Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Χρονια πολλα marant!!!! Αν και καθιστεριμενα... :oops:

Δεν θημαμαι πωςβρισκουμε τι αποθηκευτικο χορο εχουμε αλλα σιγουρα οχι απ το μεγεθος και ουτε απ το ποσο μεγαλωσε στην εγκυμοσυνη-πρωτες μερες μωρου! Το μεγαλυτερο μερος ειναι λιπος και η αλλαγη μεγεθους το ποσο διογκωνοντε οι αδενες(?) στην προετημασια να κατευασουν γαλα. Δεν ξερω απο πια στιγμη και μετα φενετε απ τη διαφορα μεγεθους η χωριτηκοτητα, ισως απ το ποσο μικρενει οταν αδειαζει.

Κατερινα καπου ειχα διαβασει οτι η υπερπαραγωγη φερνει υπνιλια, δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γιατι τα ιδια που εχω με τον μικρο τα ειχα και στην μεγαλη που κοιμοταν μονο νυχτα, 8 ωρες σερι βαβαια αλλα την μερα ελαχιστα, οταν κοιμοταν συνολο 12 ωρες/24 καναμε παρτυ! Ο μικρος τωρα αρχισε να μην ειναι μαμ-κακα-νανι και μενει ξυπνιος σχεδον 1 ωρα το πρωι και μια το απογευμα και "παιζει" ή κοιταει την αδερφη του. Την νυχτα ειμαστε πλεον 11-4 και 4,30-10 ή και 11, μονο φαι θελει στις 4 και σταματησε τα κακα, οποτε ουτε καν αλλαγμα, τρωει και συνιθος κοιμαμε εγω πρωτη. Χθες με τρομαξε ο διαολακος, 2 πανες κακακια με βλενα... φοβηθικα για αλεργια και σκευτομουν τι θα τρωω, σημερα δεν ξανακανε βλενα και θημιθηκα οτι ειχα φαει παστουρμα ΚΑΙ τυροκαυτερη! Ευτιχος δεν φενοταν να ποναει γιατι θα ειχα τρελες τυψεις! Απο υγρα, 2 διπλους καπουτσινο την μερα και 1 λιτρο τσαι (οχι θηλασμου μην παει και η υπερπαραγωγη στα υψη), μαλον ειμαι τυχερη που δεν επηρεαζει τα μικρα μου (ουτε κι εμενα). Νερο-χημους ενα ποτιρι οοοποτε θημιθω, σπανια. Σουπα φαγαμε σημερα χεχε, μαγειρεψα πρωτη φορα μετα την γεννα για να δοκιμασουν οι δικοι μου μαγειριτσα με μανιταρια.

Καραμελενια, χθες χαζευοντας διαβαζοντας επεσα πανω σ αυτο http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/03/blog-post_22.html για κοντο χαλινο (ουτε ηξερα οτι υπαρχει τετια πιθανοτητα).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ με το ζόρι πίνω λίγο νερό!!!:(:(:( Και από σούπες ΒΡΑΣΤΑ!!! δεν προλαβαίνω να φτιάχνω!!!

Μόνο φασκόμηλο μην πιείτε , μειώνει την παραγωγή , αν το πίνεις συστηματικά!!

και ο δυοσμος μειωνει τη παραγωγη

τι κανετε κουκλες??

εμεις παμε καλυτερα απο τους κολικους πινουμε τις σταγονιστες μας και το ντεπονακι μας και ολα καλα σχετικα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ναι αυτό για το χαλινό το έχω πετύχει πολλές φορές!

Μου προτάθηκε να πάω τη μικρή σε οστεοπαθητικό! Δεν είχα ιδέα τι είναι για να πω την αλήθεια μου. Κάθισα και το έψαξα, θα ρωτήσω και την παιδίατρο... δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε.

Εξαλλου και ο τοκετός μας ήταν επεισοδιακός, με τα ζόρια του με τα ούλα του... ποιος ξέρει, μπορεί να φταίει αυτό για τη νευρικότητα της μικρής!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μακαρι να ειναι τοσο απλο και να το βρητε.

