Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας παληκάρια απο το μέτωπο!

Εγώ εδώ αγωνίζομαι, απογοητεύομαι ...λίγο απο όλα. Έχω κουραστεί πολύ με τις αυπνίες και με το γεγονός ότι πρέπει να είμαι απίκο 2 ώρες απο την ώρα που τελειώνει απο το φαγητό-ρέψιμο. Μίλησα και με την παιδίατρο σήμερα και μου είπε ότι ήταν ικανοποιητικά τα 120 γρ που πήρε και περιμένουμε να ζυγιστούμε αύριο πάλι που κλείνει εβδομάδα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως το γάλα μου του είναι λίγο και γι αυτό πεινάει πολύ νωρίς. Θα ρωτήσω μεθαύριο που θα ξαναπάρω. Μέχρι τότε υπομονή....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααααα!!!!

Μια χαρά Σοφία τα νέα σου!!!Μπαίνετε και σεις σε μια σειρά!!!

μαραντ και εμένα ξυπνάει την ημέρα κάθε 2ώρο μπορεί και λιγότερο (ευτυχώς το βράδυ κάθε 3ωρο-4ωρο) και έχω αρκετό γάλα. Οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ποσότητα!!!

Ξύπνησε στις 6 κοιμήθηκε στις 7 παρά και εγώ από την πείνα δεν μπορεσα να ξανακοιμηθώ!!!Σηκώθηκα και ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τι δεν έφαγα!!!ΧΑΧΑ το ευχαριστήθηκα!!!

Εγώ κορίτσια σκέφτομαι τώρα που θα αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω, πως θα την παλέψουμε με τον θηλασμό!!Νομίζω δεν θα νιώθω πολύ άνετα έξω να θηλάζω!!ΤΙ θα κάνουμε??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέραααααααααααα!!!!

Μια χαρά Σοφία τα νέα σου!!!Μπαίνετε και σεις σε μια σειρά!!!

μαραντ και εμένα ξυπνάει την ημέρα κάθε 2ώρο μπορεί και λιγότερο (ευτυχώς το βράδυ κάθε 3ωρο-4ωρο) και έχω αρκετό γάλα. Οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ποσότητα!!!

Ξύπνησε στις 6 κοιμήθηκε στις 7 παρά και εγώ από την πείνα δεν μπορεσα να ξανακοιμηθώ!!!Σηκώθηκα και ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τι δεν έφαγα!!!ΧΑΧΑ το ευχαριστήθηκα!!!

Εγώ κορίτσια σκέφτομαι τώρα που θα αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω, πως θα την παλέψουμε με τον θηλασμό!!Νομίζω δεν θα νιώθω πολύ άνετα έξω να θηλάζω!!ΤΙ θα κάνουμε??

Σιγά το θέμα! Πάντου θα βρεις μια γωνίτσα! Εμείς όταν πηγαίναμε σε φίλους, αποσυρόμουν σε κάποιο δωματιο κι όταν πηγαίναμε για φαγητό κλπ, πήγαινα στο αυτοκίνητο.

Εμείς σήμερα σκίσαμε... 11 το βραδυ με 6.30 το πρωι...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!

Κατερίνα μου δεν νομίζω ν'αντιμετωπίσεις πρόβλημα απο τη στιγμή που θα το δεις θετικά...εγω θα έχω το sling θα την βάζω εκεί..μπορείς να έχεις ένα σεντονάκι μαζί σου να καλύπτεσαι αν είσαι σε δημόσιο χώρο και όταν είσαι σε κάποιο σπίτι όπως είπε η Nemina αποσύρεσαι σε κάποιο δωμάτιο και θηλάζεις με ησυχία!!

