Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καραμελ είδα βγήκατε βολτίτσα!!! Θέλω και εγώ να το βγάλω έξω με το σλινγκ αλλά τι να του φορέσω να μην κρυώσει??? Εσείς τι φορέσατε???

δεν έχεις υπνόσακο ολόσωμο;αλλιώς κουβερτούλα ζεστή να το κάνεις ντολμαδάκι,με σκουφάκι στο κεφάλι.ακουμπάει και στο σώμα σου και ζεσταίνεται κιόλας!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καραμελ είδα βγήκατε βολτίτσα!!! Θέλω και εγώ να το βγάλω έξω με το σλινγκ αλλά τι να του φορέσω να μην κρυώσει??? Εσείς τι φορέσατε???

Κατριν εμείς πήγαμε στο σούπερ μάρκετ με το sling και του φόρεσα το φανέλακι ένα βελούτε φόρμακι και φλις ζακετουλα με κουκουλα γιατί φυσαγε..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

αα θα του φορέσω εσώρουχο, φορμάκι και μια ζακετούλα μαλλινη που έχω και σκουφάκι!!!!! Υπνόσακο δεν εχω πάρει!!

μια χαρά τότε!!κι εγω όπως η kella την είχα στο sling στο σ/μ.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερινα ηταν ζεστη μερα χθες στον ηλιο. φανελακι, βελουτέ φορμακι και εξω από την πορτα.

Λογικά ο μάρσιπος που εχουμε επειδή ειναι χοντρος σχετικα πρεπει να ειναι λίγο πιο ζεστος από το σλινγκ, οπότε για καλο και για κακο παρε κ τη ζακετουλα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

αα θα του φορέσω εσώρουχο, φορμάκι και μια ζακετούλα μαλλινη που έχω και σκουφάκι!!!!! Υπνόσακο δεν εχω πάρει!!

Όταν λες μάλλινη φαντάζομαι εννοείς πλεκτη αλλά όχι μαλλί μαλλί το άλλο το μαλακό που είναι για μωράκι γιατί το μαλλί που τσίμπαει δεν κάνει για το δέρματακι τους το βελούδινο ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Γεια σας κορίτσια!

Κι εμείς ξεπορτίσαμε με το καροτσάκι μας σήμερα!!!! Ε να το δει και λίγο ο ήλιος το παιδάκι μας!

Μετά τον αφήσαμε στη μαμά μου και πήγαμε σ/μ που είχα να πάω κανένα μήνα.

Τα λόχεια κοντεύουν να τελειώσουν νομίζω και ελπίζω....

Από ύπνο και φαγητό είμαστε λίγο ότι να ναι τις τελευταίες ημέρες... Κάτι προσπαθεί να κάνει αυτός, να αραιώσει τα γεύματα ίσως να ρυθμίσει τον βραδινό του ύπνο, δεν έχω καταλάβει ακριβώς, αλλά άλλες φορές πεινάει στις 3 ώρες, άλλες στις 5. Τι να πω ακολουθώ ότι ζητήσει, απλώς δεν μπορείς να οργανώσεις τις δουλειές σου, και σε καμία περίπτωση δεν τον ταίζω πριν τις 3 ώρες, εκτός αν έχει βάλει τη μεγάλη σειρήνα...

Neminα και marant μπράβο!

Βρε κορίτσια μου ήρθε περίοδος πριν λίγο!!!κι είχα κλείσει ραντεβού με τον γυναικολόγο την Παρασκευή...μα νόμιζα οτι θα ερχόταν πιο αργα λόγω θηλασμου!!τα νεύρα μου!!!!!

Τα κορίτσια από το φόρουμ θηλασμού, φαινεται δεν το χουν ξαναδεί...χαχα! Εδω βρηκες και την αλλη μια στις χιλιες που τους εχει ερθει τσο νωρίς! Στο γιο μου είδα αιμα περιοδου στις 46 μερες ενω είχα ηδη παει στο γιατρό. Τον παιρνω πανικοβλητη τηλεφωνο γιατι με είχαν σιγουρεψει πως οσο θηλαζω δεν θα μου ερθει κ τρομαξα!

-Γιατρε, κατι επαθα! Μου ηρθε αιμα σαν περιοδου!

-Περιοδος είναι.

-Μα θηλαζω!

-Ε και τι μ' αυτό; Σε καποιες γυναικες δεν επηρεαζει!

Σοκ εγω... Εκει που ειχα πει πως θα γλιτωσω... Μετα παλι μου ηρθε στο διμηνο και μετα σταθεροποιήθηκε.

