Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

χαααα!εχει γουστο να βγουμε και συγγενεις!!!εχω θειους και ξαδελφια στις Μοιρες..κι εμεις καθε καλοκαιρι Κρητη... απο 40 ημερων με πηγαιναν οι δικοι μου!!Το χωριο μου βεβαια ειναι λιγο πιο εξω..κοντα στη Βαγιονιά αν ξερεις..

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τυμπακι Ηρακλειου εννοεις?Αν ναι τοτε κι εγω κοντοχωριανη με σενα και τον γιατρο σου ειμαι!χαχα!σαν καταγωγη τουλαχιστον,γιατι δεν εχω μεγαλωσει στην Κρητη..

Μάλιστα μανδάμ Ηρακλείου.

Η δική μου σκούφια (κρατάει από παντού βασικά, βόρεια και νότια, βάλε τη μια γιαγιά από Κωνσταντινούπολη, την άλλη από Έδεσσα) κρατάει και από τους Βώρους.

Οι άτιμοι οι παππούδες μου τα καλύτερα κορίτσια είχαν πάρει :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ΔΕΝ σας είπα...χτες το βράδυ της έβαλα μια μπλούζα μου μαζί στην καλαθούνα...κοιμηθήκαμε Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ!!ξύπνησε στις 3:30,μετά στις 6:30,μετά στις 10+..όπου σηκωθήκαμε μαζί!!!

ΠΕΤΑΩ ΛΕΜΕ!!!!

Μυρίζει μανούλα λέμε και είναι βάλσαμοοοοοο... ΕΥΓΕΕΕΕ!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

χαααα!εχει γουστο να βγουμε και συγγενεις!!!εχω θειους και ξαδελφια στις Μοιρες..κι εμεις καθε καλοκαιρι Κρητη... απο 40 ημερων με πηγαιναν οι δικοι μου!!Το χωριο μου βεβαια ειναι λιγο πιο εξω..κοντα στη Βαγιονιά αν ξερεις..

βρες μου έναν Μεσσαρίτη να μην ξέρει τη Βαγιωνιά!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μαλιστα...μαλιστα.. και μενα απο τη μερια της μαμας μου έχουμε καταγωγη απο Βόσπορο..προσφυγες κ.λ.π...αλλα απο του μπαμπα και οι δυο γονεις απο Κρητη...κοιτα να δεις που εχω 3 χρονια να παω Κρητη και βρεθηκα με κοντοχωριανες στο forum...!!Ελπιζω το καλοκαιρι να τα καταφερουμε να παμε καμια βδομαδουλα με τον αντρα μου και το bebe στην Κρητη...μου ελειψε!!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

Μάλιστα μανδάμ Ηρακλείου.

Η δική μου σκούφια (κρατάει από παντού βασικά, βόρεια και νότια, βάλε τη μια γιαγιά από Κωνσταντινούπολη, την άλλη από Έδεσσα) κρατάει και από τους Βώρους.

Οι άτιμοι οι παππούδες μου τα καλύτερα κορίτσια είχαν πάρει :tongue:

Μυρίζει μανούλα λέμε και είναι βάλσαμοοοοοο... ΕΥΓΕΕΕΕ!!!

εγω είμαι στο 100% (μαμά Χανιά-μπαμπάς Μοίρες) αλλά οι παππούδες σου όντως έκαναν τις καλύτερες επιλογές!!!!

βάλσαμο η μανούλα,Σοφάκι μου πως καταλαβαινόμαστε....

άσχετο..ρωτάω εσένα επειδή κι εσυ την έχεις χάσει...εγω στην καισαρική έκλεινα τα μάτια μου και την έβλεπα και σκεφτόμουν "αχ μανούλα μου τι τάβηξες" -αν κι εκείνη γέννησε φυσιολογικά- έπαθες το ίδιο;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

βρες μου έναν Μεσσαρίτη να μην ξέρει τη Βαγιωνιά!!!!

