Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marant μου σε αγαπω :-P ..

καραμελιτσα πολυ επιτελους !! τα καταφερατε!! μπραβο σας!! ευχαριστω για τις πληροφοριες :tongue:

τωρα κολλησα παρακατω. πρεπει οπωσδηποτε να γριαψω τον αρ. κοινοχρηστης παροχης?? και αυτο με τα χιλιοστα???

Βασικά ο αριθμός παροχής είναι ο κωδικος ηλ πληρωμής χωρις τα 3 τελευταια ψηφία.

Κοινόχρηστης??? Όχι, του λογαριασμού σου!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Miss caramel αν μένεις σε πολυκατοικία σου ζητάει και απο τον κοινόχρηστο λογαριασμό τον αριθμό παροχής. Επίσης πρέπει να έχει μπει κάποιος απο την πολυκατοικία και να έχει δημιουργήσει το προφίλ της πολυκατοικίας.

Kella τα χιλιοστά θέρμανσης είναι κάτι που σου το λέει ο ιδιοκτήτης, υπάρχει στα σχέδια του διαμερίσματος αλλά και στην απόδειξη κοινοχρήστων που σου δίνουν πρέπει να τα γράφει λογικά.

καλησπέρα κορίτσια!!

σήμερα ξεκαφεδιάζαμε το πρωι στο Χαϊδάρι στην πασαρέλα κοιμόταν του καλού καιρού η δικιά μου!

τι θα γίνει με τον ύπνο;;πότε θα φτιάξει;τα νεύρα μου

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη βοηθεια.. βασικα με εμας εδω ειναι λιγο περιεργο το θεμα.. δεν πληρωνουμε κοινοχρηστα ειναι 4 διαμερισματα που και πληρωνουμε δια 4 το πετρελαιο και 10? το μηνα για την κοπελα που καθαριζει. ασανσερ δεν εχουμε και λιγο περιεργη η συνεννοηση με τους παππουδες που τους ανηκει το κτισμα. οποτε την εστειλα την αιτηση αδιαφοροντας για το συγκεκριμενο κομματι κι οτι θελει ας κατεβασει...

το κτινακι μου εφαγε στις 2 160:shock: ε και λεω θα κρατησει κανα 4ωρο.. αμ δε .. στις 4 ηθελε παλι φαγητο.. θα σκασει στο τελος:tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μαρκέλλα μου είχε τύχει όταν ήμουν οδοντίατρο να πιεί 120 ml η δικιά μου και στο 2ωρο να της δώσω στήθος...αφού απόρησα..αποκλείεται,λέω απο μέσα μου,να βγάζει το στήθος μου πάνω απο 120 ml...είναι μάλλον φαγανά τα θηρία!!!

εμείς δεν δικαιούμαστε επίδομα οπότε δεν τα γνωρίζω αυτά που λέτε..μου φαίνονται @#%^&() !!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

kalhspera

καναμε το 1ο μας εμβολιο!!ειμαστε σουπερ, 6300 κιλα και απ'οτι φαινεται θα περπατησουμε πολυ γρηγορα !!!!!!!!!! μπορει και στον 8ο να περπαταμε!!!!!!!! την σηκωσε ο γιατρος και στεκοταν!!!!!!!!ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΑΖΙ!!!

μονο που θα κανουμε καλλιεργεια κοπρανων εξαιτιας της διαρροιας και των βλεννων!

ποιο δικαιουνται επιδομα???λετε να δικαιουμαστε κ εμεις?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

kalhspera

καναμε το 1ο μας εμβολιο!!ειμαστε σουπερ, 6300 κιλα και απ'οτι φαινεται θα περπατησουμε πολυ γρηγορα !!!!!!!!!! μπορει και στον 8ο να περπαταμε!!!!!!!! την σηκωσε ο γιατρος και στεκοταν!!!!!!!!ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΑΖΙ!!!

