Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Για τα δόντια εγώ δε μιλάω καθόλου... εύχομαι μόνο η κόρη μου να μου μοιάσει σε αυτό.

Είχα πάει στον οδντίατρο για μια απονεύρωση (τσάμπα μου είχε κάνει κάποιος άλλος ένα σφράγισμα λευκό και δεν το έκανε και καλά) πριν 15 χρόνια!

Επόμενη επίσκεψη στον οδοντίατρο ήταν πέρσυ νομίζω γιατί μύριζε το στόμα μου...

Ο οδοντίατρος νόμιζε ότι είχα να κάνω καθαρισμό δοντιών 1-2 χρόνια ενώ είχα να κάνω από τότε που γεννήθηκα!!!:tongue:

Έχω χρόνια τερηδόνα βέβαια, που είναι εκεί αλλά προχωράει πολύ αργά και με ενοχλεί σπάνια οπότε δεν είναι λόγος για σφραγίσματα.

Επόμενη επίσκεψη είπαμε σε 6-7 χρόνια χαχαχαχα!!! Φθείρονται τα δόντια ότι και να κάνεις οπότε ίσως τότε κάτι να χρειαστώ:rolleyes:

Ο άντρας πάλι... αν τα δόντια του είχαν χέρια θα τον είχαν πλακώσει στα μπουνίδια. Μιλάμε για πολύ πλάκα/πέτρα και δεν έχει αξιωθεί να πάει για καθαρισμό! Όταν το κάνει, ο οδοντίατρος θα αυτοκτονήσει με τη δουλειά που θα πρέπει να πέσει!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουλαχιστον, οταν θα εδραιωθει κι ο θηλασμός θα διαπιστωσεις τι καλό σου κανε ολο αυτο...εχασες κ τα κιλα! Ενω εγω που τρωω τον αμπακο, την Παρασκευη πάω στη διαιτολόγο να μπω σε "προγραμμα θηλασμού"....ας ειναι... αγαθα κοποις κτωνται....

Ρηνιώ, απλώς λέω επειδη νομίζω πως είναι ιατρικό το θεμα περι αναισθησίας κ θηλασμού...ξερω κι εγω; Το ιδιο μου ειχε πει κι ο οδοντιατρος :προληπτικα να παραλείψω ενα γευμα, κι εγω του λεω, ολοκληρη επισκληριδιος ή ολικη που κανουν σε καισαρικες δεν πειραζει το μωρο που ειναι κ μες στην κοιλια κ πειραζει μια τοσο δα αναισθησία;; Ποιος ξερει...

Ρώτα τον τι ένεση θέλει να σου κάνει και ψάχτο εδώ... ή πες το στον ίδιο να το κοιτάξει αν επηρεάζει η όχι το θηλασμό!

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρώτα τον τι ένεση θέλει να σου κάνει και ψάχτο εδώ... ή πες το στον ίδιο να το κοιτάξει αν επηρεάζει η όχι το θηλασμό!

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Πηγα εγω. Απλώς εβγαλα τα επόμενα 2 γευματα γιατι εκανα κ πανοραμικη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κορίτσια επειδή θέλω να πιστεύω οτι κανείς δε θα συμβούλευε μια θηλάζουσα ψευδως,ακολούθησα την συμβουλή της σύμβουλου θηλασμού..η παιδίατρος δεν σήκωνε το τηλ. τις 2 φορές που την πήρα και να σας πω την αλήθεια τον οδοντίατρο ούτε που σκέφτηκα να τον ρωτήσω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

KATRINDM έλα τώρα, κομπρεσες μαλλάξεις κ αν χρειαστεί βάλε τον αντρα σου να πιέσει λίγο παραπάνω σε κάποια σημεία!

Η δική μου δύναμη σίγουρα δεν έφτανε για κάποιος πόρους!

Εγώ ακόμα δυστυχώς δεν εχω πολύ γαλα αλλα κάνω μαλλαξεις συνέχεια όσο θηλάζει η μικρή, όταν βαζω το θήλαστρο αλλά κ στο μπανιο (αν καεις στο χυλό...)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχ ΣΟφία!!! Ξέρω ξερω μαλλάξεις και κομπρέσες!!Αλλα αυτή την φορά είναι χειρότερα τα πράγματα!!Δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι!!!Μέχρι τώρα καλά τα πήγαινα!!

Και πάλι καλά τα πας βρε συ! Εγώ τι να πω που η δικιά μου τρώει τον άμπακο και όσο αυξάνω παραγωγή πάλι πίσω μένω?

Το πολύ πολύ θα μου πείς να τρώει και από τα δυο... ναί οκ, απλά το έχω πάρει λίγο προσωπικά:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μια χαρά θα τα καταφέρεις κ εσύ!!!Απλώς θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια!!!Είναι φαγανό το μικρό σου και αυτό είναι καλό!!!;);)

Διάβασα ότι αν έχει την τάση το στήθος να πετρώνει πρέπει να το προσέχεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπετρώσει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μια χαρά θα τα καταφέρεις κ εσύ!!!Απλώς θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια!!!Είναι φαγανό το μικρό σου και αυτό είναι καλό!!!;);)

Διάβασα ότι αν έχει την τάση το στήθος να πετρώνει πρέπει να το προσέχεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπετρώσει!!!

Ναί κι εμένα που είχε πετρώσει το δεξί, είναι λίγο ετοιμόρροπο, οπότε κάνω κάποιες έξτρα μαλλάξεις!

