Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κι εγω θέλω να τα βγάλω τα ματάκια μου μού 'χει λείψει το αγόρι μου αλλά φοβάμαι..ας με δει κι ο ντόκτορας να 'μαι και πιο ήσυχη...

Σοφία μου ούτε κι εγω το κατάλαβα πως πάμε πια στις 50 μέρες...2 μηνών σε λίγο..βέβαια με τα 3ωρα που κάνει είναι σαν να είναι νεογέννητη...

Εσείς 3ωρα εμείς και 1ωρα αλλά χαλάλι... έχω πάνω από 24 ώρες να δώσω συμπλήρωμα.... :rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

helloοο! οταν λετε "αν ήταν το πρωτο" περα απο το φοβο που λετε οτι δεν θα το κανατε τοσο νωρις, υπαρχει και κανενας αλλος λογος..???γιατι κ εμεις στις 16 μερες...και ειναι το πρωτο μου...λετε να γινει τιποτα δηλαδη...?:? μηπως να ανησυχησω οεο??

οχι καλέ τι θα παθεις;;; Απλώς το λέω λόγω του οτι στα πρωτο φβαται κανεις κ τη σκια του, ποσο μαλλον εντολη γιατρου!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τελικα μονο ο δικος μου λεει για εξεταση και ΠαπΤεστ στο χρονο και επαφες οταν νιωσω εγω ετοιμη?

Χρονια μας πολλαααααα! Κλεισαμε 2 μηνες και καθε μερα τον λατρευω και περισσοτερο! Μ αρεσει που ανησιχουσα οτι δεν θα μπορεσω να τον αγαπησω οσο την αδερφη του :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ξεχασα να σας γραψω οτι πηρα "κοχυλια" και ειχα παταγοδη αποτυχια! Γεμιζουν πολυ γρηγορα και πλημιρισα-λερωθηκα αρκετες φορες, αλλες επιδι εσκηβα να αλλαξω τον μικρο και αδειαζαν και αλλες επιδι ζηταγε με κραβγουλα ο μικρος φαι και αρχιζαν τα συντριβανια...

Το τερατακι μαλον το κανει επιτηδες γιατι συνεχιζει να ακουμπαει το πιγουνι στο στηθος και να στελνει τα γαλατα στο προσωπο μου... Ειναι δυνατον να το εχει δει για παιχνιδι?

Α! και με το σλινγκ με βολεψε η σταση στον γοφο για θηλασμο!!!

Ξαναμανα φιλακια και καληνυχταααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιές!

Εμεις όλα καλά, εχουμε μπει στο προγραμμά μας.

Τατουμ τετοια κλεψια ας ειναι! Σε εβγαλε κι από τον κοπο!! Αντε με το καλο να χρονισετε κι όλας! Εχεις παθει κολλημα με το γιο, ή μου φαινεται;;;;

Εμεις χτες πηγαμε κ στην παιδιατρο, ξεχασα να σας πω. Μας βρηκε ολοκληρα θηρια (σε λιγο θα καταπιει κ εμενα αυτη) ολοκληρα 5500 κιλα και 59 ποντακια! Εχουμε μυξες που μαλλον ειναι ιωση αλλα χωρις βηχα κ τελειως επιφανειακες, οποτε οκ! Οτρισαλιν φυσουνακι κ ορο κ τα πνευμόνια μας κοντευουν να βγουν από το στερνο! ουφ!!

HgqOp3.png

καλημέραααααααα!!!

τι κάνετε???

Νεμινα 5500 κιλά εε?? κ η δική μου θηρίο είναι 6 kg η μανδαμ!!!Την άλλη βδομάδα πάω παιδίατρο για τα εμβολια!!Και εμεις έχουμε μυξουυλες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μπράβο καραμελ!!! Συνεχίζει χωρίς συμπλήρωμα??

Καλημερούδια!!

Συνεχίζουμε... αμέέέ!!!:D

Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι το δεξί μου στήθος ακόμα ποναει μετά από την πολλή χρήση:cry:

Δε μου κ'ανει καρδιά να μη της δωσω καθόλου από το δεξί για μια μέρα... είμαι και λυπησιάρα!:?

Tatum τελικά ένα μήνα διαφορά έχουν τα μωρά μας ε??? Τώρα το πρόσεξα!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Συνεχίζουμε... αμέέέ!!!:D

Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι το δεξί μου στήθος ακόμα ποναει μετά από την πολλή χρήση:cry:

Δε μου κ'ανει καρδιά να μη της δωσω καθόλου από το δεξί για μια μέρα... είμαι και λυπησιάρα!:?

Tatum τελικά ένα μήνα διαφορά έχουν τα μωρά μας ε??? Τώρα το πρόσεξα!!!

Αντε μακαρι να τελειωσαν τα βασανα σας...

HgqOp3.png

καλημέραααααααα!!!

τι κάνετε???

Νεμινα 5500 κιλά εε?? κ η δική μου θηρίο είναι 6 kg η μανδαμ!!!Την άλλη βδομάδα πάω παιδίατρο για τα εμβολια!!Και εμεις έχουμε μυξουυλες!!

Φανταζομαι κι εσυ το ιδιο πιασιμο στην πλατη θα εχεις απο το βαρος..... Οι γιγαντουλες!! Εμεις τωρα γυρισαμε απο καφε! Την εχω κακομαθει καθε μερα τσαρκα

HgqOp3.png

Καλησπέρα!!!

Το πρωι ξεκαφεδιάζαμε,μόλις φάγαμε+τα κάναμε και τώρα ήσυχη η μια στο ριλαξ και η άλλη να τρώει φρουτάκια στο λάπι τόπι!!!

Tatum είναι δυνατον να μην τον αγαπάς το ίδιο;;μου φαίνεται αδιανόητο μάνα να ξεχωρίζει τα παιδιά της!!τί είναι τα "κοχύλια";;;

ο μπαμπάς σας τί λέει;;;σας περιμένει εναγωνίως;;;

Nemina και KATRINDM μόνο η δικιά μου είναι μινιον;;;;;4400 τη ζύγισα την Δευτέρα!!!

Miss Caramel είστε μια χαρά!!μην αγχώνεσαι θα επανέλθει το στήθος,είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή;

Εγω πρέπει να σφίξω τα δόντια να δω τί θα κάνω με τον βραδυνό ύπνο....πρέπει να σηκώνομαι να την θηλάζω κι όχι στο κρεβάτι..καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζί και φοβάμαι θα την πατήσω όπως η ξαδέρφη του Νίκου που φτάνει η μικρή 2 χρ. κι ακόμα μαζί τους κοιμάται...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Tatum χρονια σας πολλα!!! Τι είναι τα κοχύλια??

Ευχαριστωωωωω http://www.medelabreastfeedingus.com/products/category/breast-shells αν δεν σκιβεις οταν τα φορας και εχεις λιγες απολιες πρεπει να ειναι τελεια...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...