Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Απο πάνες χρησιμοποιώ libero και pampers. Οι libero δεν μου φαίνονται πολύ καλές ενώ οι pampers έχω την εντύπωση ότι είναι πιο απορροφητικές. Τώρα του έχω βάλει μία νο 2 να δω μπας και είναι καλύτερη, miss caramel θα προσέξω κι αυτό που μου είπες για το πόσο ψηλά την ανεβάζω πίσω και θα δούμε!!!

Δεντράκι λέμε κι εμείς να στολίσουμε πρώτη του μήνα με το καλό!!

Tatum με το καλό να επιστρέψετε στον αντρούλη σου!!!

Αύριο περιμένουμε κι εμείς την παιδίατρο να δούμε πως θα μας βρει, θα σας ενημερώσω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kella ωραία έκπληξη σας επιφύλαξε το πατάρι σας!!!κι εγω τώρα περιμένω να ανέβει η πεθερά μου πάνω με την ηλεκτρική να μαζέψει τα ποντικοκούραδα,και της είπα μες στο σ/κ κι εγω,αν είναι να κατεβάσουμε το δέντρο και τα στολίδια να δω μπας και μας άφησε τίποτα κι εκεί μέσα το κερατένιο και να το στολίσουμε...ο Νίκος ψιλοτσινάει βέβαια τώρα του ξύπνησε το πένθος,αλλά εγω πιστεύω οτι αυτά δεν έχουν σημασία...πρώτη χρονιά με το παιδί θέλω να στολίσω..

αυτό με το σκατό μέχρι το σβέρκο πάντως το έχουμε κι εμείς!!εμ τι νόμιζες;;;;;;

Tatum άντε κοριτσάρα μου...θα φας λίγο παλούκι μόνη σου με 2 μωρά να παλεύεις μπαγκάζια και παιδιά μαζί αλλά τουλάχιστον θα πάτε στον μπαμπά σας!του ανανέωσαν την σύμβαση;

Για τα κιλά μου είπε η γιατρός οτι είναι μια χαρά οι απορίες είναι πιο πολύ δικές μου..

Καραμελάκι εγω τα έστρωσα κι ησύχασα..μένει μόνο το ΑΝ θα στρώσω στην κουζίνα..είδωμεν..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kella ωραία έκπληξη σας επιφύλαξε το πατάρι σας!!!κι εγω τώρα περιμένω να ανέβει η πεθερά μου πάνω με την ηλεκτρική να μαζέψει τα ποντικοκούραδα,και της είπα μες στο σ/κ κι εγω,αν είναι να κατεβάσουμε το δέντρο και τα στολίδια να δω μπας και μας άφησε τίποτα κι εκεί μέσα το κερατένιο και να το στολίσουμε...ο Νίκος ψιλοτσινάει βέβαια τώρα του ξύπνησε το πένθος,αλλά εγω πιστεύω οτι αυτά δεν έχουν σημασία...πρώτη χρονιά με το παιδί θέλω να στολίσω..

αυτό με το σκατό μέχρι το σβέρκο πάντως το έχουμε κι εμείς!!εμ τι νόμιζες;;;;;;

Tatum άντε κοριτσάρα μου...θα φας λίγο παλούκι μόνη σου με 2 μωρά να παλεύεις μπαγκάζια και παιδιά μαζί αλλά τουλάχιστον θα πάτε στον μπαμπά σας!του ανανέωσαν την σύμβαση;

Για τα κιλά μου είπε η γιατρός οτι είναι μια χαρά οι απορίες είναι πιο πολύ δικές μου..

Καραμελάκι εγω τα έστρωσα κι ησύχασα..μένει μόνο το ΑΝ θα στρώσω στην κουζίνα..είδωμεν..

Η κουζίνα είναι το μοναδικό σημείο του σπιτιού μετά το μπάνιο που πάντα έχει χαλάκι :tongue:

marant κι εμείς με κάτι διαφημηστικές Libero ξεκινήσαμε αλλά σα τις pampers καμία!!! Άσε που αυτές που αγοράζουμε από αγγλία έχουν και ταινία που αλλάζει χρώμα όταν έχει κατουροχέσει το καμάρι σου οπότε δε χρειάζεται να τσεκάρεις για να την αλλάξεις!!!:cool:

Μη πας γρήγορα στις Νο2... αναλόγως πόσο μπουτάκι έχετε!

