Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρααα!!!

Μυρσινη μου μια πρασινα, μια πρασινομουσταρδι, μια μουσταρδι!!!Άκρη δεν βγάζω!!Πάντως εκει που έβλεπα μια πρασινίλα σκέτη , τώρα έχω εναλλαγές!!ΧΑΧΑ τι να πω!!

Και μένα η κοιλιά μου είναι πολύ μαλακιά, σαν αφρός ένα πράγμα!!!Χαλαρή πολύ!!! Πέμπτη πάω γιατρο να δω τι θα μου πει, γιατί ακριβώς πάνω από την τομή είναι λίγο πρησμένη και κάνει μια ευθεία με την υπόλοιπη κοιλιά!!Ευτυχώς ούτε μια ραγάδα, έκανε δουλεια η βαζελίνη!!!

Γενικά είμαι πολύ κουρασμένη!!!:cry::cry: Και με πονάει αφόρητα η πλάτη μου!!Είναι ζόρι τελικά ο θηλασμός!!

Ξύπνησε πάλι!!Ούτε μισάωρο δεν κοιμήθηκε !!ΠΦΦΦΦΦΦΦ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Tatum ούτε πριν ήμουν αυτό που λέμε fit...προς Θεού παιδί έκανα και δεν δουλεύω και στην τηλεόραση!θα επανέλθω σιγά-σιγά η κοιλιά εντάξει χαλάρωσε ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες!!Αλλά αυτη την άσκηση με το μωρό θα την κάνω!!

Εχτές είχαμε πάλι υπνο-μαραθώνιο...ξύπνησε στις 1:30..την τάισα και μας πήε ο ύπνος στο κρεβάτι..ξύπνησε κατά τις 4:30..τσούκου-τσούκου την ταίζω την αλλάζω και λέω τώρα στην καλαθούνα...ΑΜ ΔΕ!!!της έβαλα πιπίλα και με το ζόρι (την έφτυνε) τελικά κοιμήθηκε απο τις 6:30 ως τις 8..και αφού σηκώθηκε την τάισα λίγο και ταβλιάστηκε..βέβαια έκλαιγε και μόλις την πήρα αγκαλιά ηρέμησε..αλλά δεν γίνεται να μάθει μαζί μας στο κρεβάτι..αισθάνομαι λίγες τύψεις για την πιπίλα γιατί σαφως το στήθος της μαμάς και η ζεστασιά της είναι το καλύτερο..τί να κάνω;σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κοιμίζω στην κούνια της και τα βράδια απο τώρα,δειλά-δειλά μπας κι είναι καλύτερα..

Τη μεγαλη την ειχα στο πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι και αν γκρινιαζε ή κουνουσα το πορτ μπεμπε ή τη χαιδευα ή της εδηνα το δαχτυλο μου να ηρεμισει. 6 μηνων που την πηγα στο δωματιο της παντος δεν ειχαμε προβληματα, οταν επεστρεψα δουλεια αρχισε τα χαζα. Λενε οτι δεν εχουν προβλημα αν τα πας πριν τους 8 που αρχιζει το "ανχος αποχωρισμου", γιατι ακομα νομιζουν οτι ειναι 1 με την μαμα! Τωρα να πω την αληθια δεν θελω ουτε αυτο... στο ιδιο κρεβατι ολοι και οσο παει, με βλεπω να εχουμε πολεμο σπιτι με τον αντρα μου!!!

Χθες ηταν μες την γκρινια οοοολο το απογευμα και δεν εβρησκα τι εχει, τον εγδηνα ηρεμουσε, τον εντυνα εκλαιγε! Οσπου ειπα να του κανω ενα μπανακι μηπος και ηρεμισει και επιτελους του εβγαλα τις... καλτσες! Τελικα τον εσφηγγαν και η βλαμενη η μανα του (εγω :cry:) τις αφηνε τελευταιες και ολο και κατι γινοταν και δεν τις εβγαζα :oops:.

