Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κι απο μας!!

εγω ρινιω μου μες στη μυξα.. ειμαστε και οι δυο με τις μασκες οταν πιανουμε το μικρακι μην τυχων και εχω μεταφερει κατι και στο Μαριο και δεν εχει εκδηλωθει και ευχομαστε να μην εχω κολλησει κατι το παιδακι.Αν και νομιζω πως τη βουτηξα που βγηκα να απλωσω τα ρουχα με τη πυτζαμα προχτες που φυσαγε τραγικα..

μαραντ μου.. τι να πω.. ειναι μη σου κατσει αυτη η ιστορια. υπομονη μονο μπορεις να κανεις.

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες κι απο δω!!!

Marant πάλι καλά που το χαμπαριάσατε νωρίς...ούτε μπορώ να φανταστώ τί περάσατε..τί θα κάνεις με τον θηλασμό και τη δουλειά;;δε σου έδωσε εναλλακτική;

kella πως είσαι σήμερα;

Miss Caramel άπαιχτο το φορμάκι!!!χαχαχα!!θα ήθελα κι εγω ένα SCANIA,πού να μπορώ να βρω άραγε;

Εμείς χτες είχαμε σόου....απο τις 11 ως τις 1 παρά όρθια να κλαίει..τί στήθος,τί χαμομήλι,τί κούνημα,τί νανούρισμα η τσιρίδα πήγαινε γόνατο...στο τέλος -αφου είχε φάει στις 10- την έβαλα στο άλλο στήθος εφαγε κανονικά και ταβλιάστηκε ως τις 5..εν τω μεταξύ επειδή συγκάηκε να την τσιτσιδώνω κιόλας να δω μπας κι έφυγε λίγο σκατό με καμια κλανίτσα και να κρυώνει κιόλας απο λίγο...ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!

http://www.ebay.com.au/itm/Scania-Truck-Baby-Grow-Me-Daddy-Love-Lorry-Arctic-Shirt-Babygro-/270932941808?pt=UK_Baby_Girls&var&hash=item3f14dc9bf0&_uhb=1#ht_999wt_891

http://www.ebay.com.au/itm/Truck-Baby-Grow-Shirt-Babygro-Scania-Lorry-Driver-Love-Artic-/330700210226?pt=UK_Boys_Tops&var&hash=item4cff44c032&_uhb=1#ht_1708wt_891

Αγάπα με!!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

riniw βαριά δεν λες τίποτα... Κόντευα να σκάσω εχθές μέχρι τα αυτάκια του είχαν πρηστεί...πλάκα έπαθα. Ευτυχώς που η παιδίατρος ήταν στην περιοχή, βασικά επέστρεφε απο Αθήνα εκείνη την ώρα.

Για εναλλακτικές μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θηλάζουμε όσο πιο μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούμε, αλλά λόγω δουλειάς να δώσω μέχρι να επιστρέψω και μετά υποαλλεργικό γιατί θεωρεί ότι είναι βάρβαρο να κάνεις δίαιτα απο γαλακτοκομικά για να θηλάζει 3 φορές τη μέρα που είμαι σπίτι.

Δεν ξέρω θα το συζητήσω και με τον άντρα μου αλλά σκέφτομαι να το κάνω, δηλαδή να κάνω τη δίαιτα έστω και για 3 φορές τη μέρα που θα είμαι σπίτι να του δίνω δικό μου. Αν δω ότι δεν αντέχω θα το σταματήσω, αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσω.

Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε χρησιμοποιήσει θήλαστρο. Αν έχει θηλάσει το μωρό και μετά βάλω και το θήλαστρο καπάκια θα βγάλει τίποτα??? Μήπως κάνω μία τράπεζα και του δίνω μόνο δικό μου. Εγώ μόλις σταματήσει να θηλάζει πιέζω το στήθος και ακόμα έχω αρκετό γάλα οπότε λογικά όλο και κάτι θα βγάλω ε?

