηλεις φιλακι (ναι το εχω ταραξει στα φιλια και οχι μονο εγω). Σημερα εφαγε κολημα να βαλει στο στομα μια χαρτοπετσετα που του σκουπισα τα σαλια (πολυ πραγμα) και παιζαμε οπως με τα γατια (που κουνας κλαδακι και το κηνιγανε?) μονο που προσπαθουσε να το πιασει με το στομα και ελαχιστα με το χερακι. Βαζει το χερι στο στομα (ποτε ομως το δαχτυλο) και το δαγκωνει-πιπιλαει με μανια και ποναει, δεν ξερω αν ειναι τα ουλα του ή ανακαλυπτει τα χερια και μες τον ενθουσιασμο του τα δαγκωνει και ποναει, οταν το κανει στο δαχτυλο μου παντος μετα ειναι κοκκινο :(. Χθες ξυπνισε με γελια και τελικα ειχε γραπωσει το ποδι της Ελισαβετ και χαιροταν για το... κατορθομα!

Σταματαω γιατι θα σας ζαλισω... Ειμαι μια χαζομαμα και με το ζορι κρατιεμε να μην αρχισω να γραφω και για την μεγαλη ;).

Φιλακιαααααα!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καραμελενια, το ερωτευτικα το... σουσιμαγαζο! Μου φενετε θα πηγενουμε συχνα. Εχει και καμια 10αρια αλλα φαγιτα και αλλες τοσες σουπες για τον αντρουλι μου που δεν τρελενετε αλλα εγψ και η κορη το τσακισαμε! Εχει και παγωτο και γλυκα και αν μπορουσα να σου στειλω εχει και... κρεμα καραμελε :tongue:

Το φορμακι απλα ...... (βαλε οτι λεξη ταιριαζει καλυτερα σε θαυμασμο)

Ρινιω, κανενα προβλημα δεν εχουμε με την θρησκια αρκει να μην προσπαθησουμε να αλλαξουμε θρησκια σε μουσουλμανο! Αν δεν κανω λαθος ειναι παρανομο!

Οσο για την αλλαγη χρωματος στα κακακια, δοκιμασε να φας μουσταρδα και να μυρισεις την πανα της αφου τη φαει απ το γαλα σου!! Ακομα γελαμε με τον Τζουρ με τη φορα που εφαγα κρεας με σαλτσα μουσταρδας και μπηκε σπιτι ενω αλλαζα πανα στη μικρη και μου λεει "σου δωσαν την συνταγη?". Ειναι απ τα καλα του θηλασμου, μαθενει απο μωρο σε διαφορες γευσεις και μετα δεχετε πιο ευκολα να φαει νεα πραγματα γιατι το γαλα αλλαζει γευση αναλογα με αυτα που τρωμε!

Μαραντ ξεχασααααα! Εχεις σκευτει να μαζευεις το γαλα που τρεχει οταν πινει το μωρο απ το αλλο στηθος? Νομιζω με κοχυλια ή κατι τετιο γινετε...

Τα νεα μας! Ο μπαμπας μονο που δεν κατουριετε με τον μικρο αλλα μου ειπε οτι αγαπαει πιο πολυ την Ελισαβετ. Λογικο μου φενετε αφου στην πρωτη εγκυμοσυνη ειμασταν 24/24 μαζι και ειχαν δεθει απ την κοιλια, την ξερει και καλυτερα... Η Ελισαβετ απ την αλλη ζηλευει οταν ο μπαμπας ασχολιτε με τον μικρο, θα πω επιτελους διχνει λιγη ζηλια γιατι ανησιχουσα :tongue:. Απ τη μερα που γεννησα δεν λεει να ξεκολησει απο κοντα μου και ο Τζουρ νομιζει οτι αγαπαει πιο πολυ εμενα και... στενοχοριετε (:confused:) ενω συμβενει το αναποδο.

