Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μπράβο κελλα κάνατε την καλή αρχή, εύχομαι να έχετε μία ακόμα καλύτερη συνέχεια!!!!

Miss caramel σκεφτόμουν κι εγώ να δοκιμάσω την ξαπλωτή στάση αλλά όλο το ξεχνάω και μου έρχεται αφού έχουμε ξεκινήσει :tongue:

Από δουλειές όποτε το θυμηθώ κάνω τίποτα, δεν έχω καμία όρεξη για καθαριότητες, θέλω όλη μέρα να κάθομαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ marant μου μακαρι να ειναι καποια αρχη κι οχι τυχαιο γεγονος:rolleyes:

κι εγω καμια διαθεση δεν εχω για δουλειες κι οταν σκαει η κλασικη ερωτηση "τι θα φαμε σημερα" μου σηκωνεται η τριχα... ο νεροχυτης μου μεχρι επανω γεματος... πρεπει να το παρω αποφαση να ξεκινησω γιατι ειναι και το ατελειωτο σιδερο:evil: στη μεση

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

εμείς περιμένουμε την παιδίατρο!

απο δουλειές κι εγω επειδή δεν έχω πολύ-πολύ όρεξη λέω αύριο θα κάνω αυτό και έτσι είναι και το σπίτι τακτοποιημένο κι εγω δεν τα πολυ-φορτωνομαι..

βέβαια βοηθάει κι η πεθερά μου οπότε είμαι και πιο λάσκα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ marant μου μακαρι να ειναι καποια αρχη κι οχι τυχαιο γεγονος:rolleyes:

κι εγω καμια διαθεση δεν εχω για δουλειες κι οταν σκαει η κλασικη ερωτηση "τι θα φαμε σημερα" μου σηκωνεται η τριχα... ο νεροχυτης μου μεχρι επανω γεματος... πρεπει να το παρω αποφαση να ξεκινησω γιατι ειναι και το ατελειωτο σιδερο:evil: στη μεση

Καλημερούδια!!

Εμένα ευτυχώς ο άντρας ή μου λέει, "πάρε τη μάνα μου να της πεις τι να φτιαξει να παω να το παρω" ή με ρωτάει, "τι θα παραγγείλουμε σήμερα?"

Το τι θα φάμε σήμερα έχει αποκτήσει άλλη εννοια... ομολογώ ότι παρότι λατρεύω το μαγείρεμα, ακόμα δε την παλεύω πολύ με αποτέλεσμα να μαγειρεύω βία 2 φορές την εβδομάδα!

Σήμερα δοκίμασα την ξαπλωτή στάση πάλι και έκανα και ζύγιση πριν και μετά το βυζο-γεύμα αλλά και μετά το αντλημμένο από το μπουκάλι για να δω αν έχει νόημα η μέτρηση.

Είδα λοιπόν ότι με 20' σε κάθε βυζο-αντλία ήπιε περίπου 35-40μλ

Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα...:| θα δοκιμάσω και με τις άλλες στάσεις να δω πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στη ροή γιατί δεν άκουσα πολλά "γκλούμπ".

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να φάει περισσότερο στο 20λεπτο :( Τόσα βγάζω και με το θήλαστρο.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!!

Εμένα ευτυχώς ο άντρας ή μου λέει, "πάρε τη μάνα μου να της πεις τι να φτιαξει να παω να το παρω" ή με ρωτάει, "τι θα παραγγείλουμε σήμερα?"

Το τι θα φάμε σήμερα έχει αποκτήσει άλλη εννοια... ομολογώ ότι παρότι λατρεύω το μαγείρεμα, ακόμα δε την παλεύω πολύ με αποτέλεσμα να μαγειρεύω βία 2 φορές την εβδομάδα!

Σήμερα δοκίμασα την ξαπλωτή στάση πάλι και έκανα και ζύγιση πριν και μετά το βυζο-γεύμα αλλά και μετά το αντλημμένο από το μπουκάλι για να δω αν έχει νόημα η μέτρηση.

