Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κι εγώ την τυλίγω λίγο τη μικρή με μια μουσελίνα, την κρατάει και πιο ζεστή όταν τη βγάζω από τα σκεπάσματα για μαμ!

Ισα ίσα της το βάζω, χέρια πόδια τα κάνει ότι θέλει και τη βρίσκει τρελά!!!

Σε καμία περίπτωση βέβαια δε θα ανεχόταν φάσκιωμα όπως έκαναν παλιά.

Ρηνιώ και μόνο με την αλλαγή της στάσης και της θέσης βοηθιούνται για να κάνουν προυτς τα έρμα!

Όσο για τις αγκαλιές... και σε ποιόν δεν αρέσουν βρε παιδιά:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αλλο που δεν θελαμε και εγω κι ο αντρας μου να τον παιρνουμε αγκαλια...μολις μας το ειπε πια και η παιδιατρος και πηραμε και εγκριση αλλη δουλεια δεν κανουμε απο τοτε...μακαρι λοιπον.. αν δεν κακομαθαινει και του περνανε τα πονακια να τον εχουμε ολο αγκαλιτσες...αλλα σημερα τον ειχε ο αντρας μου αγκαλια οσο μαγειρευα και καθοταν σαν γατακι και με το που τον αφησαμε στην κουνια για να φαμε, μας ακουσε η γειτονια...τωρα κοιμηθηκε!Ο αντρας μου τον φωναζει "εκμεταλλευτή" παντως!!!χαχαχα

riniw το κανω αυτο που λες με το ελαφρυ μασαζακι στην πλατη και την κοιλιτσα και του αρεσει..αυτο με τα ποδια προς την κοιλια δεν το εχω κανει αλλα θα το δοκιμασω την επομενη φορα που θα αρχισει τα "νιαουρισματα"..

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Γεια σας κοριτσια, εριξε κατω ο μικρος το λαπτοπ κ χαλασε. Τωρα γραφω απο το ταμπλετ κ δε καλοβολευει. Εμεις ζοριζομαστε λιγο στα κακακια ποναει το καημενο ευτυχως οομως τοο βραδυ χτυπησε 6ωρο υπνοο. Μπηκα κ σε διατροοφικο προγραμμαα θηλασμου κ ειμμαι χαρουμενη. Φλια πολλα μου σορυ για τα λαθη αλλα βαριεμαιι να γυρννω να ταα σβησω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλος ηρθες στην παρεα μας elenitsa234! Κι εγω δεν πιστευω οτι κακομαθενουν τοσο μικρα,τη μεγαλη μου την ειχα μεχρι τους 6 μηνες σχεδον στο κρεβατι μου και απο αγκαλιες αλλο τιποτα, αλλα και στο καροτσι καθοταν στη βολτα αν δεν επερνα μαρσιπο και στο δωματιο της την πηγαμε χωρις προβλημαατα. Ισως βεβαια να ειναι και στο παιδι, αλλα και να κακομαθουν λιγο τι πηραζει?

Με τα μικρα μου και τις κουβερτες ακρη δεν βγαζω... Αναβω αναγκαστικα μια σομπιτσα γιατι εχουμε προβλημα υγρασιας και το σπιτι δεν ειναι παγομενο, το βραδυ ομως εγω τις θελω τις κουβερτουλες μου! Η μεγαλη κοιματε με μια λεπτη και ο μικρος μονο με το φορμακι, οποτε πηγα να τα σκεπασω πιο πολυ αρχισαν να ιδρωνουν. Στης μαμας μου ο μικρος τη θελει την κουβερτουλα κι ας δεν εχει υγρασια, ακομα και μεσημερι. Οταν τον βγαζω με το καροτσι μου την κατεβαζει μεχρι τι μεση του :confused:.

Για τους κολικους μας βολευει ενα σεντονακι τιλιγμενο γυρω απ το σωμα χαλαρα και λιγο πιο σφηχτα στην κοιλιτσα, το μαμογαλο και να τον βαζω στον ομο σαν σακι (στον αντρα μου που τα χει τα κοιλα του καθετε και πιο χαμυλα, εγω ιστερω απο καμπυλες).

Χθες το απογευμα ειχε απιστευτη γκρινια και δεν ηρεμουσε με τιποτα, σε καπια φαση ηρθε η μεγαλη και μολις την ειδε ξεχασε τα παντα και της αρχησε κατι χαμογελα που κοντεψα να κατουρηθω! τρελη αγαπη!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε!! :D

Αύριο πάμε παιδιάτρο και βολτούλα !!! Αντέ και πολύ κάτσαμε μέσα!! Έχει αρχίσει και μου την δίνει!!! Τώρα που έχει και ήλιο, γιατί μετά που θα αρχίσουν οι βροχές χαθήκαμε!!