Στην αλλη γεννα μου ηρθε στο τετραμηνο, ενω τωρα δε μου εχει ερθει ακομη αλλα το νιωθω θα ερθει νωρις. Τα λοχεια μου εχουν περασει προ πολλου. Από τις 15 μερες είχα μονο καφετι βλεννες (πολυ λιγες) καικαμια δεκαρια μερες μετα καθαρισα τελειως. Στο γιατρο δε θα παω καθολου. Σιγα. Και τις αλλες φορες που πηγαινα με κοιταζε κατι δευτερολεπτα κι όλα οκ. Τωρα από το νσοκομείο μου ελεγαν πως λογω τριτου είχε αρχισει να επανερχεται ταχεως η μητρα. Αλλα σε 3 μηνες από τη γεννα θα παω για τεστ παπ

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Πόσο μου έχετε λείψει!!!!

διάβασα ότι μπόρεσα και θα προσπαθήσω να συντονιστώ!

Ο μπέμπης μας έγινε ενός μήνα και είμαστε 4400 από 3090 που βγήκαμε από το μαιευτήριο και πήραμε 3.5 πόντους. Θηλάζουμε μόνο και χορτένουμε κάργα! Ο γιατρός είπε οτι το γάλα είναι λιπαρό για αυτό και παίρνει αρκετα γραμμάρια ανα ημέρα :) ! Τον βρήκε θαυμάσιο και προχωράμε. Κάναμε εξετάσεις για θηρροειδή, επειδή έχω εγώ και βγήκαν θετικές, αλλά ακόμα έχει το αίμα το δικό μου που θα καθαρίσει μέσα σε 6 μήνες, οπότε απο ότι μας είπαν οι γιατροί δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Θα ξανακάνουμε εξετάσεις σε λίγες μέρες και βλέπουμε...

Ο μπέμπης ειναι ήσυχος γενικά, δεν κάνει κολικούς και όλα μας πάνε καλα! Το βράδυ κοιμάτε περίπου στις 20:30 - 21:30 και ξυπνάει μεταξύ 1:30 - 3:00 ανάλογα και ξανά πάλι κατα τις 6 ή 7 ανάλογα... Την ημέρα είναι πιο δραστήριος κοιμάτε κανα δυο 3ωρα και μετά 2ωρα ή μονόωρα, κατα τη διάρκεια της ημέρας θέλει να τρώει πιο συχνά... πάλι καλά που το βράδυ με λυπάτε ή φτιάχνει επιδερμίδα!!! χιχιχι Το βράδυ κοιμόμαστε στην καλαθούνα, ενώ αφόύ ξημερώσει στο ριλάξ... αν τον πάω στην καλαθούνα μετά απο 10 λεπτά ξυπνάει και μόλις τον βάλω στο ριλάξ ξερός... ενώ το βράδυ κανονικά κοιμάτε χωρίς πρόβλημα στη καλαθούνα! Αφού για να τον κοροιδέψω κλείνω τα πατζούρια για να κερδίσω και εγώ επιπλέον ύπνο...

Την Πέμπτη 40ντιζουμε... εγώ πάλι βγαίνω κανονικά έξω, ενώ έχω πάρει τον μπέμπη μαζί μου στους γείτονες που είναι Ελληνοελβετοί και δεν έχουν προβλήματα παραδοσης κτλ...

Με είδε μία στο σουπερμαρκετ και αντί για γεια... να σου ζήσει μου λέει : Σαράντησες;;; την κοιτάω και της λέω όχι... εεε ξέρεις εμείς έτσι το έχουμε εδώ, μου λέει... κι εμείς τις λέω... αλλα το σπίτι χρειάζεται και ψώνια και εμείς να φάμε! ( η Βλάχα, ας έλεγε ένα γεια πρώτα )! Μιά φίλη μου, που νόμιζε οτι 40 μέρες δεν θα πιούμε καφέ, πέταξε τη σκούφια της όταν την πήρα τηλ την επόμενη που γύρισα στο νησί, επιρεασμένη βέβαια μου έσκασε σπίτι με αγιασμούς και διάφορα... χεχε ... επίσης δεν φέυγει απο το σπίτι αν θηλάζω ή φέυγει πριν ξεκινήσω για να μην μου πάρει λέει το γάλα.. ( ελεος ) αλλα τι να πείς έτσι έχουν μεγαλώσει και έτσι έκανε και η ίδια με τα παιδιά της! Τουλάχιστον δεν παρεμβένει στα δικά μου χούγια!

Απο πάνες παραγγελνω chicco απο το νετ, είναι δωρεάν τα μεταφορικά και μου βγαίνει 14 λεπτά η μία. Καλές είναι παράπονο δεν έχω ακόμα!

