Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Nemina ευχέλαιο!!! Τι μούτζα και αυτή με τα ηλεκτρονικά σας!!!

Πωπω με ρώτησε σήμερα η πεθερά μου πότε σαραντίζει η μικρή και της απάντησα, "Α! Δεν ξέρω υπολογίστε τα!"

Και καπάκι "Δε θα το πας το παιδί να σαραντίσει.... μούμπλε μούμπλε!":evil:

Ο σαραντισμός είναι ευχή όπως αυτή της βασκανίας, δεν είναι ούτε μυστήριο ούτε εορτή, τουτέστην δεν είναι απαραίτητο όσο Χριστιανός και να είσαι εκτός αν πας κάθε Κυριακή στην εκκλησία κλπ!

Λύσσαξε με το "είναι παράδοση" και "δε μπορεί".... έλεος!!!

Και για να ξέρουμε τι λέμε

"Η τελετή αυτή γίνεται εις ανάμνηση της παρόμοιας παρουσίας του νεογέννητου Χριστού στο ναό των Ιεροσολύμων. Η Παναγία μητέρα Του και ο Ιωσήφ προσφέρουν τον Ιησού, ως βρέφος κι Εκείνος σαράντα ημερών, στον Θεό. Το γεγονός, που τιμούμε ως τη μεγάλη δεσποτο-θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, παρουσιάζει ο ευαγγελιστής Λουκάς (ευαγγέλιο Λουκά, κεφάλαιο β΄, στίχοι 22-39).

....

Πλέον το βρέφος μπορεί να έρχεται κανονικά στη Εκκλησία με την μητέρα του, αλλά δεν μπορεί να κοινωνήσει, ούτε να μεταλάβει με αγιασμό, ούτε να πάρει αντίδωρο, ούτε να ευχελιαστεί, έως ότου βαπτιστεί, και έτσι με επίσημο τρόπο αξιωθεί να μετέχει των ιερών Μυστηρίων της Εκκλησίας μας."

ακριβώς!!

κι αν δε το αισθάνεσαι μην το κάνεις..εγω το ήθελα κα την πήγαμε μαζί,ήταν όμορφο και συγκινήθηκα!!

αλλά παράδοση κ.λ.π. είναι χαζα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls!!

Ευτυχως βρηκα υπολογιστή να σερφάρω λίο κ να σας γράψω! Πρώτα πέφτει το λαπτοπ κ χτυπάει σκληρ΄δίσκο... στην αναμονή να μας τον στείλουν φτιαγμένο, εξυπηρετούμαστε με το ταμπλετ, μετά χτυπάει την οθόνη του η μικρή, χαλάει κι εκείνο:evil::evil:... Με τα πολλά βρίσκει ο αντρας μου μια κεντρική μονάδα αρχαία φυσικά, αλλά μας εξυπηρετεί κ τη συνδέουμε στην τηλεόραση... και καλά μαντέψατε, πάει κι αυτή!!! Είναι δυνατόν τέτοια ατυχία ή μαλλον τέτοια καταστροφική μανία;;;;;;;

Τελοσπάντων, βρε οσο περίμενα πως θα δυσκολευτώ με το τρίτο, τόσο πιο χαλαρή είμαι...χλίδα σας λέω... Εγώ η τεμπέλα, συμμαζεύω συνέχεια κ το σπίτι μου με 2 μαστροχαλάστρες είναι σχεδόν πάντα στην τρίχα, μαγειρευω κάθε μέρα (ναι!!! δεν εχω πια αναγκη την πεθερά!!) κι όλα είναι τέλεια!!

Η μπουμπου είαι άψογη, κοιμάται συστηματικά 10 με 11 κ ξυπνάει στανταρ ώρες 2, 5 κι 8 κ ύστερα κοιμαται όλο το πρωινό. Τις τελευταίες μερες κοιμαται υπνο βαρυ κ το μεσημερι γιατί το απόγευμα τα ζουζούνια δεν την αφήνουν με τοση φασαρία!! Γελάμε κ βγαζουμε κραυγούλες και το βλεμμα γυρω-γυρω πιο νωρίς όλα από τα άλλα μου τα μικρά.