Τατουμ και εγώ στην μικρή μια φλις κουβέρτα της έχω με ένα σεντονάκι και ιδρώνει!!!:confused::confused::?:-? Και το σπίτι έχει αρχίσει και κρυώνει υπερβολικά!! Μόνο όταν την κάνω μπάνιο, αν δεν βάλω αιρ κοντισιον κρυώνει η μικρή μου πολύ !!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Εγω την έχω μ'ενα ψευτοπαπλωματάκι που είχε η καλαθούνα (μη φανταστείτε τίποτα βαρύ..αυτή την ψευτιά που βάζουν) το οποίο απλώς το έχω τυλίξει μ'ενα σεντονάκι και χτες αφού την μπανιάρισα την είχα τυλιγμένη με μια φλις γιατί ψιλομπάζει το οίκημα!!Με το δωμάτιό της δεν ξέρω τί να κάνω η πόρτα δεν κλείνει καλά κι αφήνει απο πάνω γύρω στους 2-3 πόντους κενό...έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου γι'αυτό το προστατευτικό που πουλιέται να βάλω γύρω-γύρω,ε εγω τα λέω εγω τ'ακούω....μόνη μου θα πάω να πάρω να κολλήσω μου φαίνεται...Τουλάχιστον χτες μας άφησε να κοιμηθούμε!!!ξύπνησε στις 3 και μετά 7!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Α καλα εγω κρυωνω με αυτα ππου ακουω... εμεις πρωι πρωι εχουμε πολυ κρυο κ το βρααδυ. Τη μικρη τη τυλγω χαλαρα με πανα κ κουβερτα κ καμια φορα βαζω κ καμια φλις απο πανω. Το βραδυ τη θηλαζω με την πανουλα. Μαλλον εχουμε πιο πολυ κρυο. Α κ αιρ κοντισιον κ σωμα λαδιου. Ολοι στη γειτονια αναψαν τζακι εμεις ακομη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια!

Ελενίτσα καλώς ήρθες!

Εμείς κορίτσια απο θέρμανση ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει να ανάβουμε κάτι, μόνο το βράδυ που είναι να τον κάνουμε μπάνιο βάζουμε ένα τεταρτάκι air condition να σπάσει λίγο τη θερμοκρασία. Από την Παρασκευή ξεκίνησα την απογευματινή δουλειά σιγά σιγά, 3 φορές την εβδομάδα για 2 ωρίτσες έτσι για να συνηθίζω. Να σας πω την αλήθεια μ' αρέσει γιατί ξεφεύγω λιγάκι, αλλάζω παραστάσεις.

Με το φαγητό κάπως έχουν στρώσει τα πράγματα, ζητάει ανά 3 ή 4 ώρες, οπότε κοιμόμαστε και λίγο το βράδυ. Ελπίζω να το συνεχίσει και να το βελτιώσει σιγά σιγά. Ζυγιστήκαμε εχθές και έχουμε φτάσει 3170γρ. !!! Όσο μεγαλώνει ελπίζω να αραιώνει τα γεύματά του.

Φιλιά σε όλες!

Κι εμείς μπάζουμε πολύ... μεχρι στιγμής την εχω με μπλουζακι από μέσα και φορμακι ολόσωμο ή φορεματάκι που σουρώνει από κατω. Τυλιγμένη σουβλάκι με τη μουσελίνα και μια φλις για την καλαθούνα κ σίγουρα δεν είναι ιδρωμένη!

Τα πιο χοντρα φορμάκια τα αφήνω για αργότερα... έτσι και αλλιως ειμαστε κι εμεις με φθινοπωρινα ρουχα μέσα στο σπίτι, ζακετουλα φόρμας το απόγευμα και κουβέρτα στο κρεβάτι!

Το βράδυ μας πέθανε η μικρή... πόση πείνα πια και πόσο να προλάβει ο βύζος να κατεβάσει σε 30'???? Έφαγε το μπουκάλι της γιατι είχαμε κάνει ενα σερί 2 ωρών εναλλαξ στα στήθη χωρίς αποτέλεσμα!

