Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αχ καλά θα ήταν! Αλλά δεν μένω Αθήνα .. ανεβαίνω μονο για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορά!! Ασε μου ραβασάκι να το διαβάσω και να σου απαντήσω!! Χαχα🤣😍

Και εγώ σα να μη μενω Αθηνα είναι γιατί κάνω 1 ώρα plus να πάω με την κίνηση το πρωί. Θα σου αφήσω ραβασάκι στην είσοδο 😂

Εχεις ξανακάνει προσπάθεια εμβρυομεταφορας στο ίδιο κεντρο;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Απορίες:

1)Μόνο η δικιά μου όταν πάω να τη βαλω στο στήθος κάνει σαν υστερική με τα χέρια της και παει να απομακρυνθεί? Πετσοκόβει και την πονεμένη θηλή με τα νυχάκια...

Σε λίγο θα της βαζω χειροπέδες για να μπορεσει να πιει κάπως σωστά τη θηλή!

2)Η δικια μου πέραν του οτι για να απομακρυνθεί απο τη θηλή βάζει τα χέρια κ σπρώχνει με δύναμη, ξεχνάει να ανοίξει το στόμα!

3)Όταν μετά από τη μάχη έχει πιάσει κάπως τη θηλή, έχει την κακιά συνήθεια να κουνάει κ το κεφάλι δεξια αριστερά με δύναμη, με τη θηλή στο στόμα εννοείται!!!

Δε μπορώ πια! Το δεξί στηθος τα εχει δει όλα... κλαίω κάθε φορά που τη βάζω! Αυτό δεν ειναι παιδί... είναι πιράνχας!

Ολες οι συμβουλές, δεκτες!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

riniw μου το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να μιλησουν για να μας πουν τι θελουν..δεν ξερεις και τι να κανεις με ολα αυτα που ακους!απο τη μια λενε οχι πολλα σκεπασματα γιατι δεν κανει καλο,απο την αλλη δεν ξερεις αν το ντυσεις και πιο ελαφρια αν κρυωνει...τι να πω..εχω ακουσει οτι για να δεις αν ζεσταινεται ή κρυωνει το μωρακι πιανεις με το χερι σου τον αυχενα του και απο εκει καταλαβαινεις...τι να πω..εγω πιστευω οτι το "τυλιγμα"που τους αρεσει, εχει να κανει με το οτι τους θυμιζει τη μητρα που ηταν "στριμωγμενα" εκει μεσα γι'αυτο ηρεμουν..mIss caramel εγω δυστυχως δεν θηλαζω..Μονο μια βδομαδα θηλασα το μωρακι μου και αυτο με τα χιλια ζορια..εχω επιπεδοθηλια απότι μου ειπαν και το μωρο δεν μπορουσε να πιασει καλα και μου ειχε πληγιασει τις θηλες τοσο πολυ που ουτε την πετσετα δεν μπορουσα να ακουμπησω πανω απο τον πονο..και επειδη το γαλα δεν εβγαινε απο το στηθος μεσα σε αυτη τη μια βδομαδα γλιτωσα τη μαστιτιδα 2-3 φορες παρα τριχα..με ζεστες κομπρεσες και μασαζ και τετοια..Τι θηλαστρα πηρα..τι ψευδοθηλες..τσαμπα τα λεφτα..τιποτα δεν εγινε και αναγκαστικα το γυρισαμε στο μπουκαλι..Μιλαμε ομως για πολυ πονο..εκεινη τη βδομαδα πονουσα ολοκληρη!γιατι γεννησα και με καισαρικη και ειχα και τους πονους απο την τομη...αστααα

Σε καταλαβαίνω... ακομα πονάνε τα βυζιά μου! Κι εγώ ξεκίνησα με φ.τ και καταλήξαμε σε καισαρική... ο πόνος δεν υπήρχε!!!

Γλίτωσα τη μαστίτιδα μόνο κ μόνο λόγω της παιδιατρου που ασχολήθηκε με το πετρωμένο στήθος μου κ τώρα παλεύω να αυξήσω παραγωγή κ να κόψω αν μπορέσω το μπουκάλι. Οι θηλές σιλικόνης τελικά ήταν το πιο άχρηστο πραγμα που πήρα... μούφα τελείως!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Απορίες:

1)Μόνο η δικιά μου όταν πάω να τη βαλω στο στήθος κάνει σαν υστερική με τα χέρια της και παει να απομακρυνθεί? Πετσοκόβει και την πονεμένη θηλή με τα νυχάκια...

