Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

"Too many cooks spoil the broth" λένε οι Άγγλοι...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η παιδίατρος μας έδωσε συγχαρητήρια :tongue:

Είμαστε περήφανοι γονείς,

μας έπεσε ο αφαλός, φτάσαμε και

περάσαμε το βάρος γέννησης πριν κλείσουμε τη 2η εβδομάδα παρότι μείναμε πολύ πίσω

και φυσικά συνεχίζω να παρενοχλώ τη μικρή ανα 1-1,5 ώρα και να τη βάζω στο στήθος!

Μετά την 4η-6η εβδομάδα μου είπε η γιατρός ότι θα στρώσει το πράγμα, οπότε κάνω υπομονή :rolleyes:

Από ότι φαίνεται μάλλον θα γλιτώσουμε ένα μπουκάλι σήμερα από τα 5 ή 6 που έτρωγε έως τώρα! Άντε να δούμε.. σιγά σιγά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Η παιδίατρος μας έδωσε συγχαρητήρια :tongue:

Είμαστε περήφανοι γονείς,

μας έπεσε ο αφαλός, φτάσαμε και

περάσαμε το βάρος γέννησης πριν κλείσουμε τη 2η εβδομάδα παρότι μείναμε πολύ πίσω

και φυσικά συνεχίζω να παρενοχλώ τη μικρή ανα 1-1,5 ώρα και να τη βάζω στο στήθος!

Μετά την 4η-6η εβδομάδα μου είπε η γιατρός ότι θα στρώσει το πράγμα, οπότε κάνω υπομονή :rolleyes:

Από ότι φαίνεται μάλλον θα γλιτώσουμε ένα μπουκάλι σήμερα από τα 5 ή 6 που έτρωγε έως τώρα! Άντε να δούμε.. σιγά σιγά!

μπράβο κοριτσάρες μου!!!!

δεν θα κάνεις κάποια προσπάθεια να την αφήσεις στο 3ωρο να δεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σε μενα το στηθος παραπριζετε αν τολμισω να το πατησω, πχ να κοιμηθω μπρουμητα, μετα υποφερω και ο μικρος ζοριζετε να βεντουζαρει, μεχρι να τα καταφερει πλυμιριζει ο τοπος και παω πισω στον πολεμο της υπερπαταγωγης... Κατα τα αλλα πειρα 1 κιλο...

Nemina περαστηκα! Να ξερεις οτι κατι τετιες στιγμες σε θαυμαζω, με 3 μικρα, αρρωστουλα και να τα βγαζεις περα!

Miss caramel αντε μακαρι να χαλαρωσεις και εσυ λιγακι!

riniw Πολυ σωστο το λινκ! Ευτιχος απο φυσικου μου ειμαι ΠΟΛΥ πισματαρα και αν δεν διαβαζα σοβαρη ερευνα με τα ματια μου δεν θα θηλαζα ουτε τωρα, ποσο μαλον το πρωτο! Πλεον ή δουλευει το "μπενακης-βγενακης" ή λεω οτι ειναι να πω, τελιωνω με τη φραση "ιντερνετ εχεις... ψαξτο" και αποχορω χωρις να ασχολουμε αλλο...

Τα νεα μας ειναι οτι πηγαμε παιδιατρο και ο... πειναλεων στις 42 μερες εφτασε 4530 κιλα και 55.5 εκατοστα, απο 3400 και 53! Η παιδιατρος πολυ ευχαριστημενη με την αναπτυξη του, μου ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρος ΧΑ δεν ειχε δει την κορη μου σ αυτην την ηλικια... Της ζητησα λιστα με τα εμβολια γιατι στην Ντοχα τα κανουν πολυ μαζεμενα και ζοριζοντε τα μικρακια, αλλα και για να ειμαι σιγουρη οτι θα κανουμε ολα οσα θεωρουντε απαρετητα στην ελλαδα, μπορει να μην συμπαθω τα φαρμακα και να μην εμπιστευομαι απολυτα τα εμβολια αλλα δεν θελω και να ρισκαρω... Μετα τη γιατρο πηγαμε για καφε (σε εξωτερικο χωρο, προστατευμενο απ τον αερα και με λαμπες για θερμανση) με μια φιλι και φτασαμε σπιτι κατα τις 10. Ειχε μεν κρυο αλλα δεν ειχε υγρασια. Πετιχα κατω απ την πολυκατοικια μια γνωστη της μαμας μου που αμεσος με μαλωσε με πολυ αυστιρο υφος που εβγαλα το μωρο στο κρυο, Της απαντησα οτι δεν κρυωνει και η αθεοφοβη μου λεει "και που το ξερεις εσυ?". Δηλαδη εγω βγηκα για να κανω ζημια στο μωρακι μου και δεν εχω ιδεα ποτε κρυωνει και ποτε ειναι καλα!!! Οταν ακουμπισε το προσωπακι του (που δεν ειχα σκεπασμενο) και ειδε οτι ηταν νορμαλ απο θερμοκρασια εφυγε χωρις να πει τιποτα... Εχε χαρη που ειμαι πολυ φιλη με την κορη της!

