Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Miss Caramel είστε μια χαρά!!μην αγχώνεσαι θα επανέλθει το στήθος,είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή;

Δεν ξέρω... δεν έχω προσέξει αν έχει μεγαλύτερη παραγωγή κάποιο από τα 2! Σίγουρα μπορώ/ αντέχω να την έχω περισσότερο στο αριστερό.

Προσπαθώ να τη βάζω και στα 2 όμως τον ίδιο χρόνο όσο γίνεται:|

Το δεξί είναι το πιο ταλαιπωρημένο... αυτό που είχε πετρώσει στην αρχή πολύ άσχημα και η ραγάδα ακόμα να κλείσει εντελώς :(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Το πρωι ξεκαφεδιάζαμε,μόλις φάγαμε+τα κάναμε και τώρα ήσυχη η μια στο ριλαξ και η άλλη να τρώει φρουτάκια στο λάπι τόπι!!!

Tatum είναι δυνατον να μην τον αγαπάς το ίδιο;;μου φαίνεται αδιανόητο μάνα να ξεχωρίζει τα παιδιά της!!τί είναι τα "κοχύλια";;;

ο μπαμπάς σας τί λέει;;;σας περιμένει εναγωνίως;;;

Nemina και KATRINDM μόνο η δικιά μου είναι μινιον;;;;;4400 τη ζύγισα την Δευτέρα!!!

Miss Caramel είστε μια χαρά!!μην αγχώνεσαι θα επανέλθει το στήθος,είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή;

Εγω πρέπει να σφίξω τα δόντια να δω τί θα κάνω με τον βραδυνό ύπνο....πρέπει να σηκώνομαι να την θηλάζω κι όχι στο κρεβάτι..καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζί και φοβάμαι θα την πατήσω όπως η ξαδέρφη του Νίκου που φτάνει η μικρή 2 χρ. κι ακόμα μαζί τους κοιμάται...

Μην αγχωνεσαι, τη μαθεις δεν τη μαθεις στο κρεβατι, θα ερχεται ο καιρός που θα φωλιάζει ύπουλα ύπουλα αναμεσά σας! Εγω κοιμαμαι το βραδυ με τον αντρα μου και ξυπνάω με τα τρια πιτσουνάκια... ( ο αντρας μου εκτοπίζεται βεβαίως βεβάιως στον καναπέ ή στο παιδικό) Τα μικρά μου βλέπεις τις πρωινές ώρες ερχονται στη μανούλα κι εγω ούτε τα παίρνω χαμπάρι! Η μικρή δε, κατα το θηλασμό των 5 (ή 6, αναλογα) την βαζω στο κρεβάτι γιατί βαριέμαι να κάθομαι (κ κρυώνω πανω απ' όλα αν κι εχουμε αναμμένο το λαδιού)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Αρχίσαμε τα ξεπορτίσματα και δεν προλαβαίνω να πολυμπαίνω. Εντομεταξύ δεν έχουμε συντονιστεί καλά καλά και κάνουμε 10 ώρες για να ετοιμαστούμε και να φύγουμε :tongue:. Θα βελτιωθούμε σιγά σιγά. Με το φαγητό έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Τρώει 5 φορές την ημέρα, απο τις 21:00-21:30 που τρώει το βράδυ ξανατρώει στις 4:30 και μετα στις 9:30!!!! Το κακό είναι ότι καμιά ώρα νωρίτερα απο το φαγητό ξυπνάει και έχει αναστάτωση, στριφογυρνάει, ου φεύγει η πιπίλα, γκρινιάζει. Φαντάζομαι ότι είναι απο την αλλαγή του ωραρίου και θα προσαρμοστεί. Κατά τα άλλα προλαβαίνω και ξεκουράζομαι μια χαρά, και τώρα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να σηκωθώ να κάνω καμιά δουλειά να συμαζευτεί το σπίτι για να στρώσουμε το Σάββατο και να στολίσουμε.

riniw ο δικός μας είναι κατηγορία σουπερ μίνι!!!! 3600 ήταν πριν μία εβδομάδα, άντε να έχει πάει 3900 τώρα.

miss caramel πιστεύω ότι στρώσατε και τελείωσαν τα βάσανά σου.:D

Στο κρεβάτι εμείς δεν τον πολυβάζουμε μόνο αν αρχίσει τα καράτε το βράδυ και δεν σταματάει με τίποτα, τον βάζουμε ανάμεσα για να του δίνουμε την πιπίλα και να κοιμάται, γιατί δεν παλεύεται να σηκώνεσαι ανά 5 λεπτά. Νομίζω δεν πειράζει πολύ ειδικά σε αυτή την ηλικία, αφήστε που εγώ ήδη σκέφτομαι πώς θα τον πάω στο δωμάτιό του και θα είναι μοναχούλης του απο τόσο μικρός και στεναχωριέμαι :( .

Καλήμέρα κι από μας !!

Εμείς αύριο θα πάμε στην παιδιατρο και θα δούμε το βάρος μας. Κι εγώ προσπαθω να μην τον βάζουμε στη μέση ο άντρας μου το ζητάει κι εγώ προσπαθω να του κόβω τον αέρα .

