Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marant μην αγχώνεσαι..πρέπει να είναι φάση..κι εμένα τα ίδια δεν έκανε;;;και βραδυνός ύπνος τριάδα στο κρεβάτι μιας και θηλάζω ξαπλωμένη και αν δεν την βάλω στην καλαθούνα εγω κοιμάται και κοιμάμαι κι εγω μαζί της..σήμερα πάντως που την έβαλα κατά τις 7 ξύπνησε μόνη της κατά τις 9+..

εγω ήμουν λίγο ψυλλιασμένη και δεν την άφησα να μπει μέσα καθόλου μου έκανε εντύπωση που δεν ζήτησε να πάει πάνω στη συννυφάδα μου κι εκεί την ψυλλιάστηκα...λες να φτάσαν μέχρι εκεί;;να κλέβουν μέχρι και μωρά;;μπράβο,τώρα μου έβαλες κι εμένα την ιδέα..γιατί χέστηκα να κλέψουν τηλεόαση,dvd,ψηφιακή,λαπ τοπ...

να το έχετε κι εσεις υπ'όψην οι υπόλοιπες...παρ' εκτός να θέλετε να αγοράσετε,οπότε πάσο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρινιώ και μένα με πήραν τηλ από κάπου δεν θυμαάμαι, και λέει μπορεί να σας επισκεφτεί μια κοπελα για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο??Μου λέει έχει και δωράκι για το νεογεννητο!! Της λέω δεν ξέρω ,ας έρεθει και να μπορεέσω της ανοίγω!!! Τελικά αυτή ήρθε (το είχα ξεχάσει κιόλας) , της ανοιγω, αρχισε το μπουρου μπουρου και καλά παιδοψυχολόγος, μου έκανε κάτι ερωτήσεις, στο τέλος μου πασάρει 6 τόμους να αγοράσω!! Με το που της λέω δεν ενδιαφέρομαι, είναι ακριβά, έφυγε σε χρόνο dt!!! στην πόρτα που έφευγε , της λέω " το δωράκι???????????" και μου δίνει μια αφίσα με ζωάκια!!!Θα της την έλεγα, αλλά έφυγε σίφουνας!! Δεν ξανανοίγω πουθενα!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μα κι εγω τα πήρα γιατί την είδα μετά που δεν πήγε σε κανένα άλλο σπίτι και ούτε στη συννυφάδα μου που μένει απο πάνω κι έχει κι εκείνη μωρό...

ΠΡΟΣΟΧΗ κορίτσια...

ωραίο άρθρο έβαλες Κατερίνα...πιπίλα δεν παίρνει η δικιά μου..νανούρισμα δεν την καλοπιάνει,ο απορροφητήρας πάντως κάνει θαύματα!!!Το πιστολάκι καίει τ'αντερά του να το ξέρετε.Κούνημα δεν θέλω να τη μάθω..θα κάνω υπομονή μέχρι να μάθει να κοιμάται λίγο παραπάνω το βράδυ να τη βάλω στην κούνια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μέχρι στιγμής δε μας έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά αν έρθει καμιά κοπελίτσα και μου πεί τίποτα για μωρά να μου δείξει και να μου κάνει θα φύγει τρέχοντας όπως και κάποιοι άλλο κατά καιρούς...

Έχοντας διαβάσει ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Κέβιν Μίτνικ

το "Η τέχνη της απάτης" είμαι πολύ υποψιασμένη με ανθρώπους που παίρνουν τηλέφωνα περίεργα ή χτυπάνε κουδούνια (μερικές φορές απλά και μόνο για να μαζέψουν πληροφορίες)