μονο που θα κανουμε καλλιεργεια κοπρανων εξαιτιας της διαρροιας και των βλεννων!

ποιο δικαιουνται επιδομα???λετε να δικαιουμαστε κ εμεις?

κοιτα εδω για το επιδομα http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/253547/ayta-einai-ta-kritiria-gia-tin-katavoli-toy-epidomatos-thermansis

μια χαρα το παιδακι σας ;) οσο για το περπατημα ολα τα μωρακια μεχρι περιπου τον τριτο εχουν το αντανακλαστικο της βαδισης αν τα κρατησεις σε σταθερη επιφανεια

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά στο Νίκο και τη Νίκη!!όποιος έχει να τους χαίρεται!!

κι εγω να χαίρομαι τον άντρα μου τον αδερφό μου και τον θείο μου!!

αν και "επίσημα" λόγω πένθους δε θα κάνουμε κάτι αλλά όποιος έρθει ένα ποτάκι θα τον κεράσουμε!

Λοιπόν διάβαζα οτι και με μηδενικό εισόδημα θα φορολογούμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα!!!!κάνω κάβα τις πάνες της μικρής να τους τις στείλω όταν θα έρθει η ώρα!!!!!

Τα απίστευτα του φορολογικού συνεχίζονται. Με βάση τις διατάξεις πληρώνουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μηδενικό εισόδημα. Προβλέπεται υποχρέωση όλων των πολιτών άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση στην εφορία ακόμη και χωρίς εισοδήματα ενώ όσοι έχουν ένα ακίνητο στην κατοχή τους ακόμη και χωρίς εισόδημα θα πρέπει να πληρώσουν και τεκμήριαΗ υποχρέωση όλων άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση κρύβει πολύ σοβαρές παγίδες. Μεγάλες αδικίες για την ακρίβεια.

Σύμφωνα με το νέο φορολογικό όλοι όσοι υποβάλλουν δήλωση ακόμη και με μηδενικό εισόδημα στην περίπτωση που δεν έχουν έσοδα από κάποια μισθωτή υπηρεσία ή κάποια σύνταξη θα φορολογηθούν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα που είναι 3.000 ευρώ.

Καθώς τα εισοδήματα αυτά δεν είναι από μισθό ή σύνταξη η φορολόγηση αυτών των 3.000 ευρώ ( ακόμη και αν δεν υπάρχουν) θα φορολογηθούν με φόρο 26%.

Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα πληρώσουν φόρο, αλλά και προκαταβολή για τον επόμενο χρόνο!

Έτσι μιλάμε για μια φορολόγηση της τάξης τουλάχιστον των 1.200 ευρώ... επαναλαμβάνουμε για ... αέρα για εισόδημα που δεν υπάρχει.

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για όποιον μένει σε σπίτι που είναι στο όνομά του.

Θα έχει τεκμήριο, ανάλογα με τα τετραγωνικά για την κατοικία του και φυσικά θα πληρώσει επιπλέον φόρο!

κι όπως τραγούδαγε κι ο αείμνηστος Ξυλούρης:

γειά και χαρά σου Βενετιά

Τσιρίγο και Μονεμβασιά

θα πάρουμε τις εξορίες και μετά θα φορολογούν τους πεθαμένους!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά στο Νίκο και τη Νίκη!!όποιος έχει να τους χαίρεται!!

κι εγω να χαίρομαι τον άντρα μου τον αδερφό μου και τον θείο μου!!

αν και "επίσημα" λόγω πένθους δε θα κάνουμε κάτι αλλά όποιος έρθει ένα ποτάκι θα τον κεράσουμε!

Λοιπόν διάβαζα οτι και με μηδενικό εισόδημα θα φορολογούμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα!!!!κάνω κάβα τις πάνες της μικρής να τους τις στείλω όταν θα έρθει η ώρα!!!!!

