Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδιαααα!!! :D

Εμείς μια κοιμόμαστε καλά και μια δύσκολα! Και είναι θέμα πείνας της μικρής και δικής μου παραγωγής φυσικά!

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί μας πάει έτσι:rolleyes:

Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσω να τρέχω και να ΜΗ φτάνω...

Είμαστε σε ένα τεράστειο άλμα ανάπτυξης από τη 2η εβδομάδα κι έπειτα.. ουφφφ! Κουράζομαι η έρμη η μάνα:oops:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καραμέλα κι εμείς μια απο τα ίδια είμαστε..

απορώ:πότε το δικό μου παιδάκι θα κοιμάται συνεχόμενα;;5ωρο;6ωρο;7ωρο;ΟΕΟ;;;

ξυπνάει στο 3ωρό πάλι για φαι...την παίρνω στο κεβάτι μαζί μου και μας παίρνει ο ύπνος..ούτε εκείνη χορταίνει ούτε εγω ξεκουράζομαι και τα νεύρα τσατάλια..συν το οτι με όλα αυτά πρέπει να έχουν περάσει πλάκα-πλάκα 2 μήνες+.. που έχουμε να έρθουμε σε επαφη οπότε εκτόνωση πουθενα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

συν το οτι με όλα αυτά πρέπει να έχουν περάσει πλάκα-πλάκα 2 μήνες+.. που έχουμε να έρθουμε σε επαφη οπότε εκτόνωση πουθενα...

Εμεις ευτυχως αν κ στη εγκυμοσυνη ηταν δυσκολα, τωρα εφοσον ούτε λόχεια ούτε ραμματα είχα, ήρθαμε αρκεταααα νωρις.. τιποτε βεβαια δεν ειναι οπως πριν, για αρχη τουλαχιστον, αλλα απ' το ολοτελα....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εμεις ευτυχως αν κ στη εγκυμοσυνη ηταν δυσκολα, τωρα εφοσον ούτε λόχεια ούτε ραμματα είχα, ήρθαμε αρκεταααα νωρις.. τιποτε βεβαια δεν ειναι οπως πριν, για αρχη τουλαχιστον, αλλα απ' το ολοτελα....

τί εννοείς;;;;

εμένα μου είχε πει ο γιατρός "όχι επαφές!" και αφού τελείωσαν τα λόχεια και είχα κλείσει και ραντεβού να με δει,λέω θα τον ρωτήσω....αμ δε!!αφού μας προλάβανε "οι ρώσοι" !!!!!!κι έχω και τον άλλον να με κύνηγάει όπως ο Φατσέας την Σταυρούλα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι δεν επιτρεπουν κ καλά μεχρι να καθαρισεις αλλα κ λογω ραμματων μην ανοιξουν (ειναι κ τα εσωτερικα). Στο 2ο ειχαμε βρεθει γυρω στις 28-30 μερες, ολα οκ κ τριτο παιδι εκανα μια χαρα, δεν επαθα τιποτε. Τωρα μη σας πω ποτε ακριβως σε αυτη την γεννα γιατι θα σας προκαλεσω... παραηταν νωρις!! Κ εμενα ο γιατρος μου λεει μετα τις 40. Σιγα αφου ενιωθα ετοιμη, γιατι να περιμενω;; Στο πρωτο με τοσα ραμματα, βρεθηκαμε μετα τις 45 μερες με πολυυυυυυυ κοπο...... χχχχ μη το θυμαμαι καλυτερα.............

HgqOp3.png

Κι εμενα ειπε να με δει, να κανω κ γενικες αιματος κ ουρων αλλα δεν παω. Πηγαινα στα αλλα, περιμενα 2-3 ωρες κ μου εβαζε ενα δευτερολεπτο "χερι" κι ολα οκ.