Nemina μου τυχερή!!!εμένα στις 4+.. και το πρωι 8:30... ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα πάρει ένα DEPON το βράδυ και κοιμήθηκα ήσυχα..σε 4 ωρίτσες έχουμε ραντεβού και τελειώνουν τα βάσανα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

Τωρα ειναι εποχη που μπορεις να βάλεις ένα μακρυ μαντήλι αν χρειαστεί για να καλυφθείς. Μικρο το κακό...

Εγώ μπορω ανετα τα θηλάσω δημοσίως αν κ ποναω υπερβολικά και δακρύζω, μόνο που δε θα τη φτασει και πολύ! Ίσα -ίσα να της βουλώσω το στόμα για 2 ώρες...:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Τωρα ειναι εποχη που μπορεις να βάλεις ένα μακρυ μαντήλι αν χρειαστεί για να καλυφθείς. Μικρο το κακό...

Εγώ μπορω ανετα τα θηλάσω δημοσίως αν κ ποναω υπερβολικά και δακρύζω, μόνο που δε θα τη φτασει και πολύ! Ίσα -ίσα να της βουλώσω το στόμα για 2 ώρες...:?

θα στρώσει βρε Καραμέλα...κι εμένα ξυπνάει τώρα στο 3ωρο ενω ήταν στο 4ωρο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας!

Nemina είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος, ευελπιστώ σύντομα και στα δικά μας!

Τώρα για τον θηλασμό και τους εξωτερικούς χώρους δεν το έχω σκεφτεί ακόμα...μέχρι να σαραντίσει ο μικρούλης θα έχει χαλάσει ο καιρός φαντάζομαι οπότε δεν θα είμαστε και για πολλές βόλτες.

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το σπίτι! Πήγα στον ΟΑΕΔ να κάνω τα χαρτιά μου για να δω αν δικαιούμε συμπληρωματικά χρήματα, και μετά πήγα και τράπεζα. Ήμουν λίγο σαν παραζαλισμένη, απο τις πολλές μέρες που είμαι κλεισμένη στο σπίτι νομίζω. Σιγά σιγά θα συνέλθω, πήγαμε και το αυτοκίνητο για επισκευή γιατί έφαγε και δεύτερη φορά χαλάζι και έγινε....δεν σας λέω τίποτα, από παρμπριζ μέχρι όλα τα υπόλοιπα μέρη, με μοναδική εξαίρεση την πόρτα του οδηγού....

Το θέμα είναι ότι μας έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα FIAT stilo το οποίο απέχει πολύ απο το 500ράκι μου και να δω αν θα μπορώ να το οδηγήσω...

Αυτά προς το παρόν, φιλάκια σε όλες!

Kαλημερα κοριτσακια!Σορι που χαθηκα,αλλα πολυ τρεξιμο!

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε τα ξημερωματα της Τεταρτης 24-10-12.Μου εσπασαν τα νερα 10.40.Πηγα μαιευτηριο γυρω στις 11.50.Με επιασαν γρηγορα οι πονοι.Ειχα διαστολη 2.Συντομα η διαστολη πηγε στο 8!Δεν προλαβα να κανω ουτε επισκληριδιο!Ο μπεμπακος μου γεννηθηκε μεσα σε 2 ωρες περιπου!Οχι πως δεν πονεσα,αλλα συγκριτικα με αυτα που ακουω απο αλλες κοπελες,δεν ταλαιπωρηθηκα πολλη ωρα!

3185 γρ. κ 50 εκ.

Στο σπιτι πολυ τρεξιμο,γιατι ειναι φαγανο το μωρο μου.Καποιες φορες τρωει ανα μιση η μια ωρα.Κλαιει κ θελει αμεση ανταποκριση.Το βραδυ κουτουλαω!Κοιμαμαι συχνα καθιστη ενω θηλαζω!

Τωρα βρηκα ευκαιρια γιατι κοιμαται κ ειπα να σας γραψω τα νεα μου.Σας σκεφτομουν συνεχεια ,αλλα δεν εβρισκα το χρονο.Εσεις εχετε γενννησει ολες φανταζομαι!Να μας ζησουν τα βλασταρια μας!Τα φιλια μου!:-P

Γεια σας!

