Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλά... μιλάμε είμαστε θεές!!!!

Είχα ένα άγχος τώρα που τρώει πιο πολύ βυζόγαλο η μικρή μήπως κ δεν παίρνει αρκετό βάρος αλλά σήμερα που τη ζυγίσαμε (συνήθως ζυγιζόμαστε τις Δευτέρες) είμαστε 3600!!!!!!

Επισήμως μπορούμε να τη βάλουμε στο μάρσιππο :D

Μέσα σε 5 μέρες πήρε 130γρ...;) Έχουμε χεστεί από τη χαρά μας φυσικά:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτελους εχω το λαπτοπακι μου στα χερια...

Μα κι εγω τα πήρα γιατί την είδα μετά που δεν πήγε σε κανένα άλλο σπίτι και ούτε στη συννυφάδα μου που μένει απο πάνω κι έχει κι εκείνη μωρό...

ΠΡΟΣΟΧΗ κορίτσια...

ωραίο άρθρο έβαλες Κατερίνα...πιπίλα δεν παίρνει η δικιά μου..νανούρισμα δεν την καλοπιάνει,ο απορροφητήρας πάντως κάνει θαύματα!!!Το πιστολάκι καίει τ'αντερά του να το ξέρετε.Κούνημα δεν θέλω να τη μάθω..θα κάνω υπομονή μέχρι να μάθει να κοιμάται λίγο παραπάνω το βράδυ να τη βάλω στην κούνια...

Εμας εδω κλέβουν μονο αν βρουν ανοιχτα, δεν εχει τύχει να σπάσουν πόρτες κλπ αν είναι ο άλλος μεσα. Εμείς πάντως βαλαμε ένα συστημα στην πορτα για καθε ενδεχόμενο.

Μη το φοβασαι το κούνημα. ΕΓω κ τα δυο τα εμαθα με υπνο όλη μερα στ ρηλαξ για να τα εχω δίπλα μου, κ τιποτα δεν επαθαν! ΄Πως εμαθαν, ξεμαθαν όταν δεν τα χωρούσε κ αρχισαν να μπαίνουν στο παρκακι. Παντως το βραδυ δεν είχα πρ΄βλημα, κοιμοντουσαν στο καλαθακι

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

ε ναι λοιπον!!! το παιδι μας εδω και δυο μερες εκανε το αλμα του ... και μας π...ξε:tongue: απο σημερα το μεσημερι αρχισαμε να ισορροπουμε.. το βραδυ θα δειξει...

καραμελιτσα εγω τον βαζω σχεδον απο 10 ημερων στο sling του.. αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να τρωγαμε ουτε να ετρωγε :rolleyes:

τους πιο τρελους υπνους εχει ριξει εκει μεσα :-)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είχα πάει στη μαμά μου απο το πρωί και γυρίσαμε το απογευματάκι! Πολύ ήσυχος κάθεται ο γλυκούλης μου!!!!

Εχθές το βράδυ τα πήγε τέλεια! Έφαγε στις 21:30 κοιμήθηκε κατά τις 23:00 και ξύπνησε για να φάει στις 3:30 και μετά στις 7:00!!!! Έπαθα πλάκα!Ένιωθα λες και είχα κοιμηθεί 1000 ώρες! Το απόγευμα είχαμε λίγη γκρίνια αλλά τώρα προς το παρόν έχουμε ηρεμία. Μακάρι να τα πάμε και σήμερα το ίδιο καλά!!!!Θα σας ενημερώσω αύριο!

Φιλιά σε όλες και καλή διασκέδαση σήμερα που είναι Σάββατο χαχαχαχαχαχα!!!

Καλά... μιλάμε είμαστε θεές!!!!

Είχα ένα άγχος τώρα που τρώει πιο πολύ βυζόγαλο η μικρή μήπως κ δεν παίρνει αρκετό βάρος αλλά σήμερα που τη ζυγίσαμε (συνήθως ζυγιζόμαστε τις Δευτέρες) είμαστε 3600!!!!!!

Επισήμως μπορούμε να τη βάλουμε στο μάρσιππο :D

Μέσα σε 5 μέρες πήρε 130γρ...;) Έχουμε χεστεί από τη χαρά μας φυσικά:tongue:

Μια χαρά τα πας καραμελ!!Ο κόπος σου πιάνει τόπο!!;)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είχα πάει στη μαμά μου απο το πρωί και γυρίσαμε το απογευματάκι! Πολύ ήσυχος κάθεται ο γλυκούλης μου!!!!

Εχθές το βράδυ τα πήγε τέλεια! Έφαγε στις 21:30 κοιμήθηκε κατά τις 23:00 και ξύπνησε για να φάει στις 3:30 και μετά στις 7:00!!!! Έπαθα πλάκα!Ένιωθα λες και είχα κοιμηθεί 1000 ώρες! Το απόγευμα είχαμε λίγη γκρίνια αλλά τώρα προς το παρόν έχουμε ηρεμία. Μακάρι να τα πάμε και σήμερα το ίδιο καλά!!!!Θα σας ενημερώσω αύριο!

