Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΝΑ κι εδω!!!για ακόμα ένα βράδυ ΚΑΙ με την πιπίλα η μικρή κοιμήθηκε πάνω μου....πιστεύω πια οτι έμαθε στη μυρωδιά μας,τη συνδύασε με το βραδυνό γεύμα,δεν εξηγείται αλλιώς-φυσικά είμαι άϋπνη όπως καταλαβαίνετε γιατί προσπάθησα να την αφήσω να κλαίει στην καλαθούνα μπας και δω προκοπή αλλά δε γίνεται να κοιμηθείς με την τσιρίδα του παιδιού μες στ'αυτί.....Σήμερα το βράδυ θα δοκιμάσω το κόλπο της φανέλλας...θα της βάλω κοντά μια φανέλα μου να δω μπας και ηρεμεί με την μυρωδιά,μπας κι είναι αυτό...

Βαλέρια το γκρουπ του μητρικού θηλασμού είναι στο facebook!

Miss Caramel ναι μου τα κάνει με την θηλή στο στόμα να κωλοχτυπιέται...συνήθως την σφίγγω κοντά στο σώμα μου και της τρίβω την κοιλίτσα μήπως και έχει μαζέψει αέρια..βέβαια οι δικές μου οι θηλές δεν είναι τραυματισμένες όπως οι δικές σου οπότε άμα δω οτι ζορίζεται πολύ την βγάζω την παρηγορώ λιγάκι και την ξαναβάζω....

Tatum...κι εγω ΚΑΤΑ της πιπίλας είμαι...θεωρώ οτι είναι πολύ νωρίς...χτες το βράδυ την έφτυνε..τώρα είναι στην κούνια και κοιμάται χωρίς πιπίλα..αλλά επειδή ορισμένες φορές την έχω στο στήθος και πιπιλάει χωρίς να πίνει γάλα γι'αυτό είπα να της δώσω μπας και φταίει αυτό για τον ανήσυχο βραδυνό ύπνο,αλλά όπως κατάλαβες ΔΕΝ φταίει αυτό!!!αισθάνομαι υπέροχα,απο τη μια,που το μωράκι μου παρηγοριέται ΜΟΝΟ στην αγκαλιά μου (βρείτε ρε ένα τσιγκέλι να με κρεμάσετε!!!!) αλλά απο την άλλη να μην μπορώ να ξεκουραστώ και να είμαι σαν πρεζάκι με μαύρους κύκλους ε,ούτε αυτό μπορώ...έχω χάσει τους ρυθμούς μου και συν τοις άλλοις δεν μπορώ να ηρεμήσω μιας και η πεθερά μου ανεβαίνει να βοηθήσει αλλά δεν....διότι θέλει και κάνα μισάωρο μέχρι να πιεί ένα καφέ να κάνει και κάναδυο τσιγάρα και μέχρι να πούμε 2 κουβέντες,ξυπνάει το θηρίο και όλα πάνε πίσω...Βέβαια τώρα η γυναίκα είναι σ/μ αλλά θα γυρίσει σε λίγο και μέχρι να τακτοποιήσω τα πράγματα θα ξαναξυπνήσει η μικρή οπότε και 2 δουλειές που θέλω να κάνω δε με βλέπω να τις κάνω!!!Δε μου φταίει η γυναίκα,να μην παρεξηγηθώ...