Μπορει να ακουγετε χαζο ή να ειναι απο τις ορμονες αλλα σας νιωθω σαν να σας ξερω απο κοντα και στενοχοριεμε οταν μια απο σας εχει ζορια :(.

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum οι ορμόνες είναι ρε :tongue:

Αφού ζούμε ένα δράμα όλες μας εδωμέσα... ΧΑΛΙΑ χρυσή μου ΧΑΛΙΑ!!!!

Τόσους μήνες μιλάμε, όσο να'ναι γνωριζόμαστε και ας μην έχουμε ειδωθεί από κοντά!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

tatum ευχαριστώ πολύ!

Εγώ βρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω αν έχω υπερπαραγωγή, ή λίγο.....ελπίζω να είναι τόσο που να φτάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, πάντως ο μικρούλης δείχνει να χορταίνει, Το πρωί χάζευα στο τόπικ του μητρικού θηλασμού και ομολογώ ότι σκιάχτηκα λίγο. Πολύ σκληροπυρηνικές οι περισσότερες....τι για ένα χρόνο θηλασμό το λιγότερο έλεγαν, τι ότι το βρεφικό γάλα είναι ακατάλληλο και προκαλεί αλλεργίες, ότι δεν μεγαλώνει σωστά το παιδί...τι να πω όπως νομίζει ο κάθε ένας και βέβαια ότι του επιτρέπουν και οι υποχρεώσεις του.

Για τον σαραντισμό να δω κι εγώ πως θα το καταφέρω γιατί πέφτει Τετάρτη(28 Νοεμβρίου) και δεν νομίζω να έχει κάποια λειτουργία για να πετύχω τον παπά εκεί.

miss caramel τι είναι οστεοπαθητικός?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Tatum τί είναι το τσάι θηλασμού;;;;;

Δεν ξέρω αν έχω αποθηκευτικό...προς το παρόν οσο τη βάζω τόσο πίνει και τόσο βγάζει...το στήθος δε με πονάει παρά τόσο όσο στην περίοδο!!

Tatum εμείς "γνωριστήκαμε" μέσω βιντεοκλήσης λυπάμαι μόνο που κοιμόταν η μικρή και δεν την είδατε!!!Αλλά κι εγω νιώθω να σας γνωρίζω όλες,δε νομίζω οτι υπάρχει διαφορά απο τις εξω-διαδικτυακές φίλες μου!!!

Χαρά λες να φτάσει σε σημείο κάποτε ο γιος σου να "εξετάζει" την κόρη μου;;;;θα πεθάάάάάάάνω!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!καμαρωσέ τον εσυ γιατρό και αχρείαστος να είναι!

Marant κι εμένα Τετάρτη 21/11 σαραντίζει εγω επέλεξα να πάω αυτην την Κυριακή (18/11) μήπως να σκεφτείς κι εσυ να το κάνεις έτσι;;Κι εγω σκληροπυρηνικές τις βλέπω εκεί μέσα...εντάξει νομίζω οτι είναι λίγο ακραίες μερικές θέσεις αλλά η καθεμία μας γνωρίζει το καλό του παιδιού της..το "κόλπο" είναι να μην το πάρεις προσωπικά και να απαντήσεις επι προσωπικού αλλά να λες τη γνώμη σου...το ίδιο συμβαίνει και δίπλα στο φόρουμ..κι είναι ο γραπτός ο λόγος δύσκολο να τον αποκωδικοποιήσεις..παρεξηγείται εύκολα...μην αγχώνεσαι..όλες μανούλες είμαστε είτε θηλάσαμε είτε όχι είτε γεννήσαμε φυσιολογικά είτε με καισαρική!!!!

Miss Caramel δε νομίζω οτι φταίει το "ζοριλίκι" της γέννας για τη νευρικότητα της μικρής..είναι αφ' ενός μεν που δεν έχετε βρει τον ρυθμό σας και είστε κι οι 2 σε νευρικότητα κι είναι κι αφ' ετέρου οτι καμία σας δεν το έκανε ποτε πριν αυτό!!!Σε λίγα χρόνια θα μας λες για το 2ο παιδί σου οτι τον θηλασμό τον έχεις για πλάκα!!!

