Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!

Πόσο χαρούμενη μαμά είμαι σήμερα!:D

Περάσαμε το πρώτο βράδυ μας χωρις μπουκάλι!!!

Μακάρυ να συνεχίσει έτσι η μέρα! Όπως και να'χει όμως σήμερα έχουμε ήδη μια νίκη;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!

Κατερινάκι σ'ευχαιστώ!!δεν είχα σκεφτεί ο βλάκας να ψάξω απο κεί...βρήκα μια στο ΑΤΤΙΚΟ και μια στο Χαίδάρι!!αν το ειχα δει πιο πριν θα είχα βρει την κοπέλα στο ΑΤΤΙΚΟ όσο ήμουν μέσα...

Σοφάκι έφτιαξες εσυ χαλάσαμε εμείς!!!!χαχαχα!!!μάλλον είναι άλμα ανάπτυξης όπως το περιέγραψε η Tatum!!

Τα άλλα τα κορίτσια που χάθηκαν;;η Άννα;η Εύη;η Γιώτα;η Βίκη;η Μαριούλα;

την Άννα ούτε στο fb δεν τη βλέπω μάλλον δεν θα έχει σύνδεση

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Η Βικυ είναι καλά κ στέλνει χαιρετίσματα!

Δεν εχει ιντερνετ, μπαινει λίγο απο ενος γείτονα, τελευταία φορά που μιλήσαμε!

Άλλα νεα δεν έχω!:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα κουκλες!!

Μπραβο καραμελακι!!! συνεχιστε ετσιιιι :D

Εμεις ειχαμε αλλο ενα ησυχο βραδυ με ξυπνημα για φαγητακι και νανι παλι.

Σημερα στρωσαμε και τα χαλια μας γιατι σα να εβαλε αρκετη ψυχρα και το σπιτι εδω ειναι παλιο και μπαζει.. μαλλον θα πρεπει να παρω φετος αυτα τα μακρια σκουλικια-μαξιλαρια για τις χαραμαδες :rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!

Μπραβο καραμελακι!!! συνεχιστε ετσιιιι :D

Εμεις ειχαμε αλλο ενα ησυχο βραδυ με ξυπνημα για φαγητακι και νανι παλι.

Σημερα στρωσαμε και τα χαλια μας γιατι σα να εβαλε αρκετη ψυχρα και το σπιτι εδω ειναι παλιο και μπαζει.. μαλλον θα πρεπει να παρω φετος αυτα τα μακρια σκουλικια-μαξιλαρια για τις χαραμαδες :rolleyes:

κι εγω τόσο καιρό έλεγα για το παιδικό και τελικά δεν εισακούστηκα..τώρα που χρειάζεται να δω ποιός θα πάει να πάρει....(εγω θα πάω,ρητορικό ήταν το ερώτημα!!)πραγματικά όμως απο τη μια μέρα στην άλλη!!

Σοφία μίλησα κι εγω λίγο με την Βίκη στο fb και την Μυρσίνη εκεί να δεις γέλιο που ήθελε η κόρη-βομβαρδιστικό να με δει και στην κάμερα!!!!χαχαχαχα!!!!γερό να είναι το μωρό μου,η γλώσσα ροδάνι σας λέω!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα!κι εγω μανουλα Οκτωβριου,γεννησα τις 18!να σας ρωτησω ρε κοριτσια ...ξεσκεπαζονται και εσας τα μωρα σας το βραδυ?εμενα απο 10 ημερων χτυπαει γρηγορα τα ποδια του πανω κατω και τα πεταει ολα τα σκεπασματα απο πανω του..και τωρα που εχει αρχισει το κρυακι ανησυχω λιγο..σκεφτομαι για υπνοσακο...

6L9mp2.png

IPZnp2.png

καλησπερα!κι εγω μανουλα Οκτωβριου,γεννησα τις 18!να σας ρωτησω ρε κοριτσια ...ξεσκεπαζονται και εσας τα μωρα σας το βραδυ?εμενα απο 10 ημερων χτυπαει γρηγορα τα ποδια του πανω κατω και τα πεταει ολα τα σκεπασματα απο πανω του..και τωρα που εχει αρχισει το κρυακι ανησυχω λιγο..σκεφτομαι για υπνοσακο...

