Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μπα είναι λαίμαργη και δεν έχει τέτοια θέματα. Αυτό με το να σπρώχνει το κεφάλι πίσω μου το έκανε από την 1η μέρα... εξού και οι ραγάδες.

Οι θηλές σιλικόνης είναι ακόμα χειρότερες γιατί είναι πιο μακρυές οπότε δαγκώνει πιο έξω η κυρία!

Από ότι κατάλαβα σήμερα ζορίζεται με την αναπνοή, το πάνω χείλος της ψιλοκλείνει τη μύτη και παθαίνει σύγχιση. Δοκιμάσαμε και λίγο άλλη στάση θηλασμού (football) κάπως καλύτερα... έστω για αλλαγή!

Από την αρχή βασικά η θηλή μου ήταν χοντρή για το στόμα της και η άλως πολύ μικρή οπότε το ζόρι ζόρι και για τις 2 μας!

Εγω πάντως μετά από 3 παιδιά, εχω βολευτεί με άλλη στάση από αυτη που προτεινουν οι μαιες (στο ΓΠΝ Ιωαννινων τουλαχιστον). Με το χερι που βρίσκεται από τη μεριά του στήθους την αγκαλιάζω και με το άλλο κρατω το στηθος μου (το ζουμπαώ θα ελεγα, με τον δεικτη) ωστε να μη μπουμπώνεται η ψυχή. Κι εγω σε τουτη τη μπουμπου τραβηξα πολυ ζορι για αρκετες μερες στην αρχη. Το στηθος μου ηταν υπερευαισθητο κ με το που επιασε να θηλασει η μικρη, έκανε η ρωγα σαν κατι φουσκάλες που μετα ματωσαν κ πονουσα πολυ. Μετα ματωσε κ το άλλο, αλλα υστερα εφυγε σαν πετσα από μπροστα κ σταματησα να υποφερω καθε φορα που θηλαζα. Βοήθησε η λανολινη κ το γαλατακι στη θηλη. Τωρα εχω άλλο προβλημα. Από τα επιθεματα έχω παθει αλλεργια κ εχω γεμισει μικρα κοκκινα σπυρακια που με φαγουρίζουν, εκει που ακουμπα το επιθεμα. Πρωτη φορα το παθαινω παρολο που επαιρνα τα ιδια κ στα αλλα παιδια.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόση ώρα θηλάζεις το μικρό σου? Μήπως θα έπρεπε κι εγώ να την ταϊζω μόνο στήθος ανα 1-2 ώρες???

Περνάει ποτέ ο πόνος από τις ραγάδες... δεν αντέχω άλλο και αυτή η μικρή δε με βοηθάει καθόλου! Όσο και να της χώνο το κεφάλη στη θηλή, μετά μου κάνει ένα τσουπ και βγαίνει πιο έξω... Δε θέλω να κλαίω κάθε φορά που πιάνει στήθος :cry:

Συνηθως θηλαζω το μικρο μιση ωρα κ στο ενα στηθος.Τελευταια εχει τυχει να πιναι αλλα μιση κ απο το 2ο μαστο κ μετα απο 1 ωρα θελει να ξαναφαει.Το αριστερο μου στηθος ποναγε πολυ.Εβαζα κρεμα μεντελα αλλα δεν βοηθησε.Αυτο που με βελτιωσε ειναι οινοπνευμα μετα απο καθε θηλασμο ,που μετα αφηνω να εξατμιστει.

