Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Να μαι κι εγω απο Καταρ πλεον!!!

Ολα καλα με τα παιδια στο ταξιδι, μονο που τα εισητηρια του μικρου ηταν κομενα λαθος και βρεθηκα να πληρωνω το χρησουπολη-αθηνα του μικρου (ευτιχος μονο 15 ευρω που θα τα παρω απ τη εταιρια, αν ηταν περισσοτερα τι θα εκανα? χρηματαποστολη επρεπε να ειμαι?). Με την ολη αναμπουμπουλα δεν πληρωσα για τα 26 κοιλα υπερβαρο στο Χρησουπολη-Αθηνα! Η Καταρ απ την αλλη... αντι να με τρεχουν απο δω κι απο κει μου ειπαν "οντος υπαρχει προβλημα, αφηστε τα χαρτια σας και περαστε αργοτερα που θα εχουμε την λυση, αν θελετε να σας προσεχουμε και τις βαλιτσες"(!) στην Χρυσουπολη μονο που δεν με βρησαν! Υποψη οτι για να μην παρω τις βαλιτσες στο ενδιαμεσο ειχαμε κανει ενα κεφαλι καζανι στον υπευθηνο της εταιριας! Φανταστητε σκηνικο: καροτσι αεροδρομιου με πανω 3 ΜΕΓΑΛΕΣ βαλιτσες + χειραποσκευη 7κιλη + καροτσι + πορτ μπεμπε καροτσιου, το μωρο στο σλινγκ, η αλλαξιερα στον ομο, η μικρη αναμεσα σε μενα και στο καροτσι... Για τις βαλιτσες με βοηθισε ενας του αεροδρομιου να τις φορτωσω και οταν με ειδε να βαζω πανω και τα 2 κομματια του καροτσιου γουρλωσε κατι ματια... Οριακα εβλεπα απο πανω χαχαχαχα! Φυσικα τον αντρα μου στο εργοταξιο τον ακοσαν και οι κουφοι...

Η πεθερα 3 ωρες στο αεροδρομιο, μονο καλα λογια για τον μικρο και για οτι ηθελε να δωσει στην μικρη με ρωταγε πρωτα! Μαλον γιατι ηταν και η μαμα της μπροστα χαχαχα. Η προγιαγια απ την αλλη... μου εδωσε λυρα για τον μικρο... στην αρχη ανχοθικα μην την χασω με τα μωρα και τις αποσκευες αλλα γρηγορα αποφασισα οτι το να εχουν ηρεμια στο ταξιδι τα μικρα ειναι πιο συμαντικο απο ενα αντικιμενο που ουτος ή αλλος δεν θα χρισιμοποιηθει με κανεναν τροπο ΠΟΤΕ...

Ο μικρουλης ειχε λιγη γκρινιτσα την πρωτη μερα αλλα κοιμηθικε 9 ωρες σερι και ξεκουραστικα κι εγω!! Η μεγαλη απλα αραδιασε οτι παιχνιδι ειχαμε αφησει εδω και ετρεχε απο δωματιο σε δωματιο σαν να της βαλαν νεφτι!

Ελεγα να μην σας γραψω μεχρι να αδιασω βαλιτσες αλλα... δεν βλεπω να αδιαζουν πολυ συντομα...

Χθες πιγαμε σε ενα παρτυ σε ενα σπιτι με πισινα τεραστιο, πραγματικα το ζηλεψα και το σπιτι και το... προσωπικο! Γιορταζε ενας Νικος και καλεσε ολους τους ελληνες του εργοταξιου και χωρουσαμε 50+ ατομα ανετα! Σημερα (σαν ελληνικη κυριακη) πηγαμε σε εστιατοριο με σουσι και σκασαμε στο φαι! Δεν ειχαμε ξαναπαει και ενθουσιαστικα! 22 ευρω το ατομο και δουλευει με μπουφε και ειχε και μπουφε με γλυκα!