Marant κι εγω λότο παίζω σχετικά με το τι την πειράζει!!!!π.χ. τη Δευτέρα έφαγα φακές και ήταν μια χαρά ε,προχθές με τα φασολάκια το παιδί κόντεψε να διαλυθεί....το μαρούλι που με πείραζε στην εγκυμοσύνη τώρα δεν με πειράζει (ευτυχώς!!) αλλά ούτε κι αυτή και νομίζω την πειράζει το λάχανο...το απόγευμα τρώω φρούτα:2 πορτοκάλια,2 μανταρίνια,1 μήλο,1 αχλάδι και δεν την ενοχλεί και το βράδυ τρώω σουπίτσα με :πατάτα,κρεμμύδι,κολοκύθι,καρότο και μαιντανό και σέλινο και σκέφτομαι μήπως κάνω μερικές παραλλαγές μπας και της πέφτει βαρύ...μα δεν είμαι και μες στο στομάχι της να ξέρω τί την βαραίνει!!!!Και άλλα παιδιά τα πειράζει το ένα και άλλα το άλλο....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάλι δε μου έχει δείξει ακόμα να την ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο...

Αποφεύγω τα όσπρια αλλά όλα τα υπόλοιπα τα τρώω... πχ πιτόγυρο απ'όλα!

Αλήθεια οι κολικοί πότε ξεκινάνε???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα!!

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, αν την ενοχλεί κάτι!!! Δεν μου δείχνει τέτοια σημάδια!! ΟΙ γουλιές και οι εμετοί σημαίνουν ότι κάτι τα πείραξε???

Εγώ έχω απογοητευθεί, τα πράσινα κακάκια γίναν ακόμη πιο πράσινα!!!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ δεν ξέρω τι να κάνω!! Μια βδομάδα το προσπαθώ αυτό το 2 θηλασμούς ανα στήθος!!! Μήπως τελικά είναι κάτι άλλο???Ένας άλλος παιδίατρος, μου είχε πει ότι είναι το γάλα που πίνω, η σύμβουλος μου είπε υπερπαραγωγή!! Το γάλα δεν το έχω κόψει !!

Τατουμ πόσο καιρό παίρνει να φτιάξει η υπερπαραγωγή?? Η σύμβουλος μου είπε ότι παίρνει καμια βδομάδα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια μου κι απο μας!! :D

ρινω μου δοκιμασες να βαλεις ενα ρουχαλακι σου φορεμενο μαζι με το μωρακι σου μεσα στο κρεβατακι του?? εχω διαβασει οτι βοηθαει γιατι εχει κοντα τη μυρουδιτσα της μανουλας και ηρεμουν.

καραμελιτσα πραγματικα σε θαυμαζω.. δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη σου αλλα και ο βραδινος σας υπνος!!! τον ζηλευω. χτες εκανα παρτυ που κοιμηθηκε σερι 12-3 και 3,30-6 :-P μου φανηκε πως κοιμηθηκα αιωνα αφου στις 6 σηκωθηκα μες στην ενεργεια:rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Γουλιές και λίγοι εμετοί δε σημαίνουν τίποτα συμφωνα με την παιδίατρό μας... ειναι φυσιολογικό για τα μωράκια ιδίως αν το παρακάνουν με το φαγητό που παιρνουν κ πιο πολύ αέρα με τη μάσα τους!

Μετά τη συμβουλή της να την κρατάμε όρθια να ρευτεί πανω απο 15' (μερικές φορές και 30') δεν είχαμε πολλά θέματα με γουλιές ;)

Δεν ξερω για το χρώμα αλλα να κοψεις τα γαλακτοκομικά λένε αν εχει βλεννες στα κακά ή/και αίμα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου κι απο μας!! :D

ρινω μου δοκιμασες να βαλεις ενα ρουχαλακι σου φορεμενο μαζι με το μωρακι σου μεσα στο κρεβατακι του?? εχω διαβασει οτι βοηθαει γιατι εχει κοντα τη μυρουδιτσα της μανουλας και ηρεμουν.

καραμελιτσα πραγματικα σε θαυμαζω.. δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη σου αλλα και ο βραδινος σας υπνος!!! τον ζηλευω. χτες εκανα παρτυ που κοιμηθηκε σερι 12-3 και 3,30-6 :-P μου φανηκε πως κοιμηθηκα αιωνα αφου στις 6 σηκωθηκα μες στην ενεργεια:rolleyes:

Ξυπνάει συχνά για να φάει το δικό σου ε? Εμένα έφαγε στήθος και σύνολο 160ml συμπλήρωμα και έπεσε σε νάρκη.... εμ βέβαια!:rolleyes:

Πάντως και τα 3ωράκια καλά είναι για αρχή!!!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Γεια σας κοπελιες!