Εξάλλου οι Νο1 είναι από 2-5kg και το Νο2 από 3-6 νομίζω...:rolleyes:

Μόνο μία φορά είχε χέσει τα πάντα η μικρή μου και για αυτό φταίω εγώ που δεν της είχα βάλει καλά την πάνα (πολυ ψηλα στην πλάτη και στενά δεμένη) ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Η κουζίνα είναι το μοναδικό σημείο του σπιτιού μετά το μπάνιο που πάντα έχει χαλάκι :tongue:

marant κι εμείς με κάτι διαφημηστικές Libero ξεκινήσαμε αλλά σα τις pampers καμία!!! Άσε που αυτές που αγοράζουμε από αγγλία έχουν και ταινία που αλλάζει χρώμα όταν έχει κατουροχέσει το καμάρι σου οπότε δε χρειάζεται να τσεκάρεις για να την αλλάξεις!!!:cool:

Μη πας γρήγορα στις Νο2... αναλόγως πόσο μπουτάκι έχετε!

Εξάλλου οι Νο1 είναι από 2-5kg και το Νο2 από 3-6 νομίζω...:rolleyes:

Μόνο μία φορά είχε χέσει τα πάντα η μικρή μου και για αυτό φταίω εγώ που δεν της είχα βάλει καλά την πάνα (πολυ ψηλα στην πλάτη και στενά δεμένη) ;)

δε μιλάω για χαλάκι μπροστά απο νεροχύτη αλλά χαλί να την πιάνει ολόκληρη (λέμε τώρα)

εγω της babylino είχα πάρει πρώτες και μετά της pamper's αφού είχαν τα περισότερα κουπόνια..το πιο πιθανό είναι να παραμείνω στις babylino μάλλον

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Όλοκληρο χαλί στην κουζίνα ε... χμμμμ!!!

Πωπω πρέπει να παω να παραδώσω και τις πινακίδες του αυτοκινήτου να γλιτώσουμε το σήμα... δε το κινώ που δε το κινώ το ρημάδι!

Τελικά αφού βγάλεις ΑΜΚΑ του μωρού, ποιά είναι η διαδικασία στο ΙΚΑ?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

εμεις λιμπερο χρησιμοποοιυμε , μόνο 2 φορες ειχαν φυγει τα κακα στην πλατη!!! 2 φορες βαλαμε παμπερς αν και ειναι πιο μαλακες κααι συγκαηκαμε@@@!!! εμεις το νο2 απο νωρις την χρησιμοποιησμε , παμε για νο3!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια!!

καραμελα αυτη την καραμελα τη γνωρισα πριν χρονια στη σεβιλη κι απο τοτε την κοτσαρω παντου (στο κεικ, στο μπραουνι, με σαντιγυ, σε βαφλες-κρεπες κλπ. ) απο το κουτακι βγαινει λιγο παχια η κρεμα αμα τη χτυπησεις λιγο με το αναδευτηρι γινεται αλοιφη..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα! Σήμερα είχαμε επίσκεψη απο την παιδίατρο. Έχει πάρει 1 κιλό και 4 πόντους μέσα σε ένα μήνα ο μπεμπάκος! Μια χαρά μας βρήκε, από πρόγραμμα φαγητού μου είπε ότι είμαστε πολύ ικανοποιητικά για αποκλειστικό θηλασμό και ότι όσο πάει θα φτιάχνει. Για την επιστροφή στη δουλειά μου πρότεινε να κάνουμε σταδιακό απογαλακτισμό και αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον θηλασμό πρωί και απόγευμα και τις υπόλοιπες ώρες να δίνουμε ξένο.