Ο μικρος συνεχιζει να κοιμααααατε και το μονο που του χαλαει τον υπνο ειναι η Ελισαβετ που αν πλησιασει ο Γιωργος τον μικρο αρχιζει τη φασαρια και τις διαολιες και τον ταραζει. Κατα τα αλλα προσπαθει να μιμιθει τους ηχους που κανουμε και χαζογελαει οταν τον μιμουμαστε, το γελειο του ειναι με θορυβο, σαν "ιχ ιχ ιχ" μονο στην εισπνοη. Προσπαθει να κανει τον ηχο του φιλιου με πλαταγισμα της γλωσσας και ξεκαρδιζετε αν οταν το κανει του στηλεις φιλακι (ναι το εχω ταραξει στα φιλια και οχι μονο εγω). Σημερα εφαγε κολημα να βαλει στο στομα μια χαρτοπετσετα που του σκουπισα τα σαλια (πολυ πραγμα) και παιζαμε οπως με τα γατια (που κουνας κλαδακι και το κηνιγανε?) μονο που προσπαθουσε να το πιασει με το στομα και ελαχιστα με το χερακι. Βαζει το χερι στο στομα (ποτε ομως το δαχτυλο) και το δαγκωνει-πιπιλαει με μανια και ποναει, δεν ξερω αν ειναι τα ουλα του ή ανακαλυπτει τα χερια και μες τον ενθουσιασμο του τα δαγκωνει και ποναει, οταν το κανει στο δαχτυλο μου παντος μετα ειναι κοκκινο :(. Χθες ξυπνισε με γελια και τελικα ειχε γραπωσει το ποδι της Ελισαβετ και χαιροταν για το... κατορθομα!

Σταματαω γιατι θα σας ζαλισω... Ειμαι μια χαζομαμα και με το ζορι κρατιεμε να μην αρχισω να γραφω και για την μεγαλη ;).

Φιλακιαααααα!!!!

Ακριβως το ιδιο με το χερακι κανει κι εμενα. Μαλιστα το κανει μετα το φαγητό, βαζει τη μπουνιτσα της μεσα κ πιπιλαει με μανία. Δεν υπάρχει περιπτωσει να πειναει αλλα κ για δοντια νωρις μου φαινεται. Τα αλλα εβγαλαν στους 6 κ 7 μηνες το πρωτο τους. Παντως εχει πλακα. Μαλλον αυτ είναι που ειπες, ανακαλύπτουν τα χερακια τους. Κι εμας μιμειται τις φωνουλες, μα οπως ολα τα μωρακια, εχει μια αδυναμία στο "αγκου-αγου" που το "γ" τ κανει πολυ εντονο. Τωρα την εχω διπλα κ λεει κουβεντουλες. Κ με τα κουτσουνια που εχει πανω το ρηλαξ κανει πολυ γελιο, νομιζω πως είναι καιρός να της ανεβασω το γυμναστηριο!

Ωραιο ονομα εχει η κρη σου. Πριν μεινω εγκυος ελεγα πως αν κανω αλλη κορη θα την ονομασω ετσι. Τελικα κατεληξα στο Λυδια.

Κι εμενα ταα αλλα δυο πανε κ τη φιλανε την ωρα που κοιμαται. δε βρισκει ησυχια το καημενο!!

Μην ανυσηχεις, ας λεει ετσι ο αντρας σου, θα το φαει το κολλημα με τον μικρο συντομα!! Αλλο που μια ιδιαιτερη αδυναμια κρατανε παντα οι μπαμπαδες με τις κορες...;)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Nemina κι εμένα χώνει τα χεράκια του στο στόμα, όλη τη μπουνίτσα και τα δαγκώνει, κι εγώ νόμιζα ότι πεινάει αλλά μάλλον είναι άλλο το κόλπο. Σήμερα άρχισε να χαζεύει τα παιχνιδάκια που είναι πάνω στο ρηλάξ.