Μαρανντ να τα εκατοατησεις, για 40 μερες πιανουν οι ευχες σε γιορτες!!

Βαλερια καλως μας ηρθες να σου ζησει το μωρο!

Εμεις εδω εχουμε ανοιξιατικο καιρο κ εχουμε τρελαθει στις βολτες με τη μπουμπόυ.

Σαραντιζουμε το σαββατο αλλα μαλλον παρασκ απογευμα θα παρου με ευχες. Στα προηγουμενα παιρναμε την παραμονη στον εσπερινο.

Εν τω μεταξυ περιμενω προσληψη κ εχω τρελαθει απο αγχος.

Η μππεμπα αρχισε να σκαει τα πρωτα συνειδητα χαμογελα κ κραυγουλες. Καθεται ωρα ξυπνια κ άπαιτειι κουβεντες. Τα κακακια της ειναι πολυ νερουλα σα διαρροια οχι ομως τοσο συχνα εδω κ μια βδομαδα. Ξερει καμια γιατι;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Γεια σας κοπελιες!

Μαρανντ να τα εκατοατησεις, για 40 μερες πιανουν οι ευχες σε γιορτες!!

Βαλερια καλως μας ηρθες να σου ζησει το μωρο!

Εμεις εδω εχουμε ανοιξιατικο καιρο κ εχουμε τρελαθει στις βολτες με τη μπουμπόυ.

Σαραντιζουμε το σαββατο αλλα μαλλον παρασκ απογευμα θα παρου με ευχες. Στα προηγουμενα παιρναμε την παραμονη στον εσπερινο.

Εν τω μεταξυ περιμενω προσληψη κ εχω τρελαθει απο αγχος.

Η μππεμπα αρχισε να σκαει τα πρωτα συνειδητα χαμογελα κ κραυγουλες. Καθεται ωρα ξυπνια κ άπαιτειι κουβεντες. Τα κακακια της ειναι πολυ νερουλα σα διαρροια οχι ομως τοσο συχνα εδω κ μια βδομαδα. Ξερει καμια γιατι;

Κι εμάς τα κακάκια μας είναι σα χρωματιστό νερό... νομίζω είναι φυσιολογικό αυτό κατά το θηλασμό... όλοι τα περιγράφουν ώς υδαρές κενώσεις!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

απ'οτι εχω διαβασεi τα κακακια πρεπει να ειναι "μελατα" σαν μουσταρδα καπως το προβλημα ειναι οταν βγαινουν σκληρα.. (ωραια συζητηση μεσημεριατικο :P).

ο δικος μου κανει καθε δευτερη μερα, μας ειπε η παιδιατρος πως αφου στανταρ κανει καθε δευτερη ετσι ειναι ο οργανισμος του αρα δεν ανησηχουμε. το φυσιολογικο λεει ειναι απο 3 φορες τη μερα μεχρι μια στο τριημερο.. διαφερει απο παιδι σε παιδι.

Απορώ με αυτή την κόρη μου... πως κοιμάται έτσι!

Βολεύεται με το κεφάλι να κοιτάζει προς τα πάνω... μα δεν πιάνεται ο σβέρκος της????:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εμάς τα κακάκια είναι σαν μουστάρδα με κόκκους και σε χρώμα και σε υφή ....έτσι μας είχε πει και η παιδίατρος ότι θα είναι οπότε δεν ανησύχησα.