Επειδη λοιπόν ειναι καλούλα τη βγαζω κ βόλτες. Κάθε Παρασκευη πρωι διαιτολόγο (χάνουμε περ. 1 κιλό την εβδομάδα με δίαιτα 2000 θερμίδων, παραπάνω απαγορευεται λόγω θηλασμου:(), πάμε σουπερ μαρκετ, τζαμπο κ την Κυριακή πήγαμε κ για καφε στην πλατεία!!! Να σημειώσω οτι εχουμε ανοιξιάτικο καιρό... Αυριο σαραντίζουμε κιόλας:D.

Από πάνες που εγινε κουβεντα, εμεις φοράμε chicco κ δεν μας εχουν βγει ποτε. Εννοείται 2 νο αφού εχει ηδη πατησει τα 5, με 5μιση. Μαραντ θυμαμαι πως κι εμενα στο γιο μου πάντα του εβγαιναν απ' εξω. Τ' αγ'ορια τα εκτοξευεουν λίγο ;)κ σχεδόν παντα τους βγαίνουν τσίσα!

Αυτά!!! Φιλάκια πολλά! Με την πρωτη ευκαιρία θα ξαναμπώ!:P:p

η μούντζα!!!!

μακάρι να έκανε κι η δικιά μου κάτι στάνταρ!!....όπως μας κάτσει...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Nemina πραγματικά έπεσε κατάρα στα ηλεκτρονικά του σπιτιού :tongue:

Αφού βρήκες άκρη να βολευτείς μια χαρά! Βγήκαμε κι εμείς μια μικρή βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε μέχρι τη μαμά μου για φαγητό, με αυτοκίνητο φυσικά. Πολύ μου άρεσε που βγήκαμε και δεν είχα το άγχος να γυρίσω γρήγορα σπίτι γιατί θα με περιμένει, αλλά τον είχα μαζί μου!

Εγώ τον είχα ασφαλίσει κατευθείαν στο βιβλιάριό μου και σήμερα βγάλαμε ΑΜΚΑ οπότε ελπίζω να τελειώσαμε με τα χαζά διαδικαστικά.

Miss caramel μία χαρά θα έχετε μεγαλώσει κι εσείς με τόση φροντίδα και προσοχή που έχει η μικρή απο τη μαμά της! ;)

Ρηνιώ να σου πω την αλήθεια αυτό που είχα πει ήταν ότι θα θηλάσω 2 μήνες εφόσον έχω γάλα και στη συνέχεια θα σταματούσα αφού θα επιστρέψω στη δουλειά. Στη δουλειά γυρίζω 7 Ιανουαρίου αλλά έλεγα να ξεκινήσω μπουκάλι 2 εβδομάδες νωρίτερα για να συνηθίσει. Η παιδίατρος μου είπε ότι αν έχω διάθεση να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα γεύματα που γίνονται τις ώρες που είμαι σπίτι και τα άλλα να γίνονται με ξένο. Θήλαστρο δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά αντλήσεις δεν θα μπορώ να κάνω στη δουλειά οπότε η τράπεζα θα τελειώσει κάποια στιγμή. Οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω να σταματήσω τα πρωινά γεύματα για να συνηθίσουμε κι οι δύο και αν διατηρηθεί ο θηλασμός έχει καλώς, διαφορετικά θα έχω θηλάσει 2 μήνες και θα έχω διακόψει σταδιακά χωρίς χάπια που το θεωρώ λίγο βάρβαρο.

οκ έχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!!!

Μαραντ μια χαρά τα πάτε με τον θηλασμό!!! Νομίζω ότι μπορείς να καταφέρεςι να θηλάζεις πρωί - απόγευμα!!! Και να δίνεις και το ξένο ενδιάμεσα!! Το έχω ακούσει!! Γίνεται!!! Προφανώς προσαρμόζεται το στήθος στις καινούριες απαιτήσεις!!