Τα απίστευτα του φορολογικού συνεχίζονται. Με βάση τις διατάξεις πληρώνουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μηδενικό εισόδημα. Προβλέπεται υποχρέωση όλων των πολιτών άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση στην εφορία ακόμη και χωρίς εισοδήματα ενώ όσοι έχουν ένα ακίνητο στην κατοχή τους ακόμη και χωρίς εισόδημα θα πρέπει να πληρώσουν και τεκμήριαΗ υποχρέωση όλων άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση κρύβει πολύ σοβαρές παγίδες. Μεγάλες αδικίες για την ακρίβεια.

Σύμφωνα με το νέο φορολογικό όλοι όσοι υποβάλλουν δήλωση ακόμη και με μηδενικό εισόδημα στην περίπτωση που δεν έχουν έσοδα από κάποια μισθωτή υπηρεσία ή κάποια σύνταξη θα φορολογηθούν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα που είναι 3.000 ευρώ.

Καθώς τα εισοδήματα αυτά δεν είναι από μισθό ή σύνταξη η φορολόγηση αυτών των 3.000 ευρώ ( ακόμη και αν δεν υπάρχουν) θα φορολογηθούν με φόρο 26%.

Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα πληρώσουν φόρο, αλλά και προκαταβολή για τον επόμενο χρόνο!

Έτσι μιλάμε για μια φορολόγηση της τάξης τουλάχιστον των 1.200 ευρώ... επαναλαμβάνουμε για ... αέρα για εισόδημα που δεν υπάρχει.

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για όποιον μένει σε σπίτι που είναι στο όνομά του.

Θα έχει τεκμήριο, ανάλογα με τα τετραγωνικά για την κατοικία του και φυσικά θα πληρώσει επιπλέον φόρο!

κι όπως τραγούδαγε κι ο αείμνηστος Ξυλούρης:

γειά και χαρά σου Βενετιά

Τσιρίγο και Μονεμβασιά

θα πάρουμε τις εξορίες και μετά θα φορολογούν τους πεθαμένους!!!!

Καλημερούδια και σε σένα :tongue:

Ωραία νέα... πφφφφφ:evil:

Χρόνια πολλά στους Νικολάκηδες και στις Νικολέτες σας!!!!!

kella όταν λέμε το ενστικτο της βάδισης από τον 3ο μήνα??

Που σηκώνεις το μωρό και κουτσοπερπατάει??? Αν ειναι έτσι εμείς θα περπατησουμε πολύ γρήγορα! Δεν πατάει 100% ίσια αλλά είμαστε κοντά!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

δεν ξέρω για τα δικά σας αλλά το δικό μου χορεύει!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ούτε κι εμένα μου είπε για το ένστικτο της βάδισης...πάντως τις κινήσεις τις κάνει κι η δικιά μου

να γελάσετε τώρα;;;;την ταίζω και τα κάνει και μου γελάει!!!!εμ,βέβαια σου λέει αυτη ΚΑΙ με ταίζει ΚΑΙ με καθαρίζει!!!!!!!χαχαχαχα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας πει κ η παλια (βεβαια αν ηταν μεσα η ευη που ειναι παιδιατρος θα μας τα λεγε καλυτερα κ πιο επιστημονικα). Ολα τα μωρακια εχουν το ενστικτο της βαδισης τους πρωτους μηνες- αυτο δηλ που εναλλασσουν τα ποδαρακια τους οταν παταν καπου. Κατα τον 3ο μηνα χανεται αυτο το ενστικτο κ αν τα βαλεις, δεν το κανουν πια (κ εμπειρικα διαπιστωμενο) κ επανερχεται λιγους μηνες αργοτερα. Συνηθως περπατανε στο χρονο κ λενε πως τα πιο παχια μωρα, λιγο πιο αργα (αυτο δεν πολυισχυει γιατι ο γιος μου που ηταν μωρο περπατησα 11 μηνων). Οταν λεμε περπατησε εννοούμε κανονικα περπατησε κι οχι 1-2 βηματα κ μπουμ, ουτε να στηριζεται. Ενα μωρο μπορει να περπατα υποβασταζομενο για μηηηηηνες....(ξερω κ τετοια περιπτωση). Η κορη μου που ηταν ησυχη μεν αλλα με νευρο (πως γινεται;;;;) περπατησε ποοολυ νωρις, στους 10 περπατουσε τελεια. (18 μηνων κατεβαινε κ ανεβαινε μονη της τη σκαλα για την αυλη καμια 15αρια σκαλια-τι ειχα ακουσει τοτε μανουλα μου....). Τεσπα, μη σας τα πρηζω κιόλας, η περπατουσα, αν κ βολικη αποτελει τροχοπεδη για να περπατησει γρηγορα το μωρο. θελει να κανει μονο προσπαθειες, γι' αυτο ενα παρκακι ειναι οτι πρεπει! Α κ κατι κουφο. Τ ξερετε πως πολλα παιδια πρωτα περπαταν κ μετα μπουσουλανε;;;:tongue:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