Για τις πάνες κακάκια δεν μας έχουν βγει μέχρι στιγμής μόνο τσίσα, αλλά πρόσεξα αυτό που μου είπες miss caramel τις ανεβάζω πιο ψηλά πίσω και δείχνει να λειτουργεί. Δοκίμασα και μία νο 2 και μας κάνει μια χαρά, απότε σε 2-3 μερούλες που θα τελειώσει το νο 1 θα προχωρήσω στο επόμενο νούμερο.

Η καραμέλα φαίνεται σούπερ!!!την έχω δει πολλές φορές αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Καλημέρα κοπελιές!!!

Καραμελάκι μου ΔΕΝ ξέρω...ήλπιζα να μου έλεγαν εκεί στα ΚΕΠ υποθέτω όμως με μια ληξιαρχική πράξη γέννησης και το βιβλιάιο του μπαμπά να καθαρίσω...ίδωμεν!!

Κατερίνα libero πρόσφατα μας έστειλαν κάτι δείγματα θα δοκιμάσω και θα σου πω..

Marant γιατί μόνο πρωι απόγευμα;μήπως να δοκιμάσεις και με το θήλαστρο να έχεις στο ψυγείο;;αν μπορείς κάνε τράπεζα απο τώρα..πότε επιστρέφεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα είχαμε επίσκεψη απο την παιδίατρο. Έχει πάρει 1 κιλό και 4 πόντους μέσα σε ένα μήνα ο μπεμπάκος! Μια χαρά μας βρήκε, από πρόγραμμα φαγητού μου είπε ότι είμαστε πολύ ικανοποιητικά για αποκλειστικό θηλασμό και ότι όσο πάει θα φτιάχνει. Για την επιστροφή στη δουλειά μου πρότεινε να κάνουμε σταδιακό απογαλακτισμό και αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον θηλασμό πρωί και απόγευμα και τις υπόλοιπες ώρες να δίνουμε ξένο.

Για τις πάνες κακάκια δεν μας έχουν βγει μέχρι στιγμής μόνο τσίσα, αλλά πρόσεξα αυτό που μου είπες miss caramel τις ανεβάζω πιο ψηλά πίσω και δείχνει να λειτουργεί. Δοκίμασα και μία νο 2 και μας κάνει μια χαρά, απότε σε 2-3 μερούλες που θα τελειώσει το νο 1 θα προχωρήσω στο επόμενο νούμερο.

Η καραμέλα φαίνεται σούπερ!!!την έχω δει πολλές φορές αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Μπράβο σας!!!! Μεγαλώσατε πολύ πολύ!!! :D

Άντε να δούμε κι εμείς τι ψάρια θα έχουμε πιάσει σε μια εβδομάδα που θα μας δεί κι εμάς η παιδίατρος!!!

Την έχει δει νυχτοπουλι η δικιά μου και από τις 23.00-03.00 έχει ορεξούλες και δεν ηρεμεί πολύ εύκολα! Τα νεύρα μας κρόσσια βεβαίως... οπότε από σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας θα την παρενοχλώ να μένει ξύπνια μπας και αρχίσει να καταλαβαίνει το μέρα-νύχτα!

Kella είχα φάει μια κρέπα και είχα βάλει μέσα τέτοια καραμέλα... πωπω μπουκιά και ινσουλίνη!!!! Είχα λιγωθεί τόσο πολύ!!!

Ρηνιώ το ΑΜΚΑ εμείς το έχουμε αλλά δεν έχω βάλει τη μικρή στο βιβλιάριο... αυτό είναι το θέμα! Έχουμε καιρό ακόμα βέβαια!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μπράβο σας!!!! Μεγαλώσατε πολύ πολύ!!! :D

Άντε να δούμε κι εμείς τι ψάρια θα έχουμε πιάσει σε μια εβδομάδα που θα μας δεί κι εμάς η παιδίατρος!!!

Την έχει δει νυχτοπουλι η δικιά μου και από τις 23.00-03.00 έχει ορεξούλες και δεν ηρεμεί πολύ εύκολα! Τα νεύρα μας κρόσσια βεβαίως... οπότε από σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας θα την παρενοχλώ να μένει ξύπνια μπας και αρχίσει να καταλαβαίνει το μέρα-νύχτα!