Νέμινα πως τα καταφέρνεις με τρία??? Μπράβο!!! Αφού μπορείς και κάνεις και δουλειές!!Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολλά παιδιά έχεις ,. τόσο πιο έμπειρη είσαι!!!Κάτι που εμείς το κάνουμε σε 1 ώρα , εσύ μπορεί να το κάνεις σε 5'!!;)

Εμείς πήγαμε γυναικολόγο σήμερα!!!ΌΛΑ ΚΑΛΑ, μας έδωσε την ευχή του για το δεύτεροο!!ΧΟΧΟΧΟ;);) Και μετά πήγαμε βολτούλα, φαγητό και ψώνια!! Ώραία ήταν!! Η μικρή ΚΥΡΙΑ!!ΚΙΧ δεν έβγαλε!! Ενω στο σπίτι δεν προλαβαίνω να βάλω μπουκιά στο στόμα, εκεί έφαγα με την ησυχία μου!!Κοιμόταν η καημενούλα!!Μάλλον η φασαρία την κοίμιζε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα!!

κι εμας μας τα εχουν πρηξει με το σαραντισμο ολοι οι γνωστες.. "να πατε γιατι ετσι πρεπει,, ωραια και ποιος το οριζει το πρεπει στη ζωη μας?? εμεις θα παμε γιατι γουσταρουμε αλλα δε θα το πουε σε κανεναν για να σκασουν:evil: ακου εκει πρεπει και πρεπει..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια μη σκάτε με τον σαραντισμό...εμένα με ρώτησε νομίζετε ο πάτερ αμα πήγαμε αν είχαμε βγει έξω;;σωπάτε καλέ!!!θα το ξαναπώ...ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ...Εγω θέλω να την πάρω να πάω στο νεκροταφείο και στον μπαμπά μου και στον πεθερό μου και στην γιαγιά μου (είναι κι οι 3 στο Σχιστό) μου βγαίνει και το θέλω..ε,μ'εχουν φάει που θα τρέχω το παιδί στα νεκρταφεία..ναι αλλά εγω αυτό αισθάνομαι πως θέλω να κάνω...δεν θα μου πει κανεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ...

Γυναικολόγο εγω απο βδομάδα!στις 40 ημέρες ακριβως καθάρισα αλλά είπα να περάσουν και λίγες μέρες να είμαι σίγουρη και θα πάω σήμερα να κλείσω ραντεβού.Κολπικό υπέρηχο κάνει ο γιατρός στην πρώτη μετά τη γέννα;Και Τεστ Παπ πότε;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!

Μου τσάκισε πάλι το βυζί το παλιόπαιδο!!! Όλη μέρα χθές, 1,2,3 και έπιανε κάλα το στήθος, σήμερα το πρωι 100 δοκιμές πια!!!! Τστστστς:evil:

Ήμουν και χαρούμενη χθές που είχε να πιεί συμπλήρωμα από τις 9 το πρωί... μέχρι τις 4 το πρωι της επόμενης που λύσσαξε και δε της έφτανε να πιεί όλο το Βόσπορο!!!:shock:

Πφφφφ...

:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια μη σκάτε με τον σαραντισμό...εμένα με ρώτησε νομίζετε ο πάτερ αμα πήγαμε αν είχαμε βγει έξω;;σωπάτε καλέ!!!θα το ξαναπώ...ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ...Εγω θέλω να την πάρω να πάω στο νεκροταφείο και στον μπαμπά μου και στον πεθερό μου και στην γιαγιά μου (είναι κι οι 3 στο Σχιστό) μου βγαίνει και το θέλω..ε,μ'εχουν φάει που θα τρέχω το παιδί στα νεκρταφεία..ναι αλλά εγω αυτό αισθάνομαι πως θέλω να κάνω...δεν θα μου πει κανεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ...