Τελικά αντί για κρέμες συγκάματος βάζω βαλσαμόλαδο και είναι σούπερ, ανέλπιστα καλό και πήρα βότανο να φτιάξω και για την αδερφή μου που τις χρυσοπληρώνει!

Αυτά απο εμένα... ελπίζω να μπαίνω πιο συχνά...

Το κλεψιμέικο νετ δεν είναι πάντα σταθερό και πολλές φορές μπήκα να γράψω και τα έχασα γιατί αποσυνδέθηκε ο γείτονας!

Φιλιά πολλάααα

Διαφημίσεις

Επίσης να συμπληρώσω... τα λόχεια ήταν κόκκινα και πολλά στο νοσοκομείο και 2-3 μέρες στο σπίτι, μετά λίγα ροζ και στη συνέχεια λίγα καφέ.... και πάνω που ρωτούσα γιατί δεν έχω πολλά και τι είναι το φυσιολογικό , να σου η περίοδος στις 20 μέρες ακριβώς από τη γέννα... η αδερφή μου μου είπε οτι και στις 3 εγκυμοσύνες τις ήρθε περίοδος στις 20 μέρες και πάλι γύρω στις 40. Τώρα περιμένω να δω στις 40 αν το έχει το σόι μας! Ο γιατρός μου είπε οτι λογικά είναι περίοδος κι ας θηλάζω αποκλειστικά... αυτά λοιπόν και απο εμένα για το συγκεκριμένο θέμα!

Πόσο μου έχετε λείψει!!!!

Ο μπέμπης ειναι ήσυχος γενικά, δεν κάνει κολικούς και όλα μας πάνε καλα! Το βράδυ κοιμάτε περίπου στις 20:30 - 21:30 και ξυπνάει μεταξύ 1:30 - 3:00 ανάλογα και ξανά πάλι κατα τις 6 ή 7 ανάλογα... Την ημέρα είναι πιο δραστήριος κοιμάτε κανα δυο 3ωρα και μετά 2ωρα ή μονόωρα, κατα τη διάρκεια της ημέρας θέλει να τρώει πιο συχνά... πάλι καλά που το βράδυ με λυπάτε ή φτιάχνει επιδερμίδα!!! χιχιχι Το βράδυ κοιμόμαστε στην καλαθούνα, ενώ αφόύ ξημερώσει στο ριλάξ... αν τον πάω στην καλαθούνα μετά απο 10 λεπτά ξυπνάει και μόλις τον βάλω στο ριλάξ ξερός... ενώ το βράδυ κανονικά κοιμάτε χωρίς πρόβλημα στη καλαθούνα! Αφού για να τον κοροιδέψω κλείνω τα πατζούρια για να κερδίσω και εγώ επιπλέον ύπνο...

Απο πάνες παραγγελνω chicco απο το νετ, είναι δωρεάν τα μεταφορικά και μου βγαίνει 14 λεπτά η μία. Καλές είναι παράπονο δεν έχω ακόμα!

Αυτά απο εμένα... ελπίζω να μπαίνω πιο συχνά...

Το κλεψιμέικο νετ δεν είναι πάντα σταθερό και πολλές φορές μπήκα να γράψω και τα έχασα γιατί αποσυνδέθηκε ο γείτονας!

Φιλιά πολλάααα

Η φαση με τον υπνο και το ρηλαξ.... περιεγραψες την καθημερινοτητα μας!!! Ακομη κ ιδιες πανες βαζουμε! βρε, λεω, μπας κ το γραψα εγω το μηνυμα;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Βρε κοριτσια... μπορουμε να μηλισουμε για δουλειες με καλο μησθο και ωραριο? Λεγαμε για κλεφτες και μας κλεψαν! Τωρα το τι μας κλεψαν... σαν μηθος του Αισωπου ειναι... Χθες το απογευματακι βγηκα με μια φιλη για περπατημα και πριν βγουμε πηγαμε στης μαμας μου για καφε. Ο μικρος νωριτερα ειχε λερωσει 2 καλιματα ΤΕΝΑ που πανω τους τον αλλαζω και ειχα μαζεψει διαφορα χαζοιδια για πεταμα. Πηγα στης μαμας μου και αφησα τα σκουπιδια (μικρες σακουλες ΣΜ που η μια εχει τα χαζοσκουπιδια και η αλλη σκατοπανες του μικρου και ειχα βαλει και στις 2 απο πανω απο ενα καλιμα) στην αυλη, για να τα πεταξω οταν θα βγεναμε. Πηνουμε το καφεδακι, κατεβενουμε και τα σκουπιδια πουθενα! Παω σπιτι να δω μηπος τα ξεχασα και δεν ηταν εκει. Μαλον νομιζαν οτι ηταν τιποτα ρουχα μες το σκοταδι με τα καλιματα (που μιαζουν υφασματινα) να εξεχουν... Το κακο ειναι οτι παλι σκουπιδια κουβαλουσα γιατι μου εδωσε η μαμα μου τα δικα της, αφου τα θελαν τοσο ωστε να μπουν στην αυλη, δεν μπορουσαν να ρωτησουν αν εχουμε κι αλλα???