:D:D:D Δυο χρονιες παλευουμε με τον αντρα μου να παμε Κρητη το καλοκαιρι και ολο κατι τυχαινει και δεν τα καταφερνουμε... Τον εχω τρελλανει και αυτον "θα σε παω απο δω,θα σε παω απο εκει"και εχει ψηθει και εκεινος τρελλα...ελπιζω οτι αυτο το καλοκαιρι θα παμε επιτελους!!!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Χάλια ήμουν Ρηνιώ... και στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης και την ημέρα του τοκετού!

Έριξα πολύ κλάμα... κάθε ώρα και στιγμή έλεγα πόσο την καταλαβαίνω

(εμένα πάλι με καισαρική... λογω ηλικίας (ήταν 40) και για να μη ζοριστεί και το παιδί της)

Ο καημός της ήταν που δε της είχα μοιάσει καθόλου.

"Τιποτα δε μου πήρες... τίποτα πια!" μου έλεγε

και της απαντούσα κι εγώ

"Κοτζάμ ψωμάκια βρε μαααα, δε βλέπεις περιφέρεια? Είναι του σκορδαλακαίϊκου!"

και απαντούσε

"Αυτό βρήκες?"

Μακάρυ η μικρή μου να της μοιάσει έστω και λίγο... έστω να πάρει το γαλανό μάτι της γιαγιάς εεεε???

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χάλια ήμουν Ρηνιώ... και στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης και την ημέρα του τοκετού!

Έριξα πολύ κλάμα... κάθε ώρα και στιγμή έλεγα πόσο την καταλαβαίνω

(εμένα πάλι με καισαρική... λογω ηλικίας (ήταν 40) και για να μη ζοριστεί και το παιδί της)

Ο καημός της ήταν που δε της είχα μοιάσει καθόλου.

"Τιποτα δε μου πήρες... τίποτα πια!" μου έλεγε

και της απαντούσα κι εγώ

"Κοτζάμ ψωμάκια βρε μαααα, δε βλέπεις περιφέρεια? Είναι του σκορδαλακαίϊκου!"

και απαντούσε

"Αυτό βρήκες?"

Μακάρυ η μικρή μου να της μοιάσει έστω και λίγο... έστω να πάρει το γαλανό μάτι της γιαγιάς εεεε???

μια απο τα ίδια ακριβως!!!!

εμένα μέχρι τώρα δείχνει να έχει πάρει την ασπρίλα στο δέρμα....αν πάρει και τα ανοιχτά τα μάτια της τώρα θα δείξει γιατί και απο του πεθερού μου το σόι όλοι σχεδόν ανοιχτά μάτια έχουν...αν γίνει και ξανθιά...εκεί δε,θα είναι το αποκορύφωμα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαχαχαχα... δυστυχώς το σοϊ του άντρα μου είναι όλοι τους καστανοί:?

Δεν υπάρχει ελπίδα από κείνη την πλευρά!

Για ξανθιά δε την κόβω αλλά και η δική μου προς την ασπρίλα τείνει (ευτυχώς)!

Όσο μεγαλώνει βέβαια θα αλλάζει... θα δείξει! Δεν σταματώ να ελπίζω :rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπράβο ρηνιώ! Άντε καλές βόλτες απο εδώ και πέρα!!!!

Ρηνιώ και καραμελ κρίμα για τις μαμάδες σας :cry:

Η αλήθεια είναι ότι οι γιαγιάδες βιώνουν όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των εγγονιών πολύ διαφορετικά, και σε ανακουφίζουν πολλές φορές.

Από κιλά μια χαρά τα πήγα!!!!53 είχα ξεκινήσει, 61,5 γέννησα, και 3 εβδομάδες μετ΄που ζυγίστηκα ήμουν 52 και μέσα στα παλιά μου τζην!!!!!! Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι η κοιλιά μου δεν φουσκώνει αλλά είναι πλαδαρή. Σκέφτομαι να ξεκινήσω πρώτα τη δουλειά, που πάω απο 7 Ιανουαρίου, και μετά απο κανένα μήνα αν προλαβαίνω να ξεκινήσω και γυμναστική.

