Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδιαααααα!!!

Εντάξει λοιπόν... δε το πνίγω το παιδί μου!!!!

Απλά είναι ζόρικη (το είχαμε καταλάβει):evil:

Εγώ ήδη βλέπω τη δικιά μου ότι έχει μακρύνει και σε λίγο θα της πέφτει πολύ μικρή η καλαθούνα... πλέον το περιθώριο που αφήνει είναι 2 κεφάλια οπότε σίγουρα θα μετακομίσει στο μήνα ή και πιο νωρίς στην κούνια!

Είμαι πολύ χαρούμενη, έχει πιει λιγότερο συμπλήρωμα η μικρή το τελευταίο 24ωρο!!! Πέρα από μια δόση, που το βυζί όντως δεν είχε πολύ πράμα και ήπιε 100αρι τα άλλα 2 ήταν 60μλ μόνο!!!:D

Μακάρυ να συνεχίσουμε έτσι! :rolleyes:

Μωρέ λες να μην βολεύεται το παιδί εκεί κι εγω να σκάω τσάμπα;;

μπράβο για τα γεύματά σας!!!να συνεχίσετε έτσι εύχομαι!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχίζω να πιστεύω ότι απλά έχει θέμα προτίμησης στήθους... στο Αριστερό πιάνει πάντα πιο καλά και γκρινιάζει λιγότερο.:rolleyes:

Το δεξί μου το έχει τσακίσει... με λίγα λόγια! Η ροή πάντως δεν πρέπει να είναι διαφορετική από το ένα στο άλλο (αν κρίνω πως πάει το πράγμα με το θήλαστρο στην ίδια ταχύτητα).

Τελικά το κάναμε σύστημα, κοιμάται 5-6 ώρες μετά από κάθε γεύμα, όλη μέρα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ουφφφ... προλαβαίνει και ο βύζος να κατεβάσει αρκετό γάλα έτσι:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα γίναμε 1 μήνα!!!!!Βλέπω κι εγώ ότι το πορτ μπεμπε μας χωράει ίσα ίσα και σκοπεύω μέσα στην εβδομάδα να τον βάλω στην κούνια του. Έτσι κι αλλιώς δίπλα μας την έχω βάλει για αρχή, και τώρα το πορτ μπεμπε μέσα στην κούνια το βάζω :tongue: . Από πάνες πώς τα πάτε? τι νούμερο χρησιμοποιείτε? Μέχρι να σαραντήσει μας βλέπω για το νο 2.

Ρηνιώ μιλάμε για θριαμβευτική έξοδο εχθές!!! Μπράβο σας. Για την κοιλιά δεν είναι ότι είναι πρησμένη, ίσα ίσα που είναι πιο φλατ απο πριν(λες και έχω ρουφηχτεί) αλλά όταν την πιάνω βλέπω ότι είναι πολύ ελαστική ενώ πριν ήταν σφιχτή, λόγω γυμναστικής προφανώς....Να δούμε πως θα πάνε τα οικονομικά και αν με παίρνει θα ξεκινήσω με το νέο έτος...

Miss caramel, αυτό που πιάνει πιο καλά το ένα στήθος μου το κάνει κι εμένα, μόνο που εμείς πιάνουμε το δεξί και σνομπάρουμε το αριστερό. Αυτό που κοιμάται 5-6 ώρες μετά απο κάθε γεύμα είναι θεικό... Τρώει δηλαδή 4-5 φορές την ημέρα, άρα μια χαρά. Εμείς έχουμε σταντάρει 7 γεύματα την ημέρα, αλλά τα 2 είναι χαζά, δηλαδή το απογευματινό γύρω στις 17:00-18:00 τρώει ελάχιστα, 7-8 λεπτά, και το ίδιο κάνει και στο πρώτο νυχτερινό κατά τις 12:30-1:30...Μέσα στην εβδομάδα που θα δω την παιδίατρο θα τη ρωτήσω μήπως μπορούμε με κάποιο τρόπο να τα κόψουμε σιγά σιγά, να έχω κι εγώ κανένα κενό μεγαλύτερο γιατί νιώθω σαν να έχω καταπιεί κούκο και χτυπάει κάθε 3 ή 4 ώρες.

marant ειναι στο παιδί κ πόσο χωραει το στομάχι του! Η δικια μου για να κοιμηθεί 5-6 ώρες κατεβαζει σε ποσότητα στηθος κ συμπλήρωμα 200 ή και παραπάνω μλ ανά γεύμα...

Κάνω πάρτυ.... ζυγιστήκαμε 3470!!!! Με τόσο ύπνο κ τοσο βυζί... καλά πάμε ε???

