Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ αυχενική στις 18:30 έχω..αν καταφέρω αύριο θα σας πω.

Αυτή τη στιγμή κουράρω τον εαυτό μου...καθαρισμός προσώπου,λίγο μανικιουρ-πεντικιουρ (μόνη μου) δίότι αύριο πρωι παντρεύομαι!Μπορεί να μην είναι όπως το ονειρεύτηκα αλλά ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί όλο γέλια και χαρές.

Ελπίζω σε καλά αποτελέσματα το απόγευμα και να δω το μικρό μου να κουνιέται.Πραγματικά αυτή την ώρα που σας τα λέω και με την τόση στεναχώρια που έχω περάσει το μόνο που θέλω είναι να ακούσω καλά νέα.

Τα φιλιά μου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αυτή τη στιγμή κουράρω τον εαυτό μου...καθαρισμός προσώπου,λίγο μανικιουρ-πεντικιουρ (μόνη μου) δίότι αύριο πρωι παντρεύομαι!Μπορεί να μην είναι όπως το ονειρεύτηκα αλλά ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί όλο γέλια και χαρές.

Ελπίζω σε καλά αποτελέσματα το απόγευμα και να δω το μικρό μου να κουνιέται.Πραγματικά αυτή την ώρα που σας τα λέω και με την τόση στεναχώρια που έχω περάσει το μόνο που θέλω είναι να ακούσω καλά νέα.

Τα φιλιά μου!

ρινιω μου να ζησετε!!!ολα θα γινουν,κ αργοτερα κ θρησκ.μαζι με την βαπτιση!!κ θα δεις το μπεμπε να κουνιεται κ οχι μονο μαλλον θα μαθεις κ φυλλο

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τα φιλιά μου!

Καλα αποτελέσματα να έχεις Ρινιώ. Να είναι όλα καλά και να έχει μια τσουτσού να μετο συμπάθειο.:lol::lol::lol:

Και μην στενοχωριέσαι γιατι θα σε δείρω. (Τώρα σου επιτίθομαι);)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τα φιλιά μου!

Άντε με το καλό Ρηνιώ και μη σκας για τον θρησκευτικό. Αν το θέλετε τόσο πολύ όλα θα γίνουν.

Εμείς μόνο πολιτικό κάναμε και τραπέζι φυσικά και ήταν μια χαρούλα :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ?ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ(6- 7 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Διαφημίσεις

Στο ιασω επειδή είναι ακομα πιο σπιρτα,αιματολογικες θα πάρω σε 3-4 εργάσιμες..ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση στο λητω; Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν αυτο βλέπω λέει μια ανεπάρκεια βαλβιδας. Θα στα εξηγήσω μετα.. Μετα βέβαια μου εξήγησε Αλλά δεν ξανα κοίταξε Καλα.ενώ ο σημερινός επειδή ήξερε τι έψαχνε με πιλατευε πάνω απο μισή ώρα στην συγκεκριμένη βαλβίδα κ δεν είδε τίποτα.κ επειδή το μωρο δεν είχε Καλή θέση κ κολπικο μου έκανε κ για να σιγουρευτει με έστειλε να δώσω αίμα, να περπατούν, πήγα περπάτησα, έφαγα, κ ξαναπηγα κ με ξαναειδε.. Τι στο Καλο, αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα το έβλεπε;;; Τα έχω πάρει γενικά με τον άλλον. Αν όντως έχει Κάνει λάθος θέλει πολυ φτυσιμο.

Στα 33 εγώ φαντάζομαι να μη "καίγομαι" στα νούμερα... σε 2 εβδομάδες θα σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το ΡΕΑ και τον Τζώρτζη κατά την αυχενική. May the force be with us!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ?ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ(6- 7 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Στην 6η εβδομάδα που είχα πάει στο γιατρό για επιβεβαίωση εγκυμοσύνης, κάναμε κολπικό. Την 8η εβδομάδα κοιλιακό!

Στον πρώτο είδαμε μια μάζα με το ζόρι... είναι και πολύ μικρό το μέγεθος του εμβρύου για να ξεχωρίσεις κάτι!

Την 8η εβδομάδα πια πήραμε και φωτογραφία :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια :D

Σαν τον κατάδικο σβήνω τις μέρες που περνάνε μια μια μέχρι την αυχενική και με έχει πιάσει μια ανησυχία.

