Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μετά από τόσο καιρό κάθε μήνα στο γυναικολόγο επίσκεψη, σχεδόν μου έχει λείψει:P

Χαχαχα, είμαι ανώμαλη το ξέρω! Βέβαια έχω να μπω πάλι σε πρόγραμμα, τέλος του χρόνου κολποσκόπηση (και ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν χειροτερέψει τα πράγματα:rolleyes:)

Αααα Ρηνιώ, έφτασα μετά τη γέννα να μάθω ότι ο γιατρός μου είναι κοντοχωριανός (Τυμπάκι lol) είναι μικρός ο κόσμος τελικά!

Περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες να κάνω γυμναστική! Η κοιλιά μπήκε αρκετά (θέλει δουλειά όμως) η λεκάνη έχει γίνει πλατεία συντάγματος και από κιλά έχω κολλήσει στα 70:evil:

Άντε να μπαίνουμε σε πρόγραμμα σιγά σιγά!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Miss caramel είδες στερητικό με το γυναικολόγο? χαχαχαχαχα!!!

Γι αυτό πήγα εγώ στις 3 εβδομάδες απο όταν γέννησα για να μου γράψει σίδηρο και ασβέστιο. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω μία εξέταση και παπ στις 40 ημέρες με 2 μήνες οπότε δεν θα χαθούμε προς το παρόν.

Ο μικρούλης εχθές έκανε ότι να ναι...μας ξεθέωσε. Αφού έφαγε στις 9 παρά το βράδυ, κοιμήθηκε κατα τις 10 και ξύπνησε στη 1 για να ξαναφάει. Απο εκεί και μετά δεν κοιμόταν, στριφογύριζε στην κούνια, ξεκίνησε κλάμα στις 2:30 άντε να ξανακοιμηθεί, ξύπνησε στις 4 και μετά δεν είχε καμία όρεξη για ύπνο. Μέχρι τις 6 σηκωνόμουν να του βάζω την πιπίλα που έφευγε....στις 7 τον πήρε ο μπαμπάς του αγκαλιά για να ηρεμήσει και στις 7:30 τον τάισα μπας και σταματήσει. Απο τις 8:30 που τελείωσε με φαγητό-ρέψιμο κοιμάται συνέχεια, έκανε πάυση στις 11 για να ξαναφάει και τώρα κοιμάται πάλι του καλού καιρού το τερατάκι.......Εγώ δε ερείπιο, σιδέρωσα και 3 πλυντήρια ρούχα, έκανα μπάνιο-λούσιμο και είμαι έτοιμη για ύπνο...

Και απο κλανιά έχουμε χορτάσει κοιμισμένος-ξύπνιος δεν χάνει ευκαιρία...

Αντε να δούμε σήμερα θα έχει κέφι για ύπνο?Αλλιως θα τον πάω για κλάμπινγκ να περάσει κι εμένα η ώρα μου ευχάριστα :tongue:

Μετά από τόσο καιρό κάθε μήνα στο γυναικολόγο επίσκεψη, σχεδόν μου έχει λείψει:P

Χαχαχα, είμαι ανώμαλη το ξέρω! Βέβαια έχω να μπω πάλι σε πρόγραμμα, τέλος του χρόνου κολποσκόπηση (και ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν χειροτερέψει τα πράγματα:rolleyes:)

Αααα Ρηνιώ, έφτασα μετά τη γέννα να μάθω ότι ο γιατρός μου είναι κοντοχωριανός (Τυμπάκι lol) είναι μικρός ο κόσμος τελικά!

Περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες να κάνω γυμναστική! Η κοιλιά μπήκε αρκετά (θέλει δουλειά όμως) η λεκάνη έχει γίνει πλατεία συντάγματος και από κιλά έχω κολλήσει στα 70:evil:

Καλημέρα!!

Νόμιζα οτι το ήξερες για τον γιατρό σου....εγω απο την ώρα που μου έστειλες κάποιο link νομίζω για το πως μετριούνται οι μήνες και το είδα το κατάλαβα!

Εγω επειδή με την γυμναστική δεν έχω επαφες,προτιμω να περιμένω όσο πέφτουν τα κιλά και ξεπρήζομαι μέχρι που θα μαζέψει!!

Επίσης περιμένω να καθαρίσω τελείως για να κλείσω κι εγω ραντεβού στον δικό μου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αυτές οι μλκς τα λόχεια... πότε τελειώνουν αλήθεια???

