Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

hellooo!επανηλθα..ρε κοριτσια με τον σαραντισμο τι παιζει ακριβως γιατι δεν ξερω και πολυ απο εκκλησιαστικα ζητηματα!έχουμε μερες βεβαια ακομα..αλλα τι κανουμε οταν φτασει η ώρα?εποικινωνουμε για να ρωτησουμε ποτε να παμε?και τι γινεται ακριβως?επισης..πληρωνουμε κιολας τον παππα?γιατι κατι τετοιο εχει παρει το αυτακι μου......

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hellooo!επανηλθα..ρε κοριτσια με τον σαραντισμο τι παιζει ακριβως γιατι δεν ξερω και πολυ απο εκκλησιαστικα ζητηματα!έχουμε μερες βεβαια ακομα..αλλα τι κανουμε οταν φτασει η ώρα?εποικινωνουμε για να ρωτησουμε ποτε να παμε?και τι γινεται ακριβως?επισης..πληρωνουμε κιολας τον παππα?γιατι κατι τετοιο εχει παρει το αυτακι μου......

Εγώ δεν ξέρω καθόλου από αυτά και για να είμαι ειλικρινής η ευχή είναι κάτι τυπικό και στην ουσία δε χρειάζεται. Η βάφτιση είναι μυστήριο οπότε έχει μια μεγαλύτερη σημασία και για το παιδί και για την εκκλησία.:rolleyes:

marant πολύχρωμη βρεεε!!!! Χρόνια Πολλά!

Μίλησα με την παιδίατρο για τα πονεμένα μου στήθη... ξεκινάω 1-2 deponaκια ανά 6ωρο μπας και μειωθεί ο πόνος και βλέπουμε! Βλέπω αυτά τα υπέροχα βιντεάκια για το πως γραπώνει το παιδί στη θηλή και ξυνίζω τα μούτρα μου για 2 λόγους 1ο) πιάνει το κόλπο με το γάλα στη θηλή να του γαργαλάς τη μύτη (και τι ήσυχα που κάθονται με ανοιχτό το στόμα!) και 2ο μιλάμε για μεγάλο στήθος που και να θέλει το παιδί να παίζει μποξ με τα χέρια δε μπορεί:tongue: και μετά κοιτάω το δικό μου ....γκρουμπφφφφ!!!! Τουλάχιστον τη φασκιώνω τώρα και τέρμα τα δίφραγκα... το στόμα όμως το μισο-ανοίγει η ρουφιάνα μόνο οταν κλαίει, και πάλι δεν είναι αρκετό:evil:

Που θα πάει... μόνο γραμμάρια θα παίρνει??? Αυτό το ρημάδι το στόμα δε θα μεγαλώσει λίγο???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημέρα!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Α παπα γέρασα κι εγώ :tongue: , σε λίγο θα τα κρύβουμε χιχιχι.

Από ωράρια τα πάμε κι εμείς λίγο καλύτερα, έχει σταντάρει 2 τετράωρα, 8:30-12:30-4:30, και μετά 3ωράκια όλη τη μέρα. Ελπίζω να το κρατήσει έτσι γιατί παλεύεται, ξεκουράζεσε λίγο, απλά 4 ώρες μεσολαβούν απο την ώρα που ξεκινάει το ένα γεύμα μέχρι την ώρα που ξεκινάει το άλλο. Μακάρι να καταφέρουμε να μεσολαβούν 4 ώρες απο την ώρα που κοιμάται μέχρι το επόμενο γεύμα, γιατί θέλουμε και 1 ώρα φαγητό ρέψιμο....

Miss caramel σου έχει βγάλει την πίστη η μικρή, εύχομαι να καλυτερεύσουν τα πράγματα άμεσα, πριν μείνεις χωρίς θηλές :shock:

Riniw μακάρι να το κάνει σύστημα το 6ωρο και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!

Βρε κορίτσια όσο περνάνε οι μέρες τον αγαπώ όλο και πιο πολύ!!!!!Κάνει κάτι γκριμάτσες....ο μπαμπάς του δε δεν θέλει να τον αφήνει απο την αγκαλιά του καθόλου, πιο κουκουβάγιος απο εμένα, άσε που σπάζετε όταν είναι εδώ η μαμά μου γιατί τον κρατάει αυτή και όχι ο ίδιος χαχαχαχαχαχαχ χαμός ανάρπαστος ο μπέμπης!!!!

Καλημέραα!!!