Όσο για την παραγωγή μου πρέπει να φτάσω τα +100ml (από 50 που είμαι τώρα δηλαδή στα 150ml) Δεν είναι εύκολος ο τριπλασιασμός, άσε που με τη μικρή τόση ωρα στο στήθος δε μου αφήνει και χρόνο ελεύθερο για το θήλαστρο.

Πραγματικά αν την αφήσω στο στήθος (με τη λογική του μέχρι να χορτάσει η να βαρεθεί) δε θα βγεί ποτέ η βδελίτσα μου!!!:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδή θέλω να πιστεύω οτι κανείς δε θα συμβούλευε μια θηλάζουσα ψευδως,ακολούθησα την συμβουλή της σύμβουλου θηλασμού..η παιδίατρος δεν σήκωνε το τηλ. τις 2 φορές που την πήρα και να σας πω την αλήθεια τον οδοντίατρο ούτε που σκέφτηκα να τον ρωτήσω...

Δε νομίζω οτι υπάρχει κανενας κίνδυνος, αφού σου είπα κι εμενα προληπτικά μου το είπαν να το κάνω! Το πολύ-πολύ να κοιμήθηκε λίγο πιο βαριά η μπέμπα:D!!

Έχω πεθάνει στον πόνο!! Ξαναπέτρωσε το ένα στήθος (αυτό που είχε ξαναπετρώσει)!!!! Εχω απογοητευθεί!!! Κάτι δεν κάνω καλά!!!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Αχ Κατριν κι εγω κατι τετοιο εχω πάθει σημερα... δεν εχει πετρώσει ακριβώς, το εχω αδειάσει τελείως, όμως με πονά παααααρα πολύ, μαλλον φρακαρε καποιος γαλακτοφορος αδενας. Κι εγω εκανα κομπρεσες αλλα δεν ξεφρακαρει, βαζω κ τη μικρη κ ποναω... Από την εμπειρια μου που το εχω ξαναπάθει ξερω οτι περνα μονο του, αλλα προς στιγμήν ποναω με το παραμικρο αγγιγμα!

Προσεξε πολυ μη πάθεις καμια μαστιτιδα κ δεν το θες καθόλου! Παλεψε το, όσο πιο ζεστο νερο μπορεις κ βαλε κ το μικρο κ ας μην ειναι η ωρα του να φαει!

HgqOp3.png

Ναί κι εμένα που είχε πετρώσει το δεξί, είναι λίγο ετοιμόρροπο, οπότε κάνω κάποιες έξτρα μαλλάξεις!

Όσο για την παραγωγή μου πρέπει να φτάσω τα +100ml (από 50 που είμαι τώρα δηλαδή στα 150ml) Δεν είναι εύκολος ο τριπλασιασμός, άσε που με τη μικρή τόση ωρα στο στήθος δε μου αφήνει και χρόνο ελεύθερο για το θήλαστρο.

Πραγματικά αν την αφήσω στο στήθος (με τη λογική του μέχρι να χορτάσει η να βαρεθεί) δε θα βγεί ποτέ η βδελίτσα μου!!!:shock:

Τοσο γαλα που βγαζεις, τα μαζευεις στο ψυγειο να της δινεις κ κανα γευμα δικό σου; Γιατί να παιρνει το ξενο;

HgqOp3.png

Τοσο γαλα που βγαζεις, τα μαζευεις στο ψυγειο να της δινεις κ κανα γευμα δικό σου; Γιατί να παιρνει το ξενο;

Δε φτανει το δικό μου καλέ... Τη θηλάζω, πάιρνει 100ml ξενο και μετα βαζω το θήλαστρο για 15'-20' για επιπλέον κινητρο παραγωγής! Σκέψου ότι ξεπέτρωσε το στήθος μου και αρχισε να θηλαζει αποτελεσματικα 5 μερες μετα τον τοκετό... μεχρι τοτε λιμοκτονούσε και η παραγωγή είχε κολλήσει :oops:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Δε νομίζω οτι υπάρχει κανενας κίνδυνος, αφού σου είπα κι εμενα προληπτικά μου το είπαν να το κάνω! Το πολύ-πολύ να κοιμήθηκε λίγο πιο βαριά η μπέμπα:D!!

Σωτηρία μου τί λες;;;;;ήπιε 110 ml ξένο και στο 2ωρο περίπου την θήλασα....δεν είχε κοιμηθεί καθόλου!!!!

το παρατήρησα οτι μετά τον μεσημεριανό υπνο μένει ώρες ξύπνια μετά...άλλες στιγμές θηλάζει άλλες είναι πότε στη δκιά μου πότε στην γιαγιά ή στον μπαμπά της αγκαλιά και της κουβεντιάζουμε!

Κατερίνα μου ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να πετρώσει και το απεύχομαι γιατί θυμάμαι απο τη νύφη μου τί πόνο έχει...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δε φτανει το δικό μου καλέ... Τη θηλάζω, πάιρνει 100ml ξενο και μετα βαζω το θήλαστρο για 15'-20' για επιπλέον κινητρο παραγωγής! Σκέψου ότι ξεπέτρωσε το στήθος μου και αρχισε να θηλαζει αποτελεσματικα 5 μερες μετα τον τοκετό... μεχρι τοτε λιμοκτονούσε και η παραγωγή είχε κολλήσει :oops:

δηλαδη όταν βαζεις το θηλαστρο δε βγαζεις τιποτα;

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...