Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κατερινάκι μου κάθε μια ώρα περίπου την ταϊζω για 15 περίπου λεπτά την ημέρα και πάλι της ανεβαίνουν... την κρατάω τουλάχιστον 15' ορθια αλλά και πάλι.

Για αυτό είπα να μειώσω για λίγο το γάλα που πίνω (μόνο λίγο στον καφέ και λίγο βουτυράκι στο ψωμί έχω κρατήσει) μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.

Εμείς μιλάμε για γουλιές καθημερινά και ρουκετο-εμετό μέρα παρά μέρα σχεδόν...

Όσο για τα γαλακτοκομικά είναι τα πρώτα που μπαίνουν στο στόχαστρο όταν υπάρχει γαστρενερολογικό πρόβλημα με μωρό... δε νομίζω ότι θα δω αλλαγή αλλα για να μη λέμε ότι δε δοκιμάσαμε....

Εξαλλου σήμερα που θα έρθει η παιδίατρος θα το συζητήσουμε. Μου είχε πει βέβαια από την αρχή, τρώς τα πάντα, ιδίως γαλακτοκομικά αλλά... να δούμε!

Καλημέραα

Εδώ και εμείς !!!

Σοφία και μένα έκανε πολλούς ρουκετοειδής εμετούς!!Ποιος σου είπε για τα γαλακτοικομικά??!!! Εμένα πλέον να κάνει μια ρουκέτα την βδομάδα!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΣΗ: Πολλά μικρά και συχνα γευματα!!! ¨εχω κουραστεί αφού θηλάΖω κάθε λίγο και λιγάκι!!έχω μετρησει κάνω 10-12 θηλασμούς ημερησίως!!! , αλλά πλέον όύτε γουλιές δεν έχουμε , αντε να έχουμε 2 φορές την μερα γουλιές και αυτές το πρωί , αφού η δικιά μου το βράδυ κοιμάται 5-7 ώρες συνεχόμενες, οποτε το πρωί τρώει λαίμαργα και μου βγάζει γουλιά όταν ρεύεται!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει δεν κάνει πολλούς εμετούς η δικιά σου, και οι γουλιές είναι φυσιολογικές στα μωράκια!! Πάντως εμένα ο παιδιατρος μου είχε πει ότι αφού δεν είναι ανησυχη, κοιμάται, τρώει και παίρνει κιλά δεν το εξετάζουμε περαιτέρω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εντάξει δεν κάνει πολλούς εμετούς η δικιά σου, και οι γουλιές είναι φυσιολογικές στα μωράκια!! Πάντως εμένα ο παιδιατρος μου είχε πει ότι αφού δεν είναι ανησυχη, κοιμάται, τρώει και παίρνει κιλά δεν το εξετάζουμε περαιτέρω!!!

Καλά και η δικιά μου αυτής της φιλοσοφίας είναι... απλά μου είχε πει να την κρατάω όρθια 20-30' μετα το γεύμα, κλπ...

Σίγουρα βγάζει όταν σφίγγεται γενικότερα από ότι παρατηρώ... με τα πριτς, προυτς :|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

οχι καλέ τι θα παθεις;;; Απλώς το λέω λόγω του οτι στα πρωτο φβαται κανεις κ τη σκια του, ποσο μαλλον εντολη γιατρου!

Nemina το μυαλο μου πηγε ετσι οπως το λεγατε μη τυχον και δημιουργηθει κανενα θεμα αν το κανεις νωρις(πριν τις 40 μερες) στο να κανεις δευτερο μωρακι!!:tongue: και καλα οτι μπορει να δημιουργηθει κανενα προβλημα στη μητρα! Οτι του φανει του Λωλοστεφανη δηλαδη!!

Κοριτσια εμενα απο προχτες με το που ξυπνησε ο μπεμπης μου φαινοταν η φωνη του οταν εκλαιγε καπως βραχνιασμενη...χωρις να εχει συναχι ή τιποτα αλλο..χεστηκα πανω μου γιατι τον εχουμε βγαλει 2-3 φορες εξω και λεω εχει γουστο να κολλησε καμια ιωση και να τρεχουμε..πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να τον παρακολουθησω μηπως και οταν κοιμαται δυσκολευεται στην αναπνοη και αν γινει κατι τετοιο να της τον παω να τον δει..σημερα μου φαινεται καλυτερα..τι να πω..ο αντρας μου λεει οτι ειναι ιδεα μου,οτι δεν ειχε βραχνιασει και οτι ειμαι υπερβολικη..αλλα δεν νομιζω οτι ηταν ιδεα μου..ελπιζω να περασε οπως και να εχει...

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθε η παιδίατρος σήμερα για το φουλ τσεκ απ της μικρής!