Tatum για το γάλα άστα. Εχθές κοιτούσα τις τιμές και έπαθα πλάκα. Εγώ νόμιζα ότι ήταν στην ίδια τιμή άντε 2-3 ευρώ πιο ακριβά αλλά καμία σχέση. Το καλό είναι ότι γράφονται σαν τα φάρμακα και δεν τα πληρώνεις, απλά πρέπει να έχει γνωμάτευση απο δημόσιο νοσοκομείο, αλλά την κάνεις μία φορά τη διαδικασία και ξεμπερδεύεις. Εγώ σκοπεύω να το προσπαθήσω με το θήλαστρο και γενικά να θηλάσω μέχρι τους 6 μήνες. Για μοσχάρι δεν μου είπε τίποτα η παιδίατρος αλλά απο όσα γνωρίζω άλλη η πρωτείνη που βρίσκεται στο γάλα άλλη αυτή που βρίσκεται στο κρέας. Τέλος πάντον εμένα μου κάνει εντύπωση γιατι γαλακτοκομικά έτρωγα τόσο καιρό και δεν τον είχε πειράξει ποτέ. θα ξαναδοκιμάσω να φάω κάποιο γαλακτοκομικό να δω τι θα γίνει αλλά αργότερα. Η παιδίατρος μου πρότεινε και να ξαναδοκιμάσω να του δώσω γάλα αλλά εγώ φοβάμαι.

Για τα υποαλλεργικά γάλατα αυτό που μου έγραψε το ένα κάνει 28 και το άλλο 18 ευράκια. Και τα δύο έχουν επεξεργασμένη πρωτείνη για να μην κάνει αλλεργία. Φαντάζομαι όποιο και να πάρεις το ίδιο είναι θα δούμε τι θα γίνει.

Καλημέρααα!!!

Τι κάνετε??

Καραμελ πως πήγατε στον γιατρό??? Εύχομαι όλα να πήγαν καλά!!! Και μεις έίχε χρειαστεί να πάμε σε παιδοοφθαλμίατρο, πφφ πολύ άγχος !!! Αν διαβάζεις και στο ιντερνετ αγχώνεσαι ακόμα πιο πολύ!!!

Κέλλα περαστικά σας!!!

Πηγα χθες και στον ενδοκρινολογο και τελειωσα τις επισκεψεις με τους γιατρους!!! Πρώτη φορά άφησα την μπουμπουκίτσα μόνη της με τον πατερούλη της!! Λέω δεν θα αργήσω πολύ , άφησα 70 ml γάλα, το οποίο έβγαλα σε 10' (καλά είναι ?), έλα ντε που άργησα στον ντοκ!!!Ξύπνησε , ζεσταίνει το γάλα ο μπαμπάς, μέχρι να πιάσει το μπιμπερό πέρασε κανά 10 λέπτο , ειχε σπαράξει στο κλάμα το μικρό, με το που κατάλαβε ότι υπάρχει μαμ, το ρούφηξε σε 5'!!!:shock::shock: Με το που φτάνω σπίτι μετά από κανα 2ωρο, έφαγε και από τα 2 στήθη!!!:shock::shock::shock:

Ουφ εγώ άρχισα να συνηθίζω την αποχή από τα γαλακτοκόμικά!!! έχασα και 1 κιλό!!! Και θα κόψω και το μοσχάρι , γιατί όποτε έχω φάει μπιφτέκια ή μοσχάρι κοκκινιστό βλέπω διαφορά!!! ΕΛπίζω να φτιάξει το πράγμα με τις βλέννες, να δούμε είναι το γάλα τελικά?????!!!Πάντως αίμα δεν έχω δει!!Σήμερα περιμένουμε και τα σκ@τοαποτελέσματα !!ΧΑΧΑ

Αν είναι αλλεργική στο γάλα, τότε η σύμβουλος μου έλεγε βλακείες για υπερπαραγωγή!!Τσάμπα το πενηντάρικο!!!:evil::evil:

Μαραντ εσένα που έχει αλλεργία, δεν έχεις δει τίποτα βλένες ή αίμα στα κακά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κι απο δω!!!!