Εγω πάντως μετά από 3 παιδιά, εχω βολευτεί με άλλη στάση από αυτη που προτεινουν οι μαιες (στο ΓΠΝ Ιωαννινων τουλαχιστον). Με το χερι που βρίσκεται από τη μεριά του στήθους την αγκαλιάζω και με το άλλο κρατω το στηθος μου (το ζουμπαώ θα ελεγα, με τον δεικτη) ωστε να μη μπουμπώνεται η ψυχή. Κι εγω σε τουτη τη μπουμπου τραβηξα πολυ ζορι για αρκετες μερες στην αρχη. Το στηθος μου ηταν υπερευαισθητο κ με το που επιασε να θηλασει η μικρη, έκανε η ρωγα σαν κατι φουσκάλες που μετα ματωσαν κ πονουσα πολυ. Μετα ματωσε κ το άλλο, αλλα υστερα εφυγε σαν πετσα από μπροστα κ σταματησα να υποφερω καθε φορα που θηλαζα. Βοήθησε η λανολινη κ το γαλατακι στη θηλη. Τωρα εχω άλλο προβλημα. Από τα επιθεματα έχω παθει αλλεργια κ εχω γεμισει μικρα κοκκινα σπυρακια που με φαγουρίζουν, εκει που ακουμπα το επιθεμα. Πρωτη φορα το παθαινω παρολο που επαιρνα τα ιδια κ στα αλλα παιδια.

Σε μένα τωρα φευγουν αυτα τα πετσακια... μόνο οι ραγαδες είναι ακόμα ανοιχτες αλλα θα τις φτιαξω... αυτες μα πονουν και με σφαζουν βασικα με το που βαζει το στόμα της... όσο ζω ελπιζω!

Η στάση που αναφέρεις θα με βόλευε κι εμένα πολύ περισσότερο αν η Κυρια καθόταν ήσυχα και δεν έσπρωχνε με τα χέρια να φύγει από το στήθος!!! Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται περί καθάρματος χεχεχεχε! Το σίγουρο είναι ότι όσο την έχω στο στήθος κάνε μαλλάξεις για να μη της κοπεί η ροή και αρχίσει τη γκρίνια.

Έχει αρχίσει να κάνει και κάτι "γκλούμπ, γκλούμπ" οπότε από ποσότητα καλά πάμε, αυξάνεται αργά μεν αλλά σταθερά!

Αλλεργ'ια από τα επιθέματα ε??? Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις άλλη μάρκα ή απλά λίγη γάζα?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Όσο μας διαβάζω νομίζω ότι ο τίτλος που μας ταιριάζει είναι ένα επιτυχημένο grafity "Βασανίζομαι..."

Miss caramel ας τα με το αυτοκίνητο...κι έχω να το οδηγήσω απο το Σεπτέμβριο και περίμενα πως και πως να το πάρω....ελπίζω να μην κάνουν πάνω απο ένα μήνα να μου το ετοιμάσουν.

Εγώ ακόμα δεν τον έχω βγάλει απο το σπίτι, αφού μόλις τον πλησιάσω στο παράθυρο κλείνει τα μάτια του.

nemina σε αυτό με τις 6 εβδομάδες ελπίζω κι εγώ γιατί αλλιώς χαθήκαμε, αλλά πως περνάνε αυτές οι 6 εβδομάδες αυπνίας?

Εγώ τώρα θηλάζω και απο τα δύο, γιατί αφού φάει απο το ένα για κανένα τέταρτο μετά κουνιέται πέρα δώθε και δεν τρώει άλλο...τον βάζω να ρευτεί και σε 5 λεπτά αρχίζει το κλάμα οπότε τον χώνω στο άλλο στήθος τρώει ακόμα κανένα τεταρτάκι και ησυχάζουμε όλοι...

Το ησυχάζουμε τρόπος του λέγειν γιατί ένα κλάμα μας πιάνει που θέλουμε να τα κάνουμε και δεν μπορούμε...

Ελπίζω σε μία ήσυχη νύχτα για όλες μας, φιλιά

Δεν εχεις αδικο, λιγη γαζα ισως βοηθησει. Καθισα λιγο χωρις σουτιεν σημερα να "παρουν αερα" κι αρχισε να ρεει το γαλα...Παντως με βοήθησε να πω την αλήθεια!

Εγω θηλάζω 10 λεπτα από το ενα στηθος κ 5 απ' τ΄αλλο γιατι το νιωθω βαρυ.

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε πριν 1 ωρίτσα απο τον οδοντίατρο...έκανα την απονεύρωση και σε 1 εβδομάδα το σφράγισμα...άντε να τελειώνουμε....