Φιλιά σε όλες και καλή διασκέδαση σήμερα που είναι Σάββατο χαχαχαχαχαχα!!!

Μαράντ όσο περναν οι μέρες και μεγαλώνει θα βλέπεις ότι θα κοιμάται περισσότερο το βράδυ!!! Κ εμείς κοιμόμαστε 12-12:30 και ξυπνάμε 04:30-05:00 και μετά 08:00-08:30!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ευτυχώς το διάβασα νωρίς και δε μου ήρθε κόλπος!!!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω φάει σουβλάκια και πίτσα μέχρι να στρώσουμε λίγο με το φαγητό ουουουουου!!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστω!!! Παω να το ποσταρω παντου! (ελιπε και απ το αρχειο μου).

Μια ζωη ειχα την απορια πως μπορει καποιος να πιστευει οτι η θηλαζουσα δεν πρεπει το ενα και δεν πρεπει το αλλο. Οι Ινδες δηλαδη δεν θηλαζουν γιατι βαζουν 1 κεφαλι (οχι σκελιδα) σκορδο σε καθε φαι??? Και την φασολαδα μας θα φαμε και τα καυτερα μας!

Σημερα πηγαμε σε συναντιση απο θηλαζουσες και μαμαδες που θελουν να θηλασουν και περασαμε τελεια! Το τι αγκαλιες πηρε ο Μασσιμο απο αλλες μανουλες (γιατι ηταν ο πιο μικρος) δεν λεγετε (κουκουβαουυυυυ). Η Ελισαβετ επαιξε με τα μεγαλυτερα και ο Μασσιμο υυυυυπνο και λιγο μαμογαλο και φυσικα ενα χεσιματακι να μην ξεχνιομαστε χαχαχα. Ηταν και μια μαμα που την ειχαν πεισει οτι δεν θα πιασει ποτε θηλη το παιδακι της και το ταιζε 3 μηνες αντλημενο και τωρα, στο δευτερο, το ψαχνει με βοηθεια και την θαυμασαμε-συνχαρικαμε ολες που το παλεψε. Καραμελενια εσενα μου θημισε για το κουραγιο σου και φυσικα να σου ξαναμαναπω μπραβο!

Το πρωι ειχαμε παει να παρουμε δωρακι σε ενα 3χρονο που εχει γενεθλια και πηραμε αυτο http://www.be-reader.com/topic/27-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%B6%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5/ το χαρισαν στην κορη μου και το εχουμε λατρεψει οικογενιακος! Αυριο θα παμε στο παρτυ του μικρου, αν και μας βλεπω να καθομαστε στην αυλη με τον μικρο γιατι κλειστος χωρος και πολλα μικρα, με τρομαζουν λιγαααακι με τον μικρο! Ευτιχος θα το κανουν σε μαγαζι με αυλη!

Καλο Σ/Κ!!!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερινάκι πολύχρονη!!Κι όποιος έχει Κατερινα να τη χαίρεται!!

Πολύ ωραίο άρθρο!!!Οπότε αύριο θα τσακίσω μια φασολάδα ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ και έννοια μην πάθει τίποτα το μωρό..το πολύ-πολύ να μας φλομώσει στο κλάσιμο,ε κι αυτό υγεία είναι!!!:tongue::tongue::tongue:

Tatum ΛΑ-ΤΡΕ-ΥΩ τον Τριβιζά!!!τον θεωρώ ως τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας ever!!πολύ ωραίο δώρο!!Και μιας κι είμαστε στο θέμα...σκέφτομαι κι εγω ν'αρχίσω να γεμίζω την βιβλιοθήκη μας..μπορώ να της διαβάζω απο τώρα;

Kella σε εξυπηρετεί το sling στον θηλασμό;έχω προσπαθήσει αλλά το α-λά-Πάμελα Άντερσον-στήθος δεν βοηθάει και πολύ!!πρέπει συνεχώς να βάζω το χέρι να της ανοίγω αεροφόρους οδούς!!!

elenitsa234 έχεις δίκιο...κι εγω στο νοσοκομείο έδωσα τα στοιχεία μου για να μου στέλνουν κουπόνια...άα απο κει θα είναι..

Καραμελάκι δικαιώνεται ο αγώνας σου!!μια χαρά βάρος η μικρή σου!!!εγω δεν πρόλαβα να την ζυγίσω σήμερα μιας και δεν είχε υπομονή χαλούσε τον κόσμο..με το ένα χέρι στο βυζί και με το άλλο να προσπαθώ να φτιάξω πρωινο και καφέ....