Kella κι εμένα όταν κοιμάται 2 τριωράκια το βράδυ είμαι πολύ ξεκούραστη το πρωί. Ευελπιστώ και σε τετράωρα στο άμεσο μέλλον μετά τον σαραντισμό. Σήμερα κλείνουμε 4 εβδομάδες!!!

Nemina ευχαριστώ για τις ευχές σου. Ξύπνιος κάθεται κάποιες ώρες κάθε μέρα και πρωί και απόγευμα! Κουνάει χέρια πόδια και νιαουρίζει!

Miss caramel εύκολα το λες να το κρατήσω μισή ώρα να ρευτεί αυτός όμως κοιμάται απο την ώρα που τρώει :shock: .Με τα χίλια ζόρια τον κρατάω 10 λεπτά ενώ αυτός κοιμάται φυσικά, βέβαια μόλις πας να τον αφήσεις στην κούνια ανοίγει τα μάτια διάπλατα το τερατάκι !!!!

με το ρεψιμο εχουμε κι εμεις θεματακι.. τον περνει ο υπνος στα καπακι με το που τελειωνει τη μασα και κανω ταμα για να ρευτει καθε φορα και φυσικα αμα τον βαλουμε κατω γκρινιαζει.

οσο για τις ωρες που κανει τα παιχνιδια του ειναι λιγο βαρβαρες, κατα τις 5,30 -6 το πρωι εχει τη μεγαλητερη ορεξη για ναζια :shock: νυχτοπουλι

καραμελ κι ο δικος μου βολευεται κοιτοντας το ταβανι, αφου φοβαμαι μην παθει ο σβερκος του

Καλησπέρες!!!!

Miss Caramel οι κολικοί αν θυμάμαι καλά μου είχε πει η γιατρός μετά τις 2 εβδομάδες ξεκινουν...οπότε ωσονούπω αν είναι να σου κάνει θα ξεκινήσει!!

kella αυτό θα προσπαθήσω σήμερα..γιατί τώρα κοιμάται τουλάχιστον μισή ώρα στην κούνια της,μέσα στο δωμάτιό της,μόνη της και χωρίς πιπίλα-μεγάλη βλακεία μάλλον που προσπάθησα να την πάρει με το ζόρι...αν και όταν της την δίνει ο μπαμπάς της μια χαά τη γραπώνει!!

κι εμένα όταν εκανε 10-3 και 6-9 ξεκούραστη ήμουν...αχχχ ελπίζω αύριο να σας πω οτι επανήλθαμε!!!

Marant κι εμάς μουσταρδί τα κακά!!!και υδαρή αφού εκνευρίζομαι όταν "ξεχειλίζουν"....όσο για το ρέψιμο ούτε κι εγω αντέχω 15'...την γυρίζω λιγάκι μπρούμυτα και την χτυπάω στην πλάτη για 3-4 λεπτά και μετά την σηκώνω όρθια και συνήθως ρεύεται σχεδον απευθείας!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρες!!!!

Miss Caramel οι κολικοί αν θυμάμαι καλά μου είχε πει η γιατρός μετά τις 2 εβδομάδες ξεκινουν...οπότε ωσονούπω αν είναι να σου κάνει θα ξεκινήσει!!

Χμμμμ... πάντως μέχρι στιγμής κλάνουμε τον κόσμο όλο με μεγάλη επιτυχία!:rolleyes:

Από ότι έχω διαβάσει έχει σχέση με τα αέρια... οπως και να'χει θα δούμε τις επόμενες μέρες/εβδομάδες!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χμμμμ... πάντως μέχρι στιγμής κλάνουμε τον κόσμο όλο με μεγάλη επιτυχία!:rolleyes:

Από ότι έχω διαβάσει έχει σχέση με τα αέρια... οπως και να'χει θα δούμε τις επόμενες μέρες/εβδομάδες!

ακριβώς!!

όσο έχει αέρια και κλάνει το παιδί είναι μια χαρά!!καλά έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου οτι το κλάσιμο είναι υγεία!!!:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...