Σταματαω γιατι θα σας ζαλισω... Πιο πολλα νεα αλλη ωρα :tongue:

Φιλακιααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τατούμ, ευτυχως πήγαν όλα καλά κ σμίξατε με τον αντρούλη σου! Ολη η οικογενεια μαζί, φανταζομαι πως θα είσαι ποοοολυ χαρούμενη! Αλήθεια, πόσο καιρό θα μείνετε εκεί; Είναι μόνιμο;

Εμείς περάσαμε αυτη τη φαση που ονομάζετε μικρομάνες, αλμα ανάπτυξης....πφφφ...το βυζι όλη μερα εξω κ να αναρωτιεμαι τι εχει το παιδι, τι εχει το παιδι... Τελικώς το ξεπεράσαμε κ από χτες το βράδυ βρηκαμε τον παλιο καλο μας εαυτό....Ξυπνημα μονο μια φορα τη νυχτα!

Σημερα εστειλα το γιο μου την πρωτη του εκδρομη με το νηπιαγωγείο...μεγαλωσε κ δαυτος! Τον συνόδεψε ο πατερας του γιατί οπως καταλαβαίνετε δε μπορούσα φυσικα να κανω κατι με την βυζοπαραγωγη όλη τη μερα!! κλαψ...ηθελα να ημουν εγω....δεν πειραζει ας είναι...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Tatum τι υπέροχο όλη η οικογένεια μαζεμένη τα Χριστούγεννα!!!αλήθεια εκεί δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα ως αλλόθρησκοι,ε;ο ευτυχής πατέρας τί λέει;;

Nemina άντε και φαντάρος!!σε νιωθω...οι μαμάδες θέλουν την πρωτιά σε όλα..

marant δύσκολες οι εποχές και κάνεις την πιο σκληρή θυσία..σε καταλαβαίνω,πάντως..μακάρι να είχα κι εγω δουλειά έστω και για λίγες ώρες...

Εγω πήγα στο ντόκτορα χτες όλα καλά μας έδωσε και το ελεύθερο,μας είπε να προσέχουμε βεβαίως-βεβαίως και ο δικός μου να μη δέχεται το προφυλακτικό...με τη γυναίκα μου,λέει,θα βάζω προφυλακτικό;;καλέ μου για τυχον εγκυμοσύνη είναι όχι για να μην κολλήσεις τίποτα...κεφάλας,τί να πω...Βέβαια στο 2ωράκι που έλειψα μου έλειψε τόσο πολύ η μικρή...

Κάπως έχει φτιάξει ο ύπνος απο άποψη ώρας...να δω πως θα την ξεκολλήσω απο πάνω μου...καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζί και κουράζομαι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια καλο σκ!

tatum τελεια!! εισαι με τον καλο σου.. η οικογενεια μαζευτικε τι καλα!!!

εγω απο χτες το βραδυ δεν ειμαι πολυ καλα, ξινιλα στο λαιμο και μυξες.. φοβαμαι πολυ για τον μικρο.. προσπαθω να κραταω το προσωπο μου οσο πιο μακρια γινετε αλλα... αγκαλια τον παιρνω.. καμια ιδεα να σωθουμε??

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα κοριτσια καλο σκ!

tatum τελεια!! εισαι με τον καλο σου.. η οικογενεια μαζευτικε τι καλα!!!

εγω απο χτες το βραδυ δεν ειμαι πολυ καλα, ξινιλα στο λαιμο και μυξες.. φοβαμαι πολυ για τον μικρο.. προσπαθω να κραταω το προσωπο μου οσο πιο μακρια γινετε αλλα... αγκαλια τον παιρνω.. καμια ιδεα να σωθουμε??