Είμαστε στα 2 μπουκάλια την ημέρα περίπου κ σήμερα που έκανα μια άντληση είδα ότι 2πλασιάστηκε η ποσότητα :D

Dum Spiro Spero!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Εγω την έχω μ'ενα ψευτοπαπλωματάκι που είχε η καλαθούνα (μη φανταστείτε τίποτα βαρύ..αυτή την ψευτιά που βάζουν) το οποίο απλώς το έχω τυλίξει μ'ενα σεντονάκι και χτες αφού την μπανιάρισα την είχα τυλιγμένη με μια φλις γιατί ψιλομπάζει το οίκημα!!Με το δωμάτιό της δεν ξέρω τί να κάνω η πόρτα δεν κλείνει καλά κι αφήνει απο πάνω γύρω στους 2-3 πόντους κενό...έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου γι'αυτό το προστατευτικό που πουλιέται να βάλω γύρω-γύρω,ε εγω τα λέω εγω τ'ακούω....μόνη μου θα πάω να πάρω να κολλήσω μου φαίνεται...Τουλάχιστον χτες μας άφησε να κοιμηθούμε!!!ξύπνησε στις 3 και μετά 7!!!!

Καλημερα!!καλως σας βρηκα κοριτσακια!!χαχα!εμας ξυπνησε 3.30 και μετα 7.30...κοντα ειμαστε στα "ξυπνηματα"!!Λοιπον..χτες τον τυλιξα με ενα ελαφρυ φλις κουβερτακι σαν ντολμαδακι,οχι φασκιωμα να μην μπορει να κουνηθει..,ισα που ηταν τυλιγμενο γυρω του και απο πανω ενα πικε κουβερτακι και δεν ειχε ουτε γκρινιες ουτε τιποτα!κοιμηθηκε σαν πουλακι!ξυπναγε ,ετρωγε και κοιμοταν!!!

6L9mp2.png

IPZnp2.png

[/b]

Καλημερα!!καλως σας βρηκα κοριτσακια!!χαχα!εμας ξυπνησε 3.30 και μετα 7.30...κοντα ειμαστε στα "ξυπνηματα"!!Λοιπον..χτες τον τυλιξα με ενα ελαφρυ φλις κουβερτακι σαν ντολμαδακι,οχι φασκιωμα να μην μπορει να κουνηθει..,ισα που ηταν τυλιγμενο γυρω του και απο πανω ενα πικε κουβερτακι και δεν ειχε ουτε γκρινιες ουτε τιποτα!κοιμηθηκε σαν πουλακι!ξυπναγε ,ετρωγε και κοιμοταν!!!

μπράβο Ελένη μου!!!κι εγω χτες που την είχα λίγο πιο ζεστά κοιμήθηκε καλύτερα..λες να κρυώνανε τα καημένα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μακάρυ να φτάσουμε να κοιμόμαστε κι εμεις τόσο πολύ και μόνο με μητρικό γαλατάκι...

Μπράβο κορίτσια για τα ωράριά σας :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

riniw μου το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να μιλησουν για να μας πουν τι θελουν..δεν ξερεις και τι να κανεις με ολα αυτα που ακους!απο τη μια λενε οχι πολλα σκεπασματα γιατι δεν κανει καλο,απο την αλλη δεν ξερεις αν το ντυσεις και πιο ελαφρια αν κρυωνει...τι να πω..εχω ακουσει οτι για να δεις αν ζεσταινεται ή κρυωνει το μωρακι πιανεις με το χερι σου τον αυχενα του και απο εκει καταλαβαινεις...τι να πω..εγω πιστευω οτι το "τυλιγμα"που τους αρεσει, εχει να κανει με το οτι τους θυμιζει τη μητρα που ηταν "στριμωγμενα" εκει μεσα γι'αυτο ηρεμουν..mIss caramel εγω δυστυχως δεν θηλαζω..Μονο μια βδομαδα θηλασα το μωρακι μου και αυτο με τα χιλια ζορια..εχω επιπεδοθηλια απότι μου ειπαν και το μωρο δεν μπορουσε να πιασει καλα και μου ειχε πληγιασει τις θηλες τοσο πολυ που ουτε την πετσετα δεν μπορουσα να ακουμπησω πανω απο τον πονο..και επειδη το γαλα δεν εβγαινε απο το στηθος μεσα σε αυτη τη μια βδομαδα γλιτωσα τη μαστιτιδα 2-3 φορες παρα τριχα..με ζεστες κομπρεσες και μασαζ και τετοια..Τι θηλαστρα πηρα..τι ψευδοθηλες..τσαμπα τα λεφτα..τιποτα δεν εγινε και αναγκαστικα το γυρισαμε στο μπουκαλι..Μιλαμε ομως για πολυ πονο..εκεινη τη βδομαδα πονουσα ολοκληρη!γιατι γεννησα και με καισαρικη και ειχα και τους πονους απο την τομη...αστααα

6L9mp2.png

IPZnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...