Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!!

ρινιω μου υπομονη.. εμενα πολλα βραδια νοιωθω να με περνει ο υπνος εκει που τυαιζω και... γκντουπ πεφτει το κεφαλι μου.. αφου φοβαμε μη πνιξω το παιδι..

το κτινακι μας παλι που ζηταγε καθε 2 ωρες και λιγοτερο καποιες φορες να φαει , μας ειπε η γιατρος να αυξισουμε ποσοτητα και εχτες κοιμηθηκε σερι 10:30-2:40 :shock: απλα μετα οταν ξυπναει κατα τις 5μιση εξι παρα τρωει και δεν κοιματε θελει παιχνιδια:rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

riniw κι εμένα έχει πλακώσει μια γκρίνια...α παπαπαπα άλλο πράγμα. Απο εχτές το πρωί στις 5 που ξύπνησε απο την ώρα που τρώει ξεκινάει γκρίνια και σταματάει μόνο με πιπίλα για κανένα τέταρτο και άιντε πάλι.....μέρα νύχτα, μόνο εχτές το βράδυ κοιμήθηκε απο τις 22:00 μέχρι 00:30 και απο τη 1:15 μέχρι τις 4:00 μετά γκρίνια με λίγο ύπνο(τεταρτάκια) και κάνει ένα κρύο όταν σηκώνομαι το βράδυ να τον ταίσω.......

Σήμερα έχει ζύγισμα το βράδυ και αύριο θα πάρω την παιδίατρο να μου πει μήπως είναι ένδειξη ότι δεν του φτάνει το γάλα και πεινάει, αν και όταν φάει μετά απο κανένα τέταρτο που ξεκινάει η γκρίνια τον βάζω στο στήθος και δεν τρώει, ρουφάει 2-3 φορές και μετά κοιμάται......πολύ μυστήρια πλάσματα...

καλημερα κοριτσια μου!!!

ρινιω μου υπομονη.. εμενα πολλα βραδια νοιωθω να με περνει ο υπνος εκει που τυαιζω και... γκντουπ πεφτει το κεφαλι μου.. αφου φοβαμε μη πνιξω το παιδι..

το κτινακι μας παλι που ζηταγε καθε 2 ωρες και λιγοτερο καποιες φορες να φαει , μας ειπε η γιατρος να αυξισουμε ποσοτητα και εχτες κοιμηθηκε σερι 10:30-2:40 :shock: απλα μετα οταν ξυπναει κατα τις 5μιση εξι παρα τρωει και δεν κοιματε θελει παιχνιδια:rolleyes:

μιλάμε οτι κοιμήθηκε επάνω μου όλο το βράδυ...με το που την έβαζα στην καλαθούνα τσίριζε,χάλαγε τον κόσμο...αν δεν ήταν ο Νίκος που έπρεπε να σηκωθεί 4:30 θα τη άφηνα να χαλάσει τον κόσμο,δεν παίρνω χαμπάρι....

μάλλον κάτι την ενοχλούσε πάντως γιατί εκεί που ήταν ήρεμη ξαφνικά σφιγγόταν και τσίριζε....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρααα!!!Που λέει ο λόγος !! Μεσημέριασε!!! ΧΙΧΙ

Εμένα κορίτσια κοιμάται το βράδυ 7-8 ώρες , αλλά την μέρα με ξετινάζει!!! , από τις 07:30 που σηκώθηκε σήμερα, τώρα ηρέμησε λίγο!! (δεν ξέρω για πόσο )

Πήγαμε στην παιδίατρο χθες!! Έχουμε υπερπαραγωγή γάλακτος, γι'αυτό έχουμε και πράσινα κακάκια!!! Καλά το ήξερα αυτό, αντε φτιάξτο τώρα!!ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά!!Στρουμπουλες στρουμπουλες!!! 5.200!!!

Σήμερα σαραντίζουμε!!Πάμε το απόγευμα να πάρουμε την ευχή!!!

Πάω να προλάβω να φάω κάτι!!!ΧΙΧΙ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

μιλάμε οτι κοιμήθηκε επάνω μου όλο το βράδυ...με το που την έβαζα στην καλαθούνα τσίριζε,χάλαγε τον κόσμο...αν δεν ήταν ο Νίκος που έπρεπε να σηκωθεί 4:30 θα τη άφηνα να χαλάσει τον κόσμο,δεν παίρνω χαμπάρι....

