Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κοριτσια να σας πει κ η παλια (βεβαια αν ηταν μεσα η ευη που ειναι παιδιατρος θα μας τα λεγε καλυτερα κ πιο επιστημονικα). Ολα τα μωρακια εχουν το ενστικτο της βαδισης τους πρωτους μηνες- αυτο δηλ που εναλλασσουν τα ποδαρακια τους οταν παταν καπου. Κατα τον 3ο μηνα χανεται αυτο το ενστικτο κ αν τα βαλεις, δεν το κανουν πια (κ εμπειρικα διαπιστωμενο) κ επανερχεται λιγους μηνες αργοτερα. Συνηθως περπατανε στο χρονο κ λενε πως τα πιο παχια μωρα, λιγο πιο αργα (αυτο δεν πολυισχυει γιατι ο γιος μου που ηταν μωρο περπατησα 11 μηνων). Οταν λεμε περπατησε εννοούμε κανονικα περπατησε κι οχι 1-2 βηματα κ μπουμ, ουτε να στηριζεται. Ενα μωρο μπορει να περπατα υποβασταζομενο για μηηηηηνες....(ξερω κ τετοια περιπτωση). Η κορη μου που ηταν ησυχη μεν αλλα με νευρο (πως γινεται;;;;) περπατησε ποοολυ νωρις, στους 10 περπατουσε τελεια. (18 μηνων κατεβαινε κ ανεβαινε μονη της τη σκαλα για την αυλη καμια 15αρια σκαλια-τι ειχα ακουσει τοτε μανουλα μου....). Τεσπα, μη σας τα πρηζω κιόλας, η περπατουσα, αν κ βολικη αποτελει τροχοπεδη για να περπατησει γρηγορα το μωρο. θελει να κανει μονο προσπαθειες, γι' αυτο ενα παρκακι ειναι οτι πρεπει! Α κ κατι κουφο. Τ ξερετε πως πολλα παιδια πρωτα περπαταν κ μετα μπουσουλανε;;;:tongue:

κι εγω 10 μηνων περπάτησα...βέβαια είχα άλλους 6 πριν απο μένα που περπατάγανε και τους έβλεπα!!δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα της ρίχνεις όσο πιέζεις μια φορά με τα δάχτυλά σου...όχι παρατεταμένη πίεση γιατί θα πνιγεί και θα τρομάξετε κι οι δύο -ιδία πείρα σου μιλάω και είχα και το Νίκο μπροστά και σκοτωθήκαμε!!ένα τσακ! δηλαδή στο καθε ρουθουνάκι!

Εχμμμ ρίχνω μια πατημασια σε καθε ροτθουνάκι... μυξα δεν εχω δει να τρεχει, απλά την ακούω!

Έπιασα κ τι παλιου τυπου πιεσόμετρο να την ακούσω στο στήθος μπας κ εχει ακροαστικά (αν κ δεν ειμαι γιατρός) αλλά δεν άκουγα κάτι!

Ουφφφ...

Να χαίρεσαι τον άντρα Ρηνιώ! πως θα το γιορτάσετε?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εχμμμ ρίχνω μια πατημασια σε καθε ροτθουνάκι... μυξα δεν εχω δει να τρεχει, απλά την ακούω!

Έπιασα κ τι παλιου τυπου πιεσόμετρο να την ακούσω στο στήθος μπας κ εχει ακροαστικά (αν κ δεν ειμαι γιατρός) αλλά δεν άκουγα κάτι!

Ουφφφ...

Να χαίρεσαι τον άντρα Ρηνιώ! πως θα το γιορτάσετε?

σ'ευχαριστώ!

θα σου έλεγα με σεξ αλλά μάλλον αύριο που εχω ραντεβού με τον ντοκτορ για το 100%!!!!βασικά όχι κάτι ιδιαίτερο όποιος έρθει και αν!!

ακόμα ακαθαρσίες της κοιλιάς πρέπει να έχει γι'αυτό ακούς αλλά δε βλέπεις!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέραα!!