Μας έδωσε τα εύσημα για το καμάρι μας που έχει γίνει κοτζάμ κοπελάρα και για μένα που επιτέλους τη θηλάζω αποκλειστικά!

Τελικά η μικρή μας είναι τώρα 3670 (πρέπει να είχα κάνει λάθος μέτρηση πριν 3-4 μέρες που είχα βγάλει το ίδιο, δεν καθόταν και ησυχα η μικρή...) [27,5γρ/ημ] και 51 εκ

Πως διάολο την είχαν μετρήσει 53 στο ΡΕΑ δεν ξέρω...:shock: μας το είχε πει βέβαια από την πρώτη επίσκεψη η γιατρός ότι η μέτρηση ήταν οφθαλμοφανέσταστη μούφα (δε νομίζω να μπήκε από το πλύσιμο ε??? :tongue: )

Όσο για τις γουλίτσες και τους εμετούς μου είπε καλή διασκέδαση!!!:rolleyes:

Όλα συμβαίνουν επειδή το γενστρεντερολογικό των μωρών είναι ακόμα ανώριμο (σε άλλα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο)

Άρα και να βγάζει όσο τρώει δεν κόβουμε το θηλασμό, μόνο μια ανάσα για ένα σκούπισμα αν είναι ανάγκη και πίσω στη μάσα πάλι!

Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου... Ούφφφ!

Μας πρότεινε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης για καλό και για κακό (σας το έχουν προτείνει και εσάς?) ιδίως ο άντρας που δουλεύει και είναι συνέχεια σε επαφή με κόσμο. Θα το κάνω κι εγώ όμως γιατί θα κάνει και ο πατέρας μου την εγχείριση σε λίγο καιρό κλπ....

Καλά λοιπόν τα νέα μας... να σιγουρευτούμε ότι η μικρή με τον αποκλειστικό θηλασμό παίρνει βάρος και όλα καλά μετά:D

Άντε νάνι τώρα... κουτουλάω!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα μικρομάνες!

Μις Καραμελ, συγχαρητηρια, νομιζω πως με επιμονή κι υπομονή τα καταφέρατε τελικά!! Καλά κι εμενα λάθος την είχαν μετρήσει 52 πόντους. Πάμε στις 15 μερες στην παιδιατρο κ την εβγαλε 56. Την μετραγε κ την ξαναμετραγε, αποκλείεται να είχε πάρει 4 ποντους σε 15 μερες κ μας είπε πως δε γεννηθηκε με τιποτα 52 αλλα ψηλότερη.

Ελενιτσα μη φοβασαι βρε, δεν παθαινεις τίποτε! Εδω εχω κ γνωστη που εμεινε κ εγκυος πριν τις 40!! Τι θα παθει η μητρα;;

Εμεις σημερα δεν ξερω αν ξυπνήσαμε πανω από μια φορα το βραδυ κ ποια ώρα γιατί είχα το στηθος μου πρησμενο που σημαινει εχασε γευμα. Μια ξυπνησε σιγουρα αλλα ααλλη δε θυμαμαι.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερούδια!!!!

Με ταϊσμα + ρέψιμο + αλλαγή πάνας 1,5-2 ωρών τελικώς η μικρή κοιμάται για 4-5 ώρες!!!!

Υπέροχο το βράδυ μας σήμερα:D

Άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά γιατί έχουμε και δουλειές;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Εγω χτες λαχτάρησα μια πίτσα και μου βγήκε ξινή...την πέθανα τη μπουμπου..έτρωγε και την έτρωγε,τη λυπήθηκα...αφού σκέφτηκα σε κάποια στιγμή να της δώσω γάλα σκόνη να ηρεμήσει το καημένο..τελικώς και μετά απο πολύ κλάμμα και πολύ ζόρι και τρίψιμο κοιλίτσας την πήρε ο ύπνος δίπλα μου δεν ξέρω τί ωρα..υποθέτω γύρω στη 1-1:30,ξύπνησε στις 7 με την καταιγίδα ανύσηχη πάλι έφαγε λίγο,την άλλαξα,τίγκα η πάνα στο σκατο ξανάφαγε λίγο την έβαλα στο πορτ μπεμπε δεν κοιμόταν αλλά δεν γκρίνιαζε και χαζοκοιμήθηκα λίγο ως τις 10 παρά που σηκωθήκαμε έφαγε και τώρα κοιμάται....Στους πόνους να δίνω λίγο Depon;χαμομήλι δεν πίνει με τίποτα

Σοφία μου συγχαρητήρια!!μια χαρά σας βρίσκω!μας είπε κι εμας για τη γρίππη πιο πολύ ο Νίκος να το κάνει αλλά και αν η πεθερά συναναστρέφεται με πολύ κόσμο-δηλ. οι άνθρωποι που έρχονται πιο συχνά στο σπίτι..ο Νίκος βέβαια αγρον ηγόραζε..επειδή,λέει,δουλεύει όλη μέα στα πετρέλαια σκοτώνονται όλα(είδες για να έχεις άντρα οχι μόνο φορτηγατζη αλλά και Φλέμινγκ!)