Λοιπον σήμερα πήραμε πιπίλα...εσεις δίνετε;;Μη φανταστείτε πιπίλισε λίγο που γκρίνιαζε,της την έχωσα (γιατί είχα προσπαθήσει κάναδυο φορές προτύτερα και την έφτυνε) την έβαλα στο sling και πήγαμε στο ΑΤΤΙΚΟ μέχρι να πάμε (5 λεπτά) αποκοιμήθηκε κι όταν γυρίσαμε και την έβαλα στην καλαθούνα την έφτυσε πάλι!αλλά τουλάχιστον αποκοιμήθηκε!!Θα το δοκιμάσω και το βράδυ αν έχουμε το χθεσινοβαδυνά μπας και ηρεμήσει λιγάκι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatum ευχαριστώ πολύ!

Εγώ βρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω αν έχω υπερπαραγωγή, ή λίγο.....ελπίζω να είναι τόσο που να φτάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, πάντως ο μικρούλης δείχνει να χορταίνει(αν δεν εχει πρασινα κακακια δυσκολο να εχεις υπερπαραγωγη, αν ειναι χαρουμενο-αναπτυσετε-κανει πιπι δεν του λιπει!), Το πρωί χάζευα στο τόπικ του μητρικού θηλασμού και ομολογώ ότι σκιάχτηκα λίγο. Πολύ σκληροπυρηνικές οι περισσότερες....τι για ένα χρόνο θηλασμό το λιγότερο έλεγαν, τι ότι το βρεφικό γάλα είναι ακατάλληλο (!) σαν το μητρικο δεν ειναι αλλα οχι και ακαταλληλο! και προκαλεί αλλεργίες, ότι δεν μεγαλώνει σωστά το παιδί...τι να πω όπως νομίζει ο κάθε ένας και βέβαια ότι του επιτρέπουν και οι υποχρεώσεις του.

Για τον σαραντισμό να δω κι εγώ πως θα το καταφέρω γιατί πέφτει Τετάρτη(28 Νοεμβρίου) και δεν νομίζω να έχει κάποια λειτουργία για να πετύχω τον παπά εκεί.

miss caramel τι είναι οστεοπαθητικός?

Μονο για συμβουλες και αποριες ειναι καλα συνιθος! Και παντα κρινοντας αναλογα με τα δικα μας πιστευω και αναγγες! Κι εγω ειμαι υπερ του να θηλασΩ πολυ καιρο (σιγουρα πανω απο χρονο) αλλα δεν συμενει οτι και οι υπολιπες μαμαδες ειναι! Δυστιχος ετσι ειναι το ιντερνετ! Ολοι βγαζουν τα σπασμενα τους!!!

Miss caramel Αν ηταν το πρωτο μου μωρο θα ειμουν η πιο ξεκουραστη μαμα! Τωρα εχει αερια και βολεβετε μονο σε 1 σταση αλλα τι να τον κανεις? μωρακι ειναι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Tatum τί είναι το τσάι θηλασμού;;;;;

Δεν ξέρω αν έχω αποθηκευτικό...προς το παρόν οσο τη βάζω τόσο πίνει και τόσο βγάζει...το στήθος δε με πονάει παρά τόσο όσο στην περίοδο!!

Tatum εμείς "γνωριστήκαμε" μέσω βιντεοκλήσης λυπάμαι μόνο που κοιμόταν η μικρή και δεν την είδατε!!! Καπια αλλη φορα σιγουρα θα την πετυχουμε ξυπνια,δεν μπορει!!Αλλά κι εγω νιώθω να σας γνωρίζω όλες,δε νομίζω οτι υπάρχει διαφορά απο τις εξω-διαδικτυακές φίλες μου!!!

Χαρά λες να φτάσει σε σημείο κάποτε ο γιος σου να "εξετάζει" την κόρη μου;;;;θα πεθάάάάάάάνω!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!καμαρωσέ τον εσυ γιατρό και αχρείαστος να είναι!