μάλλον κάτι την ενοχλούσε πάντως γιατί εκεί που ήταν ήρεμη ξαφνικά σφιγγόταν και τσίριζε....

1ον η αγκαλιά και το βυζί είναι παρηγοριά 2ον είναι πιο ωραία και ζεστά

Η μικρή διάλεξε και πήρε!!!

Εμένα πάλι πονάνε τα βυζιά μου... έλεος! Και καλά οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες... να το δω και αυτό και να μη το πιστέψω!!!

Της έδινα τώρα βυζόγαλο, ζήτησε κι άλλο:|, της δίνω και μπουκάλι και ζήταγε κι άλλο:|, της ξανάδωσα στήθος και μετά οριόταν γιατί ήθελε κι άλλο:shock: (όλα αυτά συνεχόμενα για 2,5+ ώρες!!!!!) Την έβαλα στην κούνια της και την άφησα να πλαντάζει! Δε φτάνει που πονάω υπερβολικά δε το εκτιμάει κιόλας το τέρας:evil:! Σε 5' την είχε πάρει ο ύπνος...:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρααα!!!Που λέει ο λόγος !! Μεσημέριασε!!! ΧΙΧΙ

Εμένα κορίτσια κοιμάται το βράδυ 7-8 ώρες , αλλά την μέρα με ξετινάζει!!! , από τις 07:30 που σηκώθηκε σήμερα, τώρα ηρέμησε λίγο!! (δεν ξέρω για πόσο )

Πήγαμε στην παιδίατρο χθες!! Έχουμε υπερπαραγωγή γάλακτος, γι'αυτό έχουμε και πράσινα κακάκια!!! Καλά το ήξερα αυτό, αντε φτιάξτο τώρα!!ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά!!Στρουμπουλες στρουμπουλες!!! 5.200!!!

Σήμερα σαραντίζουμε!!Πάμε το απόγευμα να πάρουμε την ευχή!!!

Πάω να προλάβω να φάω κάτι!!!ΧΙΧΙ

Για την υπερπαραγωγη βοηθαει 1 ή και 2 γευματα ανα στηθος, αυριο θα ξερω περισσοτερα (αν καταφερω να παω) εχει συναντηση η LLL Ξανθης και ειναι απ αυτα που θελω να ρωτησω γιατι κι εμεις τα ιδια εχουμε... Σε πολλες συμβενει παντος αλλα με την θεραπια που εγραψα για μερικες μερες περναει και δεν επανερχετε ευκολα (μετα ταιζεις γευμα και στηθος), αντε να δουμε μηπος εχουν να μου πουν τιποτα ακομα γιατι αν εχεις "πολυ προθυμες θηλες" (την γκαντεμια μου!!!) επιστρεφει για πλακα!

Απο νεα εμεις τιποτα εκτος απ τα χαμογελα! Με εχει τρελανει! Οταν χαμογελαει, κοιταει στα ματια το "θημα" πολυ εντονα. Κουκουβαουυυυυ. Σημερα ζητησε στηθος και αντι να τρωει το επιανε και το αφηνε και του μηλισα σοβαρα "Δεν ειναι παιχνιδι αυτο!" και μου πατησε ενα χαμογελακι με στραβα το κεφαλακι που ελιωσα. Λετε να θηματε τι εγινε πριν λιγες μερες? (δεν νομιζω να σας το εγραψα) Ετρωγε και κλασικα αφησε το στηθος και ακουμπισε το σαγονακι με τετιο τροπο που το "συντριβανι" με πετυχε στο ματι, η μικρη πεθανε στο γελιο και ενω σπανια αφηνει το στηθος δευτερη φορα, το ξαναφησε με το ιδιο αποτελεσμα... Το τερατακι με πετυχε στο ματι και τα γυαλια μου γιναν #$%%$$%^ αλλα ριξαμε τοσο γελιο με την μικρη που δεν σταματαει να το λεει σε οποιον δει! Δεν εχω ιδεα τι καταλαβε ο μικρος και αν θηματε τι συνεβει (ξερετε τιποτα για την μνημη τους?).