kella πάρε μάσκα από το φαρμακείο. Με αυτές κυκλοφορούσα κατά τη διαρκεια της εγκυμοσύνης κ ας με κοίταζαν σα λεπρή! Ακόμα κ οταν δεν είχε φανεί η κοιλιά μου ψιλοάνοιγαν το δρόμο πάντως :tongue:

tatum σουσι 22 γιούρα!! Στείλε ένα πακέτο :P

Εμείς βγαίνουμε αργά αργά από το άλμα ανάπτυξης... πήραμε 260γρ αυτή την εβδομάδα.... :tongue: είχα και άγχος αν θα πάρει αρκετό βάρος μόνο με το μαμόγαλο:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Το σκέφτηκα κι εγώ καραμέλα αλλά είναι κλειστά τα φαρμακεία σήμερα και δε θέλω να βγάλω το παιδί έξω με αυτον τον καιρό να ψάχνω ποδαρατο εφημερεύον.. Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να βρασω κάνα τσίπουρο με μέλι

Το σκέφτηκα κι εγώ καραμέλα αλλά είναι κλειστά τα φαρμακεία σήμερα και δε θέλω να βγάλω το παιδί έξω με αυτον τον καιρό να ψάχνω ποδαρατο εφημερεύον.. Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να βρασω κάνα τσίπουρο με μέλι

Γάλα ή τσαϊ με μέλι επίσης μπορούν να βοηθήσουν.

Και ένα site πολύ χρήσιμο πλέον γιατί.... ποτέ δεν ξέρεις!:rolleyes:

http://www.fsa.gr/duties.asp

Αχρείαστο να'ναι!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Γάλα ή τσαϊ με μέλι επίσης μπορούν να βοηθήσουν.

Και ένα site πολύ χρήσιμο πλέον γιατί.... ποτέ δεν ξέρεις!:rolleyes:

http://www.fsa.gr/duties.asp

Αχρείαστο να'ναι!

σ'ευχαριστω πολυ :) το γαλα το τσαι και το χαμομιλι ηδη τα εξαντλησα.. τωρα εβρασα λιγο χυμο πορτοκαλι με τσιπουρο και μελι.. αμεσως νοιωθεις τη διαφορα... υπαρχει φαρμακειο σχετικα κοντα αλλα φοβαμαι με αυτον τον αερα να βγαλω εξω το μικρακι.. ελπιζω καποιος να θελησει να περασει σημερα απο δω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Tatum μια χαρά το ταξίδι και ακόμα ωραιότερα που σμίξατε πριν τις γιορτές!!!

Αφήστε τι έπαθα εχθές το βράδυ...Όλη την ημέρα δεν έτρωγε καλά 5 λεπτά και σταμάταγε και έκλαιγε, τι τον άλλαζα στήθος, τι ρευόταν τίποτα σταμάταγε και δεν έτρωγε άλλο. Λέω το βράδυ ας δοκιμάσω να θηλάσω όσο φάει απο εμένα και μετά του δίνω και λίγο έτοιμο. Τον βάζω λοιπόν να φάει πάλι τα ίδια στα 5' σταμάτησε και άρχισε να κλαίει. Εντωμεταξύ πίεσα το στήθος να δω μήπως δεν είχα άλλο γάλα και για αυτό έκλαιγε αλλά γάλα είχα κανονικά.

Του ετοιμάζουμε 60 ml γάλα πίνει τα 40 και μετά σταμάτησε και πάλι έκλαιγε. Παίρνω την παιδίατρο με ρώτησε αν έχει στο στόμα ασπράκια, δηλαδή μύκητες, αλλά δεν είχε κάτι οπότε μου λέει μάλλον είναι τυχαίο, αν συνεχιστεί αύριο ξαναπάρε με.

Βγαίνω απο το δωμάτιο και βλέπω έπινε και το υπόλοιπο γάλα από το μπουκάλι. Αφού τελείωσε λέω ας του κάνουμε άλλα 60 μην μείνει πεινασμένο και απο το νυχτερινό γεύμα θηλάζω και βλέπουμε.

Έφαγε άλλα 30 απο το μπουκάλι και μετά απο 10 λεπτά όπως τον κρατούσε ο άντρας μου βλέπω να έχει κάτι κοκκινίλες και σε λίγο φούντωσε όλος και έβγαλε σαν αναφυλαξία. Πήραμε τη γιατρό να έρθει φυσικά και να μην τα πολυλογώ έπαθε αλλεργία στο γάλα, μετά απο άλλες 2 φορές που του έχω δώσει. Ευτυχώς ήταν ήπια μας είπε και δεν χρειάστηκε νοσοκομείο. Το ότι δεν έτρωγε απο εμένα μάλλον λέει απο έναν μικρό ερεθισμό που είχε στο λαιμό του. Μου είπε αν συνεχίσει να μην τρώει να του δώσω depon να μην πονάει.