Marant κι εμένα Τετάρτη 21/11 σαραντίζει εγω επέλεξα να πάω αυτην την Κυριακή (18/11) μήπως να σκεφτείς κι εσυ να το κάνεις έτσι;;Κι εγω σκληροπυρηνικές τις βλέπω εκεί μέσα...εντάξει νομίζω οτι είναι λίγο ακραίες μερικές θέσεις αλλά η καθεμία μας γνωρίζει το καλό του παιδιού της..το "κόλπο" είναι να μην το πάρεις προσωπικά και να απαντήσεις επι προσωπικού αλλά να λες τη γνώμη σου...το ίδιο συμβαίνει και δίπλα στο φόρουμ..κι είναι ο γραπτός ο λόγος δύσκολο να τον αποκωδικοποιήσεις..παρεξηγείται εύκολα...μην αγχώνεσαι..όλες μανούλες είμαστε είτε θηλάσαμε είτε όχι είτε γεννήσαμε φυσιολογικά είτε με καισαρική!!!! Πολυ σωστα!!!

Miss Caramel δε νομίζω οτι φταίει το "ζοριλίκι" της γέννας για τη νευρικότητα της μικρής..είναι αφ' ενός μεν που δεν έχετε βρει τον ρυθμό σας και είστε κι οι 2 σε νευρικότητα κι είναι κι αφ' ετέρου οτι καμία σας δεν το έκανε ποτε πριν αυτό!!!Σε λίγα χρόνια θα μας λες για το 2ο παιδί σου οτι τον θηλασμό τον έχεις για πλάκα!!! οντος στο δευτερο ειναι πολυ πιο ευκολο! :P

Λοιπον σήμερα πήραμε πιπίλα...εσεις δίνετε;;Μη φανταστείτε πιπίλισε λίγο που γκρίνιαζε,της την έχωσα (γιατί είχα προσπαθήσει κάναδυο φορές προτύτερα και την έφτυνε) την έβαλα στο sling και πήγαμε στο ΑΤΤΙΚΟ μέχρι να πάμε (5 λεπτά) αποκοιμήθηκε κι όταν γυρίσαμε και την έβαλα στην καλαθούνα την έφτυσε πάλι!αλλά τουλάχιστον αποκοιμήθηκε!!Θα το δοκιμάσω και το βράδυ αν έχουμε το χθεσινοβαδυνά μπας και ηρεμήσει λιγάκι... δεν εδωσα και δεν νομιζω να δωσω. τα σλινγκ οι μαρσιποι οι βολτες και κιριος η αλλαγη βοηθουσε πολυ τη μεγαλη μου που για να κοιμιθει καναμε αμαν οταν γυρισα δουλεια!

Υπαρχουν καπια βοτανα που βοηθανε να αυξισεις παραγωγη και κυκλοφορουν και σε φακελακια

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ρηνιώ δεν ξέρω... αυτό που την πιάνει ο διαολος να κουνάει πάνω κάτω δεξιά αριστερά το κεφάλι της με τη θηλή στο στόμα έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα... κάνει τα πάντα για να μη μπαίνει πολύ η θηλή στο στόμα της.

Καταλήγει πάλι στη βάση της θηλής, οπότε πονάω και τη βγάζω...

Στα κάνει κι εσένα αυτά?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Είμαι κι εγώ μαμά Οκτωβρίου! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας! Είχαμε ξαναμιλήσει και στις αρχές της εγκυμοσύνης, αλλά δεν νομίζω να θυμάστε. Τεσπά...

Miss caramel, ακριβώς το ίδιο με την κόρη σου συμπερίφερεται και ο γιος μου, όταν τον θηλάζω και καταλαβαίνω πως νιώθεις! Και φαντάσου ότι είναι 45 ημερών και επιμένει να λυσσάει όταν τον βάζω στο στήθος. Η παιδίατρος, μού μίλησε για ΓΟΠ, ότι δηλ. οι αναγωγές που έχει προκαλούν κάψιμο όταν τον ταϊζω και γι΄αυτό δυσανασχετεί. Τί να πω..