Nemina είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος, ευελπιστώ σύντομα και στα δικά μας!

Τώρα για τον θηλασμό και τους εξωτερικούς χώρους δεν το έχω σκεφτεί ακόμα...μέχρι να σαραντίσει ο μικρούλης θα έχει χαλάσει ο καιρός φαντάζομαι οπότε δεν θα είμαστε και για πολλές βόλτες.

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το σπίτι! Πήγα στον ΟΑΕΔ να κάνω τα χαρτιά μου για να δω αν δικαιούμε συμπληρωματικά χρήματα, και μετά πήγα και τράπεζα. Ήμουν λίγο σαν παραζαλισμένη, απο τις πολλές μέρες που είμαι κλεισμένη στο σπίτι νομίζω. Σιγά σιγά θα συνέλθω, πήγαμε και το αυτοκίνητο για επισκευή γιατί έφαγε και δεύτερη φορά χαλάζι και έγινε....δεν σας λέω τίποτα, από παρμπριζ μέχρι όλα τα υπόλοιπα μέρη, με μοναδική εξαίρεση την πόρτα του οδηγού....

Το θέμα είναι ότι μας έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα FIAT stilo το οποίο απέχει πολύ απο το 500ράκι μου και να δω αν θα μπορώ να το οδηγήσω...

Αυτά προς το παρόν, φιλάκια σε όλες!

stilo μετα από 500??? Μπιάχ... καλό βόλι :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε τα ξημερωματα της Τεταρτης 24-10-12.Μου εσπασαν τα νερα 10.40.Πηγα μαιευτηριο γυρω στις 11.50.Με επιασαν γρηγορα οι πονοι.Ειχα διαστολη 2.Συντομα η διαστολη πηγε στο 8!Δεν προλαβα να κανω ουτε επισκληριδιο!Ο μπεμπακος μου γεννηθηκε μεσα σε 2 ωρες περιπου!Οχι πως δεν πονεσα,αλλα συγκριτικα με αυτα που ακουω απο αλλες κοπελες,δεν ταλαιπωρηθηκα πολλη ωρα!

3185 γρ. κ 50 εκ.

Στο σπιτι πολυ τρεξιμο,γιατι ειναι φαγανο το μωρο μου.Καποιες φορες τρωει ανα μιση η μια ωρα.Κλαιει κ θελει αμεση ανταποκριση.Το βραδυ κουτουλαω!Κοιμαμαι συχνα καθιστη ενω θηλαζω!

Τωρα βρηκα ευκαιρια γιατι κοιμαται κ ειπα να σας γραψω τα νεα μου.Σας σκεφτομουν συνεχεια ,αλλα δεν εβρισκα το χρονο.Εσεις εχετε γενννησει ολες φανταζομαι!Να μας ζησουν τα βλασταρια μας!Τα φιλια μου!:-P

Πόση ώρα θηλάζεις το μικρό σου? Μήπως θα έπρεπε κι εγώ να την ταϊζω μόνο στήθος ανα 1-2 ώρες???

Περνάει ποτέ ο πόνος από τις ραγάδες... δεν αντέχω άλλο και αυτή η μικρή δε με βοηθάει καθόλου! Όσο και να της χώνο το κεφάλη στη θηλή, μετά μου κάνει ένα τσουπ και βγαίνει πιο έξω... Δε θέλω να κλαίω κάθε φορά που πιάνει στήθος :cry:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

φανταστειτε οτι εμενα που τρωει ξενο παλι καθε 2-3 ωρες ξυπναει το βραδυ εντωμεταξυ μεσα σε μια βδομαδα πηρε 450 γραμμ. απο 3900 πηγε 4350 το βλασταρι μου

κατα αλλα καλα αυτες τις μερες ειναι καπως περιεργα με το μικρο ο γιατρος μου αλλαξε γαλα μου εδωσε αντιαλεργικο ελπιζω να στρωσει σε κανα δυο μερες

αυτα απο μας αντε μπας και κοιμηθουμε και λιγακι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

3185 γρ. κ 50 εκ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!

