Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Δε νομίζω οτι υπάρχει κανενας κίνδυνος, αφού σου είπα κι εμενα προληπτικά μου το είπαν να το κάνω! Το πολύ-πολύ να κοιμήθηκε λίγο πιο βαριά η μπέμπα:D!!

Σωτηρία μου τί λες;;;;;ήπιε 110 ml ξένο και στο 2ωρο περίπου την θήλασα....δεν είχε κοιμηθεί καθόλου!!!!

το παρατήρησα οτι μετά τον μεσημεριανό υπνο μένει ώρες ξύπνια μετά...άλλες στιγμές θηλάζει άλλες είναι πότε στη δκιά μου πότε στην γιαγιά ή στον μπαμπά της αγκαλιά και της κουβεντιάζουμε!

Κατερίνα μου ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να πετρώσει και το απεύχομαι γιατί θυμάμαι απο τη νύφη μου τί πόνο έχει...

μια χαρα η μικρούλα... ετσι κι εμενα ολο κουβεντε θελει. πραγραμμα υπνου, τη μερα δεν εχουμε, όποτε μας κατσει!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα η μικρούλα... ετσι κι εμενα ολο κουβεντε θελει. πραγραμμα υπνου, τη μερα δεν εχουμε, όποτε μας κατσει!

τείνω να παρατηρήσω οτι κάτι ίσως να φτιάχνει...π.χ. κοιμήθκε τώρα κι είμαι σχεδόν 100% σίγουρη οτι θα ξυπνήσει γύρω στις 3...(5ωρο!) και μετά γύρω στις 6:30-7 παρά..(4ωρο!) και μετά γύρω στις 9:30-10 παρά..(3ωρο) όπου απο εκεί και μετά μπορεί και να μην κοιμάται και να θέλει στήθος κάθε 3 και λίγο ώσπου να την πάρει ο ύπνος..ξεκίνησα κιόλας να μην την ξυπνάω στο 3ωρο όπως μου είχε πει η γιατρός,αν και δεν την αφήνω νηστική πάνω απο το 4ωρο την ξυπνάω εκεί για να δω απο περιέργεια πόσο βάρος θα πάρει αυτή τη βδομάδα χωρίς τα "υποχρεωτικά 3ωρα" κι ίσως την αφήνω να ξυπνάει μόνη της..γιατί κι εμείς όταν πεινάμε τρώμε όχι σώνει και ντε με ρολόι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

δηλαδη όταν βαζεις το θηλαστρο δε βγαζεις τιποτα;

Ανάλογα πόσο σύντομα με το θηλασμό το βάζω, αν έχει περάσει πάνω από ώρα ίσως και 2 είμαι γύρω στα 50ml με το θήλαστρο... ίσως να πατάω και τα 60 πλέον.

Βγάζω λοιπόν ότι είναι να βγεί και μετά το αφήνω να λειτουργήσει και κανά 5 λεπτο ανά στήθος.

Πλέον είπα να θηλάζω τη μικρή 15-30' ανα στήθος, να δω αν θα έχουμε καμία αλλαγή στο πόσο γρήγορα πεινάει, μη ταλαιπωρούμαι και τσάμπα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Δε νομίζω οτι υπάρχει κανενας κίνδυνος, αφού σου είπα κι εμενα προληπτικά μου το είπαν να το κάνω! Το πολύ-πολύ να κοιμήθηκε λίγο πιο βαριά η μπέμπα:D!!

Αχ Κατριν κι εγω κατι τετοιο εχω πάθει σημερα... δεν εχει πετρώσει ακριβώς, το εχω αδειάσει τελείως, όμως με πονά παααααρα πολύ, μαλλον φρακαρε καποιος γαλακτοφορος αδενας. Κι εγω εκανα κομπρεσες αλλα δεν ξεφρακαρει, βαζω κ τη μικρη κ ποναω... Από την εμπειρια μου που το εχω ξαναπάθει ξερω οτι περνα μονο του, αλλα προς στιγμήν ποναω με το παραμικρο αγγιγμα!

Προσεξε πολυ μη πάθεις καμια μαστιτιδα κ δεν το θες καθόλου! Παλεψε το, όσο πιο ζεστο νερο μπορεις κ βαλε κ το μικρο κ ας μην ειναι η ωρα του να φαει!

Κάτι τέτοιο έπαθα τελικά!!!ΠΟλύ πόνος!!! Αλλά τελικά εγώ δεν κάνω κάτι λάθος!!!Βρήκα την αιτία του προβλήματος!!!

Στο συγκεκριμένο στήθος έχω κάνει επέμβαση παλιότερα, οπότε μάλλον γι'αυτό αποφρασσεται και ξανααποφράσετται ο αδένας!!!