Tatum χαζομαμά!!!!καλά εμείς οι πρωτομανούλες να την πατήσουμε,που και η κλανιά μας φαίνεται ΤΟ κατόρθωμα,αλλά κι εσυ δευτερομανούλα να την πατήσεις έτσι;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D

Κι εμένα "μιλάει"!!ειδικά αν είναι και χορτασμένη είναι όνειρο!!μιλάει,γελάει τα κάνει όλα!!αφού προχθές ήταν κι ο Νίκος εδω και την άκουγε και τα έκανε απο τη χαρά του!!προσπαθώ να ασχολιέμαι και να της μιλάω πολύ τώρα που βλέπω οτι αντιδράει και απαντάει!

Nemina εμένα τα χαζεύει στο ριλαξ τα παιχνιδάκια και ένα γυμναστήριο που μου έδωσε η συννυφάδα δεν το καλοευχαιστιέται...χαζεύει βέβαια κι εκεί αλλά στο ριλάξ όπως τεντώνει χέρια-πόδια και κουνιέται,τα κουνάει και προσπαθεί να τα πιάσει!προς το παρον πάει ΣΕ ΟΛΟΥΣ χωρίς να γκρινιάζει και μάλιστα χαμογελάει κιόλας αν της μιλάνε αλλά την ανηψιά του Νίκου ακόμα δεν την καταλαβαίνει μάλλον και δεν της γελάει...την Κυριακή πάντως που την πιάνανε όλα τα μωρά δεν αντέδρασε καθόλου!και μιλάμε για παιδάκια 5χρ.,15 μην.,23μην. και έναν μπεμπάκο 4 μηνών!

KATRINDM και marant τί να σας πω;;;εγω αν μου έλεγε αποχή θα έμενα μισή!!!κρέας ιδιαίτερα δεν τρώω,μ'αρέσουν πολύ τα όσπρια και τα λαδερά ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΑ με πολύ τυρί!!!!αφού όταν κάνω μακαρόνια και σερβίρω στον εαυτό μου βάζω και τυρί στο πιάτο πριν τα βάλω για να λιώνει απο παντού!!

πάντως πέρα απο την πλάκα είναι πολύ άγχος να τα βλέπεις να τυρρανιούνται και να μην μπορείς να τα βοηθήσεις..

Miss Caramel πως πήγε η επίσκεψη στον οφθαλμίατρο;;

kella δεν μπορείς να τον αφήσεις κάπου (μαμά-πεθερά-αδερφή-κουνιάδα) να κοιμηθείς σερί για κάνα 4ωρο-5ωρο;;

Εμείς κλασσικά κορίτσια το μόνο πρόβλημά μας είναι ο βραδυνός ύπνος που δεν γίνεται στο προτ μπεμπέ αλλά στο κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς..όλοι μου λένε οτι είναι πολύ μικρή ακόμα για να μάθει να κοιμάται 6ωρο ή 7ωρο σερί στις αρχές πάντως είχαμε στάνταρ 4ωρο και 5ωρο με το άλμα ανάπτυξης χάλασε το γλυκο..και λίγο με κάτι πονάκια..εκτός αν κρυώνει,που δεν το πιστεύω ή να μη βολεύεται αλλά πως κοιμάται τώρα στο ριλαξ που είναι στενό και δεν μπορεί στο προτ μπεμπε;;;;ε;;;;της έχω βάλει και μια φανέλα μου μαζί στο προτ μπεμπε αλλά δεν έπαιξε κανένα ρόλο...Βέβαια τα θέλει κι εμένα ο κ*λος μου γιατί τρελλαίνομαι να την βάζω να κοιμάται πάνω μου και να μου τρίβεται!!!Απλώς μετά αν την αφήσω στο πορτ μπεμπε θα ξυπνήσει στα 3/4 μάξιμουμ 1 ώρα....Εχτές ούτε να σιδερώσω δε με άφησε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

katrin δεν έχω δει κανένα πρόβλημα στα κακά του, πάντα μουσταρδί είναι, εκτός απο τις πρώτες 10 μέρες που ήταν πράσινα. Θα δούμε μήπως δεν του πήγε το γάλα? Τι να πω τόσες φορές έχω φάει μοσχάρι, γαλακτοκομικά και δεν τον έχει πειράξει ποτέ. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως και θα σας ενημερώσω.