Επίσης να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ το σουτιέν θηλασμού το φοράω μόνιμα μέρα νύχτα, εσείς το φοράτε συνέχεια?

Αμέσως μετά το θηλασμό δε βγάζει πολύ... θα σου πάρει ώρες ατελείωτες για λίγα μλ.

Καλύτερα άρμεγμα 1 ώρα μετά το θηλασμό ιδίως 03-06 τα ξημερώματα.

Τράπεζα καλό είναι να φτιάξεις σιγά σιγά. Σακκουλάκια αποθήκευσης από το mothercare, θήλαστρο μιας και θα το κάνεις για λίγο ή δοκιμαστικά στην αρχή μην αγοράσεις, νοίκιασε ενα επαγγελματικό (ξέρω site να δεις αν θες) ειναι καλύτερα από τα θηλαστρα της αγοράς εως 150 ευρω (τραβάνε πιο σωστά πιο πολύ γάλα σε λιγότερο χρόνο)

Υπόψην το μαμόγαλο αντέχει 3 (ωρες=εκτος ψυγείου, μέρες=μέσα στο ψυγείο, μήνες=στην καταψυξη);)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel αυτά μελετάω τώρα πόσο αντέχει κλπ. Θήλαστρο έχει ηλεκτρικό η κουνιάδα μου και θα της πω να μου το στείλει για να δοκιμάσω. Το μέσο αποθήκευσης σκέφτομαι γιατί τα σακουλάκια είναι μιας χρήσεως αλλά και τα πλαστικά ή γυάλινα δοχεία είναι πανάκριβα δεν μπορείς να πάρεις τόοοοοσα πολλά. Θα δούμε θα το μελετήσω πώς ακριβώς θα το κάνω.

Καλησπέραα!!

μαραντ εχω κόψει τα γαλακτοκομικά από την προηγούμενη Κυριακή!!!ΕΜένα κάνει πράσινα κακάκια και μερικές φορές έχει βλέννες!!Αν και υποψιαζόμαστε ίωση για τις βλέννες, ο γιατρός μου είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά για λίγο καιρό να δούμε πως πάει!!! Λοιπόν πρώι τρώω φρυγανιές 'η ψωμί με ταχίνι και μέλι ή μουστοκούλουρα με καφέ ή τσάι!!! Το μεσημέρι κανονικά φαγητό χωρίς τυριά !!! Και βραδινό καμιά σούπα με λαχανικά ή πάλι κρέας!!

Είναι ζόρι να μην τρως γαλακτοκομικά!!!Και τωρα τελευταία μου αρέσει και το γάλα πολύ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

miss caramel αυτά μελετάω τώρα πόσο αντέχει κλπ. Θήλαστρο έχει ηλεκτρικό η κουνιάδα μου και θα της πω να μου το στείλει για να δοκιμάσω. Το μέσο αποθήκευσης σκέφτομαι γιατί τα σακουλάκια είναι μιας χρήσεως αλλά και τα πλαστικά ή γυάλινα δοχεία είναι πανάκριβα δεν μπορείς να πάρεις τόοοοοσα πολλά. Θα δούμε θα το μελετήσω πώς ακριβώς θα το κάνω.

Πάντως τα σακκουλάκια του mothercare είναι τα πιο φτηνά στην αγορά και γλιτώνεις την αποστείρωση κ καλό πλύσιμο που θέλουν τα άλλα!

Ξεκίνα να χρησιμοποιείς το θήλαστρο από πριν το χρειαστείς για να αυξηθεί λίγο σιγά σιγά η παραγωγή σου κ να ξεκινήσεις να μαζεύεις ποσότητα.

Ποιό θήλαστρο έχει η κουνιάδα σου???