Προσπάθησα και έβγαλα μ'ενα χαζοθήλαστρο που μου έδωσε η αδερφή μου γύρω στα 50 ml και μου χύθηκε γμτ και έμεινε το μισό...η μικρή ξύπνησε δεν είχαμε πολάβει να γυρίσουμε και γκάνιαξε το καημένο...της πήρα FRISOLAC ήπιε 100ml και τώρα πάω να βγάλω το δικό μου να ξεκινήσει νέα παραγωγή...δυστυχώς δεν βρήκα την παιδίατρο να μου πει πόσα γεύματα να παραλείψω...

withu κι εγω το βράδυ κοιμάμαι καθιστή λαγοκοιμάμαι μάλλον γιατί φοβάμαι μην πνιγεί το παιδί με το στήθος!!!!

Καραμελάκι υπομονή και προσπάθησε μην "λυγίσεις" τώρα και μείνεις με το συμπλήρωμα.

Σωτηρία δεν το ήξερα αυτό με τον αερισμό...κι εγω δεν το βγάζω καθόλου το σουτιεν θα ξεκινήσω καποιες ώρες να το κάνω!!

Κατά τ'αλλα πρώτη έξοδος μετά τη γέννα και πιστέψτε με ζαλίστηκα!!!!σαν χωριατόπαιδο πρώτη μέρα στην πόλη έκανα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

withu Να το χερεσε το μικρακι σου και μια ζωη με χαμογελα και υγεια!!!

Κραμελενια μιλησες με καμια συμβουλο θηλασμου? Το αλλο που μου ηρθε τωρα ειναι η απορια γιατι σου ειπε για μπιμπερο και οχι για καποια αλλη μεθοδο να δινεις το ξενο γαλα και να κυνδινευεις με συνχηση θηλων (κουταλακι, συριγγα κτλ), δεν ξερω απ αυτα αρκετα για να σε συμβουλεψω αλλα με ανισιχει λιγο η ολη φαση του μπιμπερο... Κουραγιο παντος και να σκευτεσε οτι υπαρχουν γυναικες που κανουν το λεγομενο επαναγαλακτισμο και ξεκηνανε απο το 0, με ελαχιστο ή και καθολου γαλα!

Αυτο που λες για θηλασμο μονο στηθος ανα 2ωρο... ισως αν δοκιμαζες να την βαζεις ξανα και ξανα (οποτε γκρινιαζει) μονο στηθος και οποτε αντεχεις-εισαι ηρεμη? Δεν διαβασα σε τι σταση θηλαζεις αλλα βοηθαει πολυ (στην μικρη δεν το ηξερα και ειδα τεραστια διαφορα) να την εχεις δερμα με δερμα και η κοιλια της να ακουμπαει την δικια σου. Το αλλο που διαβασα ειναι οτι σε μωρα με συνχηση θηλων ή που δεν ξερουν να πιανουν και ειναι νευρικα βοηθαει να τα βαζεις στο στηθος λιγο πριν το γευμα (μισοχορτατα) και κοιμισμενα γιατι τοτε (λενε) ακολουθουν πιο ευκολα το ενστηκτο τους και ειναι και πιο ηρεμα. Πολυ πιθανο να τα ξερεις ολα αυτα αλλα καθε φορα που ακουω μαμα να πεδευετε με το θηλασμο θημαμε εμενα στην κορη και θελω να τα πω ολα κι ας μπορει να τα ξερει απο πριν. Σορυ αν σε κουρασα!

Νεμινα εγω με τις πανες στο στηθος σοθηκα γιατι οι θηλες μου ειναι πολυ ευεσθητες και ολο πονουσαν (κιριος τωρα με το αλμα που ηταν σχεδον ολη μερα βεντουζα πανω μου), εχω την ζωνη της ρομπας να κραταει την ρομπα κατω απ το στηθος και μεσα την πανα ωστε και να αεριζετε (δεν ακουμπαει) αλλα και να μαζευει τα γαλατα, στην αρχη το εκανα με πετσετα (τις μεγαλες του μπανιου) αλλα δεν προλαβενα να τις πλυνω τοσες που γεμιζα.