Σε λίγο θα της βαζω χειροπέδες για να μπορεσει να πιει κάπως σωστά τη θηλή!

2)Η δικια μου πέραν του οτι για να απομακρυνθεί απο τη θηλή βάζει τα χέρια κ σπρώχνει με δύναμη, ξεχνάει να ανοίξει το στόμα!

3)Όταν μετά από τη μάχη έχει πιάσει κάπως τη θηλή, έχει την κακιά συνήθεια να κουνάει κ το κεφάλι δεξια αριστερά με δύναμη, με τη θηλή στο στόμα εννοείται!!!

Δε μπορώ πια! Το δεξί στηθος τα εχει δει όλα... κλαίω κάθε φορά που τη βάζω! Αυτό δεν ειναι παιδί... είναι πιράνχας!

Ολες οι συμβουλές, δεκτες!!!!

Το 1 μου το κανει αλλα λες και προσπαθει να βεντουζαρει στο μανικι :confused:. του γαργαλαω το μαγουλο απ τη μερια που θελει και αν δεν εχει νευρα το γυριζει σωστα, αν εχει νευρα τον απομακρινω απ το σω μα μου και τον ξαναβαζω (μου ειχε πει μια μαια οτι ετσι αποσυντονιζοντε και ειναι σαν να ξεκινανε απ το 0 το ταισμα).

Το 2 το εκανε τις πρωτες μερες (φυσικα με ματωσε) και φωναζα ΑΟΥΤΣ! Την πτωτη φορα ψιλοτρομαξε αλλα σιγα σιγα καταλαβε και το εξελιξε στο 3. Δεν κλινει ουλα πλεον αλλα οταν το κανει το σταματαει μονο αν τον βγαλω ή αν προλαβει και ξεβεντουζαρι ακουγετε σμακ, σαν φιλακι και ψιλοποναει, κανω φωνουλα πονου και το κανει ολο και πιο σπανια και τις πιο πολλες φορες ειναι για ρεψιμο...

Δεν ειναι τυχαιο που οι γαλοι εχουν νανουρισμα που λεει "κοιμισου κοιμησου μικρο μου... βαμπιρ"!!!

Οπου και να εχω διαβασει λενε οτι τα πιτσιρικια πιανουν πιο ευκολα οταν ειναι κοιμισμενα και οχι πολυ πεινασμενα (εχετε δει πουθενα το αναποδο?). Γιατι ο δικος μου ο τασμανος αν δεν ειναι τελιος ξυπνιος, οταν βεντουζαρει, δεν πιανει σωστα, μονο την ακρουλα κραταει στο στομα και ειμαστε στο βαλε-βγαλε για να μην με πληγωσει και μονο στον νυχτερινο θηλασμο!

Χθες το απογευμα (αφου σταματησαν τα πονακια) με τρελανε στα χαμογελα και μολις σταματησε, τον πλησιασε η αδερφη του και αρχισανε... ελεγε η μικρη τα δικα της και οποτε σταματουσε ο μικρουλης "απαντουσε" και δωστου γελια η μικρη και χαμογελα το μωρο! Αν πηγενα να παρω καμερα θα τους το χαλαγα και τωρα την εχω διπλα μου συνεχια (με την ελπιδα να μην αρχισει χαζα η μικρη μολις την δει)

Ue8pp3.pngI307p3.png

miss caramel κι εγω για φυσιολογικο τοκετο ημουν και τελευταια στιγμη μαθαινω την προηγουμενη μερα οτι την επομενη μπαινω για καισαρικη!!(περιττο να σου πω οτι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο το αγχος μου...και η αληθεια ειναι τωρα που το σκεφτομαι οτι απο τοτε εχω να κοιμηθω καλα βραδυ..........:confused::rolleyes::rolleyes:)

6L9mp2.png

IPZnp2.png

elenitsa τουλάχιστον γλίτωσες τις ωδύνες!!!

tatum βεντουζαρει σε μανίκια κ δαχτυλα στα πάντα εκτος από το βυζί ή και το μπιμπερό:?