Miss caramel ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά!!!

Tatum χαζομαμά με τα όλα της!!!Καλά κάνεις και το ευχαριστιέσαι!!!

Ασε Ρινιώ και μένα , μεγαλο πλήγμα τώρα που τα έκοψα!!! Τώρα τελευταία μου άρεσε και το γάλα πολύ και έφτιαχνα και ρυζόγαλο κάι έτρωγα και μια απίστευτη γαλατόπιτα που φτιάχνει η μάνα μου!!!Τυρί φέτα τρώω πολύ!! Και μπισκότα !!! όλα κομμένα :cry::cry: !! Θα κάνω για λίγο καιρό απόχή, αν είναι αλλεργία , αν δεν είναι θα τα ξαναξεκινήσω!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τελικά ο οφθαλμίατρος (είναι φανταστικός πραγματικά και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα) μας βρήκε πολύ όμορφες και το οπτικό μας νεύρο είναι σούπερ.

Από την άλλη λόγω του δύσκολου τοκετού και του φρακαρίσματος της μικρής τελικά κάποιο νεύρο τραυματιστήκε οπότε έχουμε ελαφρύ σύνδρομο χόρνερ.

Αισθητικό μόνο το πρόβλημά μας ευτυχώς αλλά σα μάνα με έβριζα όλο το βράδυ χθές που ήθελα ντε και καλά να γεννήσω με φυσιολογικό...

Ακόμα τα συναισθήματά μου είναι μπερδεμένα:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά καραμελ!!! Σε ποιον οφθαλμίατρο πήγες???

Μας τον πρότεινε η παιδίατρος οπότε πήγαμε στο Βώρο στο χαλάνδρι. Γενικά είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια και δε μας πήρε τίποτα για την επίσκεψη που ήταν "τσόντα" γιατί από ότι κατάλαβα έχει πολλή δουλειά.

Θα ξαναπάμε για έλεγχο όταν γίνουμε 6 μηνών :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσια :)

καραμελ μια χαρα το μπουμπουκακι σας, μη σκεφτεσαι χαζα ηθελες απλα το καλυτερο και φυσιολογικο σχετικα με τον τοκετο. ολα θα ειναι μια χαρα μην ανησυχεις.

εμεις τελικα δε χαρικαμε τριτο βραδυ στη σειρα.. ειχαμε ξυπνημα καθε λιγο :? 1, 2:50, 4 , 5:30, 7 και μετα ολη μερα πολυ γκρινια.. ελπιζω να μη μου αρωστησει αν και δε δειχνει τετοια σημαδια τρωει κανονικα απλα λυσσαει στο μεταξυ..

ρινιω μου δεν εχω καποιον, ο αντρας μου δουλευει σχεδον ολη μερα , η μανα μου σχολαει 5 , η πεθερα μου εχει μαγαζι αν και δε θα περιμενα και πολλα ουτε την κορη της δεν ειχε βοηθησει, η κουνιαδα επισης εργαζεται σε παιδικο και εχει και δυο μικρα δικα της και ο αδερφος μου... εεε.. ασ'το καλυτερα :rolleyes: προτιμω να ειμαι κοντα οταν ασχολητε μαζι του.. οποτε.. μαλλον θα αρχισω τα xtc :D

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

μπράβο Καραμέλα!

μην κάνεις χαζες σκέψεις για το οτι δεν ήθελες να φας μαχαίρι!!να χαίρεσαι που όλα είναι καλά!

kella υπομονή...κάποια στιγμή τα ωράρια θα φτιάξουν,τί να πω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...