Ρινιώ να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Να χαίρεστε και οι υπόλοιπες όποιον έχετε!!!!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια!!Την είχε ώρα όρθια, όχι ότι πήγε να περπατήσει αλλά στεκόταν, ολοισια και είπε ότι θα περπατήσει νωρίς 8 μηνών!!! Κάτι θα ξέρει , γιατρός είναι τόσα παιδια βλέπει!!!! Πάντως και ο άντρας μου περπάτησε νωρίς 9 μηνών!!!Οπότε έχει κληρονομικότητα ;);)

Σοφία και μένα έχει μυξούλες σχεδόν πάντα!!! Της βάζω όρο αλλά όχι κάθε μέρα, μόνο όταν υποψιάζομαι ότι είναι πολλές!! Της βάζω λοιπον τον ορό και την γυρνάω ανάποδα, την χτυπάω στην πλάτη και βγαίνουν οι μύξες, μερικες φορές είναι πολλες άλλες πιο λίγες, αν είναι πολλές , βάζω και το ρουφηχτήρι και τις τραβάω!!!

Πρέπει να κάνουμε καλλιέργεια κοπράνων, πήγαμε ευρωκλινική τα κάκα και δεν είναι συμβεβλημένη με ΕΟΠΠΥ και ζητάνε 150 ευρώ!!Που αλλού να πάμε έχετε υποψιν τίποτα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέραα!!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια!!Την είχε ώρα όρθια, όχι ότι πήγε να περπατήσει αλλά στεκόταν, ολοισια και είπε ότι θα περπατήσει νωρίς 8 μηνών!!! Κάτι θα ξέρει , γιατρός είναι τόσα παιδια βλέπει!!!! Πάντως και ο άντρας μου περπάτησε νωρίς 9 μηνών!!!Οπότε έχει κληρονομικότητα ;);)

Σοφία και μένα έχει μυξούλες σχεδόν πάντα!!! Της βάζω όρο αλλά όχι κάθε μέρα, μόνο όταν υποψιάζομαι ότι είναι πολλές!! Της βάζω λοιπον τον ορό και την γυρνάω ανάποδα, την χτυπάω στην πλάτη και βγαίνουν οι μύξες, μερικες φορές είναι πολλες άλλες πιο λίγες, αν είναι πολλές , βάζω και το ρουφηχτήρι και τις τραβάω!!!

Πρέπει να κάνουμε καλλιέργεια κοπράνων, πήγαμε ευρωκλινική τα κάκα και δεν είναι συμβεβλημένη με ΕΟΠΠΥ και ζητάνε 150 ευρώ!!Που αλλού να πάμε έχετε υποψιν τίποτα???

σ'ευχαριστώ Κατερινάκι!!

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δοκίμασες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραα!!

Σε κάποιο μικροβιολογικό κοντά σας ίσως... Τη βιοιατρικη τη μισώ θανάσιμα!:evil:

Μιλησα με παιδίατρο.. μόνο ορό που και που όταν ζορίζεται πολύ μου είπε!

Τελειώνουν συνεχώς τα λόχεια αλλά ακόμα έχω λίγα κίτρινα υγρά στο σκούπισμα κυρίως.... τα νεύρα μου!!!:evil:

Είναι ήδη 40 μέρες πια!!!:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κι εγω 10 μηνων περπάτησα...βέβαια είχα άλλους 6 πριν απο μένα που περπατάγανε και τους έβλεπα!!δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..

Ναι, νομιζω πως παιζει σημαντικο ρολο!!

Να χαιρεσαι τν αντρούλη σου κ να σας χαιρεται κ εκεινος!!

Καλησπέραα!!

Ισως η παιδιατρς να ειδε οτι η μικρη εχει νευρο!!

Κι εμεις βαζουμε ορο, εχουμε μπολικη μυξα!! μεχρι 4 μικρα ορακια 5μλ τη μερα λεει η γιατρος γιατι εχει αλατι!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς τις μυξούλες τις ψαρεύουμε με μπατονέτα :tongue::tongue::tongue: . Με τον ορό τρομάζει και κλαίει οπότε βγάζει κι άλλες μύξες...