Ελπίζω σήμερα να καταφέρουμε να στρώσουμε τα χαλιά επιτέλους.....

Φιλιά σε όλες, καλή Κυριακή!

Καλημερούδια!

Μπράβο Ρηνιώ!!!! Καλές βόλτες!!!

Θα σας κάνω μια σοκινγκ ερώτηση αλλά... πληροφοριακά τώρα, τί μέγεθος έχουν οι θηλές σας?

Ξέρω ότι είναι πολύ προσωπικό αλλά θέλω να ξέρω που βρίσκομαι και γιατί η μικρή αντιδρά όταν τη μπουκώνω με το βύζο και πάντα βγαίνει πιο έξω.

Αξίζει τον κόπο να την πιέζω στο θηλασμό ή ζορίζεται και έχει δίκιο??

Μήπως της πέφτουν πολλά τα 3 εκατοστά και πάχος σα τον αντίχειρά μου περίπου? (όχι δεν έχω πολύ λεπτά δάχτυλα)

Από τη μια οι μαίες στο μαιευτήριο, από την άλλη αυτό το άρθρο.. με έκαναν να αναρωτιέμαι!

http://breastfeeding.about.com/od/problemssolutions/f/largenipple.htm

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!

Εχτές ξεπορτίσαμε για τα καλά!!Ήταν τα 9μηνα του μπαμπά μου και είχαν μαζευτεί οι δικοί μου στον θείο μου και πήγαμε εκεί απο τις 1 περίπου και γυρίσαμε στις 11:30 το βάδυ....

Δεν το συζητώ είχαν πέσει οι αδερφές μου και τ'ανήψια μου πάνω της και κάναν σαν παλαβοί!!!χαχαχα!!!ευτυχώς δεν έβγαλε φτερά να φύγει!!!

Marant κι εγω ενω ξεπρήζομαι η κοιλιά δεν έχει μαζέψει...το σώμα κάνει περίπου 9 μήνες να επανέλθει,λένε...πιστεύω οτι θα θέλει κοιλιακούς αλλά εγω δεν έχω πρόθυμο πνεύμα και σώμα :tongue::tongue: !!!Θα περιμένω να δω ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ θα ξεπρηστεί/μαζέψει και μετά θα κάνω τα "κουμάντα" μου!!!

Miss Caramel ο Νίκος μου λέει οτι οι ρώγες μου είναι σαν τη ρώγα του σταφυλιού...και όντως έτσι είναι..το πάχος κι εμένα είναι όσο του αντιχειρα..τώρα το μέγεθος..μμμ...πάνω κάτω όπως το βλέπω είναι περίπου σαν τη πάνω φάλαγγα του δείκτη μου.Η δικιά μου δεν ζορίζεται πάντως!!

Εχτές ζυγιστήκαμε 4100 η κυρά αλλά πήρε μόνο 250 γρ. αυτή τη βδομάδα..μάλλον περνάμε άλμα ανάπτυξης (;) ελπίζω την Τετάρτη που θα μας δει η γιατρός να μην μας πει για συμπλήρωμα....

Προσπάθησα να της δώσω και χαμομήλι χτες...άλλη αποτυχία...να την βλέπατε πως έκανε τη μούρη της!!!!χαχαχαχα!!!!ήπιε ΄γύρω στα 30 γρ. και μετά βυζί πάλι...κοιμηθήκαμε οικογενειακώς διότι με πήρε κι εμένα ο ύπνος με το μικρή να με πιπιλάει και δεν τόλμησα καν να δοκιμάσω για την καλαθούνα...είχε κι ο Νίκος να σηκωθεί πρωι και λέω ασ'το...Στην κούνια πάντως τώρα κοιμάται μια χαρά...μήπως να την βάλω απο τώρα εκεί και να σηκώνομαι με την ενδοεπικοινωνία;τι λετε;Σκέφτομαι μήπως δεν την βολεύει η καλαθούνα,μήπως δεν της αρέσει,δεν την ξεκουράζει γι'αυτό δεν κοιμάται...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Εχτές ξεπορτίσαμε για τα καλά!!Ήταν τα 9μηνα του μπαμπά μου και είχαν μαζευτεί οι δικοί μου στον θείο μου και πήγαμε εκεί απο τις 1 περίπου και γυρίσαμε στις 11:30 το βάδυ....