Όταν ένας γαλακτοφόρος πόρος του αδένα του στήθους δε λειτουργεί σωστά -ο λοβός του οποίου παροχετεύει το γάλα- δεν αδειάζει. Έτσι παρόλο που το υπόλοιπο στήθος είναι μαλακό, σε μια συγκεκριμένη θέση είναι σκληρό σαν κόμπος, ευαίσθητο και κόκκινο.

Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, όταν τα ρούχα ή ο στηθόδεσμος πιέζουν σε μια θέση το στήθος και «αποφράσσουν» κάποιο γαλακτοφόρο πόρο, όταν η μητέρα κρατά πολύ σφιχτά το στήθος σε ένα σημείο κατά το θηλασμό, όταν έχει προηγηθεί κάποια εγχείρηση στην περιοχή και υπάρχει κάποια ουλή, ενώ ορισμένες γυναίκες έχουν, από την κατασκευή του στήθους, τους την τάση να τους συμβαίνει κάτι τέτοιο συχνότερα.

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και μένα το βράδυ κοιμάται μια χαρά !!Την μέρα μου τα χαλάει!! Χθς κοιμηθηκε 11:30 - 04:00 , 05:00-08:00, τώραα ξανακοιμάται, αλλά προβλέπω να ξυπνήσει σύντομα!!! Την ημερα μπορεί να ξυπνάει ανα 1 'ωρα, ή να μην κοιμάται και καθόλου για κανα 5ωρο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Απ' αυτό το κειμενο που εβαλες Κατριν, μαλλον εμαθα κ εγω γιατι το επαθα, επειδη πιεζω πολυ το στηθος με το δαχτυλο!

Εμεις εχουμε μυξουλες 2-3 μερες κυρίως το πρωι. μαλλον κρυωνει στους νυχτερινους θηλασμούς. Της τις εβγαλα με το ρουφηχτηρι, εχει κ τσιμπλα στο ενα ματι.

HgqOp3.png

Καλημέρα!!

Δεν το ήξερα κι εγω αυτό για τους γαλακτοφόρους...ενστικτωδως απο όταν ξεκίνησα τον θηλασμό προς το τέλος έκανα μαλάξεις με το άλλο χέρι στο στήθος ή και με τα δυο χέρια αν τη στήριζω στο μαξιλάρι και ευτυχώς νομίζω προς το παρον δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

έλα βρε κορίτσι!

σε κολλήσανε τα μικρά ή απλως την άρπαξες;

ευτυχως τα μικρα μου χαιρουν ακρας υγειας... μαλλον την αρπαξα νε τις εναλλαγες καιρου....

HgqOp3.png

καλημέρα!

Nemina περαστικά σου.

Εγώ αυτό με τις μαλάξεις στο στήθος ούτε που το είχα ακούσει...από εσάς το άκουσα και ξεκίνησα να κάνω μαλάξεις όταν έχει φάει λίγο ο μικρός και έχει μαλακώσει λίγο το στήθος.

Εχθές το βράδυ εμείς είχαμε πολλή γκρίνια δυστυχώς. Απο τις 22:30 προσπαθούσαμε να τον βάλουμε για ύπνο και τα καταφέραμε 1 ώρα αργότερα....και μετά απο καμιά ώρα ξύπνησε πάλι και έφαγε και πάλι είχε γκρίνια κλπ κλπ ανά 2 ώρες μέχρι τις 8 το πρωί που έφαγε και κοιμήθηκε για ένα τρίωρο και κοιμήθηκα κι εγώ λιγάκι.

Πριν λίγο είχαν έρθει ο αδερφός μου με την νύφη μου να πω κι εγώ καμιά άλλη κουβέντα!

Άντε πάλι κλαίει ο πεινάλας σας αφήνω

Μια ώρα περίπου μετά από πλήρες γεύμα (βυζιά και ξένο) η μικρή γκρίνιαζε!

Της βούλωσα το στόμα με 15' γεύμα στήθους, τώρα άλλη μια δόση (στη 1,5 ώρα περίπου)

Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να παραλείψουμε κάποιο γεύμα σήμερα:rolleyes:

Keeping my fingers crossed!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ευτυχως τα μικρα μου χαιρουν ακρας υγειας... μαλλον την αρπαξα νε τις εναλλαγες καιρου....

να προσέχουμε τότε οι πρωτευουσιάνοι!!έπεσε αισθητά η θερμοκρασία απο χτες και απο όλη αυτή την βροχή....

Marant εμένα μου τα κάνει αυτά ευτυχώς το πρωι..σήμερα ας πούμε ξύπνησε 9 μέχρι 10 παρά έτρωγε,κοιμήθηκε και ξύπνησε κατά τις 11 και κάτι κι απο εκείνη την ώρα τρώει λίγο κοιμάται λίγο και όλο αυτό απο την αρχή ως τώρα...αν δεν μου ξυπνήσει σε λίγο θα ξυπνήσει σε καμια ώρα μάλλον να φάει μεσημεριανό και να κοιμηθεί μια και καλή...τί να πω...ΥΠΟΜΟΝΗ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...