Βρε κορίτσια, τί είναι αυτο το γκρουπ μητρικού θηλασμου; Πείτε και σε μένα την άσχετη, μπας και βγάλω καμιά άκρη!!

Καλημέραααααααααα!!!!!:)

Τι ωραία που ξεκινάω τη μέρα μου τελευταία!

Η μικρή μετά από πλούσιο βραδινό γεύμα κοιμάται 3.30-8.30 (ή 9.00) και το πρωί που το στήθος είναι τούμπανο, τη βάζω, δε με πονάει, τρώει του σκασμού και ηρεμεί για τουλάχιστον μια ώρα...:tongue:

Μετά όμως μπαίνουμε στο γνωστό σενάριο, ψιλοάδειο στήθος, πόνος, γκρίνια ΓΚΡΟΥΜΠΦΦΦΦΦ:evil:

Valeria78 βγάζει πολλά το μικρό σου? Κι εμένα η δικιά μου όλο γουλιές είναι αλλά για ΓΟΠ δε μας έχει μιλήσει η παιδίατρος. Μόνη συμβουλή σιγά σιγά τα γεύματα με διακοπές και να την κρατάμε όρθια κανα 20 λεπτο να ρευτεί:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Valeria78 βγάζει πολλά το μικρό σου? Κι εμένα η δικιά μου όλο γουλιές είναι αλλά για ΓΟΠ δε μας έχει μιλήσει η παιδίατρος. Μόνη συμβουλή σιγά σιγά τα γεύματα με διακοπές και να την κρατάμε όρθια κανα 20 λεπτο να ρευτεί:rolleyes:

Δεν κάνει έμετο, μόνο γουλιές και μένα. Δεν ξέρω, μού είπε να απέχω από αγελαδινά για 2 εβδομάδες, μπας και δούμε βελτίωση..

Συγχαρήτηρια για το ωράριο. Εμένα ο μικρός μου ό,τι να΄ναι!!!!

Εμένα μου εχει κανει κ εμετό αλλα δεν απεχω από τίποτα! Εξαλλου το γαλα που πίνω πολύ είναι με μειωμενη λακτόζη:P

Απλά ειναι πειναλαία, με αποτελεσμα να κατεβαζει μεγαλες γουλιές γρήγορα.... καταλαβαίνεις!

Όσο για το 6ωρο υπνου... μακαρυ να μη πονούσα κ να της εφτανε μόνο ο θηλασμός κ ας ξυπνούσα ανα 2 ωρες το βραδυ!!!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κάραμελ μην το λες για τα νυχτερινά γεύματα, είναι τρελή κούραση και καλά να πηγαίνει ο θηλασμός έχεις τόσα νεύρα απο την αυπνία που χ@στηκες.....χρειάζεται να έχεις κάποιες ώρες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ αποχής από τον θηλασμό για να ξεκουραστείς λίγο.

Εμένα όταν ξεκινάει το φαγητό του με πολλά νεύρα, αν έχει προηγηθεί άλλαγμα ή μπάνιο που τον τσαντίζει και πλαντάζει στο κλάμα, τότε βγάζει πιο πολλές γουλιές και κατά τη διάρκεια του γεύματος. Το βράδυ που είναι πιο ήρεμος δεν βγάζει συνήθως. Εμετό μου έχει κάνει κι εμένα 3 φορές μέχρι τώρα, προσπαθώ να μαντέψω κάθε φορά τι έφαγα που τον πείραξε, αλλά τσουκου τσουκου έχω καταλήξει να τρωω 3 πράγματα που φανταζόμαστε ότι δεν τον πειράζει. Από σαλάτα δε μόνο καροτάκι......ψάρι όχι, όσπρια όχι, πράσινες σαλάτες όχι, χόρτα όχι, πράσα όχι, σοκολάτα όχι, καφές τσάι μαύρο όχι, λάχανο όχι, όχι πολλά μπαχαρικά, όχι πολλά γαλακτοκομικά......αι στο καλό πιά...νισάφι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...