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αγαπητή Καραμέλα αυτά με τους 5ωρους και 6ωρους ύπνους καλύτερα να μην τα λες και πολύ-πολύ....προκαλείς συναισθήματα ζήλιας και φθόνου!!!!!:cool::cool:

Εμένα πιάνει και τα δυο το ίδιο...αλλά το δεξί βγάζει περισότερο γάλα...γι'αυτό την αφήνω λιγάκι περρισότερο στο αριστερό να αδειάζει και καλύτερα ενω στο δεξί την αφήνω λιγότερη ώρα αφού κάνει ούτως ή άλλως καλύτερη παραγωγή..ελπίζω μόνο να μην κάνω βλακεία!!

Αλλά εμένα θα πεινάσει στο 3ωρο το λιγότερο..μπορεί αν έχει χορτάσει καλά απο το προηγούμενο γεύμα,να χαζοτρώει όπως λέει κι η Marant,για κάποια λεπτά να την αφήνω,να γκρινιάζει να τη σηκώνω,να τρώει λίγο κ.ο.κ. και έτσι μου σπάει και τα νεύρα κι αυτή δεν τρώει ούτε σωστά ούτε χορταίνει...

ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο miss caramel!!!είστε σχεδόν έτοιμες για βόλτα με τον μάρσιπο!!!

κοντά είμαστε σε κιλά!εμείς το Σάββατο είμασταν 3480γρ! Αύριο έχει ζύγιση πάλι!

Αυτό με το πόσο χωράει το στομαχάκι φαντάστηκα κι εγώ απλά ήλπιζα ότι έχει να κάνει με το μέγεθος-βάρος του παιδιού και ότι θα βελτιωθεί περνώντας οι μέρες...είδομεν. Επίσης αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως κουράζεται με το θηλασμό και δεν τρώει όσο θα ήθελε-έπρεπε-χωράει...

Καλησπέρααααααααα!!

ΕΜείς εδδώ!!Το χαλάσαμε πάλι εδώ και 2 μέρες!!! 11:30-04:30-09:00!!όλο το πρώι ξύπνια κοιμάται κανα 3ωρο το μεσημέρι και μετά μέχρι τις 11:30 το μάτι γαρίδα!!Βολτούλες , μπανάκι, φαγάκι, με ξεπατώνει στην κυριολεξία, ουτε νερό δεν προλαβαίνω να πιω!!Με πονάει υπερβολικά η πλάτη μου!!!Εϊμαστε και 5.500 κιλά !~

Μόνο εγώ την θηλάζω σχεδόν ολή μέρα???Είναι τελικά πολύ κουραστικός ο αποκλειστικός θηλασμός!!

Εγώ ακόμα στο πορτ μπεμπε την έχω και έχει φτάσει 61εκ.!! Τώρα λέω σιγά σιγά τα μεσημέρια να την βάζω στην κούνια!~~

Μαραντ πόσα κιλα γεννηθήκατε?? Δεν θυμάμαι!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καραμελάκι εμείς στις 3 εβδ. είμασταν 3560..οπότε ειστε παραπάνω απο καλά δεδομένου οτι εγω δεν αντιμετώπισα ποβλήματα με τον θηλασμό!

Κατερίνα κι εγω μερικές μέρες δεν κάνω άλλη δουλειά....αφού δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά της προκοπής...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΚΑλά Ρινιώ μην νομίζεις και εγώ από δουλειές!!ΑΣΤΑ, από φαγητό κάτι στα πολύ γρηγορα γιατί δεν προλαβαίνω. Τώρα κοιμάται, με το που ξυπνησει μέχρι το βράδυ που θα ξανακοιμηθεί, όλο αγκαλιές θέλει, φαι και τίποτα άλλο, αν την αφήσω στον πορτ μπεμπε λυσσάει!! έχει αρχίσει έσας να σας χαμογελάει!?? ΕΜας από χθες μας έχει τρελάνει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατερίνα είχαμε γεννηθεί 2760 και όταν βγήκαμε απο το μαιευτήριο είμασταν 2580γρ. Εκτός απο την πρώτη εβδομάδα τις επόμενες πήγαμε καλά απο βάρος, έπαιρνε 280-310 γρ κάθε εβδομάδα. Και για αποκλειστικό θηλασμό σε συνδοιασμό με το μέγεθος που γεννήθηκε μας είπε η παιδίατρος ότι πάμε καλά!

Απο ωράριο καλούτσικα είσαστε, βέβαια πριν ήσασταν ακόμα καλύτερα αλλά νομίζω θα αλλάξετε πάλι.

Το πορτ μπεμπέ μας είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που έχω δει, γι αυτό και δεν μας χωράει.