Αν μπορέσετε βρείτε το βιβλίο και διαβάστε το!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..η αληθεια ειναι οτι πλεον πρεπει να ειμαστε ολοι πολυ προσεκτικοι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα..Στο σπιτι δεν αφηνω κανεναν να μπει(μισοκλεινω και την πορτα για να μην μπορει καποιος ουτε να δει μεσα αν μου χτυπησουν..)..δεν ξερω για το συγκεκριμενο περιστατικο που λετε αν ήταν κατι υποπτο, αλλα ετυχε προσφατα σε θεια μου(καμια 70αρια χρονων) να της χτυπησει ενας τυπος με κοστουμι την πορτα και να της μιλαει γνωριζοντας λεπτομερειες για την οικογενεια της(παιδια,εγγονια της κ.λ.π.),ήξερε ονοματα, ηλικιες,τι δουλεια εκαναν κ.λ.π. μεχρι που την επεισε οτι έιναι φιλος απο τη δουλεια με εναν απο τους γιους της και οτι εκεινος του ειχε πει να παει να του δωσει εκεινη 150 ευρω για καποιο λογο δεν θυμαμαι..και εκεινη δεν πονηρευτηκε καν και του τα εδωσε..με το που εφυγε αυτος, το σκεφτηκε και πηρε τηλ το γιο της και φυσικα ο ανθρωπος δεν ειχε ιδεα τι του ελεγε η μανα του..Και μετα ακουστηκε στη γειτονια οτι αυτος ο τυπος ειχε πλησιασει και αλλους δυο γειτονες παλι γνωριζοντας προαγματα προσωπικα τους και ζητωντας λεφτα με αναλογο τροπο, αλλα οι αλλοι δυο δεν ειχαν τσιμπησει..Με αλλα λογια εχουν αγριεψει τα πραγματα πολυ.....Δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Εμείς από τη στιγμή που μπήκαν και μας εκαναν ανω κατω την αποθηκη κλειδώνουμε και την εξώπορτα της πολυκατοικίας!

(Δυστυχώς όλοι εκτός από μια βλαμμένη που εχει κ παιδί)

Έτσι λοιπόν κατα λάθος πλέον δεν ανοίγουμε σε κανένα. Επίσης προσεχουμε και την πιλωτή ή αν στα κάγελα εχουν βαλει σημάδια με κιμωλία ή μολύβι.... (Δεν ξέρεις ποτέ!):rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αυτό με τα σημάδια απο κιμωλία το έχω ακούσει κι εγω...

αλλά τώρα με το παιδί καταλαβαίνετε οτι είμαστε οι πλέον ευάλωτοι,όπως οι γέροι..αφήστε ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά κι εμείς μέσα στο Δεκέμβριο είναι να το κάνουμε (19 Δεκεμβρίου που κλείνουμε 2 μήνες) αλλά ας το πάρω απο τώρα γιατί είναι ικανοί να κάνουν 1 μήνα απεργία και να μην μπορώ να το πάρω. Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει απο τη νύχτα της Τετάρτης και έχει απίστευτη γκρίνια. Κοιμήθηκε 1 ώρα παραπάνω, δηλαδή τα γεύματα πήγαν 21:00-2:00-6:00 και μετά ήταν να φάει κατά τις 9:00-9:30 και ήταν εδώ η παιδίατρος και έφαγε στις 10+κάτι ψιλά. Ξεκίνησε τη γκρίνια απο τη νύχτα στις 4:00, κοιμήθηκε μέχρι τις 6 μετά έφαγε και είχε πάλι γκρίνια, κοιμήθηκε κατα τις 8 και μετά που έφαγε στις 10 πάλι γκρίνια, ομοίως και το απόγευμα και όλο ζητούσε να φάει πιο νωρίς, δηλαδή εκεί που έτρωγε κάθε 3 ώρες τη μέρα και απο το απόγευμα στις 5 κάθε 4 ώρες, ζητάει να φάει στις 2-2,5 ώρες. Το βράδυ έφαγε στις 21:00 και μετά ξύπνησε στις 2 να φάει, μετά στις 5, στις 7:30, με τα χίλια ζόρια τον κράτησα μέχρι τις 11 και τώρα έπιασε την κλάψα απο τη 1. Τον τάισα στη 13:30 γιατί έβγαζε και δακρυάκια ο καημενούλης και τον λυπήθηκα :cry:

Παρατήρησα επίσης ότι τρώει πιο λίγη ώρα, αλλά όταν βγαίνει απο το στήθος, κοιμισμένος, το στήθος αν το πιέσω βγάζει ακόμα γάλα αρκετό. Τι έχει πάθει ρε γαμώτο?

Μηπος ειναι αλμα? Δεν θημαμαι και ποσο ακριβος ειναι... http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html?m=1 εχει το ποτε συμβενουν. Αν ειναι αυτο απλα δηνε του οσο και οποτε ζηταει και θα περασει γρηγορα! Καλη τυχη!!!

