Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

επισης εγω με τον μεγαλο μου αδερφο ειχαμε 11 μηνες διαφορα αρα κι η μανα μου στο 40ημερο με συνελαβε:shock:

tatum κουραγιο , σκεψου σε λιγο θα ειστε ολη η οικογενεια μαζεμενη :)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκεψου το καλα πριν δωσεις πιπιλα, ειναι μωρακια που λογο θηλαστικης κινησης νομιζουν οτι τρωνε και χανουν γευματα....

Μην ανησυχείς είπαμε η δικιά μου είναι σπίρτο, αν πεινάει δε μας σώζει τίποτα.

1ον

Υπάρχουν για αυτή 2 κατηγορίες πραγμάτων, αυτά που τα βάζεις στο στόμα και κατεβαζουν γάλα και τα άλλα που τα φτύνουμε!!!

Κρατάω την πιπίλα μόνο για περιπτώσεις που θα καθυστερήσω να τη βάλω στο στήθος και για προυτσο-γκρίνια και ΑΝ πιάσει βέβαια!

2ον

πάντα πεινάει... ακόμα και όταν είναι στο στήθος και ρουφάει 2 ώρες (κοιλιόδουλη!)

Πωπω kella είστε τεράστεια παιδιά!!!! Φτού φτού!:D

Και μόνο που πρέπει να κάνω κράτει 6μηνο για επόμενη εγκυμοσύνη σπάζομαι... κάνει άραγε να παίρνω αντισυλληπτικά με το θηλασμό???:rolleyes:

tatum καλά πλυντήρια και με το καλό να πας στον αντρούλη σου!!! Παράκρουση θα έχει πάθει ο έρμος τόσο καιρό μόνος του!!!!:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέραα!! Καλό μήνα και καλές γιορτές!!Ανυπομονώ να στρώσουμε και να στολίσουμε αύριο!!! Να καταλαβουμε χριστούγεεννα!!!

Σοφία μια χαρά τα πάτε εε?? Αφού σταμάτησε το συμπλήρωμα τα έχετε πάει σουπερ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Μυρσινη καλή επιστροφή να έχετε!!! όπως λέει και η κελλα θα είσαστε όλη η οικογένεια μαζεμένη στις γιορτές!!!Εβλεπα σήμερα στις ειδήσεις για ένα συνεδριο στη Ντοχα που γίνεται τώρα!!Ωραία φαίνεται, δεν ξέρω βεβαια πως είναι να ζεις εκεί!!!!

Κελλα και εσείς μια χαρά τα πάτε!!! σχεδόν 2 κιλάκια πήρε το φαγανό σου και σένα!!!

Εμείς εδώ !! Αφού χθες με ξεπάτωσε , όλη μέρα ξύπνια , ούτε το μεσημερι δεν κοιμήθηκε !!! Σημερα κοιμαται καλα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Tatum έτοιμη για αναχώρηση;;άντε θα είστε πάλι όλοι μαζί!!καλό ταξίδι να έχεις και καλό σμίξιμο με τον άντρα σου

Miss Caramel έχεις να δεις κι άλλα...εγω έχω κοντά στο σπίτι συγκρότημα με σχολεία..ε,είναι ένας π@π@ρ@ς παππούς πάει και παίρνει 2 του δημοτικού στο παπί ένα μπροστά ένα πίσω...τι κι αν είναι κοντά;τι κι αν γενικώς είναι οι δρόμοι γύρω-γύρω χωρίς κίνηση;;πολύ θέλει να γίνει το κακό;για να μη σου πω τα ΤΕΡΑΤΑ που βλέπει ο Νίκος στον δρόμο....άσε..