Απο δουλειές κι εγώ άστα να πάνε, με τα χίλια ζόρια τα μάζεψα για να στρώσουμε χαλιά, αλλά με πολλή βαρεμάρα και αργούς ρυθμούς...

Ξύπνιος δεν πολυκάθεται ακόμα, 1 ώρα για φαγητό και ρέψιμο και άντε μία ώρα ακόμα πριν τον επόμενο θηλασμό, δηλάδη 2 ώρες στο τετράωρο, αλλά κοιτάει γύρω γύρω συνέχεια!!!!

Διαφημίσεις

Τελικώς είμαστε οριακά καλά στο θέμα βάρους. Κατώτατο όριο εβδομάδας είναι τα 140 και μέχρι τις 27/11 θα πρέπει να έχουμε πάρει σύνολο 750-900γρ

Λογικά θα τον πιάσουμε το στόχο:rolleyes:

Μου είπε πάντως η παιδίατρος να μην αφήνω το μικρό γατάκι να κοιμάται πάνω από 4 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας... Για μένα βέβαια οι μέρες πάντα ξεκινούσαν μετά από 10 ώρες ύπνου:rolleyes: Να υποθέσω το ίδιο και για τον κλώνο μου??? ε???

Ξαφνηκά είμαι κομμάτια... τελείωσα με την αλλαγή καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα της δικής μου ντουλάπας και είμαι έτοιμη για ύπνο. Από την άλλη ταυτόχρονα πεινάω, αλλά πονάει λίγο το στομάχι μου και το εντερικό μου είναι χάλια:cry:

Έφαγα ένα μήλο και 2 παξιμαδάκια μικρά, ήπια και ένα λίτρο νερό μπας και στρώσω...:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καραμελιτσα τα γαστρεντερικα μονο με σουβλακια στρωνουν :P

εμεις επειδη δε θηλαζουμε μας ειπε η γιατρος δε χρειαζεται να εχουμε ζυγαρια σπιτι αφου η τροφη του ειναι ελεγχωμενη και μ'εχει φαει η απορια ποσο να ειναι.. στη γιατρο θα παμε σε 10 μερες που θα σαραντησει (πως περναει Κ δε περναει ο καιρος). Εκανα την ιστορια με τη δικη μας ζυγαρια να ανεβω να δω βαρος και μετα ξανα με τον μικρο αλλα σιγουρα υπαρχει αποκληση:? γυρω στο τερακιλο τον εβγαλα .. τωρα θα δειξει.. ανυπομονω οπως στην εγκυμοσυνη που δεν περναγαν οι μερες για τον επομενο υπερηχο:rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ουφ ελπιζω αυτη τη φορα να καταφερω να ολοκληρωσω το μνμ και να το στηλω... 3η και φαρμακερη που λενε...

Κατερινακι δεν σε ξεχασα (αν και πιο πιθανο ειναι να σου εχει λιθει η απορια τοσο που αργησα, συγνωμη :oops:). Το ποσο καιρο θα παρει να ερθει στα συγκαλα της η υπερπαραγωγη εξαρτατε απο ποσο εντονη ειναι και απο το... μωρο. Ο δικος μου που γενικα "παιζει" με το στηθος μαζι με τις θηλες που ειναι λιιιγο πιο ευεσθητες απο οσο πρεπει στο θεμα θηλασμος ειναι που ζοριζει την κατασταση! Οσο το στηθος μου κανει συντριβανια, αυτος γλιφει σαν τα σκυλακια το τσακωνει και με το χερι για να μην κουραζετε ο κυριος, κανει σταση για χαμογελα κρατοντας τη θηλη με τα ουλα (αουτς), σταματαει το φαι και τριβει την μουριτσα του (καπιος πρεπει να του ειπε οτι κανει καλο στο δερμα...) και διαφορα τετια τσιγγλισματα στο στηθος που το αδειαζουν χωρις να τρωει και αυξανουν παραγωγη. Προχθες μου αρχισε καινουριο που ευτιχος βοηθισε την κατασταση... πιανει μονο την ακρη και καταπινει αφηνοντας να του τρεξει γαλα μονο στην αρχη οποτε και καταφερνει να αδιασει το στηθος και να πιει το παχυ και ειδαμε μουσταρδι κακακια ΟΛΕΕΕΕ!!!!

kella κι εγω το ειχα σαν απορια και εβαλα λεκανη στη ζηγαρια κουζινας για να χαρω! Ειναι ομως για μεχρι 5 κιλα οποτε τελος τα παιχνιδια για μενα και υπομονη!