Πηγαμε στο δημοσιο θηλασμο και ειμασταν σε αλμα, οπως καταλαβενετε θηλασαμε για κανα 2ωρο, τον εβαλα καροτσι για να παμε να φαμε εξω (πηγα με τη μικρη και την μαμα μου) και μολις στριψαμε αρχισε παλι η πεινα... Η μαμα μου μεχρι τοτε δεν με ειχε ξαναδει να θηλαζω δημοσια και μου την ψιλοελεγε, μολις με ειδε να θηλαζω περπατοντας μου λεει " α καλα τοσο που φενετε δεν εχεις προβλημα"!!!!

Ειμασταν τα πιο μικρα και οι αλλες μαμαδες βαζαν στοιχιματα ποσων ημερων ειναι (37 ηταν), ειχε ζωγραφικη για τα μεγαλυτερα και τα αδερφακια (ενα τραπεζι με μπογιες και φοτοτυπιες απο ζωγραφες με μαμαδες που θηλαζουν, χυμους, κουλουρακια που τα τσακισε η δικια μου και στο τελος μηρασαν χαρτακια σε αυτες που θηλασαν και για πρωτη φορα στη ζωη μου κερδισα κατι!!! 25 ευρο δωροεπιταγη απο μαγαζι με ρουχα για παιδια!

Πριν 3 μερες τον πηρε αγκαλια η μαμα μου και της εσκασε ενα χαμογελο που κολησα και δεν σκευτικα να βγαλω φοτο! Χθες το βραδυ θηλαζε και χαμογελουσε και τρεεεχαν τα γαλατα και οσο γελουσα εγω αλλο τοσο χαμογελαγε αυτος! Η μπλουζα μουλιασε και ευτιχος ειχα φορμακι μαζι μου γιατι και αυτος λουτσα εγινε! Τη νυχτα για να εξιλεοθω για της φοτο που δεν εβγαλα τον εγραψα οσο θηλαζε (μονο ηχο), εκηνη την ωρα παντα μουγκανιζει, το πρωι που το ακουσα με πιασαν τα γελια γιατι ακουγοταν λες και καποιος εκανε σαλιαρικο σεξ...

Εδω εκανε τρελα κρυα και βροχες και τα μικρα αρρωστησαν μολις εφτιαξε ο καιρος...

Κατα τα αλλα ακομα μας πεδευει καθε 3 και λιγο η υπερπαραγωγη και τελικα εχω "πολυ προθημες θηλες", λιγο πιο τεμπελες δεν μπορουσαν να ειναι???

Μεθαυριο εχουμε και παιδιατρο και δεν βλεπω την ωρα να μας μετρησει!

Σημερα με πηρε τηλ ο προισταμενος του λογιστηριου απ το νοσοκομειο για να μου πει οτι δεν εχει προοθησει την πληρομη απ το ταμειο για την γεννα και αν θελω μπορω να πληρωσω μετρητα (600ευρο) και να παρω απ το ταμειο τα 2500 που δικαιουμε και ο πανεξηπνος πεθερος μου που το "εψαξε" οσο ημουν Ντοχα (με δικια του προτοβουλια φυσικα) μας ειχε πει οτι δεν τα δηνουν πια! Ειχα πει στον Τζουρ να το ψαξω απο μονη μου και επεσε να με φαει, τοση εμπιστοσηνη στον μπαμπα του... Ας προσεχε!

Σας χερετω με πολλα φιλακια στα δικα σας μαγουλα και στα ποδαρακια των μωρων! Μολις τελιωσε ο μικρος το φαι του και την κανουμε για τη μαμα μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρες!!!!

Τελικά χτες δεν βρήκα τη παιδίατρο αλλά μίλησα με τις κοπέλες απο το γκρουπ του Μητρικού Θηλασμου και θήλασα κανονικά....αισθάνθηκα και τελείως ηλίθια που της έδωσα γάλα σκόνη..θα το αφήσω να υπάρχει για παν ενδεχόμενο...

Tatum πρέπει να ήταν υπέροχη εμπειρία ο ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός...ελπίζω του χρόνου να πάμε κι εμείς!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρααααααααα!!!

Ρινιώ μια χαρά ξαλάφρωσες φαντάζομαι!!!