Nemina μου...και να μη φτάσετε ποτε στα σημεία και τέρατα που φτάσαμε εμείς εδω,στην πρωτεύουσα (μη χέσω!ζούγκλα είμαστε) αυτό το συστηματάκι που είπες στις πόρτες τί είναι;;;;;;;;

marant τα ίδια κι εμείς!!!εχτές πήγαμε στους (πιθανους) νονούς της και ήταν μια κυρία!!!ούτε που ακούστηκε!!!γέλαγα και με τα πιτσιρίκια εκεί!!!!μόλις την είδαν να θηλάζει:

-πίνει και απο τα 2 βυζιά γάλα;

-ναι

-έχουν και τα 2;

-ναι και τα 2 έχουν

-μηπως πιει όλο το γάλα απο το ενα και δεν έχει μετά;

-οχι εχουν συνέχεια γάλα

-δεν πινει απο το μπουκάλι;

-άλλα μωράκια πίνουν και απο το μπουκάλι άλλα δεν πίνουν...το μωρό δεν πίνει απο το μπουκάλι

-δεν περπατάει;

-οχι καλέ!!μωρό είναι

(εκεί πετάγεται η Φωτεινή -η νονά και μαμά της μιας μικρής- και λέει αφήστε την Ειρήνη με το μωρό,να φάει το μωρό)

-ρε μαμά δεν τρώει,ΠΙΝΕΙ!!!!

εκεί έλιωσα μιλάμε!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερινάκι πολύχρονη!!Κι όποιος έχει Κατερινα να τη χαίρεται!!

Tatum ΛΑ-ΤΡΕ-ΥΩ τον Τριβιζά!!!τον θεωρώ ως τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας ever!!πολύ ωραίο δώρο!!Και μιας κι είμαστε στο θέμα...σκέφτομαι κι εγω ν'αρχίσω να γεμίζω την βιβλιοθήκη μας..μπορώ να της διαβάζω απο τώρα;

Καραμελάκι δικαιώνεται ο αγώνας σου!!μια χαρά βάρος η μικρή σου!!!εγω δεν πρόλαβα να την ζυγίσω σήμερα μιας και δεν είχε υπομονή χαλούσε τον κόσμο..με το ένα χέρι στο βυζί και με το άλλο να προσπαθώ να φτιάξω πρωινο και καφέ....

Καλημερούδιααααα!!!!

Χρόνια Πολλά Κατερινάκι :D

Ρηνιώ μιας και μιλάς για παιδική λογοτεχνία, μη ξεχνάμε και τον Παντελή Καλιότσο (Είναι και οικογενειακός φίλος) "Τα ξύλινα σπαθιά" και το "Πατέρας και Γιος" έχουν στιγματίσει την παιδική μου ηλικία:rolleyes:

Κορίτσια πρωτη φορά στα χρονικά είχα το βράδυ leak problem!!! Ο βύζος πάει καλά και το συμπλήρωμα μειώνεται συνέχεια έστω και λιγουλάκι ;)

Αφου σήμερα δεν ξυπνούσα από το κλάμα της μικρής για να την ταϊσω αλλά από το βύζο που κόντευε να σκάσει!!!

Ομολογώ ότι σε μια δόση δεν της έφταναν 2 μερίδες βυζόγαλα αλλά τι να κάνουμε... σιγά σιγά!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κοριτσαρες μου τι κάνετε;;

Κατριν χρονια πολλά, σου ευχομαι καθε πρσωπικη κ οικογενειακή ευτυχία (πλεονασμός, αν είναι happy η οικογενεια, θα εισαι κ εσυ!!)

Τατουμ, τα τρια λυκακια, το αγαπημενο του γιου μου, το ξερει απ' εξω!! Καθε συλλαβη στη σελιδα που πρεπει. Αν το δεις, σε ψαρωνει κ νομιζεις οτι διαβαζει!!!

Εμεις πηραμε ευχες χτες. Οχι φυσικα οτι αλλαξε κατι μιας κ η μικρη εχει ηδη γυρισει λη την Πρεβεζα, απλώς σημερα εκκλησιαστηκαμε. Την κρατούσε με καμαρι η πεθερα μου κ την εδειχνε στις φιλεναδες της.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Γειά σας κούκλες!

Κατερίνα χρόνια σου πολλά και καλά!!!!

Σήμερα πήραμε ευχή και πήγαμε για φαγητό στους γονείς μου. Ήρθαν και η θεία μου με τις ξαδέρφες μου και είδαν το μπέμπη κάτσαμε και λίγη ώρα όλοι μαζί!

Μια χαρά τα περάσαμε και πριν καμιά ωρίτσα επιστρέψαμε σπίτι. Κατά τα άλλα ηρεμία, ελπίζω να έχουμε και ένα ήρεμο βράδυ.

Kορίτσια καλησπέρα. Το ξέρω, έχω καιρό να μπω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. Ο μπέμπης με τρέχει. Σας διαβάζω πάντως κι εδώ και στο facebook.

Κατερίνα χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς!

Σοφία μπράβο σου που το παλεύεις τόσο με τον θηλασμό. Στη θέση σου οι περισσότερες θα τα είχαν παρατήσει.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...