Είχα καταργήσει τις σερβιέτες τα τελευταία 150 χρόνια και τώρα σπάζομαι τρελά!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα , καλησπέρα!! Δεν έχει διαφορά!!ΧΑΧΑ

Εμένα τελείωσαν στον 1 μήνα και μέχρι τις 40 μέρες είχα κάτι σταγονίτσες καφέ!! Τώρα τίποτα!! Έχω ραντεβού με τον γιατρό την Πέμπτη!!! Θέλω να πάω για κανά τρέξιμο να ξελαμπικάρω λίγο!!Λέτε να επιτρέπεται με καισαρική??? Θα ρωτήσω τον γιατρό!!!

Εμείς σήμερα είχαμε 3 πάνες μουσταρδί!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!:wink::-):smile::-):smile::-):smile: Μακάρι να συνεχιστούν!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Miss caramel είδες στερητικό με το γυναικολόγο? χαχαχαχαχα!!!

Γι αυτό πήγα εγώ στις 3 εβδομάδες απο όταν γέννησα για να μου γράψει σίδηρο και ασβέστιο. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω μία εξέταση και παπ στις 40 ημέρες με 2 μήνες οπότε δεν θα χαθούμε προς το παρόν.

Ο μικρούλης εχθές έκανε ότι να ναι...μας ξεθέωσε. Αφού έφαγε στις 9 παρά το βράδυ, κοιμήθηκε κατα τις 10 και ξύπνησε στη 1 για να ξαναφάει. Απο εκεί και μετά δεν κοιμόταν, στριφογύριζε στην κούνια, ξεκίνησε κλάμα στις 2:30 άντε να ξανακοιμηθεί, ξύπνησε στις 4 και μετά δεν είχε καμία όρεξη για ύπνο. Μέχρι τις 6 σηκωνόμουν να του βάζω την πιπίλα που έφευγε....στις 7 τον πήρε ο μπαμπάς του αγκαλιά για να ηρεμήσει και στις 7:30 τον τάισα μπας και σταματήσει. Απο τις 8:30 που τελείωσε με φαγητό-ρέψιμο κοιμάται συνέχεια, έκανε πάυση στις 11 για να ξαναφάει και τώρα κοιμάται πάλι του καλού καιρού το τερατάκι.......Εγώ δε ερείπιο, σιδέρωσα και 3 πλυντήρια ρούχα, έκανα μπάνιο-λούσιμο και είμαι έτοιμη για ύπνο...

Και απο κλανιά έχουμε χορτάσει κοιμισμένος-ξύπνιος δεν χάνει ευκαιρία...

Αντε να δούμε σήμερα θα έχει κέφι για ύπνο?Αλλιως θα τον πάω για κλάμπινγκ να περάσει κι εμένα η ώρα μου ευχάριστα :tongue:

χαχαχα!!!σωστήηηηηηη!!!!!μήπως είχε πονάκια;;ή κρύωνε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αυτές οι μλκς τα λόχεια... πότε τελειώνουν αλήθεια???

Είχα καταργήσει τις σερβιέτες τα τελευταία 150 χρόνια και τώρα σπάζομαι τρελά!!!

φοράς κανονική σερβιέτα;εγω απο την 3η-4η μέρα αφού γυρίσαμε σπίτι μόνο σερβιετάκια..

νομίζω στις 40 μέρες και κάτι τελειώνουν..εμένα μου φαίνεται οτι και μες στη βδομάδα θα καθαρίσω,άντε γιατί θέλω να πάω και στον ντόκτορα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα , καλησπέρα!! Δεν έχει διαφορά!!ΧΑΧΑ

Εμένα τελείωσαν στον 1 μήνα και μέχρι τις 40 μέρες είχα κάτι σταγονίτσες καφέ!! Τώρα τίποτα!! Έχω ραντεβού με τον γιατρό την Πέμπτη!!! Θέλω να πάω για κανά τρέξιμο να ξελαμπικάρω λίγο!!Λέτε να επιτρέπεται με καισαρική??? Θα ρωτήσω τον γιατρό!!!

Εμείς σήμερα είχαμε 3 πάνες μουσταρδί!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!:wink::-):smile::-):smile::-):smile: Μακάρι να συνεχιστούν!!

γιατί να μην επιτρέπεται;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γιατί να μην επιτρέπεται;

Εμένα ο doc δε ζήτησε να με δει στις 40 μέρες παρά μόνο μου είπε να μη ξεχάσω τελος του χρόνου, αρχή του επόμενου να κάνουμε κολποσκόπηση.