kella όταν λέμε το ενστικτο της βάδισης από τον 3ο μήνα??

Που σηκώνεις το μωρό και κουτσοπερπατάει??? Αν ειναι έτσι εμείς θα περπατησουμε πολύ γρήγορα! Δεν πατάει 100% ίσια αλλά είμαστε κοντά!!!:tongue:

οχι απο τον τριτο, απο τη γεννηση μεχρι το αργοτερο τον τριτο με κορυφωση 6η με 8η εβδομαδα. περιλαμβανεται μεσα στις αντανακλαστικες κινησεις που ελεγχει ο παιδιατρος αν υπαρχουν και δεν ειναι κριτιριο για το ποτε θα περπετησει το παιδι.. και φυσικα τοσο μικρουλια δεν τα αφηνουμε να στηρηχτουν απλα ισα ισα να ακουμπανε τα ποδαρακια για να χαιρομαστε οι χαζες οτι το βρεφος μας περπαταει :P

οχι απο τον τριτο, απο τη γεννηση μεχρι το αργοτερο τον τριτο με κορυφωση 6η με 8η εβδομαδα. περιλαμβανεται μεσα στις αντανακλαστικες κινησεις που ελεγχει ο παιδιατρος αν υπαρχουν και δεν ειναι κριτιριο για το ποτε θα περπετησει το παιδι.. και φυσικα τοσο μικρουλια δεν τα αφηνουμε να στηρηχτουν απλα ισα ισα να ακουμπανε τα ποδαρακια για να χαιρομαστε οι χαζες οτι το βρεφος μας περπαταει :P

Αααα οκ... ανησυχησα κι εγώ!

Η μικρή πάνω απο 48 ώρες τώρα ρουθουνίζει που και που κ εχω αρχίσει να ανησυχώ... της ρίχνω ορό στη μύτη αλλά πόσο?? Άσε που την εκνευρίζει!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ελα μου ντε.. ποσο??? εμενα μια φορα που μου ρουθουνιζε προσπαθησα να το κανω αυτο με τον ορο απετυχα παταγοδως κι ετσι δεν τον ξαναπειραξα.. αμα βλεπω εξω εξω καμια μυξουλα τη βουταω με λιγο βαμβακακι

Αααα οκ... ανησυχησα κι εγώ!

Η μικρή πάνω απο 48 ώρες τώρα ρουθουνίζει που και που κ εχω αρχίσει να ανησυχώ... της ρίχνω ορό στη μύτη αλλά πόσο?? Άσε που την εκνευρίζει!

θα της ρίχνεις όσο πιέζεις μια φορά με τα δάχτυλά σου...όχι παρατεταμένη πίεση γιατί θα πνιγεί και θα τρομάξετε κι οι δύο -ιδία πείρα σου μιλάω και είχα και το Νίκο μπροστά και σκοτωθήκαμε!!ένα τσακ! δηλαδή στο καθε ρουθουνάκι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...