Στην βολτα ειχα το Μασσιμο στο ring sling, πρωτη φορα για βολτιτσα και το τερατακι κοιμηθικε σε οοολη τη βολτα, που αλλες φορες που το καναμε, ξυπνουσε μια φορα για φαγακι και σκατοσμιο! Τον ειχα και μεσα στο μπουφαν μου και εβαλε και τη μουριτσα μεσα και ηταν στη ζεστουλα και εγω εμιαζα σαν κι εγω δεν ξερω τι χαχαχα. Την επομενη φορα θα βγαλω φοτο να γελασετε! Τον ειχα ξαναβαλει αλλες 2 φορες για να παμε απεναντι για να δω αντιδρασεις και τελικα το μονο δυσκολο ηταν να τον πεισω να λυγισει τα ποδαρακια, μαλον βιαζετε να περπατισει ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Βικακι χαιρομαι πολυ που το μωρακι σου βγηκε ησιχο και δεν σε παιδευει! Κι εγω δεν του βαζω κρεμα αλλα αμυγδαλελαιο στο μπανιο και αν κοκκινησει απ την πανα πραγμα σπανιο.

Κελλα τα πιο πολλα μωρα, απ οτι φενετε, εχουν αισθητηρα για να ξερουν ποτε τρωμε! Ενω μου κοιματε τις απηρες ωρες, οταν πω θα φαω ξυπναει και θελει αγκαλιες και τις πιο πολλες φορες και μαμογαλο! Να με δω τι θα κανω απο βδομαδα που θα ειμαι Ντοχα και με το 1 χερι θα τον κραταω και με το αλλο θα βοηθαω την μικρη στο φαι! Θελω να δω ποτε και πως θα τρωω εγω αφου και η μεγαλη το συνεχιζει :confused:

Αχ αυτη η περιοδος! Δεν θα επρεπε τουλαχιστον να περιμενει λιγακι? Τοσες μερες με σερβιετες απ τα λοχεια και καπακι περιοδο :(? Στη μεγαλη μου ειχαν κρατισει τα λοχεια 50 μερες και μολις εκλησε 2 μηνες η μικρη μου ηρθε και περιοδος! Το τι βρισιμο εριξα δε λεγετε!!! Τωρα τα λοχεια σταματησαν στις 37 μερες και δεν δηχνει να ερχετε το αλλο πεδεμα! Αν και τωρα που γραψατε γι αυτο... με βλεπω να ταξιδευω με περιοδο!

"Ποτε γεννησες, ποτε σαραντισες?", "θα το πεθανεις το μικρο", "Τι? δεν σαραντισες ακομα και αναγγαζεσε να βγεις ε?" και πολλα τετια χαριτομενα απο γνωστες και ξενες! Καλα να περνανε και οτοασπιδες! (περασε κι αυτο!)

Λογοδιαρρια με επιασε αλλα πρεπει να σας αφησω γιατι η βδελα αρχισε να γλυφετε και θα ξυπνισει απο λεπτο σε λεπτο! Καλους υπνους στα μωρακια σας για να ξεκουραστητε και εσεις!!! Φιλακιααααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέραα

Καλως την Βίκυ!!! Πολύ ομορφος ο μικρός σου!!ΦΤΟΥΦΤΟΥ:::

Βρε κοριτσια το ριλαξ μεχρι πόσο είναι>??? Εγώ δεν έχω πάρει και έλεγα μηπως πάω να πάρω γιατί στο πορτ μπεμπε έχει αρχίσει και γκρινιάζει και μέχρι τα Χριστρούγεννα δεν θα χωράει κιολας!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Βικάκι welcome!!ο μικρός σου είναι ένας κούκλος!πολύ χαίρομαι που κοιμάστε το βράδυ...εγω δεν έχω αντοχές την παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι να θηλάσει και μας παίρνει και τις 2 ο ύπνος...αυτή βέβαια ξεκουράζεται,εγω πάλι όχι!!

βρε Tatum έχω κι εγω κάτι σκουπίδια δεν αφήνεις σημείωμα να περάσουν κι απο δω;;;;;

Σήμερα θα κοιμηθούμε σόλο...τρέμει η ψυχή μου γιατί ο Νίκος πάει Νάξο και θα έρθει αύριο..τουλάχιστον να ήταν ο καιρός καλός να πηγαίναμε κι εμείς παρέα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...