HgqOp3.png

Καλησπέρα :-)

Γεία σου βίκυ :wink:

Κορίτσια κι εμάς μας είπε η γιατρός όχι επαφες μέχρι να με δει στις 40 μέρες αλλά πάντα ήμουν επιρρεπέις στα απαγορευμένα :-P οποτε αφού είχα καθαρίσει κι από λοχεια από τις 15 μέρες .. Ενεδωσα η αμαρτωλή :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :-)

Γεία σου βίκυ :wink:

Κορίτσια κι εμάς μας είπε η γιατρός όχι επαφες μέχρι να με δει στις 40 μέρες αλλά πάντα ήμουν επιρρεπέις στα απαγορευμένα :-P οποτε αφού είχα καθαρίσει κι από λοχεια από τις 15 μέρες .. Ενεδωσα η αμαρτωλή :tongue:

Οκ με μαρτυρησες! Κι εμεις στις 15 μερες. Ομολογω ομως πως αν ηταν πρωτο μου δεν θα το εκανα!! Οχι τιποτε αλλο, απλως στο πρωτο εισαι πιο..."ψαρωμενη"!! Αφου κ τωρα ειχα καποιες αμφιβολιες αν κ δεν επρεπε. Ολα καλα

HgqOp3.png

Οκ με μαρτυρησες! Κι εμεις στις 15 μερες. Ομολογω ομως πως αν ηταν πρωτο μου δεν θα το εκανα!! Οχι τιποτε αλλο, απλως στο πρωτο εισαι πιο..."ψαρωμενη"!! Αφου κ τωρα ειχα καποιες αμφιβολιες αν κ δεν επρεπε. Ολα καλα

Αυτο με το ψάρωμα πρέπει να το δω ..... Και η παιδιατρος μου είπε πως με βρίσκει πολύ κουλ για πρώτομανούλα.

Όσο για το θέμα μας ,είπαμε .. Είμαι επιρρεπέις :wink: , δεν είχα και ραματα μόνο ένα εσωτερικό που το ξέχασα στην πρώτη επίθεση χαχαχαχαχα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

helloοο! οταν λετε "αν ήταν το πρωτο" περα απο το φοβο που λετε οτι δεν θα το κανατε τοσο νωρις, υπαρχει και κανενας αλλος λογος..???γιατι κ εμεις στις 16 μερες...και ειναι το πρωτο μου...λετε να γινει τιποτα δηλαδη...?:? μηπως να ανησυχησω οεο??

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Κι εγώ ακόμα περιμένω να τελειώσουν τα λόχεια ΓΚΡΡΡΡΡΡ:evil:

Έλεος κάνω 3-4 μέρες χωρίς αίμα (μόνο υγρά) και μετά να'σου πάλι αίμα... πφφφφ!!!

Μόνο αυτό με σταματάει πλέον... αφου είμαστε στις 30 μέρες και όλα επιτρέπονται:tongue:

Για το 2ο πάντως μου είπε μετά το 6μηνο λόγω καισαρικής... άντε ας κάνω λίγο υπομονή λοιπόν:cool:

Η ώρα είναι 18.00 και πάμε καλά σήμερα... δεν έχει φάει ακόμα καθόλου συμπλήρωμα, ούτε και το αντλημμένο γάλα που έχω backup... αν κλείσουμε 24ωρο έτσι θα κλάψω με λυγμούς:)

Χαζολογάει τώρα στην κουνιαμπέλα της ακούγοντας μουσική... μετά από 2 βυζιά είναι ήρεμη (απίστευτο μου φαίνεται μετά από τόσο καιρό)

Πως πέρασε 1 μήνας, ούτε που κατάλαβα!!!!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κι εγω θέλω να τα βγάλω τα ματάκια μου μού 'χει λείψει το αγόρι μου αλλά φοβάμαι..ας με δει κι ο ντόκτορας να 'μαι και πιο ήσυχη...

Σοφία μου ούτε κι εγω το κατάλαβα πως πάμε πια στις 50 μέρες...2 μηνών σε λίγο..βέβαια με τα 3ωρα που κάνει είναι σαν να είναι νεογέννητη...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...