Η απορια της μερας! Εχετε ξανακουσει για μωρο που να ΜΗΝ του αρεσει το αυτοκινητο??? Καθε φορα που πρεπει να το παρουμε, εχουμε δραματα και δεν σταματαει με το τιποτα, ουτε οταν κινητε! Τι παιχνιδια με γκαζι-φρενο, τι τραγουδακια, τι του κανει χαζομαριτσες η αδερφη του που κανονικα ξεχναει τα παντα (ακομα και τις καλτσες εχθες!), τιποτα αυτος, λες και τον σφαζουν!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδια!!!

Κακλη μέρα η χθεσινή από θέμα παραγωγής... τι σκατά μια καλά μια χάλια με πάει! Τη μια πίνει η μικη μεχρι 260μλ ξένο κ την επόμενη αναπληρώνει τα χαμένα φτάνοντας πάνω από 400μλ!!!:cry:

Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται!!!!:evil:

Αυτό με τα γάλατα που πετάγονται σαν συντριβάνια... απίθανο μου ακούγεται. Σε μας ίσα που στάζει:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τη μεγαλη την ειχα στο πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι και αν γκρινιαζε ή κουνουσα το πορτ μπεμπε ή τη χαιδευα ή της εδηνα το δαχτυλο μου να ηρεμισει. 6 μηνων που την πηγα στο δωματιο της παντος δεν ειχαμε προβληματα, οταν επεστρεψα δουλεια αρχισε τα χαζα. Λενε οτι δεν εχουν προβλημα αν τα πας πριν τους 8 που αρχιζει το "ανχος αποχωρισμου", γιατι ακομα νομιζουν οτι ειναι 1 με την μαμα! Τωρα να πω την αληθια δεν θελω ουτε αυτο... στο ιδιο κρεβατι ολοι και οσο παει, με βλεπω να εχουμε πολεμο σπιτι με τον αντρα μου!!!

Χθες ηταν μες την γκρινια οοοολο το απογευμα και δεν εβρησκα τι εχει, τον εγδηνα ηρεμουσε, τον εντυνα εκλαιγε! Οσπου ειπα να του κανω ενα μπανακι μηπος και ηρεμισει και επιτελους του εβγαλα τις... καλτσες! Τελικα τον εσφηγγαν και η βλαμενη η μανα του (εγω :cry:) τις αφηνε τελευταιες και ολο και κατι γινοταν και δεν τις εβγαζα :oops:.

Η απορια της μερας! Εχετε ξανακουσει για μωρο που να ΜΗΝ του αρεσει το αυτοκινητο??? Καθε φορα που πρεπει να το παρουμε, εχουμε δραματα και δεν σταματαει με το τιποτα, ουτε οταν κινητε! Τι παιχνιδια με γκαζι-φρενο, τι τραγουδακια, τι του κανει χαζομαριτσες η αδερφη του που κανονικα ξεχναει τα παντα (ακομα και τις καλτσες εχθες!), τιποτα αυτος, λες και τον σφαζουν!!!

Tο μόνο που σκέφτομαι είναι να μην την βολεύει η καλαθούνα και να πάρω το πορτ μπεμπε του καροτσιού που είναι πιο σκληρό σαν "στρώμα" και μήπως γι'αυτό βολεύεται και καλύτερα στην κούνια...

Όλοι μαζί,ε;;μήπως καψουρεύτηκες τον γιο;;;;χαχαχα!!!!

Και η ανηψιά του Νίκου δεν πολύ αρέσκεται στο αυτοκίνητο...η δικιά μου πάντως προχθές έκατσε στο καθισματάκι μια χαρά,χάζευε τα φώτα έξω,φυσικά στο λεπτό κοιμήθηκε με το κούνημα αλλά δεν έδειξε να δυσανασχετεί...ελπίζω και στο μέλλον έτσι να είναι...

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση με τη δικιά μου είναι οτι και λίγο πιο κρύο να είναι το νερό κάθεται και χωρίς να γκρινιάζει να την πλύνω!!ούτε κιχ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Κακλη μέρα η χθεσινή από θέμα παραγωγής... τι σκατά μια καλά μια χάλια με πάει! Τη μια πίνει η μικη μεχρι 260μλ ξένο κ την επόμενη αναπληρώνει τα χαμένα φτάνοντας πάνω από 400μλ!!!:cry:

Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται!!!!:evil:

Αυτό με τα γάλατα που πετάγονται σαν συντριβάνια... απίθανο μου ακούγεται. Σε μας ίσα που στάζει:?

