Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Riniw μια χαρά βάρος παίρνει η μικρή!!! Και μένα κάπου εκεί παίρνει!!~350γρ. !!! ΕΜενα πολλά μου φαίνονται!!! Είναι σχεδόν 50 γρ την μέρα!!!! Μην το συζητάς για ξένο!! Αν ήταν κάτω απο 200γρ. τότε να το συζήταγες!!

καλά μου είπε η παιδίατρος ΑΝ τυχόν χρειαστεί,γιατί είναι ικανοποιητικό το βάρος της..χτες πάντως έφτιαξα μια σουπίτσα -πατάτα,κρεμμύδι,σέλινο,μαϊντανό,κολοκύθι,καρότο,αλατο-πίπερο και λάδι- τα άλεσα, κι έκανα μια σούπα βελουτέ...μμμμμμμ μούρλια!!!!!ήπια 2 κούπες της σούπας το βράδυ κι έχω και για σήμερα...ελπίζω τουλάχιστον έτσι να βοηθήσω στο βραδυνό τουλάχιστον που τρώω μόνο ένα τοστ,γιατί όλη την υπόλοιπη μέρα όλο και κάτι χώνω στο στόμα!!!!Τα φρούτα τα έχω τσακίσει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!

Riniw, katrin, μια χαρά βάρος παίρνουν τα μωράκια σας!!!! Εμείς πάμε πολύ αργά....σε 4 ημέρες πήραμε 120γρ. Τώρα θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που συμπληρώνετε εβδομάδα απο την προηγούμενη μέτρηση και θα μιλήσω με την παιδίατρο. Μου κάνει και κάτι χαζά...την ώρα που θηλάζει βγαίνει απο το στήθος και κουνάει το κεφάλι του πάνω κάτω γκρινιάζοντας και χωρίς να τρώει, μετά ξαναμπαίνει στο στήθος και τρώει λίγο ακόμα....επίσης αφού τρώει απο το ένα κανένα μισάωρο μετά γκρινιάζει και τον βάζω απο το άλλο και ξανατρώει κανένα τεταρτάκι.......

Όταν βγαίνει απο το στήθος όμως και το πιέζω βγάζει γάλα, δηλαδή προφανώς έχω κι άλλο απλά είναι λίγο και δεν του φτάνει???δεν ξέρω τι να πω, δεν μου έχει δώσει και ξένο για να συμπληρώνω και να βλέπω πόσο θέλει.....

Απο ύπνο τα ίδια παντελάκη μου....23:00 κοιμάται 1:30 ξυπνάει, μετά πάλι στις 5 και μετά στις 7 και μετά 10:30, ότι νά ναι δηλαδή. Με βλέπω για δεύτερη συνάντηση με την παιδίατρο μπας και βγάλουμε άκρη..

γεια σας!!!

Riniw, katrin, μια χαρά βάρος παίρνουν τα μωράκια σας!!!! Εμείς πάμε πολύ αργά....σε 4 ημέρες πήραμε 120γρ. Τώρα θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που συμπληρώνετε εβδομάδα απο την προηγούμενη μέτρηση και θα μιλήσω με την παιδίατρο. Μου κάνει και κάτι χαζά...την ώρα που θηλάζει βγαίνει απο το στήθος και κουνάει το κεφάλι του πάνω κάτω γκρινιάζοντας και χωρίς να τρώει, μετά ξαναμπαίνει στο στήθος και τρώει λίγο ακόμα....επίσης αφού τρώει απο το ένα κανένα μισάωρο μετά γκρινιάζει και τον βάζω απο το άλλο και ξανατρώει κανένα τεταρτάκι.......

Όταν βγαίνει απο το στήθος όμως και το πιέζω βγάζει γάλα, δηλαδή προφανώς έχω κι άλλο απλά είναι λίγο και δεν του φτάνει???δεν ξέρω τι να πω, δεν μου έχει δώσει και ξένο για να συμπληρώνω και να βλέπω πόσο θέλει.....

Απο ύπνο τα ίδια παντελάκη μου....23:00 κοιμάται 1:30 ξυπνάει, μετά πάλι στις 5 και μετά στις 7 και μετά 10:30, ότι νά ναι δηλαδή. Με βλέπω για δεύτερη συνάντηση με την παιδίατρο μπας και βγάλουμε άκρη..