Καλη ξεκουραση με χορτατα και υπναραδικα μωρακια!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Το βράδυ η μικρή έφαγε βυζιά και 2 μπουκάλια... δεν άντεχα ακόμα να κοιμηθώ λιγότερο από 3ωρο, άσε που τσιρίζω και ουρλιάζω όταν πιάνει τις θηλές μου (ακόμα και όταν το κάνει ολόσωστα!)

Τώρα το πρωί που το είχα σίγουρο ότι θα ξυπνήσει και θα πειλάει τρελά, μπουκάλι ακόμα δε ζήτησε, βέβαια ήταν η ώρα μου που από τα στήθη τρέχουν τα γάλατα (και χθές στις 9 τα ίδια). Έφαγε από το ένα και ηρέμισε για λίγο!!!

Παω να δω αν θα προλάβω να φτιάξω καφέ:P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Σήμερα κορίτσια την άκουσα στερεοφωνικά με την μικρή...άνα 3ωρο το βράδυ και την τελευταία φορά δεν κοιμόταν με τίποτα-ευτυχώς μου έκοψε και έλεγξα την πάνα της,ήταν μούσκεμα το μωρό μου το καημένο μόλις την άλλαξα την ξαναβάζω στην καλαθούνα και τίποτα....στο τέλος αφού την άφησα να κλάψει λιγάκι,τη σήκωσα,την ξάπλωσα στο στήθος με την θηλή στο στόμα,πιπίλισε και κοιμήθηκε και κάποια στιγμή την έβαλα να κοιμηθώ κι εγω...κι όλο αυτό για κάνα 2ωρο...κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι οτι θα έπρεπε και οι άντρες να θήλαζαν!!!!ήδη σκέφτομαι του δικού μου να του κάνω ένα στηθόδεσμο όπως αυτόν του Ντε Νίρο!!!

Tatum μ'αρέσει όταν βρίσκω τέτοια άρθρα γιατί παροπλίζομαι για τις κοτσάνες που έχω να ακούσω στο μέλλον!!Ευτυχώς και ο Νίκος κι η πεθερά μου αλλά και όλοι οι δικοί μου είναι υπερμαχοι οπότε την υποστήριξη την εχω...Σαφως και παίζει μεγάλο όλο το περιβάλλον και απορώ με αυτούς που δεν στηρίζουν τις μαμάδες...ειδικά όταν ακούω οτι είναι πιο έυκολο το μπουκάλι μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!

Nemina πως είσαι σήμερα;επιμένει ο πυρετός;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα γλυκες μανουλες κα ομορφα μωρακια :D:D:D

Πως ειστε??

Nemina περαστικα γρηγορα σου ευχομαι!!

Εμεις ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ εχτες , ξυπνησε το παιδακι μου μονο 3 φορες μαμ και νανι παλι γρηγορα γρηγορα. Βασικα του αυξησα την ποσοτητα στο γαλα του, μαλλον πειναγε πιο πολυ τα προηγουμενα βραδια και δεν ηρεμουσε το καλο μου. Κατα τ'αλλα καθε απογευμα περναμε γυρω στη μια μιαμιση ωρα κλαιγοντας απο πονακια φριχτα αλλα ειμαστε δυνατα παιδια και το προσπερναμε :tongue:

Πολυ χαιρομαι που σας βλεπω ολες να θηλαζετε.. Ειναι μαγικο οσο και να εχει το παιδεμα του...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερα γλυκες μανουλες κα ομορφα μωρακια :D:D:D

Πως ειστε??

Nemina περαστικα γρηγορα σου ευχομαι!!