Δε μπορώ ότι και να κανω να της αποσπάσω την προσοχή για να βρω ευκαιρία να της βουλώσω το στόμα... τι μαγουλα, τι μπουτακια τσιμπαω, τι να την σηκώνω στον αερα κ να την απομακρύνω από το στήθος.... είναι ξεροκέφαλη η μικρή!:|

Αν ειναι πολύ κοιμισμένη δεν βεντουζάρει καθόλου, οσο και να την παρακαλαω! Αν ψιλοπεινάει έστω, σηκώνει τον κόσμο η καρατέκα!!!:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καραμελιτσα θα σου κανουμε αγαλμα "η μανα που εφτυσε αιμα για να θηλασει". παντως κι ο δικος μου με μπιμπερο και καθε δυο ωρες ειναι ξυπνιος με πεινα τρελη οποτε εχει ενα λογο παραπανω η δικια σου. να δω ποτε θα κοιμηθει συνεχωμενο 4ωρο.. θα κανω παρτυ. :tongue:

ελενιτσα πετυχε το ντολμαδακι!!! μπραβο !!!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

kella η ιδεα σου ηταν σωτηρια..το δοκιμασα και σημερα ολη μερα να δω αν το βραδυ ηταν τυχαιο γεγονος και εχω να πω οτι πιανει τρελλα!!!Μεχρι στιγμης τρωει και κοιμαται με πολυ μικρα διαλειμματα γκρινιας...παντως το μπεμπακι ηρεμησε σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες που δεν ηρεμουσε με τιποτα!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

εμένα πάλι όοοοοοοοολη μέρα δεν ξέρω τι σκ@τ@ έπαθε...έτρωγε...στο μισάωρο κλάμμα..ξανά στήθος...στο μισάωρο κλάμμα...ξανά στήθος...το μεσημέρι αναγκάστηκα να την κοιμίσω πάνω μου διότι μόλις την έβαζα στην καλαθούνα χτυπιόταν...τί έπαθε δεν ξέρω...τώρα την έβαλα στην κούνια και αναμένω....

Σοφία μου αν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν οι έμπειρες,ψάξε στο γκρουπ του μητρικού θηλασμού για καμια σύμβουλο γαλουχίας..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ θα παρενοχλήσω την παιδίατρο από αύριο! Ξερω ότι θα μου πει να κάνω υπομονή μέχρι να στρώσουμε κ να χρησιμοποιώ το θήλαστρο για το στηθος που πονάει πιο πολύ... μη βλέπεις που εγώ είμαι ψιλομαζόχα!

Βασικά δε μπορώ όλες τις ώρες της ημέρας να είμαι με ένα θήλαστρο στο βυζί... οπότε αναγκαστικά τη βάζω κ στο στήθος ιδίως καποιες στιγμές που δε της φτανει το ένα που της έχω δώσει!

Αν το παιδί είναι ήρεμο μπορείς να το βάζεις κ στο στήθος πιο σωστά. Αυτό μου έχουν πει όλοι... χαίρω πολύ! Αυτός είναι ο λόγος που δε την αφήνω να κοιμάται πολλές ώρες κ την ξυπνάω για να την ταϊσω όσο ακόμα δεν ειναι εκνευρισμένη κ για να της φτασει η μικρή ποσότητα που έχω ακόμα!

Όταν με το καλο αυξηθεί η παραγωγή μου θα τη βάζω λιγότερες φορές μέσα στην ημέρα στο στήθος οπότε και θα ηρεμίσω λίγο. Είμαι μια εβδομάδα πίσω σε παραγωγή... το παλεύω 8 μέρες... μέχρι το τέλος του μήνα να δούμε τι θα εχουμε καταφέρει! Τότε, θα πράξω αναλόγως!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιω μου θα το αναψουμε κ εμέις σσιγα σιγα τοτζακι, κανεει ψοφο τα βραδιια σσστην ηπειρο... εμεις πλεον ντυνομαστε χοντρα μου κοιμομαστε με θερμανση κ μαλλιν παπλωμα. Λενε πωςς τα μικρα θελοουν 1 ρουυχο παραπανω. Πως να την κοιμησω αν εμεις σκεπαζομαστε με παπλωμα;

Καραμελ,εμενα ποτε δε μου προκαλεσε τραυματισμο μωρο,ο ι θηλες μου εφταιγαν.. αν ομως ποτε με δαγκωνε, εβαζα το δαχτυλο στο στομα ττου κι ετσι με αφηνε χωρις να πονω.