ΕΛενίτσα εμείς προχθές πήγαμε στην εκκλησία , πριν τον εσπερινό, ήταν εκεί ο παπας και μας έδωσε την ευχή!!!Ούτε χρήματα του δώσαμε, δεν ξέρω αν έπρεπε!!!:confused:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Ελενίτσα εγω αν και σαραντίζω ημερολογιακά την Τετάρτη,ωστόσο θα πάω την Κυριακή να πάρω την ευχή μετά τη λειτουργία την πρωινή,δεν επικοινωνείς απλώς πας βρίσκεις τον πάτερ και του λες "το και το"..τα αγοράκια νομίζω τα βάζουν και μες στο ιερό,ε;;

Σοφία εγω πιέζω λίγο μέχρι να βγουν 2-3 σταγόνες γάλα να πάρει "μυρωδιά" να ανοίξει καλά το στόμα.Το δοκίμασες;Αααα!!!όσο για το μεγάλο στήθος που λες..όταν γέννησα ήταν στον όροφο μια καμια 40αριά χρονώ..φαινότανε ή 3ο ή 4ο,με κάτι μαστάρια-χωρίς πλάκα-που έφταναν στον αφαλό!!!!Ε αυτή η γυναίκα πήγαινε κάθε τρεις και έβγαζε με το θήλαστρο...Οι θηλές απο οτι κατάλαβα είναι το θέμα όχι το στήθος...

Κατερίνα λες να πρέπει να πάω κι εγω να σαραντίσω την Τετάτη κι όχι την Κυριακή;;

Μarant....εχτές πάλι είχαμε πανυγηρια....μάλλον την πείραξαν τα φασολάκια που έφαγα είχε πολλά αέρια το καημένο αφού και πριν το βραδυνό έτρωγε και έκλαιγε,άσε τι τράβηξα...Κι όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου πάλι να κοιμάται πάνω στο στήθος μου φανταστείτε τί ύπνο έκανα εγω...Τώρα εφου φάγαμε πρωινό στις 10:30 έκανε και κακά και τώρα είναι ταβλιασμένη στην κούνια της..

Εγω πάλι στις 4 θα πάω ΑΤΤΙΚΟ με τη μικρή να της δουν τ'αυτιά της..όχι οτι δεν ακούει αλλά την ημέρα που φεύγαμε της έκανε μια εξέταση ένας ΩΡΛ (ακουόγραμμα μάλλον) και μου είπε να την ξαναπάω...και στις 5 οδοντίατρο να με τελειώσει -επιτελους!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελενίτσα εγω αν και σαραντίζω ημερολογιακά την Τετάρτη,ωστόσο θα πάω την Κυριακή να πάρω την ευχή μετά τη λειτουργία την πρωινή,δεν επικοινωνείς απλώς πας βρίσκεις τον πάτερ και του λες "το και το"..τα αγοράκια νομίζω τα βάζουν και μες στο ιερό,ε;;

Σοφία εγω πιέζω λίγο μέχρι να βγουν 2-3 σταγόνες γάλα να πάρει "μυρωδιά" να ανοίξει καλά το στόμα.Το δοκίμασες;Αααα!!!όσο για το μεγάλο στήθος που λες..όταν γέννησα ήταν στον όροφο μια καμια 40αριά χρονώ..φαινότανε ή 3ο ή 4ο,με κάτι μαστάρια-χωρίς πλάκα-που έφταναν στον αφαλό!!!!Ε αυτή η γυναίκα πήγαινε κάθε τρεις και έβγαζε με το θήλαστρο...Οι θηλές απο οτι κατάλαβα είναι το θέμα όχι το στήθος...

Κατερίνα λες να πρέπει να πάω κι εγω να σαραντίσω την Τετάτη κι όχι την Κυριακή;;

Μarant....εχτές πάλι είχαμε πανυγηρια....μάλλον την πείραξαν τα φασολάκια που έφαγα είχε πολλά αέρια το καημένο αφού και πριν το βραδυνό έτρωγε και έκλαιγε,άσε τι τράβηξα...Κι όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου πάλι να κοιμάται πάνω στο στήθος μου φανταστείτε τί ύπνο έκανα εγω...Τώρα εφου φάγαμε πρωινό στις 10:30 έκανε και κακά και τώρα είναι ταβλιασμένη στην κούνια της..

Εγω πάλι στις 4 θα πάω ΑΤΤΙΚΟ με τη μικρή να της δουν τ'αυτιά της..όχι οτι δεν ακούει αλλά την ημέρα που φεύγαμε της έκανε μια εξέταση ένας ΩΡΛ (ακουόγραμμα μάλλον) και μου είπε να την ξαναπάω...και στις 5 οδοντίατρο να με τελειώσει -επιτελους!!!!