Χθές έκανα μια μικρή κουβέντα με τον καλό μου για τις ανησυχίες μου και το μόνο που είπε ήταν "Ηρέμισε, όλα θα πάνε καλά!" .... και πόσο ήθελα να του σπάσω το κεφάλι!!! (Ορμόνες.....)

Έχει δίκιο... το ξέρω:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

heeeeellllloooooooooo

χαθηκα αλλα με πολλα που συμβαινουν στην οικογενεια δεν ειχα ορεξη να γραψω αν κ σας διαβαζα

εκανα χτες την αυχενικη κ ολα καλα δοξα το Θεο ....υπερκινητικοτατο.περιμενω κ το papp-a απο βδομαδα.

δεν μας ειπε φυλλο, δεν το πολυεψαξε αποτι ειδα (αν κ στον γιο μου, ο ιδιος μου ειχε κανει την αυχενικη κ ειχα μεινει ευχαριστημενη) κατι πεαξε για κοριτσακι αλλα δεν το δενω σχοινι κορδονι μην χαιρομαι αδικα.δεν το ξερεις κανεις , οποτε ακομα σπορι θα το λεω :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

heeeeellllloooooooooo

χαθηκα αλλα με πολλα που συμβαινουν στην οικογενεια δεν ειχα ορεξη να γραψω αν κ σας διαβαζα

εκανα χτες την αυχενικη κ ολα καλα δοξα το Θεο ....υπερκινητικοτατο.περιμενω κ το papp-a απο βδομαδα.

δεν μας ειπε φυλλο, δεν το πολυεψαξε αποτι ειδα (αν κ στον γιο μου, ο ιδιος μου ειχε κανει την αυχενικη κ ειχα μεινει ευχαριστημενη) κατι πεαξε για κοριτσακι αλλα δεν το δενω σχοινι κορδονι μην χαιρομαι αδικα.δεν το ξερεις κανεις , οποτε ακομα σπορι θα το λεω :tongue:

ritaki μπραβο σου!!ολα καλα!!!συγχαρητηρια!

miss caramel σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!

ρινιω,να ζησετε κ με το καλο το μπεμπε σας!!!!πηγες για αυχενικη?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Η αυχενική κράτησε πείπου 3/4,το μωρό όπως το είδαμε ήταν υπερκινητικό και μια μαγεία.!!το μόνο που μας είπε η γιατρός είναι οτι βλέπει μια ενδοκοιλιακή επικοινωνία στην καρδιά,όχι μεγάλη.Δεν με ανυσήχησε μου είπε οτι ήταν μικρή η εβδομάδα και να πάω για επανεξέταση σε 3 εβδομάδες να μου πει με σιγουριά..συνήθως,μου είπε,αυτή η τρυπίτσα (αν όντως υπάρχει) κλείνει μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης..Δεν αγχώθηκα,ούτε ανυσηχώ οτι είναι θα το αντιμετωπίσω αν τελικά είναι κάτι.

Κατά τ'αλλα μας είπε οτι όλα είναι μια χαρά!!!και μάλλον αγοράκι!ΑΛΛΑ για να σας είμαι ειλικρινής επειδή φοβήθηκα με τόση στεναχώρια που πήρα πραγματικά όταν είδα οτι η καρδούλα του χτυπούσε δυνατά δεν μ'ενοιαζε τίποτα άλλο!Τώρα περιμένω να περάσουν οι βδομάδες να το ακούσω κι όλας να με κλωτσάει!!!!!!!!!Θα είμαι η πιο ηλίθια χαζομαμά Οκτωβρίου!!!!ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!!!!!!!

Σασς ευχαριστώ για τις ευχές σας ο θρησκευτικός θα γίνει (πιστεύω) μαζί με τη βάφτιση αλλά πολύ πιο χαλαρά απ'οτι είχα σκεφτεί αρχικώς...ας είμαστε όλοι γεροί και θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα του!

Miss Caramel να μην ανυσηχείς καθόλου...εγω που είχα και λόγους και δεν ανυσήχησα...εσύ γιατί;;;όλα καλά θα είναι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια...Θα γίνω κι εγώ μανούλα τον Οκτώβριο (πιθανή ημερομηνία 7/10)...Είναι το πρώτο μας παιδάκι και απ'ότι μας είπε ο γιατρός στην αυχενική είναι κοριτσάκι..!!Εύχομαι καλή λευτεριά σε όλες και όλα να μας πάνε καλά..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...