Γυναικολόγο εγω απο βδομάδα!στις 40 ημέρες ακριβως καθάρισα αλλά είπα να περάσουν και λίγες μέρες να είμαι σίγουρη και θα πάω σήμερα να κλείσω ραντεβού.Κολπικό υπέρηχο κάνει ο γιατρός στην πρώτη μετά τη γέννα;Και Τεστ Παπ πότε;;

καλημερα

Ρινιω ναι μου εκανε κολπικο υπερηχο να δει την μητρα!!και τεστ παπ μου εκανε!!

/ουτε εμενα με ρωτησε ο παπασ α;ν βγηκαμε εξω !!και ειχαμε βγει 3-4 φορες για γιατρο και εξετασεις κ.α

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ο Σαραντισμός δεν έχει σχέση με το αν βγαίνεις έξω. Έχει σχέση μόνο για να μπορεί να εισέλθει σε ιερό ναό και το παιδί μαζί με τη μαμά μέχρι να βαπτιστεί οπότε και να μπορεί να συμμετέχει επισήμως σε όλα τα στοιχεία/μυστήρια της Χριστιανικής ζωής.

Οπότε Ρηνιώ μου λογικό να τη σαραντίσεις μιας και έχεις να πας σε νεκροταφείο (το ίδιο ιερό χώρο το θεωρώ);)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημέρα! Miss caramel έτσι πάει μία καλά μία πιο άσχημα, μετά θα είναι πιο πολλές οι φορές που θα τα πηγαίνει καλά μέχρι που θα στρώσει. Εμένα 1 φορά την εβδομάδα δεν κοιμάται το βράδυ αλλά ούτε και τη μέρα....στην αρχή το έκανε μέρα παρά μέρα, μετά κάθε 3 μέρες μετά κάθε 5 και τώρα μία την εβδομάδα. Παραδόξως εχθές με πόνεσε η μία θηλή....ίσως είχε πιο πολύ μανία και με πόνεσε, ελπίζω να ξεπονέσω.

Για το σαραντισμό τι να πω, εννοείτε αν δε θες δεν πας, υποτίθεται ότι οι 40 μέρες σηματοδοτούν ότι είστε έτοιμοι και οι 2 να βγείτε απο το σπίτι, και για καλή αρχή παίρνεις ευχή απο την εκκλησία, εγώ έτσι το βλέπω. Ο άντρας μου το θεωρεί χαζό και θα κανονίσω να πάω την Κυριακή που θα δουλεύει το πρωί γιατί δεν θέλει να έρθει στη δύσκολη θέση να μου πει δεν έρχομαι.

Κατερίνα κι εμένα η γυναικολόγος μου είπε έλα στους 2 μήνες να κάνουμε εξέταση και ΠΑΠ.

Θα πάμε να πάρουμε και το εμβόλιο σήμερα να το έχουμε γιατί απο Δευτέρα πάλι απεργίες και δεν θα δέχονται τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ.

Διαφημίσεις

καλημέρα! Miss caramel έτσι πάει μία καλά μία πιο άσχημα, μετά θα είναι πιο πολλές οι φορές που θα τα πηγαίνει καλά μέχρι που θα στρώσει. Εμένα 1 φορά την εβδομάδα δεν κοιμάται το βράδυ αλλά ούτε και τη μέρα....στην αρχή το έκανε μέρα παρά μέρα, μετά κάθε 3 μέρες μετά κάθε 5 και τώρα μία την εβδομάδα. Παραδόξως εχθές με πόνεσε η μία θηλή....ίσως είχε πιο πολύ μανία και με πόνεσε, ελπίζω να ξεπονέσω.

Για το σαραντισμό τι να πω, εννοείτε αν δε θες δεν πας, υποτίθεται ότι οι 40 μέρες σηματοδοτούν ότι είστε έτοιμοι και οι 2 να βγείτε απο το σπίτι, και για καλή αρχή παίρνεις ευχή απο την εκκλησία, εγώ έτσι το βλέπω. Ο άντρας μου το θεωρεί χαζό και θα κανονίσω να πάω την Κυριακή που θα δουλεύει το πρωί γιατί δεν θέλει να έρθει στη δύσκολη θέση να μου πει δεν έρχομαι.