Miss caramel κι εμένα άργησαν να σταματήσουν τα λόχεια, έχουν καμία εβδομάδα που με αποχωρίστηκαν. Θα κλείσω κι ένα ραντεβού στη γιατρό μου μέσα στις γιορτές να κάνω και το ΠΑΠ και είμαστε έτοιμοι. Το σπορ το ξεκινήσαμε όμως γιατί είχαμε κάνει ανακωχή και στην εγκυμοσύνη οπότε δεν πήγαινε άλλο.

Ρηνιώ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα εχθές.

Βρε κορίτσια τώρα με το μωρό ούτε που καταλαβαίνω πως περνάει η μέρα. Μέχρι να φάει το πρωί και να φάω κι εγώ το πρωινό μου έχει πάει 11. Αν έχουμε και δουλίτσες έξω...πάει 1 χωρίς να πάρω είδηση. Άντε να μαγειρέψω μετά να φάμε να μαζέψω πιάτα....τίποτα για πότε πάει 7 το απόγευμα....Αχ σκέφτομαι ότι μου έχει μείνει ένας μήνας ακόμα άδεια και στεναχωριέμαι. Πως θα αποχωριστώ το μωράκι μου??

Καλημέραααααα!!!

Τελικά πήγαμε Βιοιατρική!!!Και εγώ Σοφία την μισώ :evil::evil::evil: , αλλά βιαζόμασταν και ήταν μονόδρομος!!!ΆΣε που ανοίγει και 6 το πρωί και η μπουμπουκίτσα μου , εκείνη την ώρα τα κάνει!!:tongue::tongue: :tongue: ΧΑΧΑ!!! ΆΝτε καλά μας αποτελέσματα!!Ελπίζω να μην έχει τίποτα παθολογικό!!!

Αχ marant ξεκινάς δουλίτσα εεε??? Πωπω νωρίς νωρίς δεν μπορούσες να κάτσεις λίγο περισσότερο??? έχεις βοήθεια??Ποιος θα κρατάει τον μικρό???

Και μένα περνάει η μέρα πολύ γρήγορα!!!

Χθες όλη μέρα δουλειές και ταίσμα την μικρή , το βράδυ 22:00 ήμουν τέζα με πονάγαν χέρια ποδια!!!

Σήμερα πάλι ξύπνησα 05:30 να ταίσω, να κάνει κακαά να την αλλάξω να στείλουμε την πάνα να την ξαναταισω!!!Να βάλω πλυντηριο, να σκουπίσω να καθαρίσω το δωμάτιο της να φάω πρωινό να την ξαναταίσω να την αλλάξω άλλες 3-4 φορές , να την πάω καμια βόλτα , να μαζέψω τα ρούχα!!! ΟΥΦ!! Πήγε 11:00 !!! Τώρα λέω να πάμε καμια βόλτα έξω , γιατί δεν αντέχω αλλο εδω μέσα!!!:evil: ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ξαναθελει ταισμα!!! :evil::evil:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Κατερινάκι καλά σκατο-αποτελέσματα!

Όσο για τη βιοιατρική, ένα σπερμοδιάγραμμα είχε κάνει ο αντρας κ το μετανιώσαμε 2 φορες.

1 που τον εβαλαν σε χωρο που πριν επαιρναν αιμα από ενα μωρό :shock:

(και έλεγε, αν ήμουν @@ας κ δεν πετυχαινα στόχο κ ερχόταν αλλο μωρό να του πάρουν αίμα?):?