Για κιλια ακουω μπητε αν θελετε εδω http://www.befitmom.com/abdominal_reconditioning.html να δειτε τι συμβενει στους μυες στην εγκυμοσυνη. Αργησα να το βρω (2 χρονια μετα τη γεννα) και γυμναστικη δεν εκανα απλα εσφηγγα την κοιλια με τον τροπο που λεει οποτε το θημομουν και οντος ειδα αποτελεσματα. Φυσικα δεν αγορασα τιποτα. Κατι ευχαριστο που συμφωνα με τον αντρα μου ειναι γυμναστικη και συμφωνα με μενα παιχνιδι (δεν ειχα σκεφτει οταν το αρχισα οτι γυμναζα κοιλια χαχα): ξαπλωνω στο κρεβατι με τα ποδια λιγισμενα στην κοιλια και βαζω το μωρο (τη μικρη τοτε και τον Μασσιμο τωρα) μπρουμιτα στις γαμπες με ανοιχτα τα ποδια του και κρατοντας τα χερακια και αρχιζω τα "κοντα-μακρυα" με την αναλογη κινηση πανω-κατω, οταν μεγαλωσε λιγο η μικρη και κρατιοταν καλυτερα την εκανα και στα πλαγια. Ο μικρος διχνει να του αρεσει και η μεγαλη σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια ξεκαρδιζοταν! Το αλλο ατου αυτου του παιχνιδιου ειναι οτι το μωρακι βαρενει σταδιακα και θελει μεγαλυτερη δυναμη αλλα με τετιο ρυθμο που δεν προλαβενω να καταλαβω διαφορα και ας γυμναζει ολο και πιο εντατικα!

Καραμελενια και οπια θελει να βγαλει γαλα ριξτε μια ματια και εδω http://www.thilasmos.gr/Marmet.htm

Πριν λιγες μερες καπια ειπε για κακακια και ποτε υπαρχει προβλημα... http://m.similac.com/feeding-expert/diaper-decoder απ ολα εχει το αρχειο μου απο αγαπημενα ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!

Tatum ούτε πριν ήμουν αυτό που λέμε fit...προς Θεού παιδί έκανα και δεν δουλεύω και στην τηλεόραση!θα επανέλθω σιγά-σιγά η κοιλιά εντάξει χαλάρωσε ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες!!Αλλά αυτη την άσκηση με το μωρό θα την κάνω!!

Εχτές είχαμε πάλι υπνο-μαραθώνιο...ξύπνησε στις 1:30..την τάισα και μας πήε ο ύπνος στο κρεβάτι..ξύπνησε κατά τις 4:30..τσούκου-τσούκου την ταίζω την αλλάζω και λέω τώρα στην καλαθούνα...ΑΜ ΔΕ!!!της έβαλα πιπίλα και με το ζόρι (την έφτυνε) τελικά κοιμήθηκε απο τις 6:30 ως τις 8..και αφού σηκώθηκε την τάισα λίγο και ταβλιάστηκε..βέβαια έκλαιγε και μόλις την πήρα αγκαλιά ηρέμησε..αλλά δεν γίνεται να μάθει μαζί μας στο κρεβάτι..αισθάνομαι λίγες τύψεις για την πιπίλα γιατί σαφως το στήθος της μαμάς και η ζεστασιά της είναι το καλύτερο..τί να κάνω;σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κοιμίζω στην κούνια της και τα βράδια απο τώρα,δειλά-δειλά μπας κι είναι καλύτερα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

ρηνιώ απο ωράρια πάνω κάτω στα ίδια είμαστε, μόνο που εμένα ευτυχώς κοιμάται στο πορτ μπεμπέ του, προς το παρόν τουλάχιστον. Πιπίλα εγώ έδωσα απο πολύ νωρίς και βλέπω ότι δεν επηρέασε τον θηλασμό. Τι να κάνεις αν το παιδί κλαίει και είναι ταισμένο και αλλαγμένο???Πόση ώρα να το έχεις αγκαλιά και πόσες βόλτες να το πας?Άσε που εγώ την έχω απωθημένο την πιπίλα γιατί οι δικοί μου δεν μου έδιναν και έβαζα στο στόμα ότι έβρισκα...μέχρι χαρτόνια μασούλαγα :tongue:

tatum αυτό με τη μάσκα απο γάλα στο πρόσωπο το έχουν σφυρήξει και στον δικό μου και το τηρεί ευλαβικά σε κάθε τάισμα.....Γι αυτό έχει γεμίσει σπυράκια στο πρόσωπο....

Εμείς σήμερα έχουμε ζύγισμα, θα μας ακούσει πάλι όλο το τετράγωνο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...