μήπως έχει αέρια ή θέλει να ρευτεί;εγω όταν κάνει έτσι τη σηκώνω λιγάκι την χτυπάω στην πλατούλα μέχρι να ρευτεί και μετά ξανασυνεχίζουμε...

όσο για το στήθος...χτες μπήκα να κάνω μπάνιο σχεδόν 1 ώρα αφού έφαγε και όπως ήμουν σκυμένη τρέχανε και τα δυο στήθη γάλα κάργα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας!!!

Και σε μένα κάνει τέτοια κόλπα η δικιά μου ιδίως τα πρώτα 20' που τη βάζω στο στήθος και έχω το φόβο γιατί έτσι έκανε και τόσες μέρες που είχε πετρώσει το γάλα. Μπορεί να τη βάλω να ρευτεί αλλά τίποτα, συνεχίζει το νιαούρισμα και βαζει τα χέρια στο στόμα. Μερικές φορές βέβαια μας αμολάει ένα πρρρρρρουτς και συννενοούμαστε:tongue:

Φτάσαμε επιτέλους τα 3100 και είμαι μια χαρούμενη μανούλα! +230 γρ από την Πέμπτη, όχι μόνο με μητρικό αλλά είπαμε... κάνουμε ότι μπορούμε!

Εμένα το στομάχι μου έχει κλείσει και δυσκολεύομαι να φάω. Τις πρώτες 2 μέρες στο σπίτι ήμουν με ένα decaf και πρωινό... μετά δεν είχα κουράγιο να φάω! Τώρα το παλεύω σιγά σιγα... δε μπορώ να φάω γρήγορα ούτε και πολύ και μερικές φορές δεν έχω καν το κουράγιο να συνεχίσω μετά απο 2ωρο θηλασμό! :|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel, γι αυτό το λέω ότι κάνει έτσι, υποψιάζομαι ότι πεινάει σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν παίρνει πολλά γραμμάρια....είδομεν.

Αυτό με την αφαγία το πέρασα κι εγώ, για καμιά εβδομάδα μου ερχόταν αηδία και μόνο που σκεφτόμουν φαγητό, μετά επανήλθα σιγά σιγά, μη φανταστείς το βράδυ με ένα γιαούρτι μένω, αλλά τουλάχιστον τρωω το μεσημέρι. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα να δίνεις με μπουκάλι ή ξένο, για να βλέπεις πόσο τρώει και τι γίνεται....Θα το παλέψω όσο μπορώ ακόμα και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

τί να σας πω βε κορίτσια...εμένα η όρεξη δεν κόβεται με τίποτα!!!!!αφήστε που λόγω του θηλασμού πεινάω και διψάω σχεδον διαρκώς!!!κι έχω τσακίσει τα φρούτα επίσης!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

ΠΟυ χαθήκατε σήμερα???

Και γώ ΡΙνιώ έχω πολύ όρεξη!!!Τις πρώτες μερες περισσότερο, αλλά και τώρα τρώω πάρα πολύ!!

Κι εγω ρε παιδί μου.... αμαν, δε μπορω να κόψω τα γλυκά.. την πρασκευη θα παω στη διαιτολόγο μπας κ μου φτιάξει κ τη διατροφη μου γιατί μου δημιουργληθηκε απίστευτη δυσκοιλιοτητα μετα τη γεννα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερο-καλησπέρες κορίτσια!

με τα γλυκά δεν είχα ποτέ θέμα,αν έχω στο σπίτι τρώω αν όχι δεν σκάω...μου είπε κιόλας η παιδίατρος να προσέχω οπότε κάνω κράτει κι απέχω...

Το δοντάκι ξαναγύρισε και με άφησε άϋπνη..έχω τρελλαθεί κορίτσια...στιγμές-στιγμές μου δίνει κάτι σουβλιές....τώρα προσπαθώ να βρω το Νίκο να δω αν θα γυρίσει νωρίς να πάρω να κλείσω ραντεβού δεν πάει άλλο..κλαίω απο τον πόνο,στην κυριολεξία..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Aχ ρινιω μου περαστικα γρηγορα ευχομαι , να ξεμπερδευεις με το παλιοδοντο..