Εγώ και με το mini της medela κάνω δουλειά απλά θέλει λίγη ώρα κ ο ηχος σου παίρνει τα αφτιά!:tongue:

Δεν εχω φτιάξει τράπεζα ακόμα αλλά που και που το χρησιμοποιώ όταν το στήθος πάει να σκάσει κ η μικρή δεν πολυξυπνάει για μάσα (τις δύσκολες ώρες 2-6)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Φαινεται ειναι η εποχη των ιωσεων... Κι εμενα με τσιμπαει λαιμς 2-3 μερες κ σημερα με πιανει οξυς πονος στο στομαχι. Μαλλον κολλησε κ η μπουμπου γιατι μου κλαιει λιγο κ ειδα κ εγω βλεννα πρασινη στα κακα, πρωτη φορα. Τουλαχιστον το βραδακι τα ξεχνα ολα: 11-6 κοιμηθηκε χτες κ εγω το στηθος τουμπανο!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Καραμελάκι σ'ευχαριστώ!!!επειδή είμαι και ολίγον τι άσχετη με τις αγορές μέσω διαδικτύου ούτε να ψάχτω δεν ξέρω,το ζώον!!!ο Νικολάκης πάντως ξετρελλάθηκε!!!!θα ρωτήσει,είπε,και τον μηχανικό του να δει που τα φτιάχνει κι εκείνος να δει μπας και φτιάξουμε και κάνα ρούχο..καμια φόρμα ολόσωμη τζην κάτι τέτοιο!

kella είσαι καλύτερα σήμερα;

marant υπομονή...αν αντέχεις να κόψεις τα γαλακτοκομικά-εγω ούτε όταν νηστεύω δε μπορώ...αφού θεωρώ νηστεία την αποχή απο τα γαλακτοκομικά όχι απο το κρέας!!

nemina την βλέννα την βλέπουμε ως νημάτια μακριά ας πούμε;;εγω δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά να ξέρω..

Και τώρα που λέτε για τα κακά...εμένα κάνει πότε κιτρινό-μουσταρδί πότε πρασινωπά...εν τω μεταξύ επειδή τα βράδια κάθομαι και πίνω σούπα που κάνω και σκέφτομαι μπας και "χρωματίζονται" απο κει...

Το σύγκαμα υποχώρησε με Dactodor,που ευτυχώς είχε η συννυφάδα,και με μπόλικη Sudocream ενδιάμεσα αλλά βρε κορίτσια συγκάηκε η καθήκω και δάκρυ δεν έβγαζε...αναίσθητη θα γίνει σαν τον πατέρα της!!!!!

Εν τω μεταξύ χτες πήγαμε σε έναν ξάδερφο του Νίκου κι ήταν μαζεμένα εκεί κι άλλα ξαδέρφια με πιτσιρίκια και όλα πηγαίναν πάνω της!!!την βλέπανε φαίνεται μικρή και την είχαν παιχνίδι!!!!ήταν φοβερά αστείο!!κρίμα που δεν είχα την ψηφιακή να τα βγάλω!!!

Εγω πάλι είδα πρωινιάτικα έναν ωραιότατο επιχείλιο να ξεπροβάλλει δειλά-δειλά και μ'επιασαν τα διαόλια μου...πως θα ματσουλιάζω τη μικρή τώρα;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εμείς καλά τα πάμε απο εχθές, τρώει μια χαρά ευτυχώς και περιμένω σε κανά δυο μέρες να μου έρθει το θήλαστρο. Της nuk είναι ηλεκτρικό να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

Θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ απο τώρα μπας και μείνει τίποτα στο ψυγείο, να έχουμε καβάτζα.

Περαστικά στις αρρωστούλες τις παρέας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εμείς καλά τα πάμε απο εχθές, τρώει μια χαρά ευτυχώς και περιμένω σε κανά δυο μέρες να μου έρθει το θήλαστρο. Της nuk είναι ηλεκτρικό να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

Θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ απο τώρα μπας και μείνει τίποτα στο ψυγείο, να έχουμε καβάτζα.