Βέβαια έκανα μλκια... δεν πήρα ποτέ την αντιβίωση που μου είχε γράψει. Όχι επι τούτου αλλά έλεγε ανα 12ωρο μετά από φαγητό και τις πρώτες μέρες είχα χάσει τη μπάλα, δεν έτρωγα και έπινα ότι προλάβαινα από χάπια, εχμμμ υπερπήδηξα αυτό το κουτί (ελπίζω να μη πειράζει πολύ εε?? Φαντάζομαι ότι θα είχα ενοχλήσεις αν κάτι είχε πάει στραβα εε??)

Όσο για γυμναστική και άλλα ακροβατικά μου είπε 1 μήνα μετά την καισαρική κάνεις ότι θες!;)

Μετράω κι εγώ τις μέρες να αρχίσω κοιλιακούς και ποδήλατο (στατικό για τώρα) και όταν πιάσει η μικρή τα 3.500 (Την επόμενη εβδομάδα φαντάζομαι) μάρσιππος και περπάτημα στο βουνό!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σοφία αν υπήρχε θέμα , νομίζω θα το καταλάβαινες!!!

Αχ ευτυχώς, θα ξεκινήσω τρέξιμο!! Μου έχει μείνει ένα πρήξιμο χαμηλά, δεν ξέρω πότε θα φύγει!!ΟΥΦ!!Δεν μου μπαίνει τίποτα από ρούχα!!Μόνο 2 τζιν, που παλιότερα μου ήταν φαρδια!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Άσε κι εγώ παρότι έχασα από την εγκυμοσύνη τόσα κιλά η λεκάνη παραμένει τεράστεια και αγέρωχη!!!!

Πως διάολο θα τη βάλω πίσω στη θέση της...

Είχα που είχα ψωμάκια, είμαι και τουρλοκώλα από φυσικού μου πφφφφ πολλή δουλειά λέμε!!! :rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Άσε κι εγώ παρότι έχασα από την εγκυμοσύνη τόσα κιλά η λεκάνη παραμένει τεράστεια και αγέρωχη!!!!

Πως διάολο θα τη βάλω πίσω στη θέση της...

Είχα που είχα ψωμάκια, είμαι και τουρλοκώλα από φυσικού μου πφφφφ πολλή δουλειά λέμε!!! :rolleyes:

η μέση ανοίγει...για να την επαναφέρεις θέλει πολύ γυμναστική (απο όσο ξέρω..) βέβαια εγω μόνο κολαν έβαλα ως τώρα και ένα τζην ελαστικό που δοκίμασα χαμηλά στην τομή μ'ενοχλούσε...μ'εσφιγγε και πονούσα,θα το ξαναδοκιμάσω πάντως...κάποια άλλα που ήταν στενά απο πριν δε νομίζω να ξαναμπουν...εκτος αν ως δια μαγείας ξυπνήσω το πρωι 52-53 κιλά!!!!(περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς!!!)

Κάθε μέρα που περνάει πάντως ξεπρήζομαι όλο και περισότερο!:D

Κατερίνα όταν λες χαμηλά εννοείς πού;στην τομή;στην ευρύτερη περιοχή;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τυμπακι Ηρακλειου εννοεις?Αν ναι τοτε κι εγω κοντοχωριανη με σενα και τον γιατρο σου ειμαι!χαχα!σαν καταγωγη τουλαχιστον,γιατι δεν εχω μεγαλωσει στην Κρητη..

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Τυμπακι Ηρακλειου εννοεις?Αν ναι τοτε κι εγω κοντοχωριανη με σενα και τον γιατρο σου ειμαι!χαχα!σαν καταγωγη τουλαχιστον,γιατι δεν εχω μεγαλωσει στην Κρητη..

χαχα!!ΚΙ ΕΣΥ;;;;;

κι εγω καταγωγή απο Μοίρες Ηρακλείου κατέβαινα τα καλοκαίρια.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΔΕΝ σας είπα...χτες το βράδυ της έβαλα μια μπλούζα μου μαζί στην καλαθούνα...κοιμηθήκαμε Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ!!ξύπνησε στις 3:30,μετά στις 6:30,μετά στις 10+..όπου σηκωθήκαμε μαζί!!!

ΠΕΤΑΩ ΛΕΜΕ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...