Δεν το συζητώ είχαν πέσει οι αδερφές μου και τ'ανήψια μου πάνω της και κάναν σαν παλαβοί!!!χαχαχα!!!ευτυχώς δεν έβγαλε φτερά να φύγει!!!

Marant κι εγω ενω ξεπρήζομαι η κοιλιά δεν έχει μαζέψει...το σώμα κάνει περίπου 9 μήνες να επανέλθει,λένε...πιστεύω οτι θα θέλει κοιλιακούς αλλά εγω δεν έχω πρόθυμο πνεύμα και σώμα :tongue::tongue: !!!Θα περιμένω να δω ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ θα ξεπρηστεί/μαζέψει και μετά θα κάνω τα "κουμάντα" μου!!!

Miss Caramel ο Νίκος μου λέει οτι οι ρώγες μου είναι σαν τη ρώγα του σταφυλιού...και όντως έτσι είναι..το πάχος κι εμένα είναι όσο του αντιχειρα..τώρα το μέγεθος..μμμ...πάνω κάτω όπως το βλέπω είναι περίπου σαν τη πάνω φάλαγγα του δείκτη μου.Η δικιά μου δεν ζορίζεται πάντως!!

Εχτές ζυγιστήκαμε 4100 η κυρά αλλά πήρε μόνο 250 γρ. αυτή τη βδομάδα..μάλλον περνάμε άλμα ανάπτυξης (;) ελπίζω την Τετάρτη που θα μας δει η γιατρός να μην μας πει για συμπλήρωμα....

Προσπάθησα να της δώσω και χαμομήλι χτες...άλλη αποτυχία...να την βλέπατε πως έκανε τη μούρη της!!!!χαχαχαχα!!!!ήπιε ΄γύρω στα 30 γρ. και μετά βυζί πάλι...κοιμηθήκαμε οικογενειακώς διότι με πήρε κι εμένα ο ύπνος με το μικρή να με πιπιλάει και δεν τόλμησα καν να δοκιμάσω για την καλαθούνα...είχε κι ο Νίκος να σηκωθεί πρωι και λέω ασ'το...Στην κούνια πάντως τώρα κοιμάται μια χαρά...μήπως να την βάλω απο τώρα εκεί και να σηκώνομαι με την ενδοεπικοινωνία;τι λετε;Σκέφτομαι μήπως δεν την βολεύει η καλαθούνα,μήπως δεν της αρέσει,δεν την ξεκουράζει γι'αυτό δεν κοιμάται...

Καλημερούδιαααααα!!!

Εντάξει λοιπόν... δε το πνίγω το παιδί μου!!!!

Απλά είναι ζόρικη (το είχαμε καταλάβει):evil:

Εγώ ήδη βλέπω τη δικιά μου ότι έχει μακρύνει και σε λίγο θα της πέφτει πολύ μικρή η καλαθούνα... πλέον το περιθώριο που αφήνει είναι 2 κεφάλια οπότε σίγουρα θα μετακομίσει στο μήνα ή και πιο νωρίς στην κούνια!

Είμαι πολύ χαρούμενη, έχει πιει λιγότερο συμπλήρωμα η μικρή το τελευταίο 24ωρο!!! Πέρα από μια δόση, που το βυζί όντως δεν είχε πολύ πράμα και ήπιε 100αρι τα άλλα 2 ήταν 60μλ μόνο!!!:D

Μακάρυ να συνεχίσουμε έτσι! :rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...