Κι εγώ το σκέφτομαι πως να τον αφήσω μόνο τόσο μικρούλη .. Μας βλέπω να χρονιζουμε μαζί :wink:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς εχουμε στολίσει, έξω εχει ανεμόβροχο κι εμείς καθόμαστε στη ζεστασιά του τζακιού με τη μικρούλα! Πολύ christmas κατάσταση...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Εμείς Nemina μου ούτε δέντρο,ούτε τζάκι,ούτε χιονόνερο...μανιασμένος αερας φυσάει απο τις πρώτες πρωινές που ήρθε ο μπαμπάς μας και μας χάλασε και τον ύπνο...εντάξει δεν τον αδικώ,πρώτη φορά που πέρασε 24ωρο + μακριά της,λογικό είναι την πέτυχε στο φαί και μετά δεν ήθελε να την αφήσει απο τα χέρια!!!αλλά μετά αγανακτήσαμε να κοιμηθούμε μαμά και κόρη...με αυτον τον βραδυνό ύπνο θα βγάλω φλυκταινες...καλά την είχα ψυλλιαστεί απο την εγκυμοσύνη ήδη...απο τις 2 και μετά ως και ξημερώματα έκανε να με πάει ο ύπνος!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγώ ξεκινησα να βάζω τα χαλιά... ουφφφ!

Έχω 2 κτήνη για τη σαλονοτραπεζαρία... έβαλα το ένα ταϊσα τη μικρή, την κραταω ορθια 30' για να μη με λούσει στον εμετό όπως το βραδυ... και μετά το άλλο.

Τα υπόλοιπα είναι μικρά (λιγότερο απο 6τμ τουλαχιστον)

Άντε και καλό χειμώνα!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel εμένα δεν μου κάνει τη χάρη να κοιμηθεί για να τελειώσω τη φασίνα....τι τον έβαλα στον μάρσιπο, τι στο ρηλάξ τίποτα θέλει να καθόμαστε αγκαλιά στον καναπέ αυτός να κοιμάται κι εγώ τηλεόραση και υπολογιστή. περιμένω να έρθει η μαμά μου κατά τις 2 να τον κρατήσει για να συμαζέψω τα υπόλοιπα. φυσικά θα μέινουν πράγματα και για αύριο.

νεμίνα ζηλεύουμε!!!!!!!!! θέλω τζάκι και δεντράκι!! για δεντράκι κάτι θα κάνουμε με το τζάκι όμως τι γίνεται...έχουν οι γονείς μου τουλάχιστον και μας φεύγει ο καημός!

miss caramel εμένα δεν μου κάνει τη χάρη να κοιμηθεί για να τελειώσω τη φασίνα....τι τον έβαλα στον μάρσιπο, τι στο ρηλάξ τίποτα θέλει να καθόμαστε αγκαλιά στον καναπέ αυτός να κοιμάται κι εγώ τηλεόραση και υπολογιστή. περιμένω να έρθει η μαμά μου κατά τις 2 να τον κρατήσει για να συμαζέψω τα υπόλοιπα. φυσικά θα μέινουν πράγματα και για αύριο.

νεμίνα ζηλεύουμε!!!!!!!!! θέλω τζάκι και δεντράκι!! για δεντράκι κάτι θα κάνουμε με το τζάκι όμως τι γίνεται...έχουν οι γονείς μου τουλάχιστον και μας φεύγει ο καημός!

Ποιός είπε ότι κοιμήθηκε?? Έφαγε όσο έπρεπε, έμεινε όρθια αρκετή ώρα μη τα βγάλει και την άφησα στην καλαθούνα της να ορίεται... το πηρε απόφαση στο μισάωρο και τώρα την ξύπνησα πάλι για μάσα μιας και τελείωσα...

Αν περιμενα πάντα να την πάρει ο ύπνος, δε θα έτρωγα, δε θα πήγαινα τουαλέτα, δε θα έκανα μπάνιο, δε θα έκανα τις ελάχιστες δουλειές που κάνω και ο σκύλος μου θα πάθαινε κοκομπλόκο αν δεν κατουρούσε στην πρωινή 5' βόλτα του!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα!!

Στολίσα(με) το δεντράκι μας!!Και του χρόνου με υγεία και αδερφάκι (λέτε;;) για τη Νάσια!!Τα φωτάκια μας θέλουν ανανέωση,ανάβει μόνο η μπλε σειρά και πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τα επισκευάσω ή να παω απευθείας να πάω καινούργια-πιο πιθανό!!Επίσης η φάτνη μας είχε 2 Μαρίες,1 Ιωσηφ και 2 μάγους-ευτυχως 1 θείο βρέφος!!!Οπότε κι απο αυτήν θα χρειαστούμε καινούργια!!