Το στομα το ανοίγει μόνο για να χασμουρηθεί κ λιγότερο για να κλαψει... Σιγα μη περιμενε το παιδί μου με το στομα ανοιχτό επειδή μύρισε γαλα... πριτς!!! Όσο κ να παιζω με τη θηλή στο ανω χειλος κ τη μύτη το πολύ πολύ να βγαλει γλώσσα για να γλύψει :? Όσο για το θεμα θηλή... δεν ξερω... εχει κ αυτο σημασία αλλα βλεπω ότι όταν το στηθος μου το πρωι ειναι "γεμάτο" πιανει καλύτερα κάπως από την υπόλοιπη μέρα που ειναι μονίμως αδειο...:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Το στομα το ανοίγει μόνο για να χασμουρηθεί κ λιγότερο για να κλαψει... Σιγα μη περιμενε το παιδί μου με το στομα ανοιχτό επειδή μύρισε γαλα... πριτς!!! Όσο κ να παιζω με τη θηλή στο ανω χειλος κ τη μύτη το πολύ πολύ να βγαλει γλώσσα για να γλύψει :? Όσο για το θεμα θηλή... δεν ξερω... εχει κ αυτο σημασία αλλα βλεπω ότι όταν το στηθος μου το πρωι ειναι "γεμάτο" πιανει καλύτερα κάπως από την υπόλοιπη μέρα που ειναι μονίμως αδειο...:|

σούπες,χυμούς,ροφήματα κ.λ.π. δοκίμασες να πίνεις να δεις αν "γεμίζει" το στήθος;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

RIniw εννοείς την Κυριακή μετά τον σαραντισμό ή πριν?? Μπορείς να πας και την Τετάρτη πριν τον εσπερινό ή το πρωί!!! Τα αγοράκια μπαίνουν και μέσα στο ιερό!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

σούπες,χυμούς,ροφήματα κ.λ.π. δοκίμασες να πίνεις να δεις αν "γεμίζει" το στήθος;;

Πίνω μισο λιτρο γαλα και περιπου 2-3 λιτρα νερό την ημέρα και 1-2 ποτήρια χυμο... παραπάνω δεν προλαβαίνω!!!

Μου πρότειναν μηπως παω τη μικρη σε οστεοπαθητικό... αν δεν πιασουν τα ντεπονάκια σήμερα, θα ρωτήσω την παιδίατρο να δούμε τι γνώμη έχει!

KATRINDM αποθηκευτικό χώρο δεν εχω πολύ κ ξέρω ότι η παραγωγή δίνεται με σημα όταν θηλάζεις με "άδειο" στήθος... η παραγωγή μας μαλλον ακόμα είναι πολύ μικρή για ικανοποιητικους θηλασμούς ανά 1,5-2 ωρες!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

RIniw εννοείς την Κυριακή μετά τον σαραντισμό ή πριν?? Μπορείς να πας και την Τετάρτη πριν τον εσπερινό ή το πρωί!!! Τα αγοράκια μπαίνουν και μέσα στο ιερό!!!

πριν!λέω να πάω αυτην την Κυριακή!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πίνω μισο λιτρο γαλα και περιπου 2-3 λιτρα νερό την ημέρα και 1-2 ποτήρια χυμο... παραπάνω δεν προλαβαίνω!!!

Μου πρότειναν μηπως παω τη μικρη σε οστεοπαθητικό... αν δεν πιασουν τα ντεπονάκια σήμερα, θα ρωτήσω την παιδίατρο να δούμε τι γνώμη έχει!

KATRINDM αποθηκευτικό χώρο δεν εχω πολύ κ ξέρω ότι η παραγωγή δίνεται με σημα όταν θηλάζεις με "άδειο" στήθος... η παραγωγή μας μαλλον ακόμα είναι πολύ μικρή για ικανοποιητικους θηλασμούς ανά 1,5-2 ωρες!

αααα.....εγω με το ζόρι 1-1,5 λίτρο νερο...αλλά σούπα φτιάχνω και πίνω κάθε μέρα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγώ με το ζόρι πίνω λίγο νερό!!!:(:(:( Και από σούπες ΒΡΑΣΤΑ!!! δεν προλαβαίνω να φτιάχνω!!!

Μόνο φασκόμηλο μην πιείτε , μειώνει την παραγωγή , αν το πίνεις συστηματικά!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Πως ξέρεις πόσο αποθηκευτικό χώρο έχεις??? από το μέγεθος?? Εγώ με 80 Β και έχω υπερπαραγωγή , προσπαθούμε να το μειώσουμε!!!!:o

όχι λόγω μεγέθους όσο το τι βλέπω από τις αντλήσεις μετά ή κοντά από το θηλασμό και όταν είναι φούλ στα όρια να πετρώσει... αδειάζω γρήγορα και δε γεμίζω πολύ....

Λίγη από την υπερπαραγωγή σου θέλω :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...