Τατουμ μου εμενα ο μεγαλος εχει απιστευτη χημεια με τη μπεμπα

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καραμελ,εμενα ποτε δε μου προκαλεσε τραυματισμο μωρο,ο ι θηλες μου εφταιγαν.. αν ομως ποτε με δαγκωνε, εβαζα το δαχτυλο στο στομα ττου κι ετσι με αφηνε χωρις να πονω.

Χαχαχα καλό! 1ον θα πρεπει συνέχεια να τη βγαζω από το στήθος οπότε θα γίνεται όλο και πιο εκνευρισμένη και 2ον αυτο με το μικρό δαχτυλάκι... κάτι δεν κάνω καλά γιατί καταλήγει να βεντουζωνει και αυτό και η θηλή πάλι με δυσκολία βγαίνει... λες να φταίνε οι θηλές μου???:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χαχαχα καλό! 1ον θα πρεπει συνέχεια να τη βγαζω από το στήθος οπότε θα γίνεται όλο και πιο εκνευρισμένη και 2ον αυτο με το μικρό δαχτυλάκι... κάτι δεν κάνω καλά γιατί καταλήγει να βεντουζωνει και αυτό και η θηλή πάλι με δυσκολία βγαίνει... λες να φταίνε οι θηλές μου???:|

Βοηθαει αν τραβιξεις το δαχτυλο προς το στηθος ωστε να περναει αερας και να μπορεσεις να ελευθεροθεις, αν και δεν εχω προλαβει να το κανω οταν δαγκωναν (το καναν σε απροβλεπτο χρονο, οπως ειπα ευτιχος για λιγο καιρο), με βολεψε σε αλλες καταστασεις ;). Τις πιο πολλες φορες μου δαγκωνε το δαχτυλο (η μεγαλη) γιατι την εκοβα στο καλο, που να καταλαβει το μωρο οτι ηταν παντα για κατι που δεν μπορουσε να περιμενει και δεν ειχα επιλογη :(.

Το δαχτυλο αντι για πιπιλα το χρησιμοποιουσα στο αμαξι, οταν οδηγουσε ο Τζουρ, δεν εβρησκε να παρκαρει και πεινουσε η μικρη ή ιδιος ο Τζουρ για να την κοιμησει. Γενικα οταν εχει ανισιχια και δεν γινετε να φαει (για κανα λεπτακι μη φανταστεις), μου ειναι πολυ πιο ευκολο να σκεφτω και να πραξω με ενα χερι απ το να λειτουργισω γενικα με ενα μικρακι να κλαιει! Πριν λιγες μερες με ειδε μια γνωστη να το κανω και με το αλλο χερι να πληρωνω τον καφε μου και κολησε... πεδευοντε να σταματησει το 3χρονο τους την πιπιλα και το ειδε σαν λυση ωστε να μην την παρει το 2ο μωρακι.

riniw ειστε πολυ κοντα στην 5η βδομαδα, σκευτικες μηπος ειναι αλμα αναπτυξης?

Nemina κι εμενα, ενα ρουχο παραπανω μου ειπαν και η παιδιατρος στην Καλαματα και η τωρινη Ξανθη αλλα και τα ιδια με μενα να τους βαλω σκανε και υδρωνουν πολυ, μαλον παραειμαι κρυουλιαρα εγω και θερμοαιμα τα μικρα μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!

Σοφία μου αλήθεια,θαυμάζω την επιμονή σου!!!σε καλό του παιδιού τόσο πείσμα για σωστή διατροφή...ελπίζω σε 15 χρόνια που θα σου βγάζει την πίστη λόγω εφηβείας να τα θυμάσαι όλα αυτά πριν τον φόνο!!!