Είδα λοιπόν ότι με 20' σε κάθε βυζο-αντλία ήπιε περίπου 35-40μλ

Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα...:| θα δοκιμάσω και με τις άλλες στάσεις να δω πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στη ροή γιατί δεν άκουσα πολλά "γκλούμπ".

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να φάει περισσότερο στο 20λεπτο :( Τόσα βγάζω και με το θήλαστρο.

Καραμέλα μου αλήθεια σου λέω μην μπεις σ'αυτό το τρυπάκι γιατί θα οδηγηθείς στο συμπλήρωμα...έτσι την πάτησε η αδερφή μου με την παιδίατρό της και 2 μηνων σταμάτησε τον θηλασμό..ας τρώει όσο χορταίνει!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Η παιδίατρος μας βρήκε μια χαρά!!

το βάρος της σήμερα 4190,την Κυριακή 4100 καλό δεν είναι;;το μωρό χορταίνει πάντως!

Πήραμε και 3 πόντους σε 20 ημέρες!!!

Μου είπε γύρω στις 18/12 το πρώτο εμβόλιο και πρέπει να πάω να βγάλω ΑΜΚΑ και να την ασφαλίσω...χτες που πήγα ήταν κλειστά τα ΚΕΠ οπότε δεν είναι να το καθυστερούμε άλλο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Miss caramel μία από τα ίδια στο μαγείρεμα. Μαγειρεύει η μαμά μου και είτε μας τα φέρνει είτε περνάει ο άντρας μου και τα παίρνει, εκτός απο 1-2 φορές την εβδομάδα που ετοιμάζουμε κάτι απλό. Πλύσιμο πιάτα, ρούχα και σίδερο είναι τα μόνα που κάνω, καθάρισμα σπιτιού όποτε το πάρω απόφαση :tongue::tongue:

αλήθεια εσάς σας φεύγουν τα τσίσα απο την πάνα? Εμάς μερικές μέρες καθόλου και άλλες σε κάθε αλλαγή θέλουμε και στεγνά ρούχα...τι στο καλό δεν βάζω καλά την πάνα???:?

Miss caramel μία από τα ίδια στο μαγείρεμα. Μαγειρεύει η μαμά μου και είτε μας τα φέρνει είτε περνάει ο άντρας μου και τα παίρνει, εκτός απο 1-2 φορές την εβδομάδα που ετοιμάζουμε κάτι απλό. Πλύσιμο πιάτα, ρούχα και σίδερο είναι τα μόνα που κάνω, καθάρισμα σπιτιού όποτε το πάρω απόφαση :tongue::tongue:

αλήθεια εσάς σας φεύγουν τα τσίσα απο την πάνα? Εμάς μερικές μέρες καθόλου και άλλες σε κάθε αλλαγή θέλουμε και στεγνά ρούχα...τι στο καλό δεν βάζω καλά την πάνα???:?

Ποιές πάνες χρησιμοποιείς και πόσο ψηλά βάζεις το πίσω μέρος είναι τα βασικά για να πιάνει καλά στα πόδια... Αν το βάζεις χαμηλά πίσω όσο και να σφίξεις μερικές φορές δεν πιάνει καλά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αναλόγως...μερικές φορές που την έχει πάρει ο ύπνος και λυπάμαι να την αλλάξω μαζεύει πολλά,βαραίνει η πάνα,φεύγει απο τη θέση της και εκεί έχουμε θέμα!!!

βέβαια παρατήρησα οτι τώρα που μεγάλωσε και πάχυνε το Νο 1 δεν της καλόρχεται και νομίζω οτι το πακέτο που έχω μέσα θα είναι το τελευταίο μας!Μόλις τελειώσουν θα ξεκινήσω να της φοράω το Νο 2,ούτως ή άλλως κι αυτά είναι για ως 5 κιλά

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

πότε θα στολίσετε δέντρο;

1 Δεκεμβρίου που θα είμαστε και 5 εβδομάδων λέμε...

Ακόμα δεν έχω πάρει τηλ. να μου στείλουν τα χαλιά... ίσως αύριο!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Για δεντρο θα περιμενω να παω Καταρ και μαλον θα βαλοθμε ενα πολυ μικρο, δεν σας τα πα!!! Πεταμε 3 δεκεμβριουυυυυυ!!!!!