καλως μας ήρθες!!!!

εμένα δεν το κάνει αυτό..μήπως έχει αέρια στην κοιλίτσα και ψιλοζορίζεται;έτσι κάνει η δικιά μου όταν ζορίζεται λιγάκι με τα αέρια..καμια φορά και για να ρευτεί..πάντως ο υπνόσακος ακούγεται καλή λύση αν το κάνει συνέχεια.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Ελενίτσα καλως ήρθες!!Και να σου ζήσει το μωράκι!!!Ούτε εμένα το κάνει αυτό που περιγράφεις!!Βγάζει μόνο τα χεράκια της έξω!!!Πάντως και εμένα όταν χτυπάει τα πόδια της κάτι την ενοχλεί!!Ή πεινάει ή πονάει!!

Σοφάκι μπράβο!!Κάνετε πρόοδο!!!

Εμείς πάλι 00:00 με 06:00 κοιμηθήκαμε!!Φτου φτου μη το ματιάσω!!!Μακάρι να το συνεχίσει!!Αντε και στα δικά σας!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τελικά δε το γλιτώσαμε το μπουκάλι (μισό βέβαια)... αλλά οκ! Δεν έχω παράπονο, τελευταίο μπουκάλι που είχε πιεί ήταν 12 ώρες πριν!

Πήγα να τη σηκώσω τώρα για να της δώσω ένα σνακ.... μόνο που δε ροχάλιζε!

Θα την παρενοχλήσω σε λιγάκι πάλι χεχεχεχε...:D

Είναι που έπεσε για νάνι 1,5 ώρα μετά το τελευταίο γεύμα και αφού μπόρεσε να μας κλάσει κανονικά και απανωτά!!! Μας έχεσε, την πήρε και ο πατέρας της αγκαλιά και ααααααααααχ... χαλάρωσε η μανδάμ!

Καλώς ήρθες elenitsa234 ναι ο υπνόσακκος είναι μια καλή λύση αν ξεσκεπάζεται συνέχεια... έχω κι εγώ έναν από τα ικεα που μάλλον θα της τον βάλω όταν πιάσει λίγο παραπάνω κρυάκι!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Eλενιτσα καλως μας βρηκες :tongue:. Και ο δικος μου οταν εχει συσορευσει παντως τυπου αερια κοπαναει ποδια χερια. Οσο για τον υπνοσακο ρωτα την παιδιατρο γιατι ειχα διαβασει πως τον πρωτο χρονο δεν επιτρεπεται παπλωμα και υπνοσακος. Δοκιμασες να τον τυλιξεις ντολμαδακι??

KATRINDMτι τελεια νεα !!! μια χαρα κοιμηθηκε και η μανουλα. Αντε να δουμε ποτε θα μας σημβει κι εμας. Εμεις στανταρ ξυπναμε 3 φορες, θελει φαγακι καθε 2μιση με 3 ωρες. Αμα κοιμηθει τετραωρο ψαχνομαι να δω τι σημβαινει:-P

kella επιτρέπεται ο υπνόσακκος αλλά όπως λένε πάντα στις οδηγίες, πρέπει η λαιμόκοψη να είναι σε τέτοιο μέγεθος που να μη μπορεί το μωρό να βάλει μέσα το κεφάλι (καταλαβαίνετε τι εννοώ ε???)