HgqOp3.png

Εγω κατα τ' αλλα κοριτσια δεν αντεξα σημερα με τετοια υπεροχη κ ζεστη μερα! Είπα να πάω για φαγητό στην πεθερα μου, αλλα δεν την προλαβα, ήταν καθ' οδον να μας φερει το φαγητό κ θα φευγε (γιατι αφοτου γεννησα εχω μαγειρεψει ελαχιστες φορες).

Οποτε πείραμε κ τη μικρη από το σχολείο (ο μικρος σχολαει νωριτερα) κ με τα 3 μου παιδακια κ τον αντρουλη μου πηγαμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ. Είχαμε πολυ φαση: το ενα καροτσι με την μικρη και τη μπεμπα στο πορτ μπεμπε εγω και το αλλο με τον μικρο κ τα ψωνια ο συζυγος! Το απολαυσα παντως κ η μικρη... αρνακι!!!

HgqOp3.png

Πόση ώρα θηλάζεις το μικρό σου? Μήπως θα έπρεπε κι εγώ να την ταϊζω μόνο στήθος ανα 1-2 ώρες???

Περνάει ποτέ ο πόνος από τις ραγάδες... δεν αντέχω άλλο και αυτή η μικρή δε με βοηθάει καθόλου! Όσο και να της χώνο το κεφάλη στη θηλή, μετά μου κάνει ένα τσουπ και βγαίνει πιο έξω... Δε θέλω να κλαίω κάθε φορά που πιάνει στήθος :cry:

Μηπως με τις εναλλαγες μπιμπερο- στηθος διαπιστωσε η μπουμπου πως το μπιμπερο δε θελει κοπο κ το προτιμαει; Εμενα παντως οι μαιες μου ελεγαν στο νοσοκομειο πως στην αρχη, όποτε κλαιει το μωρο στο στηθος χωρις περιορισμο ωρας ! Με το θηλασμο μετα τις 6 βδομαδες φτιαχνουν προγραμμα. Εχεις δοκιμασει να παρεις τις θηλες που μπαιινουν στο στηθος για τον πονο;

HgqOp3.png

Μηπως με τις εναλλαγες μπιμπερο- στηθος διαπιστωσε η μπουμπου πως το μπιμπερο δε θελει κοπο κ το προτιμαει; Εμενα παντως οι μαιες μου ελεγαν στο νοσοκομειο πως στην αρχη, όποτε κλαιει το μωρο στο στηθος χωρις περιορισμο ωρας ! Με το θηλασμο μετα τις 6 βδομαδες φτιαχνουν προγραμμα. Εχεις δοκιμασει να παρεις τις θηλες που μπαιινουν στο στηθος για τον πονο;

Μπα είναι λαίμαργη και δεν έχει τέτοια θέματα. Αυτό με το να σπρώχνει το κεφάλι πίσω μου το έκανε από την 1η μέρα... εξού και οι ραγάδες.

Οι θηλές σιλικόνης είναι ακόμα χειρότερες γιατί είναι πιο μακρυές οπότε δαγκώνει πιο έξω η κυρία!

Από ότι κατάλαβα σήμερα ζορίζεται με την αναπνοή, το πάνω χείλος της ψιλοκλείνει τη μύτη και παθαίνει σύγχιση. Δοκιμάσαμε και λίγο άλλη στάση θηλασμού (football) κάπως καλύτερα... έστω για αλλαγή!

Από την αρχή βασικά η θηλή μου ήταν χοντρή για το στόμα της και η άλως πολύ μικρή οπότε το ζόρι ζόρι και για τις 2 μας!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...