και 2ο όταν μας εδωσαν τα αποτελέσματα είχαν λαθος φυσιολογικές τιμες:mad: (τιμές πριν αλλαχτουν απο τον ΠΟΥ το 2010) με αποτελεσμα η ψυχολογία μας χωρις λογο να κείτεται στα πατώματα μέχρι να δούμε τον ανδρολόγο:evil:

marant όπως μου ειχε πει μια συναδελφος που ειχε γυσίσει στη δουλειά νωρίς... "τις Παρασκευές κάνουμε χαρές κ τις Δευτέρες κλαίμε" κουράγιο εργαζόμενες μανούλες!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Miss caramel όπως τα λες είναι. Θα είμαι με μειωμένο ωράριο αρχικά και το σκέφτομαι πως να το κάνω...να πηγαίνω 6 ωρο ή να μαζεύω τις ώρες και να πηγαίνω 4ήμερο? Δεν ξέρω τι θα βόλευε περισσότερο. Μάλλον θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω. Απο τάισμα έχω ένα στις 9:30 και το επόμενο στις 14:00 οπότε δεν με παίρνει να πεις ότι στο 6 ωρο θα κάνω ένα τάισμα ακόμα.

Κατερίνα πόσο περισσότερο να κάτσω? Η άδεια απο το ΙΚΑ είναι 2 μήνες πριν και 2 μετά τη γέννα Ήδη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα επιστρέψω σχεδόν 3 μήνες μετά τη γέννα(παρα 10 ημέρες). Μετά έπρεπε να πάρω άδεια απο τον ΟΑΕΔ που τα χρήματα είναι πολύ λίγα και δεν μας παίρνει οικονομικά λόγω πολλών παγίων εξόδων οπότε αναγκαστικά επιστροφή... Θα μπορούσα να πάρω τις ώρες του μειωμένου ωραρίου μαζεμένες και βγαίνουν 3,5 μήνες νομίζω αλλά δυστυχώς πρέπει να περάσει η εταιρία απο επιθεώρηση για τις πιστοποιήσεις και δεν μπορεί να αναβληθεί γιατί ανακαλούν τα πιστοποιητικά και μετά δεν μπορεί να πουλήσει σε καμία αλυσίδα ούτε στο εξωτερικό. Οπότε δεν υπάρχει λύση, ευτυχώς έχω τη μαμά μου που θα κρατάει τον μικρό τις ώρες που θα λείπω. Το θέμα είναι ότι η μαμά μου τρέχει για όλα στο σπίτι και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Ο μπαμπάς μου λόγω του προβλήματος υγείας που έχει δεν πολυβγαίνει απο το σπίτι και ο αδερφός μου είναι στον κόσμο του, νομίζει λοτι τα τρόφιμα φυτρώνουν στην κουζίνα και τα κ@λοχαρτα στην τουαλέτα και τρέχει η καημένη για τα ψώνια κάθε μέρα με τα πόδια, για τους λογαριασμούς, για τα φάρμακα του μπαμπά μου, να μαγειρέψει, να κάνει το σπίτι, τον κήπο όλα μόνη της. Ουφ...όταν αρχίσω δουλειά και της αφήνω το παιδί να δούμε ποιος θα τα κάνει όλα αυτά.

Miss caramel όπως τα λες είναι. Θα είμαι με μειωμένο ωράριο αρχικά και το σκέφτομαι πως να το κάνω...να πηγαίνω 6 ωρο ή να μαζεύω τις ώρες και να πηγαίνω 4ήμερο? Δεν ξέρω τι θα βόλευε περισσότερο. Μάλλον θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω. Απο τάισμα έχω ένα στις 9:30 και το επόμενο στις 14:00 οπότε δεν με παίρνει να πεις ότι στο 6 ωρο θα κάνω ένα τάισμα ακόμα.