Καραμελ http://www.happyparenting.gr/mvro/Κατηγορίες/uhlasmos-mvro/705-Ευαίσθητες-ή-και-πληγωμένες-θηλές.html

Και εγώ έχω βγάλει κάτι στην μια θυηλη σαν "έρπη" και δεν ξέρω τι είναι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρες!!!!

Τελικά χτες δεν βρήκα τη παιδίατρο αλλά μίλησα με τις κοπέλες απο το γκρουπ του Μητρικού Θηλασμου και θήλασα κανονικά....αισθάνθηκα και τελείως ηλίθια που της έδωσα γάλα σκόνη..θα το αφήσω να υπάρχει για παν ενδεχόμενο...

Tatum πρέπει να ήταν υπέροχη εμπειρία ο ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός...ελπίζω του χρόνου να πάμε κι εμείς!!!!

Ρηνιώ εγω που εκανα αναισθησία μου είπε προληπτικά να μη τη θηλάσω το επόμενο γευμα κι έτσι της εδωσε ένα 80αρι η πεθερα μου που είχα στην καταψυξη. Ομως η μικρή το ρούφηξε κι ήθελε κι άλλο κι η πεθερα μου δεν της είχε δωσει κι όταν γυρισα εκλαιγε γιατί πειναγε. Ετσι της εβγαλα κι ενα 80αρι ακόμη κι ηπιε τα 60...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ζυγιστήκαμε εχτές το βράδυ και φτάσαμε επιτέλους 3000γρ!!!!

Μόνο που μου γκρινιάζει πολύ στο φαγητό και μετά και μου είπε η γιατρός ότι είναι κολικοί και να του δώσω σταγονίτσες.

Για πρόγραμμα στο φαγητό μου είπε ότι είναι πολύ μικρός ακόμα και ότι θα στρώσει γύρω στις 40 μέρες απο μόνο του...ελπίζω λοιπόν να γίνει έτσι.

Κατά τα άλλα το βράδυ μας πέθανε λιγάκι.....κοιμήθηκε στις 23:30 μετά απο πολλή γκρίνια και ξύπνησε μετά απο 2 ώρες και μετά πάλι ξύπνησε σε 2 ώρες μετά έπιασε 2 τρίωρα και ξεκουράστηκα λιγάκι.

Επίσης μου κλαίει πολύ στο μπάνιο.....τι να πω όταν μιλήσει θα μου εξηγήσει τι δεν του αρέσει....

tatum ήταν επιτακτική ανάγκη να πάρει βάρος γιατό το έρμο το παιδί είχε να φάει αρκετές μέρες και είχαμε και τον ίκτερο που είχε ανέβει πολύ. Σύγχιση θηλών η μικρή δεν έχει, ότι έκανε από την πρώτη μέρα χωρίς να έχει δοκιμάσει μπιμπερό κάνει και τώρα.

Τουλάχιστον βρήκαμε μια θέση που μας ψιλοβολεύει οπότε όπως και να πιάσει τη θηλή μετά τη φτιάχνω λίγο όσο πιπιλάει.

Αυτό που λέτε για 15' θηλασμό σαν ψέμμα ακούγεται!!!

Ξεκινήσαμε 9.30 (1 1/2 ώρα στο ένα στήθος και 1 στο άλλο) ήπιε κι ένα μπουκάλι, πήγε η ώρα 12.30!

Στις 13.30 άρχεισε την κλάψα, έφαγε για ένα 10λεπτο και νάνι τώρα!

Αυτό που μου είπε η παιδίατρος νε κάνω με το θήλαστρο όντως έχει αυξήσει λίγο την παραγωγή μου αλλά έχω πολύ δρόμο να καλύψω.

Όσο το να τη βάζω συνέχεια στο στήθος δεν αντιλέγω παιδιά αλλά ήδη είμαι κομμάτια, τρώω και παω τουαλέτα όταν και αν προλαβαίνω και κοιμάμαι με το ζόρι 6 ώρες με διακοπές!

Αν δεν τρώω και δεν πίνω υγρά τι γάλα θα κατεβάσω?