Στην πολυκατοικια μας αφηνουν το μεσα φως της εισοδου αναμενο ολη νυχτα και ας εχουμε φοτοκυταρο ακριβος απεξω και κατα τα αλλα οποιος και να χτυπισει κουδουνι του ανοιγουν... Ειπαμε... σε καθε χωριο ενας τρελος και στο δικο μας ολοι... Μου προτηναν να βαλω αλυσιδα, μιας και ειμαι μονη στο σπιτι με τα μικρα, αλλα εχω ηδη ξηλωσει 2 απο βιασινη (1 στο φοιτιτικο σπιτι και μια στην Ντοχα) και φανταζομαι οτι ενας με κακες προθεσεις θα ειναι πιο δυνατος απο μια... οδοντογλυφιδα :tongue:. Απ την αλλη... αν "πιασει" καλα και δεν βγενε ευκολα, δεν ειναι λιγο ρισκο? Αν συμβει κατι και πρεπει να βγουμε "χθες" απ το σπιτι, θα θημιθω την αλυσιδα με το ανχος για τα μικρα? :confused:

Ειναι με τα καλα τους αυτοι με την "τηλεφωνική υποστήριξη" ή απλα ψαχνουν για τρελα κοροιδα? (ρητορικη ερωτηση βεβαιος βεβαιος). 400 ευρωπουλα για 8 χρονια συμβουλες (συν τον ΟΤΕ) για να εχω ακομα εναν που νομιζει οτι ξερει το παιδι μου καλητερα απο μενα και να του δηνω και το δικαιομα να μου λεει τον δικο του τροπο? Ή μηπος στα μεγαλα ζορια θα μπορω να καθομαι πανω απο 1 τηλεφωνο να αναλυω τι και πως? :evil: Μου θημιζει πολυ τα πτυχια μεσω αλληλογραφιας :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

elenitsa234 μπαίνουν ως delivery,φυλλάδια,απο ΟΤΕ,ΔΕΗ κ.λ.π. "τσεκάρουν" το σπίτι και μετά απ'εξω με μια κιμωλία κάνουν κάποιο συνθηματικό σημάδι έτσι ώστε να ξέρουν όταν θα μπουν αν π.χ. έχεις σκύλο ή συναγερμό κ.λ.π....τα μάτια μας 44 να μη σου πω 444 πρέπει να έχουμε...

Tatum όπως το λες...τώρα πια το κόλπο με τα βιβλία δεν πιάνει γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει,αλλά σου λέει με το internet όλοι έχουν τηλέφωνο και μαζί φτηνές χρεώσεις λόγω των προσφορων των εταιριών οπότε πατάνε εκεί να πουλήσουν...το θέμα είναι:απο πού βρίσκουν τα στοιχεία των φρεσκογεννημένων;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

να ρωτησω αμα ξερει καποια?? αυτο με τα αλματα παιζει μονο για τα παιδια που θηλαζουν???

οσο για τα στοιχεια μας τα παιρνουν απο τα μαιευτηρια ολες οι διαφημιστικες

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

μαλιστα..καταλαβα riniw...Οσο για το απο που παιρνουν τα στοιχεια μας..θα μπορουσαν εκτος απο τα μαιευτηρια να τα παιρνουν και απο μεγαλες εταιρειες με βρεφικα..εγω για παραδειγμα ειχα δωσει τα στοιχεια μου και την πιθανη ημερομηνια τοκετου,σε 2 μεγαλες εταιρειες με πανες για να μου στελνουν εκπτωτικα κουπονια στο σπιτι..που ξερουμε οτι οι ιδιοι δεν συνεργαζονται με καποιες αλλες εταιρειες και δινουν τα στοιχεια μας?δεν ξερω..υποθετω..

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

να ρωτησω αμα ξερει καποια?? αυτο με τα αλματα παιζει μονο για τα παιδια που θηλαζουν???

Και αυτα που τρωνε απο μπουκαλι το περνανε αλλα με τελειος διαφορετικο τροπο, απ οτι λεει στο site που ποσταρα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Kella το άλμα είναι της ανάπτυξης... που ότι και να τρώει θέλει κι άλλο!!!

Άρα όχι μόνο για αυτά που θηλάζουν αλλά και για τα άλλα που τρώνε φόρμουλα, γαρδουμπάκια, καλαμαράκια αν και με διαφοροποιήσεις :tongue:

Κι εγώ στο μαιευτήριο έδωσα τα στοιχεία μου σε 2 εταιρείες για τα δείγματα και κουπόνια χμμμμ:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...