Kella είχα φάει μια κρέπα και είχα βάλει μέσα τέτοια καραμέλα... πωπω μπουκιά και ινσουλίνη!!!! Είχα λιγωθεί τόσο πολύ!!!

Ρηνιώ το ΑΜΚΑ εμείς το έχουμε αλλά δεν έχω βάλει τη μικρή στο βιβλιάριο... αυτό είναι το θέμα! Έχουμε καιρό ακόμα βέβαια!:rolleyes:

άσε με βρε Καραμελάκι αδιαφορία κι απ'το Νίκο αλλά και η πεθεά μου που θα μπορούσε να πάει έκανε τον κινέζο....τώρα όμως που ήρθε ο καιρός για το εμβόλιο που θα το γράψω αν δεν έχω το παιδί ασφαλισμένο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Hello girls!!

Ευτυχως βρηκα υπολογιστή να σερφάρω λίο κ να σας γράψω! Πρώτα πέφτει το λαπτοπ κ χτυπάει σκληρ΄δίσκο... στην αναμονή να μας τον στείλουν φτιαγμένο, εξυπηρετούμαστε με το ταμπλετ, μετά χτυπάει την οθόνη του η μικρή, χαλάει κι εκείνο:evil::evil:... Με τα πολλά βρίσκει ο αντρας μου μια κεντρική μονάδα αρχαία φυσικά, αλλά μας εξυπηρετεί κ τη συνδέουμε στην τηλεόραση... και καλά μαντέψατε, πάει κι αυτή!!! Είναι δυνατόν τέτοια ατυχία ή μαλλον τέτοια καταστροφική μανία;;;;;;;

Τελοσπάντων, βρε οσο περίμενα πως θα δυσκολευτώ με το τρίτο, τόσο πιο χαλαρή είμαι...χλίδα σας λέω... Εγώ η τεμπέλα, συμμαζεύω συνέχεια κ το σπίτι μου με 2 μαστροχαλάστρες είναι σχεδόν πάντα στην τρίχα, μαγειρευω κάθε μέρα (ναι!!! δεν εχω πια αναγκη την πεθερά!!) κι όλα είναι τέλεια!!

Η μπουμπου είαι άψογη, κοιμάται συστηματικά 10 με 11 κ ξυπνάει στανταρ ώρες 2, 5 κι 8 κ ύστερα κοιμαται όλο το πρωινό. Τις τελευταίες μερες κοιμαται υπνο βαρυ κ το μεσημερι γιατί το απόγευμα τα ζουζούνια δεν την αφήνουν με τοση φασαρία!! Γελάμε κ βγαζουμε κραυγούλες και το βλεμμα γυρω-γυρω πιο νωρίς όλα από τα άλλα μου τα μικρά.

Επειδη λοιπόν ειναι καλούλα τη βγαζω κ βόλτες. Κάθε Παρασκευη πρωι διαιτολόγο (χάνουμε περ. 1 κιλό την εβδομάδα με δίαιτα 2000 θερμίδων, παραπάνω απαγορευεται λόγω θηλασμου:(), πάμε σουπερ μαρκετ, τζαμπο κ την Κυριακή πήγαμε κ για καφε στην πλατεία!!! Να σημειώσω οτι εχουμε ανοιξιάτικο καιρό... Αυριο σαραντίζουμε κιόλας:D.

Από πάνες που εγινε κουβεντα, εμεις φοράμε chicco κ δεν μας εχουν βγει ποτε. Εννοείται 2 νο αφού εχει ηδη πατησει τα 5, με 5μιση. Μαραντ θυμαμαι πως κι εμενα στο γιο μου πάντα του εβγαιναν απ' εξω. Τ' αγ'ορια τα εκτοξευεουν λίγο ;)κ σχεδόν παντα τους βγαίνουν τσίσα!