Εμείς πάλι με τον ύπνο σήμερα δεν το έχουμε...ο μπαμπάς μας φρόντισε να μας χαλάσει και τον μεσημεριανό ύπνο..αυτά τα ρημάδια τα κλειδιά του απορώ για τί τα έχει; για μόστρα;

Miss Caramel πολύ σωστή σε βρίσκω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια

μολις τελειωσα κι εγω το στολισμα του δεντρου που σωθηκε απο τη διαρροη στο παταρι που σας ελεγα αλλα τελικα δε γλιτωσε και η φατνη οποτε κι εμεις ειμαστε για καινουρια.. προς το παρον εβαλα τις φιγουρες που ειναι γυαλινες και σωθηκαν ετσι χυμα κατω απο το δεντρο.. αντε και του χρονου με υγεια για ολους ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε τι κανετε??

εμεις μεγαλωνουμε σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο εχουμε παει 5,500 κιλα και 55 ποντους μας ταλαιπωρουν ακομα η κολικοι μας αλλα τουλαχιστον ειναι λιγοτεροι

δε σας εχω διαβασει αρκετο καιρο θα κανω μια προσπαθεια τωρα αν και ειναι πολλες οι σελιδες εμεις τζακι εχουμε αναψει και εχουμε στρωσει εδω και καιρο τωρα ετοιμαζομαι σιγα σιγα να στολισω κιολας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα!!

Χαρά αμφιβάλλω αν τα διάβασες όλα!!έχει πράμα μπόλικο!!

Τί κάνετε κοριτσάρες;χτες κάτι έγινε με τον ύπνο..10 έφαγε 3 ξύπνησε και μετά 7..μετά την παρακάλαγα εγω μπας και κοιμόμουν λιγάκι παραπάνω αλλά δεν...οπότε και σηκώθηκα κατά τις 9..κι αυτή κοιμάται τώρα μακαρίως!!Πίνω το καφεδάκι μου και θα ξεσηκωθω για καμια δουλειά...

Χρησιμοποιεί καμια σας προιόντα Johnson's;έχω κατι κουπόνια λήγουν στο τέλος του χρόνου αν είναι όποια θέλει ας μου πει να της τα στείλω με ταχυδομείο!

Άκουσα χτες για ακόμη μια φορά την σύλληψψη για διακίνηση σκληρού (κιόλας) πορνό με παιδιά ηλικίας απο 6 μηνων ως 12 χρ....βρε κορίτσια αηδίαζα που αηδίαζα απο πριν,μαύριζε που μαύριζε η ψυχή μου για αυτά τα αγγελούδια κοίταζα όμως χτες τη δικιά μου...τόσο απροστάτευτη,με μόνο όπλο της ένα γερό κλάμα να ζητήσει τα πάντα και μόνη παρηγοριά η αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά...μα πως κακοποιείς ένα βρέφος 6 μηνών;;;δηλαδή τι σκατά του κάνεις και τί ευχαρίστηση βρίσκεις;πόση αρρώστεια πια;;σε λίγο θα ακούσουμε και για νεογέννητο...Συγνώμη σας χάλασα πρωινιάτικα αλλά απο τότε που γέννησα και κατάλαβα οτι έχω παιδί με όλη τη σημασία της λέξεως έχω γίνει πολύ πιο ευαίσθητη σε κάτι τέτοια θέματα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Εμείς τα πήγαμε πολύ καλύτερα σήμερα το βράδυ!

Νάνι από τις 23.50 μέχρι τις 5.00 και από τις 5.50 μέχρι τις 8.30 και άλλο λίγο μέχρι τις 10.45!!!

Η μικρή ούτε κιχ δεν έκανε... εγώ πρηζόμουν κ την ξυπνούσα και φυσικά δεν έλεγε όχι!;)

Έχω περιορίσει από χθες τα γαλακτοκομικά κατά 95% με πολύ πόνο :cry: να δούμε αν θα σταματήσουν τα πολλά ρουκετόνια/εμετοί.

Ρηνιώ μου σε κάτι τέτοια ήμουν πάντα πολύ ευαίσθητη, απο παιδί θα μπορούσα να παιξω πολύ ξύλο αν έβλεπα να κακοποιείται παιδάκι ή κάποιο ζωντανό! Πόσο μάλλον τώρα που τα έχω και τα 2:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέραα

Εδώ και εμείς !!!

Σοφία και μένα έκανε πολλούς ρουκετοειδής εμετούς!!Ποιος σου είπε για τα γαλακτοικομικά??!!! Εμένα πλέον να κάνει μια ρουκέτα την βδομάδα!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΥΣΗ: Πολλά μικρά και συχνα γευματα!!! ¨εχω κουραστεί αφού θηλάΖω κάθε λίγο και λιγάκι!!έχω μετρησει κάνω 10-12 θηλασμούς ημερησίως!!! , αλλά πλέον όύτε γουλιές δεν έχουμε , αντε να έχουμε 2 φορές την μερα γουλιές και αυτές το πρωί , αφού η δικιά μου το βράδυ κοιμάται 5-7 ώρες συνεχόμενες, οποτε το πρωί τρώει λαίμαργα και μου βγάζει γουλιά όταν ρεύεται!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...