Και όπως καταλαβαίνετε μου είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά και να παίρνω ασβέστιο για ένα μήνα ακόμα μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά και μετά θα δίνουμε υποαλλεργικό γάλα.

Ουφ αυτά τα υπέροχα Σάββατο βράδυ...

Καλημέρα κορίτσια!

Tatum μια χαρά το ταξίδι και ακόμα ωραιότερα που σμίξατε πριν τις γιορτές!!!

Αφήστε τι έπαθα εχθές το βράδυ...Όλη την ημέρα δεν έτρωγε καλά 5 λεπτά και σταμάταγε και έκλαιγε, τι τον άλλαζα στήθος, τι ρευόταν τίποτα σταμάταγε και δεν έτρωγε άλλο. Λέω το βράδυ ας δοκιμάσω να θηλάσω όσο φάει απο εμένα και μετά του δίνω και λίγο έτοιμο. Τον βάζω λοιπόν να φάει πάλι τα ίδια στα 5' σταμάτησε και άρχισε να κλαίει. Εντωμεταξύ πίεσα το στήθος να δω μήπως δεν είχα άλλο γάλα και για αυτό έκλαιγε αλλά γάλα είχα κανονικά.

Του ετοιμάζουμε 60 ml γάλα πίνει τα 40 και μετά σταμάτησε και πάλι έκλαιγε. Παίρνω την παιδίατρο με ρώτησε αν έχει στο στόμα ασπράκια, δηλαδή μύκητες, αλλά δεν είχε κάτι οπότε μου λέει μάλλον είναι τυχαίο, αν συνεχιστεί αύριο ξαναπάρε με.

Βγαίνω απο το δωμάτιο και βλέπω έπινε και το υπόλοιπο γάλα από το μπουκάλι. Αφού τελείωσε λέω ας του κάνουμε άλλα 60 μην μείνει πεινασμένο και απο το νυχτερινό γεύμα θηλάζω και βλέπουμε.

Έφαγε άλλα 30 απο το μπουκάλι και μετά απο 10 λεπτά όπως τον κρατούσε ο άντρας μου βλέπω να έχει κάτι κοκκινίλες και σε λίγο φούντωσε όλος και έβγαλε σαν αναφυλαξία. Πήραμε τη γιατρό να έρθει φυσικά και να μην τα πολυλογώ έπαθε αλλεργία στο γάλα, μετά απο άλλες 2 φορές που του έχω δώσει. Ευτυχώς ήταν ήπια μας είπε και δεν χρειάστηκε νοσοκομείο. Το ότι δεν έτρωγε απο εμένα μάλλον λέει απο έναν μικρό ερεθισμό που είχε στο λαιμό του. Μου είπε αν συνεχίσει να μην τρώει να του δώσω depon να μην πονάει.

Και όπως καταλαβαίνετε μου είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά και να παίρνω ασβέστιο για ένα μήνα ακόμα μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά και μετά θα δίνουμε υποαλλεργικό γάλα.

Ουφ αυτά τα υπέροχα Σάββατο βράδυ...

Καλημερούδια!

Καλά που το πήρατε πρέφα νωρίς....

Τώρα ξέρεις ε... θηλάζεις όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείς;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

χαχαχα το ξέρω miss caramel. Τα προβληματάκια είναι τα εξής για πόσο χρονικό διάστημα να μην τρώω γαλακτοκομικά και ότι τα περιέχει? Και πως θα το κάνω αφού θα ξεκινήσω δουλειά?