Αυτά!!! Φιλάκια πολλά! Με την πρωτη ευκαιρία θα ξαναμπώ!:P:p

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina πραγματικά έπεσε κατάρα στα ηλεκτρονικά του σπιτιού :tongue:

Αφού βρήκες άκρη να βολευτείς μια χαρά! Βγήκαμε κι εμείς μια μικρή βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε μέχρι τη μαμά μου για φαγητό, με αυτοκίνητο φυσικά. Πολύ μου άρεσε που βγήκαμε και δεν είχα το άγχος να γυρίσω γρήγορα σπίτι γιατί θα με περιμένει, αλλά τον είχα μαζί μου!

Εγώ τον είχα ασφαλίσει κατευθείαν στο βιβλιάριό μου και σήμερα βγάλαμε ΑΜΚΑ οπότε ελπίζω να τελειώσαμε με τα χαζά διαδικαστικά.

Miss caramel μία χαρά θα έχετε μεγαλώσει κι εσείς με τόση φροντίδα και προσοχή που έχει η μικρή απο τη μαμά της! ;)

Ρηνιώ να σου πω την αλήθεια αυτό που είχα πει ήταν ότι θα θηλάσω 2 μήνες εφόσον έχω γάλα και στη συνέχεια θα σταματούσα αφού θα επιστρέψω στη δουλειά. Στη δουλειά γυρίζω 7 Ιανουαρίου αλλά έλεγα να ξεκινήσω μπουκάλι 2 εβδομάδες νωρίτερα για να συνηθίσει. Η παιδίατρος μου είπε ότι αν έχω διάθεση να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα γεύματα που γίνονται τις ώρες που είμαι σπίτι και τα άλλα να γίνονται με ξένο. Θήλαστρο δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά αντλήσεις δεν θα μπορώ να κάνω στη δουλειά οπότε η τράπεζα θα τελειώσει κάποια στιγμή. Οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω να σταματήσω τα πρωινά γεύματα για να συνηθίσουμε κι οι δύο και αν διατηρηθεί ο θηλασμός έχει καλώς, διαφορετικά θα έχω θηλάσει 2 μήνες και θα έχω διακόψει σταδιακά χωρίς χάπια που το θεωρώ λίγο βάρβαρο.

Nemina ευχέλαιο!!! Τι μούτζα και αυτή με τα ηλεκτρονικά σας!!!

Πωπω με ρώτησε σήμερα η πεθερά μου πότε σαραντίζει η μικρή και της απάντησα, "Α! Δεν ξέρω υπολογίστε τα!"

Και καπάκι "Δε θα το πας το παιδί να σαραντίσει.... μούμπλε μούμπλε!":evil:

Ο σαραντισμός είναι ευχή όπως αυτή της βασκανίας, δεν είναι ούτε μυστήριο ούτε εορτή, τουτέστην δεν είναι απαραίτητο όσο Χριστιανός και να είσαι εκτός αν πας κάθε Κυριακή στην εκκλησία κλπ!

Λύσσαξε με το "είναι παράδοση" και "δε μπορεί".... έλεος!!!

Και για να ξέρουμε τι λέμε

"Η τελετή αυτή γίνεται εις ανάμνηση της παρόμοιας παρουσίας του νεογέννητου Χριστού στο ναό των Ιεροσολύμων. Η Παναγία μητέρα Του και ο Ιωσήφ προσφέρουν τον Ιησού, ως βρέφος κι Εκείνος σαράντα ημερών, στον Θεό. Το γεγονός, που τιμούμε ως τη μεγάλη δεσποτο-θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, παρουσιάζει ο ευαγγελιστής Λουκάς (ευαγγέλιο Λουκά, κεφάλαιο β΄, στίχοι 22-39).

....

Πλέον το βρέφος μπορεί να έρχεται κανονικά στη Εκκλησία με την μητέρα του, αλλά δεν μπορεί να κοινωνήσει, ούτε να μεταλάβει με αγιασμό, ούτε να πάρει αντίδωρο, ούτε να ευχελιαστεί, έως ότου βαπτιστεί, και έτσι με επίσημο τρόπο αξιωθεί να μετέχει των ιερών Μυστηρίων της Εκκλησίας μας."

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...