καλά περίμενε όταν θα στρώσετε θα μας λες πως πααλίγο να τυφλώσεις το παιδί!!!

εγω πάντως μια μέρα όντως παραλίγο να την γκαβώσω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι τι θα γίνει με τη υπερπαραγωγή σου??? Είπαμε, στείλε τα περισσευούμενα από δω που έχουμε ελλειψη!!!:tongue:

Λέτε να φτάσω σε τέτοιο σημείο με το βυζί laser gun??:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλά περίμενε όταν θα στρώσετε θα μας λες πως πααλίγο να τυφλώσεις το παιδί!!!

εγω πάντως μια μέρα όντως παραλίγο να την γκαβώσω!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Παλια το χρισιμοποιουσαν για κοληριο! Παντος την μια φορα που τον πετυχα στο ματι μονο τρομαξε κι αυτο για δευτερολεπτα. Εμενα βαλαμε σημαδι ολοι... 2 φορες ο μικρος πιεζοντας με το πιγουνι και 1 εγω, αλλαζοντας ρουχα, που να μη φορουσα γυαλια! Στις 17 νοεμβρι πηγαμε σε σπιτι φιλης που ειχε γενεθλια και βλεπω τη μαμα μου να χασκογελαει... κατι λεει στη φιλη μας και αρχιζει κι αυτη! Σε καπια φαση ερχετε ο αντρας της και με ρωταει αν τον θηλαζω και οι... κυριες σκανε στα γελια και του λεει η μανουλα μου "καλα τα γυαλια της δεν τα ειδες?" Ειχα "σχεδιακι" απο τελιτσες γαλα και δεν ειχα παρει χαμπαρι :shock:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σήμερα δοκιμάσαμε μια μη συμβατική στάση θηλασμού (Την ξάπλα, σκαρφάλωσε κι όταν φτάσεις ρούφα):rolleyes:

Μπορώ να πω ότι η μικρή από μόνη της έπιασε τη θηλή το ίδιο καλά (ή άσχημα) όπως όταν της κρατάω το κεφάλι και προσπαθώ να την κουμαντάρω, μόνο που δεν είχε καθόλου ζόρι, χέρια καρατέκα δεξιά και αριστερά, τραβήγματα και λοιπά...

Άσε που ρίξαμε και κάτι ύπνους τρικούβερτους!;)

Δεν ξέρω αν χωρίς ντεπονάκια θα την παλέψουν έτσι οι θηλές μου αλλά σίγουρα έτσι μας άρεσε περισσότερο!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δοκιμάσαμε μια μη συμβατική στάση θηλασμού (Την ξάπλα, σκαρφάλωσε κι όταν φτάσεις ρούφα):rolleyes:

Μπορώ να πω ότι η μικρή από μόνη της έπιασε τη θηλή το ίδιο καλά (ή άσχημα) όπως όταν της κρατάω το κεφάλι και προσπαθώ να την κουμαντάρω, μόνο που δεν είχε καθόλου ζόρι, χέρια καρατέκα δεξιά και αριστερά, τραβήγματα και λοιπά...

Άσε που ρίξαμε και κάτι ύπνους τρικούβερτους!;)

Δεν ξέρω αν χωρίς ντεπονάκια θα την παλέψουν έτσι οι θηλές μου αλλά σίγουρα έτσι μας άρεσε περισσότερο!!:D

όπως βολεύεστε!!έτσι είναι και για τις δυο πιο ευχάριστο!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα καλημερα :P πως μου ειστε??? εμεις καναμε αθλο!!! νανι απο τις 3,30 μεχρι τις 7 σερι.. αφου ανησυχησα, ξυπναγα απο μονη μου στις 5:30 μετα 6:30 εβλεπα πως ολα καλα και ξαναεπεφτα.. βεβαια ξυπνησε με κατι πεινες μονο εμας δεν εφαγε το κτινακι μου:rolleyes: και τωρα παλι κοιμαται.. κι εγω αντι να κανω καμια δουλεια χαζευω στον υπολογιστη;) νοικοκυρα σου λεει μετα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...