Να πάρω θήλαστρο? Η παιδίατρος μου πρότεινε να συνεχίσω μέχρι 7 Ιανουαρίου που επιστρέφω στη δουλειά αποκλειστικό θηλασμό και μετα να δίνουμε υποαλλεργικό. Σκέφτομαι μήπως δίνω υποαλλεργικό στα 2 γεύματα που θα λείπω και θηλάζω τα υπόλοιπα, όπως είχαμε πει απο την αρχή, αλλά τι να κάνω να μην τρώω γαλακτοκομικά για 4 μήνες ας πούμε? Και μη σκέφτεστε γαλακτοκομικά σαν γάλα γιαούρτι και τυρί. Είναι σχεδόν παντού δηλαδή ούτε τοστάκι θα μπορώ να φάω, τυρόπιτες, κρουασάν, σοκολάτες, πίτσα, κέικ, βούτυρο στο ψωμί,μακαρόνια, παστίτσιο...και πολλά πολλά άλλα. Τι να τρώω δεν ξέρω... Δηλαδή τι να τρώω για πρωινό, και μεσημέρι φυσικά μένει μόνο το κρέας, αφού όσπρια ήδη δεν τρώω. Και το βράδυ πάλι το ίδιο πρόβλημα τι να φας που να μην περιέχει γαλακτοκομικό? Πόσο σουβλάκι να φας?

Καλημέρες κι απο δω!!!

Marant πάλι καλά που το χαμπαριάσατε νωρίς...ούτε μπορώ να φανταστώ τί περάσατε..τί θα κάνεις με τον θηλασμό και τη δουλειά;;δε σου έδωσε εναλλακτική;

kella πως είσαι σήμερα;

Miss Caramel άπαιχτο το φορμάκι!!!χαχαχα!!θα ήθελα κι εγω ένα SCANIA,πού να μπορώ να βρω άραγε;

Εμείς χτες είχαμε σόου....απο τις 11 ως τις 1 παρά όρθια να κλαίει..τί στήθος,τί χαμομήλι,τί κούνημα,τί νανούρισμα η τσιρίδα πήγαινε γόνατο...στο τέλος -αφου είχε φάει στις 10- την έβαλα στο άλλο στήθος εφαγε κανονικά και ταβλιάστηκε ως τις 5..εν τω μεταξύ επειδή συγκάηκε να την τσιτσιδώνω κιόλας να δω μπας κι έφυγε λίγο σκατό με καμια κλανίτσα και να κρυώνει κιόλας απο λίγο...ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw βαριά δεν λες τίποτα... Κόντευα να σκάσω εχθές μέχρι τα αυτάκια του είχαν πρηστεί...πλάκα έπαθα. Ευτυχώς που η παιδίατρος ήταν στην περιοχή, βασικά επέστρεφε απο Αθήνα εκείνη την ώρα.

Για εναλλακτικές μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θηλάζουμε όσο πιο μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούμε, αλλά λόγω δουλειάς να δώσω μέχρι να επιστρέψω και μετά υποαλλεργικό γιατί θεωρεί ότι είναι βάρβαρο να κάνεις δίαιτα απο γαλακτοκομικά για να θηλάζει 3 φορές τη μέρα που είμαι σπίτι.

Δεν ξέρω θα το συζητήσω και με τον άντρα μου αλλά σκέφτομαι να το κάνω, δηλαδή να κάνω τη δίαιτα έστω και για 3 φορές τη μέρα που θα είμαι σπίτι να του δίνω δικό μου. Αν δω ότι δεν αντέχω θα το σταματήσω, αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσω.

Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε χρησιμοποιήσει θήλαστρο. Αν έχει θηλάσει το μωρό και μετά βάλω και το θήλαστρο καπάκια θα βγάλει τίποτα??? Μήπως κάνω μία τράπεζα και του δίνω μόνο δικό μου. Εγώ μόλις σταματήσει να θηλάζει πιέζω το στήθος και ακόμα έχω αρκετό γάλα οπότε λογικά όλο και κάτι θα βγάλω ε?

Επίσης να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ το σουτιέν θηλασμού το φοράω μόνιμα μέρα νύχτα, εσείς το φοράτε συνέχεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...