Κατερίνα πόσο περισσότερο να κάτσω? Η άδεια απο το ΙΚΑ είναι 2 μήνες πριν και 2 μετά τη γέννα Ήδη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα επιστρέψω σχεδόν 3 μήνες μετά τη γέννα(παρα 10 ημέρες). Μετά έπρεπε να πάρω άδεια απο τον ΟΑΕΔ που τα χρήματα είναι πολύ λίγα και δεν μας παίρνει οικονομικά λόγω πολλών παγίων εξόδων οπότε αναγκαστικά επιστροφή... Θα μπορούσα να πάρω τις ώρες του μειωμένου ωραρίου μαζεμένες και βγαίνουν 3,5 μήνες νομίζω αλλά δυστυχώς πρέπει να περάσει η εταιρία απο επιθεώρηση για τις πιστοποιήσεις και δεν μπορεί να αναβληθεί γιατί ανακαλούν τα πιστοποιητικά και μετά δεν μπορεί να πουλήσει σε καμία αλυσίδα ούτε στο εξωτερικό. Οπότε δεν υπάρχει λύση, ευτυχώς έχω τη μαμά μου που θα κρατάει τον μικρό τις ώρες που θα λείπω. Το θέμα είναι ότι η μαμά μου τρέχει για όλα στο σπίτι και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Ο μπαμπάς μου λόγω του προβλήματος υγείας που έχει δεν πολυβγαίνει απο το σπίτι και ο αδερφός μου είναι στον κόσμο του, νομίζει λοτι τα τρόφιμα φυτρώνουν στην κουζίνα και τα κ@λοχαρτα στην τουαλέτα και τρέχει η καημένη για τα ψώνια κάθε μέρα με τα πόδια, για τους λογαριασμούς, για τα φάρμακα του μπαμπά μου, να μαγειρέψει, να κάνει το σπίτι, τον κήπο όλα μόνη της. Ουφ...όταν αρχίσω δουλειά και της αφήνω το παιδί να δούμε ποιος θα τα κάνει όλα αυτά.

Ας όψεται η ανάγκη... όσο για το τι θα κάνεις με το μειωμένο και πως θα σου βγεί, εδώ που έχουμε φτάσει ο εργοδότης (οι ανάγκες της δουλειάς) "αποφασίζει" ακόμα και έμμεσα πως θα κινηθείς και σε αυτό που είναι τόσο προσωπικό ζήτημα!

Ο αδερφός σου δεν έχει ζησει ποτέ μόνος του ε??? Έτσι είναι και ο κουνιάδος μου! Αυτη η έρμη η πεθερά μου τον παίρνει τηλέφωνο ακόμα και για να θυμηθεί ο άλλος να κλείσει το $#%^#& το θερμοσίφωνο!!! Ότινάναι....

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

marant αστα δύσκολες εποχές , τι να κάνουμε!!! Θα δεις πως σε βολεύει, το τετραήμερο μου φαίνεται καλύτερο πάντως!!! Πως καταφέρνεις και τον ταίζεις στις 09:30 και μετά στις 14:00 ???? :confused::confused:

ΕΜείς συνεχίζουμε τους θηλασμούς κάθε 1:30-2 ώρες!! Δεν μπορώ να βγώ έξω μόνη μου!!!Αλλά κοιμάται την νύχτα πολλές ώρες!!Χθες κοιμήθηκε 23:00 και ξύπνησε 5:30!!!

καραμελ πολλοί γιατροί μου έχουν πει για την βιοιατρική τα χειρότερα και δεν την εμπιστεύονται!!!

ουφ πήγαμε μια βολτίτσα εδώ τριγύρω και ξεσκάσαμε λίγο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερο-καλησπέρες!!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας!!!

Χτες είχαμε λίγο κόσμο,λίγο τ'αδέρφια μου (όχι όλα) λίγο ο αδερφός του Νίκου ένας φίλος του που πέρασε πέρασε κι η ώρα!

Η δικιά μου κοιμόταν απο τις 6-10 και μετά έτρωγε με διαλείματα ως τις 11+.. όπου και άρχισε μια γκρίνια βαρβάτη,ήπιε για πρώτη φορά χαμομήλι,και τελικώς παρέδωσε κατά τις 1!!Ξύπνησε 6,έφαγε την άλλαξα κοιμήθηκε 7+...και ξύπνησε τώρα στις 12!!!!!!!αφού αγχώθηκα!!!!εμ λέω αυτά να τα κάνεις το βράδυ οχι τώρα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...