Κατερίνα κι εμένα η γυναικολόγος μου είπε έλα στους 2 μήνες να κάνουμε εξέταση και ΠΑΠ.

Θα πάμε να πάρουμε και το εμβόλιο σήμερα να το έχουμε γιατί απο Δευτέρα πάλι απεργίες και δεν θα δέχονται τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ.

Ναί ρε γαμώτο.... και προσπαθώ να τη βάζω καλά μιας και τα κουτσοκαταφέρνουμε και για μένα να μη πονάω αλλά και για αυτή που μπορεί έτσι να κατεβάζει μεγάλες γουλιές και να το φχαριστιέται!!!

Άντε να δούμε τι θα καταφέρουμε και σήμερα! Η χθεσινή μέρα πάντως πέρασε με ΜΟΝΟ 220μλ συμπλήρωμα και πολύ βυζί και αγκαλίτσες και νάνι στην αγκαλίτσα!:D

Πωπω ναι είναι και αυτές οι κωλοαπεργίες... εμείς λογικά από τον επόμενο μήνα εμβόλια (πέφτουν και μέσα στις γιορτές) Δεν μπορώ να περιμένω να περάσουν οι μέρες να κλείσουμε μήνα:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

μμμμ...Σοφία δεν το είχα σκεφτεί έτσι για το νεκοταφείο ούτε ήξερα οτι σαραντίζεις για να εισέρχεται το μωρό στην εκκλησία...τον οποίο λόγο θεωρώ λίγο ανόητο,μεταξύ μας,αφου ούτως ή άλλως μέχρι να βαφτιστεί δεν μπορεί να συμμετέχει κι η μαμά μπορεί να το αφήνει λίγη ώρα να κοινωνήσει κ.λ.π....τελοσπάντων...

δεν σας είπα και το άλλο το χτεσινό!!μου χτυπάει μια κοπελίτσα το πρωι μου λέει "κάνω μια ενημέρωση όσον αφορά τα παιδιά,ψυχολογία κ.λ.π." της λέω "τί ακριβώς ενημέρωση; "ε,μου λέει,μια κουβέντα σχετικά με το μεγάλωμα,ψυχολογία,διατροφή,ιατρικά κ.λ.π."

Εν τω μεταξύ επειδή μου είχε χτυπήσει κουδούνι είχε ξυπνήσει η μικρή της λέω "δε μπορώ τωρα πρέπει να ταίσω τη μικρή" "πόσο είναι" με ρωτάει της λέω "μόλις σαραντίσαμε" "α!μα σας ενδιαφέρει είστε τυχερή που επιλεχθήκατε" (απο ποιόν;δεν ρώτησα)"θηλάζετε" με ρωτάει "ναι" "α,μα θα σας πω και για τη διατροφή στον θηλασμό" "έχω πάρει κάποια βιβλία και ενημερώνομαι" της λέω "και πραγματικά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή" "να περάσω λίγο αργότερα;" με ρωτάει "οχι" εγω και γειά σας!!