Σωτηρία μου ναι μάλλον οι πρωτομάνες είμαστε πολύ ψαρωμένες!!!κι εγω τώρα που ακόμα δεν καθάρισα-μάλλον είχε δίκιο η Καραμέλα και δεν ήταν περίοδος αλλά λόχεια-και δεν έχω πάει στον γιατρό θα περιμένω...στο τ'ελος θα ξαναβγει ο υμένας!!!!:tongue::tongue::tongue:

elenitsa234 μην φοβάσαι!δεν κρυώνουν τόσο εύκολα τα μωράκια...μήπως τον άφησες να κλαιει λίγο παραπάνω και βράχνιασε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Το κάναμε και το αντιγριπικό μας, τη βόλτα μας με τη μικρή στη γειτονιά και στο σούπερ μάρκετ!!!:P

Μιας και η μικρή έχει δείξει χαρακτήρα μας είπε και η παιδίατρος ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε να της δώσουμε πιπίλα όταν έχει γκρίνια από αέρια αλλά και όταν την πιάνει λόξυγκας (βοηθάει λέει...):rolleyes:

Έφαγα και τη φρίκη στα mothercare... βλέπε facebook!:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Το κάναμε και το αντιγριπικό μας, τη βόλτα μας με τη μικρή στη γειτονιά και στο σούπερ μάρκετ!!!:P

Μιας και η μικρή έχει δείξει χαρακτήρα μας είπε και η παιδίατρος ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε να της δώσουμε πιπίλα όταν έχει γκρίνια από αέρια αλλά και όταν την πιάνει λόξυγκας (βοηθάει λέει...):rolleyes:

Έφαγα και τη φρίκη στα mothercare... βλέπε facebook!:evil:

Σκεψου το καλα πριν δωσεις πιπιλα, ειναι μωρακια που λογο θηλαστικης κινησης νομιζουν οτι τρωνε και χανουν γευματα....

Εμεις εδω ετοιμαζομαστε πυρετοδος (και καλα) για το μεγαλο ταξιδι με... πλυντηρια! Καθε απογευμα ερχετε κοσμος να μας δει-χερετισει και ολο και καπια βολτα θα παμε και να δω ποτε θα προλαβω! Σημερα πχ πηγαμε παζαρι απ το πρωι και για ενα καφεδακι, ξεκινησαμε στις 9 να ετοιμαζομαστε, βγηκαμε 10,30 και φτασαμε σπιτι για φαει στις.... 3,30.... μετα το φαι σ/μ γιατι η μαμα μας ετοιμαζει γευμα με τουρτα για αυριο με φιλους για τα γεννεθλια μου και της μικρης! Καταφερα να κοιμησω την μεγαλη(!!!!) αλλα ο μικρος σημερα ειναι ντουρασελ!!! Να με δω να φτιαχνω βαλιτσες και σπιτι χαχαχα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

nemina δικιο έχεις..και εγω το εχω ακουσει αυτο με τη δευτερη εγκυμοσυνη στις 40 μερες (:shock:ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα!!δεν πρεπει να παλευεται ευκολα δευτερη εγκυμοσυνη τοοοσσσοοο γρηγορα!!)

riniw το σκεφτηκα και εγω αυτο...η αληθεια ειναι οτι την προηγουμενη μερα πριν παρατηρησω το βραχνιασμα ειχε κλαψει αρκετα γιατι ήμουν μονη μου ολη μερα και αναγκαστικά δεν γινοταν να τον σηκωνω αγκαλια καθε φορα που αρχιζε το κλαμμα γιατι ολο και καποια δουλεια είχα να κανω..Παντως πρεπει να του περασε οτι και να ήταν τελικα..σήμερα τον ακουω οπως πριν..

6L9mp2.png

IPZnp2.png

καλησπερα κοριτσια καλο μηνα και καλο χειμωνα!! :D

κι εμεις χτες πηγαμε στην παιδιατρο το μικρο μας κτινακι :tongue: που μας βρηκε τελεια!!! ε:tongue: ειμαστε πλεον 4710 και υψος 56:shock: να σας θυμησω πως γεννηθηκαμε 2880 και 50εκ. πολυ ευχαριστημενη μαζι του.

και σημερα καναμε τη μεγαλη μας βολτα. πρωι πρωι στον παπα για ευχη, μετα στη πεθερα μου γιατι ελεγε πως της εχει λειψει (αλλα δεν ερχοταν ,anyway) και μετα για φαγητο στον νονο του ... πολυ καλος ηταν ολη μερα και το ευχαριστηθηκαμε κι εμεις ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...