Εμενα παντως φροντιζει το παιδακι μου για τη σιλουετα μου, καθε φορα που ανοιγο το στομα μου για να ριξω κατι μεσα λες κι εχει ανηχνευτη αρχιζει και κλαιει σπαραχτηκα.. οποτε και αυπνη και νυστικη :shock:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημερο-καλησπέρες κορίτσια!

με τα γλυκά δεν είχα ποτέ θέμα,αν έχω στο σπίτι τρώω αν όχι δεν σκάω...μου είπε κιόλας η παιδίατρος να προσέχω οπότε κάνω κράτει κι απέχω...

Το δοντάκι ξαναγύρισε και με άφησε άϋπνη..έχω τρελλαθεί κορίτσια...στιγμές-στιγμές μου δίνει κάτι σουβλιές....τώρα προσπαθώ να βρω το Νίκο να δω αν θα γυρίσει νωρίς να πάρω να κλείσω ραντεβού δεν πάει άλλο..κλαίω απο τον πόνο,στην κυριολεξία..

Να πας να το βγαλεις Ειρηνακι! Εγω το εβγαλα κ ξεμπερδεψα, ξερω πως δε θα με ξαναενοχλήσει!

HgqOp3.png

Να πας να το βγαλεις Ειρηνακι! Εγω το εβγαλα κ ξεμπερδεψα, ξερω πως δε θα με ξαναενοχλήσει!

ο Νίκος θα κάθεται αύριο και μεθαύριο και θα πάω..

βρε Σωτηρία λυπάμαι να το βγάλω αλλά μου φαίνεται αν μου πει μα-μου η γιατρός να της πω κι εγω βγάλ' το να ησυχάσω...

κωλόδοντα όσο ίσια είναι τόσο χάλια είναι η πάστα τους...θέλω τουλάχιστον άλλα 3-4 σφραγίσματα και μια θήκη...έχω κουραστεί τόσα χρόνια και τόσα λεφτά τσάμπα....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ο Νίκος θα κάθεται αύριο και μεθαύριο και θα πάω..

βρε Σωτηρία λυπάμαι να το βγάλω αλλά μου φαίνεται αν μου πει μα-μου η γιατρός να της πω κι εγω βγάλ' το να ησυχάσω...

κωλόδοντα όσο ίσια είναι τόσο χάλια είναι η πάστα τους...θέλω τουλάχιστον άλλα 3-4 σφραγίσματα και μια θήκη...έχω κουραστεί τόσα χρόνια και τόσα λεφτά τσάμπα....

Ενταξει, ναι εμενα ηταν κ φρονιμητης κ τους φρονιμητες δεν τους λυπομαστε....

HgqOp3.png

Ενταξει, ναι εμενα ηταν κ φρονιμητης κ τους φρονιμητες δεν τους λυπομαστε....

εμένα είναι το ακριβως διπλανό..δεν θα φαίνεται βέβαια στο χαμόγελο αλλά γιατί να βγει αν μπορεί να σωθεί;;με μασέλες θα είμαι απο τα 40 μου;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πολύ καλά τα νέα μας σήμερα!!

Το μικρό γατάκι έφτασε τα 3120γρ και ο ικτερος επεσε στα 9,6;)

Ευτυχώς πάμε καλά!!

Στο αλλο μέτωπο... αυτό της βυζοπαραγωγής πάμε με πολύ πόνο και κόπο..

Καλύπτω περίπου τα μισά γεύματα της μικρής σε ποσότητα, αρα πρεπει για κάθε μπουκάλι ξένο μετά από θηλασμό, να βαζω το θήλαστρο... ούτε να φτύσω δεν προλαβαίνω.

Αφήστε που πονάνε τρελά οι θηλές μου, ιδίως η δεξια που μου έχει κανει η μικρη μια ραγάδα όλη δικιά μου:?

Όταν βαζει το στόμα της η μικρή πετάγομαι μέχρι το ταβάνι λέμε...:cry:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...