Ο Μασς λερωνετε πολυ συχνα με τα κακα, ακομα και αν τον αλλαξω μολις τα κανει και ολο πρεπει να ξαναπλενω εσορουχα! Πιπι μια φορα του εφυγαν κι εκεινη δεν ειχε αλαχτει 8ωρο γιατι κοιμοοοοταν

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγω διστυχως δεν εχω βοηθεια απο καπου οποτε τα επωμιζομαι ολα εκτος απο τον νεροχυτη που τον εχει αναλαβει ο Μαριος.

Εχτες ανεβηκα στο παταρι για να παρω κατι πραγματα και με πηρε πρωτα η μυρωδια (μουχλα) και μετα ηρθε το εγκεφαλικο.. το καζανακι μας, που ειναι πανω στο παταρι, εχει διαρροη και μεσα σε αλλα το κουτι του δεντρου με καταπληκτικο στρωμα μουχλας:evil: οποτε το κατεβασα, ευτυχως δεν ειχε περασει μεσα στο δεντρο οποτε μιας και το εβγαλα ειπαμε σ/κ να στολισουμε. πρωτη φορα τοσο νωρις

Καποιες φορες εχει γινει μες το κατουρο κι αυτο σε φαση που δεν τον αλλαξα μετα απο καποιο γευμα και τον αφησα για το επομενο, και μια φορα με τα κακα που φτασαν ως τον σβερκο και ανοιγοντας την πανα κουνησε ποδια και τα εχωσε κι αυτα μεσα ... αυτο που λενε συσκατος...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Εγω διστυχως δεν εχω βοηθεια απο καπου οποτε τα επωμιζομαι ολα εκτος απο τον νεροχυτη που τον εχει αναλαβει ο Μαριος.

Εχτες ανεβηκα στο παταρι για να παρω κατι πραγματα και με πηρε πρωτα η μυρωδια (μουχλα) και μετα ηρθε το εγκεφαλικο.. το καζανακι μας, που ειναι πανω στο παταρι, εχει διαρροη και μεσα σε αλλα το κουτι του δεντρου με καταπληκτικο στρωμα μουχλας:evil: οποτε το κατεβασα, ευτυχως δεν ειχε περασει μεσα στο δεντρο οποτε μιας και το εβγαλα ειπαμε σ/κ να στολισουμε. πρωτη φορα τοσο νωρις

Καποιες φορες εχει γινει μες το κατουρο κι αυτο σε φαση που δεν τον αλλαξα μετα απο καποιο γευμα και τον αφησα για το επομενο, και μια φορα με τα κακα που φτασαν ως τον σβερκο και ανοιγοντας την πανα κουνησε ποδια και τα εχωσε κι αυτα μεσα ... αυτο που λενε συσκατος...

Πάλι καλά που είδες τη διαρροή μην έχετε άλλα...

Όσο για το δέντρο και το στόλισμα... άντε με το καλό! Από φέτος θα στολίζουμε όλοι πιο νωρίς με άλλο κέφι;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ευτιχος εχω τη μαμα μου απεναντη και τρωμε εκει και αν δεν μινει για το βραδυ παραγγελνω! κατα τα αλλα πλυντηρια στο φουλ αλλα σιδερο ποτε (το εχω κοψει εδω και χρονια) τα απλωνω προσεχτικα και οτι βγει... Αλλες δουλιες μονο τα απαρετητα. Μια φορα μονο μαγειρεψα (αν και δηνω ενα χερακι) και εκανα μαγειριτσα με μανιταρια που της ειχα υποσχεθει απ το πασχα!

Ρινιω μην ανχονεσε με τα κιλα ανα βδομαδα, θα το δεις και αργοτερα οτι δεν μεγαλωνουν σταθερα γι αυτο πολοι γιατροι τα μετρανε ανα μηνα! το κορυφεο το επαθα με την μεγαλη που της πηρα παπουτσια 1,5 νουμερο μεγαλυτερα και δεν της καναν μεσα σε 1 μηνα :shock:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...