Πιπίλα εγω όσες φορές της έχω δώσει δεν τη θέλει και την φτύνει...ούτε να ξεγελαστεί η βρωμιάρα,με τίποτα!!!ευτυχώς την εξυπνάδα την πήρε απο τη μαμα!!!:tongue::tongue::tongue:

ρώτησες γιατρό για το διάστημα μεταξύ των κυήσεων;αν και με φόβισε η καισαρική και καμια φορά μου έρχονται όλα στο μυαλό ωστόσο θέλω και δεύτερο και τρίτο (γιατί όχι; ) παιδί και θα ήθελα κι εγω σύντομα...

elenitsa234 στο είπα για το κλάμα και τη βραχνάδα γιατί καμια φορά κάνα πρωινό την αφήνω κι εγω να κλάψει λίγο παραπάνω μέχρι να πλυθώ και να κάνω ένα γαλα και μετά βραχνιάζει...βέβαια τώρα βρήκα άλλο κόλπο..λίγο στήθος,μετά ριλαξ να χαζέψει λιγάκι με τα παιχνιδάκια που έχει εκεί πάνω και μεχρι να φτιάξω γάλα και καφέ ψιλοηρεμεί...να δούμε για πόσο θα πιάνει αυτό το κόλπο...

kella κι εγω με την αμέσως επόμενη αδερφή μου 11 μήνες διοφορά έχουμε!!!το χάνε κι η μάνα μου με τον πατέρα μου εύκολο,δε χαμπαριάζανε!

μια χαρά με τον παιδίατρο..ψηλός-ψηλός ο υιός!!εμείς κλασικά μινιατούρες...τη ζύγισα σήμερα 4600...μόνο 200 γρ. απο τη Δευτέρα..να ανησυχήσω;

KATRINDM στολίσατε δέντρο τελικά;;

Χτες ήρθε η μια απο τις αδερφές μου με άντρα+τέκνα να δουν τη μικρή...οι μικρές δεν την είχαν δει,και έκαναν σα τρελλές!!τί ωραία να έχεις παρέα!!βέβαια μετά που έφυγαν και την τάιζα είχαμε πάλι πόνους...κλάμμα,να χτυπιέται το καημένο κι εγω να μην μπορώ να της κάνω τίποτα..χαμομήλι δεν πινει,δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτές τις σταγόνες για τους κολικούς να τις έχω stand by...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

...

Miss Caramel έχεις να δεις κι άλλα...εγω έχω κοντά στο σπίτι συγκρότημα με σχολεία..ε,είναι ένας π@π@ρ@ς παππούς πάει και παίρνει 2 του δημοτικού στο παπί ένα μπροστά ένα πίσω...τι κι αν είναι κοντά;τι κι αν γενικώς είναι οι δρόμοι γύρω-γύρω χωρίς κίνηση;;πολύ θέλει να γίνει το κακό;για να μη σου πω τα ΤΕΡΑΤΑ που βλέπει ο Νίκος στον δρόμο....άσε..

Πιπίλα εγω όσες φορές της έχω δώσει δεν τη θέλει και την φτύνει...ούτε να ξεγελαστεί η βρωμιάρα,με τίποτα!!!ευτυχώς την εξυπνάδα την πήρε απο τη μαμα!!!:tongue::tongue::tongue:

ρώτησες γιατρό για το διάστημα μεταξύ των κυήσεων;αν και με φόβισε η καισαρική και καμια φορά μου έρχονται όλα στο μυαλό ωστόσο θέλω και δεύτερο και τρίτο (γιατί όχι; ) παιδί και θα ήθελα κι εγω σύντομα...

Ναί τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι χρειάζεται λόγω καισαρικής ένα 6μηνο για να είναι σίγουρα οκ η μήτρα (για να γίνει σα μπαλόνι πάλι!)

Μπήκαμε σε ένα πήδο ανάπτυξης... τι δεν καταλάβατε?

Η μικρή με έχει πηδήξει, από τις 3 μέχρι τις 10 έτρωγε!!!!Τις πρώτες 2 ώρες καθιστή αγκαλιά και μετά ξαπλωτή να ροχαλίζω ενίοτε:tongue:

Με την παροχή στο στόμα ήταν το καμάρι μου... φτου φτου το φαγανό το μπουλουκάκι μου!!!

Πιπίλα δοκίμασα να της δώσω τώρα που οριόταν μέχρι να πλυθώ και να φτιάξω τον καφέ μου αλλά χεσμένη την είχε!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ναί τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι χρειάζεται λόγω καισαρικής ένα 6μηνο για να είναι σίγουρα οκ η μήτρα (για να γίνει σα μπαλόνι πάλι!)