Θα ήθελα να σου πω οτι σε καταλαβαίνω...αλλά εμένα οι θηλές ούτε για αστείο δεν τραυματίστηκαν..είναι,δε,τόσο μεγάλες που ο Νίκος μου λέει θα το πνίξεις το παιδί με τόση ρώγα...by the way απο που αγόρασες θήλαστρο;μου φαίνεται θα μου χρειαστεί κι είναι το μόνο που δεν έχω πάρει...θέλω να πάω αύριο οδοντίατρο πάλι και δεν θέλω να πάρει γάλα σκόνη..

Σωτηρία μου εδω τ'ανάψαμε εμείς!!!ο κουνιάδος μου δηλαδή,εμείς με την ανακαίνιση θα το φτιάξουμε!!ανέβηκα πάνω χτες,μια χαρά το τζάκι και είχα και τη μικρή είχε γλαρώσει απο την θαλπωρη ήπια κι εγω ενα ποτηράκι κρασί...

Μυρσίνη μου ή άλμα ανάπτυξης είναι ή έκανα εγω μλκία χτες που μέχρι να ξυπνήσει ήπια καφέ και μάλλον της έφερα νευρικότητα...διότι τ'απόγευμα έφτιαξα ένα τσάι βουνού με μέλι...ανεβήκαμε μετά στον κουνιάδο μου και ζαβλακώθηκε με το τζάκι..και το βράδυ την τάισα και μέχρι τις 5 κοιμόταν...

Βέβαια αναγκάστηκα να την κοιμίσω πάνω μου...δεν σας το είπα;;;;;;;καινούργιο αυτό της μανδαμ....και χτες το μεσημέρι και το βράδυ βεντούζα,πάνω μου να κοιμηθεί και μετά να την βάλω στην καλαθούνα της...τώρα την έχω στην κούνια και δεν έχει βγάλει άχνα..μακάρι να υπήρχε τρόπος να μεταφραζόταν το κλάμα σε επιθυμία να ξέραμε τί θέλανε,τα κακόμοιρα..

Μίλαγα και με μια απο τις αδερφές μου χτες...της λέω έτσι κι έτσι η δικιά μου σήμερα όλη μέρα...αα,μήπως δεν φτάνει το γάλα σου;μια χαρά,της λέω,φτάνει αφού βάζω το μωρό και πίνει φτάνει...ναι,μου λέει,αλλά δεν τη χορταίνει...καλά,της λέω,αν δω οτι ζορίζεται θα πάρω την παιδίατρο..τα νεύρα μου!!!

Απορία:πόσες φορές την ημέρα κάνουν κακά;εμένα χτες δεν είχε κάνει όλη μέρα και στις 5 που ξύπνησε κι έφαγε το σκατό είχε φτάσει μέχρι την πλάτη!!!!!λέτε να έφταιγε και αυτό που ήταν νευρική;η πεθερά μου μου είπε μπας και της δώσω χαμομήλι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ για θήλαστρο η τιμή είναι στανταράκι 105 το mini electric medela.

Το είχα δει 95 στο κατάστημα μέσα στο ΡΕΑ (είναι και στο ιασώ και μητέρα νομίζω) και από εκεί κει έπειτα ψάξε πόσο μπορείς να το βρείς στο skroutz αν δε βιάζεσαι. ;)

Από κακάκια είμαστε στις 2-3 φορές την ημέρα εμείς με μικτή διατροφή βέβαια!

Όσο για το σκατό να φτάνει στην πλατη ναί... μας έχει τύχει κι εμάς! Πολύ μουσταρδο-σκατό βρε παιδί μου:rolleyes:

tatum κι εγώ προσπαθώ να την απασχολώ με τα δάχτυλα αλλά δεν πιάνει για πάνω από 1-2 λεπτά, ούτε με τα δικά μου δάχτυλα ούτε με τα δικά της:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τί έγινε;;ερήμωσε το καφέ μας;

Miss caramel δεν ξέρω αν θα αγοράσω,το κατοστάρι μου ακούγεται κάπως βάρβαρο τώρα!!!δεν περρισεύουν απο πουθενά....

Χτες αναγκαστήκαμε να κοιμηθούμε αγκαλιά στο κρεβάτι...πολύ ανυσηχία ρε παιδί μου...και ύπνος μη φανταστείτε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...