Ακόμα και αυτός που πήρα από το ικεα και είναι για 0-3 σου επιστά την προσοχή σε αυτό το θέμα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ντολμαδακι ε?ετσι μου τον τυλιγανε τις μερες που ήμασταν στο μαιευτηριο και η παιδιατρος μου ειπε οχι..Μονο για να φαει να το κανω ετσι αν θελω για να μην κουναει χερια/ποδια και δεν μπορω να τον ταισω, αλλα και παλι ειπε οχι σφιχτα να μην μπορει να κουνηθει..για τον υπνοσακο μου ειπε οτι δεν πειραζει αν ειναι απο 0 μηνων(καταλληλος για την ηλικια του δηλαδη)..τωρα τι να πω..σχεδον καθε φορα που τον κοιταω είναι ξεσκεπαστος,οσες φορες και να τον σκεπαζω παλι ετσι τον βρισκω..Δεν ξερω αν το κανει λογω αεριων...παντως τις τελευταιες 10 μερες γκρινιαζει σχεδον οποτε ειναι ξυπνιος και δεν τρωει ή τον έχουμε αγκαλια......να ειναι απο πονακια...?αλλα μολις τον παιρνουμε αγκαλια του περνανε????τι να πω...μαλλον τον καλομαθαμε...μας ελεγε και η παιδιατρος "μην ακουτε που λενε οτι τα μωρα κακομαθαινουν με την αγκαλια,μεχρι 3 μηνων δεν κακομαθαινουν αλλα αντιθετα τους κανει πολυ καλο η αγκαλια στον ψυχολογικο τομεα) και να'τα τωρα....:confused::confused:

6L9mp2.png

IPZnp2.png

ντολμαδακι ε?ετσι μου τον τυλιγανε τις μερες που ήμασταν στο μαιευτηριο και η παιδιατρος μου ειπε οχι..Μονο για να φαει να το κανω ετσι αν θελω για να μην κουναει χερια/ποδια και δεν μπορω να τον ταισω, αλλα και παλι ειπε οχι σφιχτα να μην μπορει να κουνηθει..για τον υπνοσακο μου ειπε οτι δεν πειραζει αν ειναι απο 0 μηνων(καταλληλος για την ηλικια του δηλαδη)..τωρα τι να πω..σχεδον καθε φορα που τον κοιταω είναι ξεσκεπαστος,οσες φορες και να τον σκεπαζω παλι ετσι τον βρισκω..Δεν ξερω αν το κανει λογω αεριων...παντως τις τελευταιες 10 μερες γκρινιαζει σχεδον οποτε ειναι ξυπνιος και δεν τρωει ή τον έχουμε αγκαλια......να ειναι απο πονακια...?αλλα μολις τον παιρνουμε αγκαλια του περνανε????τι να πω...μαλλον τον καλομαθαμε...μας ελεγε και η παιδιατρος "μην ακουτε που λενε οτι τα μωρα κακομαθαινουν με την αγκαλια,μεχρι 3 μηνων δεν κακομαθαινουν αλλα αντιθετα τους κανει πολυ καλο η αγκαλια στον ψυχολογικο τομεα) και να'τα τωρα....:confused::confused:

έχει δίκιο!!!

απλώς όταν τον σηκώνετε νιώθει την μυρωδιά και την ζεστασιά και ανακουφίζεται!!δοκίμασες να του τρίψεις την κοιλίτσα ελαφριά κυκλικά;συνήθως την δικιά μου την ανακουφίζει κι αν ζορίζεται πολύ τις σπρώχνω τα ποδαράκια προς τον κορμό μήπως θέλει να κάνει προυτς!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αααααα μαλιστα καταλαβα υπνοσακος για την ηλικια τους λοιπον :rolleyes:

ελενιτσα οχι σφιχτο σφιχτο να σκασει το παιδι κι εγω τσακωθηκα με τη μανα μου που ηθελε να το κανει αυτο. ενα "ελαφρυ" ντολμαδακι με το κλεισιμο πισω , να μπορει να κουνηθει το παιδακι αλλα να μενει λιγο σκεπασμενο. Οσο για την αγκαλια ναι περνανε τα πονακια γιατι με την επαφη επανω μας ζεστενεται η κοιλιτσα τους. Κι ο δικος μου οταν ποναει μονο αγγαλιτσα ηρεμει. Και επισης μας το ειχε πει και μια μαι στα μαθηματα ανωδινου που εκανα οτι τα μωρα αποκτουν συνηθιες μετα τον 6ο μηνα οποτε δεν τον κακομαθατε και θελει αγγαλια, απλα λιγη ζεστασια και μυρουδιτσα μανουλα θελει για να γεμιζει αγαπη και ασφαλεια. ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...