Τελικα ΝΑΙ μπορεις να αγαπησεις τα 2 παιδια σου το ιδιο (το αν θα τρελαθω-με τρελανουν ειναι αλλο θεμα :tongue:)

Ue8pp3.pngI307p3.png

1ον η αγκαλιά και το βυζί είναι παρηγοριά 2ον είναι πιο ωραία και ζεστά

Η μικρή διάλεξε και πήρε!!!

Εμένα πάλι πονάνε τα βυζιά μου... έλεος! Και καλά οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες... να το δω και αυτό και να μη το πιστέψω!!!

Της έδινα τώρα βυζόγαλο, ζήτησε κι άλλο:|, της δίνω και μπουκάλι και ζήταγε κι άλλο:|, της ξανάδωσα στήθος και μετά οριόταν γιατί ήθελε κι άλλο:shock: (όλα αυτά συνεχόμενα για 2,5+ ώρες!!!!!) Την έβαλα στην κούνια της και την άφησα να πλαντάζει! Δε φτάνει που πονάω υπερβολικά δε το εκτιμάει κιόλας το τέρας:evil:! Σε 5' την είχε πάρει ο ύπνος...:cool:

Βρε μηπος δεν καταφερνε να κοιμηθει και εψαχνε τροπους-δεν ηξερε τι ηθελε? Παντος αν και μετα απο τοση γκρινια-φαι δεν κοιμοταν θα ειχες το βιονικο μωρο! Κουραγιο μανουλα και σε μερικους μηνες θα θημασε οτι ποναγες αλλα οχι το ποσο, την αφαγα την φρικη οταν ματωσα στο νοσοκομειο και τελικα δεν θημομουν ποσο υπεφερα στην κορη (για ενα μηνα κρατησαν τα ζορια στην μεγαλη, στον μικρο, τα... αιματα, 1 μερα, μαθενουμε και εμεις και αυτα).

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημέραα!!!

τατουμ για την υπερπαραγωγη μου είπε αυτό που έγραψες!!2 γεύματα ανα στήθος!!!Είναι δύσκολο να το κάνω, γιατί το βράδυ πριν κοιμηθεί , τρώει υπερβολικά πολύ και δεν της φτάνει το ένα στήθος!!Πάντα της δίνω και από το άλλο, μετά κοιμάται 6-8 ώρες, οπότε τα στήθη γίνονται τούμπανο, δίνω το 1 , αλλά δεν μπορώ να κρατήσω να δώσω και 2ο επόμενο γεύμα από το ίδιο (πρέπει να ξαλαφρώσει και το άλλο!!).

Επιπλέον μου είπε ότι μπορώ να μειώσω λίγο την παραγωγή με φασκόμηλο!!Να πίνω για αρχή 1-2 φλιτζάνια την ημέρα!! Θα ξεκινήσω με τα 2 γευματα ανα στήθος για καμια βδομάδα και αν δεν πιάσει , θα ξεκινήσω το φασκόμηλο!!!

καραμελ πολύ σε χαίρομαι για την επιμονή και την υπομονή σου!!Μπράβο!!!

Εμένα έχει αρχίσει και πονάει η πλάτη μου, όλη μέρα σχεδόν αγκαλια !! 5200 το θρεφτάρι μου!!! Κοιμάται 6-8 ώρες το βράδυ, και μετά όλη μέρα το μάτι γαρίδα!!!

Οι άλλες μανούλες πως τα πάνε??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Είμαι πολύ συγχισμένη σήμερα με τη μικρή! Χθες αργά το βράδυ έδωσα άδεια στα βυζιά μου κ εβαλα μια δόση το θήλαστρο. Το βράδυ λέω θα το περασουμε με μπουκάλια μέχρι να ηρεμίσω κ βλέπουμε. Έρχεται η ωρα 3 τη λυπάμαι κ της δινω λίγο στήθος με πολύ κόπο και πόνο κ φυσικα συνεχίζει να πεινάει, της δίνω μπουκάλι, δε ρεύται, δε την πιανει λόξυγκας παλευω να την κανω να ρευτεί.. μάταια! Συνεχίζει να ορίεται για φαϊ (της έχω αλλάξει κ 2 φορες την πάνα)

Τη βάζω στην καλαθούνα κ συνεχίζει να ορίεται για αρκετά λεπτά... σηκώνομαι κ την παιρνω αγκαλιά, σταματάει για λίγο κ μετά πάλι κλάμα! Της δίνω κ 2 μπουκάλι κ το πίνει το μισό με μανία. Τη βαζω πάλι να ρευτεί αλλά τίποτα!

Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά, την αφήνω στην καλαθούνα πάλι να ορίεται...

Μετά από λίγη ώρα σηκώνεται ο Γιώργος την παίρνει αγκαλιά, την ηρεμεί, τη βάζει στην καλαθούνα και κοιμάται επιτέλους για μια ώρα έστω με λίγη γκρίνια... κάνει και εμετό βέβαια! Στη 1,5 ώρα πάλι κλάμα για φαϊ....

Απάλευτο το βράδυ μου!:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Katrin έχεις τραβήξει τον πρώτο αριθμό στο λαχείο και δεν το ξέρεις....6-8 ώρες ύπνος είναι τρομερή χλιδή και ας είναι ξύπνια η μικρή σου όλη μέρα. Φτου φτου να μην σας ματιάσω. Απο την αρχή σου κοιμόταν τόσο ή με τον καιρό έφτιαξε το πρόγραμμα? Λέτε να έχει να κάνει με τα κιλά του μωρού? μόλις μεγαλώνουν να χωράει πιο πολύ το στομαχάκι τους και να μην τρώνε τόσο συχνά?

Riniw εμένα αν τον πιάσει γκρίνια θέλει βόλτα για να ξεχαστεί, δεν του αρκεί να καθόμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι. Το πρωί σήμερα τον έβαλα με το πορτ μπεμπε στο κρεβάτι, μόλις έφυγε ο άντρας μου για τη δουλειά, και το έβαζα την πιπίλα μόλις του έφευγε για να μην σηκώνομαι όλη την ώρα.

Miss caramel μιλάμε για τρομερή υπομονή, ευγε! Και όσο αντέξεις με το θηλασμό καλά είναι, άλλες κοπέλες δεν μπόρεσαν καθόλου, δεν τρέχει τίποτα.

Εχθές ζυγιστήκαμε έχουμε φτάσει 3310γρ!!!!!Σιγά σιγά μεγαλώνουμε!

marant μπορεί να έχει να κάνει με τα κιλά δεν ξέρω!!ΕΜείς είμαστε 5,200!!Εδώ και 5 μέρες μου το κάνει συνεχόμενα!!έχει μπει σε πρόγραμμα από μόνη της!!Μέχρι και την μέρα , τις λίγες ώρες που κοιμάται , ξέρω ποιες είναι!!!

Παρεπιπτόντως ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!Τώρα το είδα ότι είχες γενέθλεια!!Και του χρόνου με υγεία!!Θα έχει μεγαλώσει και το μωράκι και θα το γιορτάσατε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σοφία μου κάτσε κάτω απ'τη μπάρα!!κράτα γερά,κοριτσι,γιατί μόνο με το πείσμα σου θα το ξεπεράσεις..ούτε καν μπορώ να φανταστώ με τι υπομονή αντέχεις κι ομολογώ οτι δεν ξέρω αν στη θέση σου θα άντεχα να έκανα το ίδιο!

Tatum απίστευτος ο μικρός σου!!!!φυσικά και έχουν μνήμη απο την κοιλιά ακόμα γι'αυτό λένε οι έρευνες να βάζουμε ακουστικά στην κοιλιά με τραγούδια έτσι ώστε να τα ακούν βγαίνωντας έξω και να ηρεμούν...

Κατερίνα μου είσαι πραγματικά τυχερή!!!6-8 ώρες;;;;;;;;;εμένα το μόνο που έχει φτιάξει είναι το 10μ.μ.-3π.μ.!!!αν και χτες έφαγε γύρω στις 9:30 και ξύπνησε 3:30..οπότε ναι κάναμε το πρώτο μας 6ωρο που δεν ξέρω αν είναι μόνιμο ή ήταν τυχαίο....

marant πολύχρονη!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...