Αφήστε που από τα 82+ που είχα φτάσει είμαι στα 70 (73 ήμουν πριν 2 μέρες και τώρα τρώω τουλάχιστον πρωινό και ένα γεύμα)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Nemina αφου δεν σήκωνε το τηλ. η παιδίατρος συμβουλεύτηκα το γκρουπ κι απο κει με συμβούλευσε η πιστοποιημένη σύμβουλος...αλλιώς αυτοβούλως δεν θα έκανα τίποτα!!Αλλά κι άλλες κοπέλες που μου απάντησαν μου είπαν οτι δεν είχαν πρόβλημα,κι οτι δεν επηρεάζει τον θηλασμό..

KATRINDM ξαλάφρωσα μέχρι την Τρίτη που θα σφραγιστεί!!!αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν με πόνεσε καθόλου απο χτες κι αυτό είναι πραγματικά ανακούφιση!!!!!!Βέβαια ήθελε να μου κάνει πανοραμική δεν τον άφησα και λέω τα υπόλοιπα σιγά-σιγά θα τα φτιάχνουμε...και να σκεφτείς οτι έχω δώσει για τα κωλόδοντα κοντά 2 χιλιάρικα σε βάθος 15ετίας κι όμως συνεχώς "ζητάνε"...του Νίκου αντιθέτως του είπε ένα βούρτσισμα κι έναν καθαρισμό καλο μια στο τόσο χρειάζονται....Μακάρι η Νάσια να πάρει την δικιά του πάστα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatum ήταν επιτακτική ανάγκη να πάρει βάρος γιατό το έρμο το παιδί είχε να φάει αρκετές μέρες και είχαμε και τον ίκτερο που είχε ανέβει πολύ. Σύγχιση θηλών η μικρή δεν έχει, ότι έκανε από την πρώτη μέρα χωρίς να έχει δοκιμάσει μπιμπερό κάνει και τώρα.

Τουλάχιστον βρήκαμε μια θέση που μας ψιλοβολεύει οπότε όπως και να πιάσει τη θηλή μετά τη φτιάχνω λίγο όσο πιπιλάει.

Ξεκινήσαμε 9.30 (1 1/2 ώρα στο ένα στήθος και 1 στο άλλο) ήπιε κι ένα μπουκάλι, πήγε η ώρα 12.30!

Αυτό που μου είπε η παιδίατρος νε κάνω με το θήλαστρο όντως έχει αυξήσει λίγο την παραγωγή μου αλλά έχω πολύ δρόμο να καλύψω.

Όσο το να τη βάζω συνέχεια στο στήθος δεν αντιλέγω παιδιά αλλά ήδη είμαι κομμάτια, τρώω και παω τουαλέτα όταν και αν προλαβαίνω και κοιμάμαι με το ζόρι 6 ώρες με διακοπές!

Αφήστε που από τα 82+ που είχα φτάσει είμαι στα 70 (73 ήμουν πριν 2 μέρες και τώρα τρώω τουλάχιστον πρωινό και ένα γεύμα)

καλά κουράγια κοριτσάκι μου...

εγω δεν μιλάω άλλο για την δικιά μου,πάω να βρω κάπου να κρυφτώ...:oops:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τουλαχιστον, οταν θα εδραιωθει κι ο θηλασμός θα διαπιστωσεις τι καλό σου κανε ολο αυτο...εχασες κ τα κιλα! Ενω εγω που τρωω τον αμπακο, την Παρασκευη πάω στη διαιτολόγο να μπω σε "προγραμμα θηλασμού"....ας ειναι... αγαθα κοποις κτωνται....

Ρηνιώ, απλώς λέω επειδη νομίζω πως είναι ιατρικό το θεμα περι αναισθησίας κ θηλασμού...ξερω κι εγω; Το ιδιο μου ειχε πει κι ο οδοντιατρος :προληπτικα να παραλείψω ενα γευμα, κι εγω του λεω, ολοκληρη επισκληριδιος ή ολικη που κανουν σε καισαρικες δεν πειραζει το μωρο που ειναι κ μες στην κοιλια κ πειραζει μια τοσο δα αναισθησία;; Ποιος ξερει...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...