Μπήκαμε σε ένα πήδο ανάπτυξης... τι δεν καταλάβατε?

Η μικρή με έχει πηδήξει, από τις 3 μέχρι τις 10 έτρωγε!!!!Τις πρώτες 2 ώρες καθιστή αγκαλιά και μετά ξαπλωτή να ροχαλίζω ενίοτε:tongue:

Με την παροχή στο στόμα ήταν το καμάρι μου... φτου φτου το φαγανό το μπουλουκάκι μου!!!

Πιπίλα δοκίμασα να της δώσω τώρα που οριόταν μέχρι να πλυθώ και να φτιάξω τον καφέ μου αλλά χεσμένη την είχε!:rolleyes:

Κααμελάκι μου κι εμείς έτσι και καταλήγουμε να κοιμόμαστε τριάδα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρααααα!!!

Στρώσαμεεεεεεεε!!! ΠΦΦ ζέστανε το σπίτι!!Το απόγευμα στόλισμα το δεντράκι μας!!!

Κορίτσια εμένα ο γυναικολόγος μου είπε ότι μπορώ κατευθείαν να μείνω έγκυος!!!!:shock::shock:

Εγώ βέβαια ούτε να το σκέφτομαι προς το παρόν!!! Πέρασα δύσκολα και πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά για επόμενη εγκυμοσύνΗ!!!

Τώρα που δεν έχουμε περίοδο , κάνουμε ωορηξία??? Μπορούμε να μείνουμε έγκυες???:tongue::tongue:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Το οτι δεν εχεις περίοδο δε σημαίνει κατι γιατί μπορεί να σου ερθει ανα πασα στιγμή. Αυτό σημαίνει πως 15 μερες νωρίτερα θα είχες ωορρηξία, αρα φυσικα θα μπορούσες να μείνεις εγκυος καθως δεν ξερεις ποτε θα ερθει! Εμενα,σας είπα στο 1ο παιδι μου ηρθε κανονικα περιοδος στις 45-50 μερες, αυτο σημαινει πως 10-15 μερες νωριτερα είχα ωορρηξία! Ευτυχως που δεν εμπιστευτηκα οσες ελεγαν πως αν θηλαζεις δεν μενεις εγκυος!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέραααααα!!Καλή εβδομάδα!!!:D

Ωραία ηλιόλουστη μέρα έχει σήμερα!!Λέω να πάρω την μπουμπού κατά τις 11:00 με το καροτσάκι να πάμε καμια βόλτα!!!;);)

Πως πάτε?? Εμάς χθες η μπουμπουκίτσα κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα :eek::eek: και το βράδυ 5ωρακι!!!!

ΑΣΧΕΤΟ: Χρησιμοποιώ από την αρχή επιθέματα στήθους ΝUK (επειδή είναι φθηνά 3 ευρώ/30), όταν αργεί να ξυπνήσει, μερικές φορές γεμίζει το επίθεμα και βγαίνει από το σουτιέν και στην μπλούζα (γίνομαι χάλια ενολιγοις!!) . Προχθές επείδη βαριόταν ο άντρας να πάει τζάμπο να πάρει, πήγε σε ένα συνοικιακό και πήρε chicco 5 ευρώ/30, πωπω λέω πανάκριβα είναι!!!Λοιποόν, προχθες κοιμήθηκε 7 ώρες συνεχόμενες!!!!:shock::shock::shock::shock: Το στήθος τούμπανο,, λέω μπα πως και δεν έχω μουσκεψει???? Βγάζω το επίθεμα, γεμάτο γάλα, βαρύ , φουσκωμένο, στεγνό και από την μέσα μεριά και απ'έξω!!!ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! Καλά αλλά πανακριβα!!

Εσείς χρησιμοποιείται επιθέματα??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερούδιαααα!!!

Στολίσαμε το δέντρο μας και δεχτήκαμε τις πρώτες επισκέψεις μας :D

Τι καλά! Τρελή χαρά κάνω για τα φετινά Χριστούγεννα... Τελικά όταν έχεις παιδίαλλάζουν πολλά:rolleyes:

Επιθέματα βάζω κι εγώ κάποια από το jumbo (personal care) αλλά δεν έχω και πολλές απώλειες έτσι και αλλιώς!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καραμέλλα στο ίδιο mood!!!τα φετινά Χριστούγεννα μάλλον είναι τα πρώτα που θα καταλάβω εδω και πολύ καιρό!!!