Εμεις ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ εχτες , ξυπνησε το παιδακι μου μονο 3 φορες μαμ και νανι παλι γρηγορα γρηγορα. Βασικα του αυξησα την ποσοτητα στο γαλα του, μαλλον πειναγε πιο πολυ τα προηγουμενα βραδια και δεν ηρεμουσε το καλο μου. Κατα τ'αλλα καθε απογευμα περναμε γυρω στη μια μιαμιση ωρα κλαιγοντας απο πονακια φριχτα αλλα ειμαστε δυνατα παιδια και το προσπερναμε :tongue:

Πολυ χαιρομαι που σας βλεπω ολες να θηλαζετε.. Ειναι μαγικο οσο και να εχει το παιδεμα του...

όπως ακριβως το λες!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κορίτσια!

Εγω σημερα είμαι λιγο καλυτερα, δεν εχω πυρετό ομως μου εχει μεινει ενα βαρος στο κεφαλι αφου χτες είχα 38,5-39 ακατεβατα. Τελικά, ευτυχως δεν είχα ίωση αλλα....μαστιτιδα! Αργησα να το καταλάβω γιατι με τπονούσε μεν ένας αδενας στο στηθος, το είχα όμως ξαναπάθει κ δε φανταζόμουν οτι θα μου προκαλούσε πυρετο. Το βραδυ που το υποψιάστηκα, έκανα καυτό μπανιο κ κομπρεσες κι αρχισα να αναπαυομαι.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

Σήμερα εμείς κοιμόμαστεεεεεεεεεε!!! 23:30 - 06:15, 07:00-08:30, 10:00----

Και το σκέφτηκα Νέμινα κάποια στιγμή, αλλά δεν το πα!! Σου πέρασε ο πόνος τώρα??

Εγώ έκλεισα ραντεβού με μια σύμβουλο γαλουχίας - παιδίατρο, για να με βοηθήσει λίγο. Τα πράσινα κακάκια επιμένουν και σήμερα το πρωι ήταν και πιο σκούρα ακόμη!!!Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό , συν ότι παίρνει πολύ γρήγορα βάρος!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τελικά πρόλαβα να πιω καφέ αλλά το μπουκάλι δε το γλιτώσαμε...

Δεν πειραζει βέβαια γιατί όσο της δινω στήθος τόσο καθυστερουν οι μεγάλες πείνες!

Έχουμε γλιτώσει ενα μπουκάλι τουλάχιστον! Άντε να δω τι θα έχουμε καταφέρει μέχρι το τέλος του μήνα... πονάω και σπαράζω, τουλάχιστον να έχει αποτέλεσμα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια καλησπερα

εμεις εχουμε κολικους ακι υποφερουμε πινουμε ενα αλλο γαλατακι που βοηθαει στο εντερικο σταγονες και ντεπονακι τα χερακια μου κοντευουν να παθουν ολο κλαιει και θελει αγκαλιες γιατι ποναει ευχομαι σιγα σιγα να ηρεμησουμε γιατι θα πεσω κατω απο τη κουραση και την αυπνια σας φιλω ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

υπομονη χαρα μου... θα του περάσει!

Κατριν, ναι τελικα την πατησα ασχημα. ευτυχως επεσε ο πυρετος γιατι πανω από24ωρο θελει αντιβιωση.

Μις Καραμελ] σε θαυμαζω για την επιμονη σου να θηλασεις!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Σωτηρία ευτυχώς...δεν έχω χειρότερο απο τον πυρετό ενώ δεν μπορείς να είσαι χαλαρά..θυμάμαι πριν 2 χρόνια που με είχε πάει ξώφαλτσα η γρίππη με πυρετό 40...ευτυχώς για 1 ημέρα κι εγω,και να τρέμω κιόλας μην κολλήσω τον πατέρα μου που δεν μπορούσε να πάρει τίποτα...

Καραμελάκι μπράβο!!πιστεύω οτι σιγά-σιγά θα μπείτε σε ρυθμό και θα σταθεροποιήσετε ώρες και θα ξεκουραστείς κι εσυ λιγάκι..

Κατερίνα που βρήκες σύμβουλο γαλουχίας-παιδίατρο;;;;να έχω υπ'οψην μου!!!

Χαρά μου υπομονή..σε μας το πρόβλημα δεν είναι πολύ έντονο και συνήθως με λίγο μασαζάκι και πίεση με τα ποδαράκια προς την κοιλίτσα κάνει προυουουουουουτς και ηρεμεί...

Εν τω μεταξύ παρατήρησα μερικές φορές οτι της βγαίνει γαλα απο τη μύτη,χέζομαι πάνω μου βρε κορίτσια γιατί το κάνει αυτό;μήπως πίνει πολύ απότομα και δεν το σηκώνει το στομαχάκι της;;συνήθως το βράδυ το κάνει αυτό...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...