Περαστικά στις αρρωστούλες τις παρέας.

τελικά πως θα το αποθηκεύσεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε παιδο-οφθαλμίατρο σε λίγες ώρες!:|

Έχουμε παρουσιάσει ανισοκορία. Η παιδίατρος όταν την ειχε εξετάσει δεν ανησύχησε αλλά για να είμαστε σίγουροι μας στέλνει στον ειδικό...

Να δούμε τώρα αν θα μου φύγει η μικρή ανησυχία που έχω ή θα φουντώσει:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εμείς έχουμε παιδο-οφθαλμίατρο σε λίγες ώρες!:|

Έχουμε παρουσιάσει ανισοκορία. Η παιδίατρος όταν την ειχε εξετάσει δεν ανησύχησε αλλά για να είμαστε σίγουροι μας στέλνει στον ειδικό...

Να δούμε τώρα αν θα μου φύγει η μικρή ανησυχία που έχω ή θα φουντώσει:rolleyes:

επί του πρακτέου τί ακριβως σημαίνει αυτό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

επί του πρακτέου τί ακριβως σημαίνει αυτό;

Ποίο, το να είναι η μια κόρη μεγαλύτερη από την άλλη? :confused:

Να βρούμε πρώτα την αιτία κ θα επανέλθω με πλείστες πληροφορίες!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ποίο, το να είναι η μια κόρη μεγαλύτερη από την άλλη? :confused:

Να βρούμε πρώτα την αιτία κ θα επανέλθω με πλείστες πληροφορίες!

όχι βρε!!εννοώ είναι αιτία στραβισμού,π.χ;ένδειξη οτι στο μέλλον θα κάνει μυωπία,κ.λ.π. αυτό

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα :)

ρινιω μου καλητερα ειμαι σημερα, πιο λιγες οι μυξες αλλα συνεχιζω με τη μασκα καλου κακου..

καραμελα ευχομαι ολα καλα να πανε με το μικρακι, περιμενουμε νεα.

σχετικα με την ανισοκορια δειτε εδω κατι λιγα :

Η ανισοκορία είναι η διαφορά μεγέθους της κόρης μεταξύ των ματιών του ίδιου ατόμου. Όταν αυτή η διαφορά είναι σταθερή ανεξάρτητα από το φωτισμό έχουμε απλή ανισσοκορία. Το 20% περίπου των υγειών ανθρώπων εμφανίζει απλή ανισοκορία μικρού βαθμού. Επίσης την εμφανίζουν άτομα με μεγάλη ανισομετρωία, που έχουν δηλαδή μεγάλη διαφορά στο βαθμό μυωπίας η υπερμετρωπίας, ή έχουν στο ένα μάτι μυωπία και στο άλλο υπερμετρωπία.

Όταν η ανισοκορία γίνεται πιο έντονη στο σκοτάδι, υπάρχει βλάβη στο μάτι με τη μικρότερη κόρη. Όταν γίνεται πιο έντονη στο φως, υπάρχει βλάβη σ' αυτό με τη μεγαλύτερη.

μαραντ ευχαριστουμε για τα περαστικα, ελπιζω να τα πας καλα με την "καβα" σου.

εμεις για δευτερο συνεχομενο βραδυ κοιμηθηκαμε σερι 4ωρο :cool: .. ελπιζω να το διατηρισουμε τωρα πια και να μπουμε κι εμεις σε μια σειρα γιατι στο τελος θα μας βαλω φωτια απο τη νυστα μου εδω μεσα.. μια ξεχναω ανοιχτα τα ματια της κουζινας μια βαζω το ταψι μαζι με το γαντι στο φουρνο, μεχρι και το τηλεκοντρολ αφησα πανω στο αεροθερμο κι ελιωσε ευτυχως που μπηκε μεσα ο μαριος και μας εσωσε απο βεβαια εκρηξη :? . αντε να δουμε..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...