Βιβλία θα πούλαγε,αλλά τα στοιχεία που τα βρήκε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά κι εμείς μέσα στο Δεκέμβριο είναι να το κάνουμε (19 Δεκεμβρίου που κλείνουμε 2 μήνες) αλλά ας το πάρω απο τώρα γιατί είναι ικανοί να κάνουν 1 μήνα απεργία και να μην μπορώ να το πάρω. Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει απο τη νύχτα της Τετάρτης και έχει απίστευτη γκρίνια. Κοιμήθηκε 1 ώρα παραπάνω, δηλαδή τα γεύματα πήγαν 21:00-2:00-6:00 και μετά ήταν να φάει κατά τις 9:00-9:30 και ήταν εδώ η παιδίατρος και έφαγε στις 10+κάτι ψιλά. Ξεκίνησε τη γκρίνια απο τη νύχτα στις 4:00, κοιμήθηκε μέχρι τις 6 μετά έφαγε και είχε πάλι γκρίνια, κοιμήθηκε κατα τις 8 και μετά που έφαγε στις 10 πάλι γκρίνια, ομοίως και το απόγευμα και όλο ζητούσε να φάει πιο νωρίς, δηλαδή εκεί που έτρωγε κάθε 3 ώρες τη μέρα και απο το απόγευμα στις 5 κάθε 4 ώρες, ζητάει να φάει στις 2-2,5 ώρες. Το βράδυ έφαγε στις 21:00 και μετά ξύπνησε στις 2 να φάει, μετά στις 5, στις 7:30, με τα χίλια ζόρια τον κράτησα μέχρι τις 11 και τώρα έπιασε την κλάψα απο τη 1. Τον τάισα στη 13:30 γιατί έβγαζε και δακρυάκια ο καημενούλης και τον λυπήθηκα :cry:

Παρατήρησα επίσης ότι τρώει πιο λίγη ώρα, αλλά όταν βγαίνει απο το στήθος, κοιμισμένος, το στήθος αν το πιέσω βγάζει ακόμα γάλα αρκετό. Τι έχει πάθει ρε γαμώτο?

Ρηνιώ δεν ξέρεις πόσο με ανακούφισε αυτό που είπες.....

Είμασταν περίπου 18-19 ημερών και χτύπησε το κουδούνι της πόρτας μου, του διαμερίσματος όχι της πολυκατοικίας, βλέπω μία κοπέλα γύρω στα 35. Ανοίγω την πόρτα γιατί χτυπούσε επίμονα, και μου λέει ψάχνω μία κοπέλα με το τάδε όνομα που έχει μωράκι. Της είπα να κοιτάξει στο δίπλα κτίριο γιατί είναι συγκρότημα η πολυκατοικία μας, μήπως ήταν εκεί η κοπέλα και δεν την γνώριζα. αααα μου λέει βλέπω έχετε κι εσείς μωράκι πόσο είναι? Της λέω 3 εβδομάδων, α μου λεει κάνουμε μία εκστρατεία ενημέρωσης για νέους γονείς στην περιοχή σας. Θα μιλήσω στην κοπέλα δίπλα και θα έρθω μετά και σε εσάς.

Εντομεταξύ μόνη μου εγώ όλη μέρα μέσα στο σπίτι άντε λέω ας μου πει τίποτα δεν πειράζει, θα μου περάσει και η ώρα.

Ήρθε αυτή μετά απο 10 λεπτά και τελικά ήταν λέει για τηλεφωνική υποστήριξη, να σου λύνουν διάφορες απορίες που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία του παιδιού, πότε του κόβεις πιπίλα, πότε το πας στο δωμάτιό του κλπ κλπ. πλήρωνες 1 ευρώ τη μέρα για τους πρώτους 13 μήνες και μετά ήταν δωρεάν για 7 χρόνια. Τέλος πάντον εγώ νόμιζα ότι ήταν ενημέρωση απο το Δήμο, την περιφέρεια κάτι τέτοιο. Της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και αφου προσπάθησε λίγο να με πέισει έφυγε.

Μετά απο 2-3 μέρες βρίσκει ένας γείτονας τον άντρα μου που έχουν επίσης ένα μωράκι και του λέει γύριζε μία στη γειτονιά και δεν μου φάνηκε πολυ σόι....και μου βάζει την ιδέα ο άντρας μου ότι αυτοι μπορεί να ήταν κλέφτες και μπαίνουν και κοιτάνε σπίτια, μπορεί να κλέβουν παιδιά....και είχα πάθει εμμονή, ένιωθα τρομερές τύψεις, έλεγα μα καλά πως δεν μου έκοψε.....

Τελικά βλέπω ότι όντως υπάρχει αυτή η βλακεία, αλλά απο εδώ και πέρα δεν ανοίγω σε κανέναν, απαπαπαπα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...