Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μόνο η δικιά μου κάνει κακα όλη την ώρα?? Δεν προλαβαίνω να την αλλάξω!!!

Ρινιώ από το ΑΝατέλλω τα πήρε, μένω κοντά!!! Τα βρήκα και σε ένα online φαρμακείο 4,20!!Μπορεί να παραγγείλω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο η δικιά μου κάνει κακα όλη την ώρα?? Δεν προλαβαίνω να την αλλάξω!!!

Και η δικιά μου... διάλλειμα από το φαγητό κάνουμε μόνο για αλλαγή πάνας....!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααα!!

Μας έχει πηδήξει στην ανάπτυξη... :tongue:

Ούτε 4 ώρες μακρυά από το βυζί δεν είναι μέσα στη μέρα...

βία 1 ώρα και αυτό λόγω αλλαγής πάνας κλπ.

Πωοω... άντε να στρώσουμε λίγο!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εγω πάλι τείνω να πω οτι αρχίζει και φτιάνει....!!!χτες έφαγε 11 ξύπνησε 4 παρά....άργησε λιγάκι να κοιμηθεί κοιμήθηκε κατά τις 6+..(την ξάπλωνα,γκρίνιαζε,τη σήκωνα,στήθος,γλάρωμα,πορτ μπεμπε,γκρίνιαζε,τη σήκωνα,στήθος κ.ο.κ.) μετά ξύπνησε κατά τις 8 έφαγε λιγάκι κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα όπου στις 9:30 ξύπνησε κανονικά!!!

τώρα έφαγε πάλι και κοιμάται...λέω να σιδερώσω λιγουλάκι..

όποιος έχει Βαρβάρα να τη χαίρεται!!!στην Κρήτη λέμε: οτι καιρό κάνει της Αγ. Βαρβάρας κάνει και τα Χριστούγεννα!!!οπότε μάλλον η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι ηλιόλουστη!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κοριτσια!! Τι μου κάνετε;;;

Η μπουμπού μας πηγαινει, φαινεται, να φτιαξει τελειο πρόγραμμα. Προχτες κοιμήθηκε 9-3,30 και μετα 7 και παλι υπνο. Χτες κοιμηθηκε στις 10, ξυπνησε στις 4.30 και μετα στις 8.30 και παλι υπνο! Εγω φυσικα ξυπνησα και απολαμβανω την ελευθερια μου γιατι απ' οτι φαινεται ενα τριωρακι θα το κοιμηθει ακομη... Συνηθως τη 2η φορα ξυπναγε στο 3ωρο και σημερα ξυπνουσα συνεχεια κ ελεγα "ειναι καλα το κοριτσι;;;":wink:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρααααα!!!

ΤΙ κάνετε??

ΕΜείς μάλλον αρρωστήσαμε!!Έχει διάρροια , φτερνίζετε κτλ!!! Σήμερα θα πάμε για το έμβολιο , και θα την δει κιόλας!! Αχ μακάρι να είναι κάτι πολύ περαστικό!!! Πως σκ@τ@ αρρώστησε?>??????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα ;)

αχ τι τυχερη γυναικα τι τυχερη γυναικα!! μπραβο σας nemina..

εμεις παλι κλασσικα.. καθε 2,5 - 3 ωρες φαγητο.. τα εχω παιξει:shock: οι κυκλοι μου πλεον δεν ειναι μονο κατω απο τα ματια κοντευουν να με καταπιουν.

να ρωτησω βρε κοριτσια μου αν ξερει καμια.. προσπαθω να κανω την αιτηση για το επιδομα θερμανσης και μου λεει πως δεν εχουν καταχωρημενο τον αρ. παροχης. περνω σε ενα τηλ που γραφει αλλα φυσικα δε το σηκωνουν ποτε. εχετε ιδεα που αλλου μπορω να απευθυνθω περα απο το διαδικτιο??

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

ΤΙ κάνετε??

ΕΜείς μάλλον αρρωστήσαμε!!Έχει διάρροια , φτερνίζετε κτλ!!! Σήμερα θα πάμε για το έμβολιο , και θα την δει κιόλας!! Αχ μακάρι να είναι κάτι πολύ περαστικό!!! Πως σκ@τ@ αρρώστησε?>??????

ω το καημενακι.. μακαρι να περασει γρηγορα γρηγορα

Καλημέρα κορίτσια!!!Στρώσαμε επιτέλους!!!!Πωπω πολύ χαίρομαι!!!!Χειμώνας σπιτάκι χριστούγεννα και μωράκι!!!!!Όλα μαζί η τέλεια συνταγή!!!!

Απο ωράριο πάμε πολύ καλά!!!5 γεύματα τη μέρα!Το τελευταίο βραδινό το τρώμε 21:30-22:00 και το επόμενο 4:30 και μετά στις 9:30-10:00, το μόνο άσχημο είναι ότι ξυπνάει απο τις 8 και δεν θέλει να κοιμηθεί μέχρι τις 10:00 που τρώει.

Kella για το επίδομα πετρελαίου εκεί που ζητάει τον αριθμό παροχής βάζεις τον αριθμό παροχής που έχει πάνω ο λογαριασμός της ΔΕΗ με όλα τα νούμερα ενωμένα χωρίς τα 3 τελευταία ψηφία, δηλαδή απο την παύλα και μετά. Εμείς μετά απο 100 φορές που πήραμε καταφέραμε να βγάλουμε γραμμή.

καλημερα ;)

αχ τι τυχερη γυναικα τι τυχερη γυναικα!! μπραβο σας nemina..

εμεις παλι κλασσικα.. καθε 2,5 - 3 ωρες φαγητο.. τα εχω παιξει:shock: οι κυκλοι μου πλεον δεν ειναι μονο κατω απο τα ματια κοντευουν να με καταπιουν.

να ρωτησω βρε κοριτσια μου αν ξερει καμια.. προσπαθω να κανω την αιτηση για το επιδομα θερμανσης και μου λεει πως δεν εχουν καταχωρημενο τον αρ. παροχης. περνω σε ενα τηλ που γραφει αλλα φυσικα δε το σηκωνουν ποτε. εχετε ιδεα που αλλου μπορω να απευθυνθω περα απο το διαδικτιο??

Καλημερούδια!!!!

kella 9ψηφιο νουμερο χρειαζεται... μήπως παραλείπεις κάποιο ψηφίο ή βάζεις παραπάνω??? Δυστυχώς το τηλέφωνο που έχουν αναρτήσει δε τι πολυσηκώνουν...

(έτσι ειχαμε μπλεχτεί και με της πεθερας μου την αιτηση)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κι εμείς βγαινουμε από το άλμα ανάπτυξης σιγά σιγά!

Άντε γιατι με έλιωσε η μικρή!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

marant μου σε αγαπω :-P ..

καραμελιτσα πολυ επιτελους !! τα καταφερατε!! μπραβο σας!! ευχαριστω για τις πληροφοριες :tongue:

τωρα κολλησα παρακατω. πρεπει οπωσδηποτε να γριαψω τον αρ. κοινοχρηστης παροχης?? και αυτο με τα χιλιοστα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...