Κατερίνα εγω χρησιμοποιώ αυτά του Jumbo όπως η Καραμέλα αλλά δεν κάνουν δουλειά...άσε που ξεκολλάνε και μετά ψάχνω να βρω τις κόλλες γύρω-γύρω στη θηλή΄..πρέπει να έχει καταπιεί η μπέμπα σίγουρα...τώρα περιμένω να τελειώσουν να πάω να πάρω αλλά της Chicco κάτι διαφημιστικές που μου είχαν δώσει κι εμένα στο νοσοκομείο ήταν φανταστικές!!!Απο που τις πήρε ο άντρας σου;;φαρμακείο;

Κατά τ'αλλα....κάτι πάει να γίνει με τον ύπνο..κάτι πάει α φτιάξει...εχτές έφαγε 11..ξύπνησε 4..μετά όμως όταν εδέησε να την ξαναπάρει ο ύπνος ήρθε ο μπαμπάς της τη ματσούλιασε για να πάει στη δουλειά και ξεσηκώθηκε η κυρία και κοιμήθηκε στις 7!!!!!!!!και μετά ξύπνησε στις 10...σουίτ Τζίσους!!!!μου έκανε ένα χέσιμο καλά καλό,όλα απ'εξω,βέβαια εχτές δεν τα είχε κάνει καθόλου και τώρα κοιμάται στην κούνια της...κι εγω πίνω καφεδάκι και σκέφτομαι να είχα ένα τσιγαράκι...πως το καταπολεμάτε οι καπνίστριες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ εγώ δε τα κολλαω τα επιθέματα :tongue:

Το βράδυ λίγα ατυχήματα έχω.... δε βαριέσαι!

Εμάς μας πάει γάστρο-κώλονο τρώει συνέχεια το καταπέτασμα!!!!

Όσο για το χέσιμο κάτι την ενοχλεί πολύ... χέζει και πρέπει να την καίει ο πισινός της κ ειναι όλο νεύρα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

...κι εγω πίνω καφεδάκι και σκέφτομαι να είχα ένα τσιγαράκι...πως το καταπολεμάτε οι καπνίστριες;

http://mikroimegaloi.gr/blog/paidia-voithoun-kapnistes-na-kopsoun-to-kapnisma#.ULx2duTudxo.twitter

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!!

Εχθές το πρωί στολίσαμε το δεντράκι μας!!!!!Πολύ όμορφα τα φετινά χριστούγεννα!!!!!!!!!Φαντάζομαι μέχρι τις γιορτές θα μπορεί ο μικρούλης να χαζεύει τα φωτάκια στο δέντρο!!!!

Το απόγευμα πήγαμε θέατρο με τον αντρούλη μου!!!Είχαμε κερδίσει κάτι εισιτήρια για το Παλλάς!!!Πολύ ωραία τα περάσαμε ξεφύγαμε λίγο! Πρώτη φορά λείπω τόσες ώρες απο το σπίτι και μου έλειψε πολύ ο μπεμπούλης.

Απο επιθέματα έχω δοκιμάσει διάφορα. Τα chicco μακράν τα καλύτερα και επειδή δεν τα ξαναβρήκα πήρα johnsson τη μία φορά και nuk την άλλη αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου. Ελπίζω να ξαναβρώ chicco να σωθώ!!!

πολύ ωραίο!!!!

το θέμα είναι πως το σκέφτομαι,δεν καπνίζω άντε να κάνω καμια τζούρα απο το Νίκο όταν είναι εδω ίσα-ίσα για να μου φύγει η κάψα αλλά μερικές φορές το ζητάω!!!α πα-πα!!

εγω πάλι σκέφτομαι με το χέσιμο της μικρής μήπως χτες που έφαγα μαζεμένα φρούτα που είχα να φάω 2-3 μέρες έκαναν τη δουλειά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...