Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatum και η παιδίατρος για τις θηλές που πληγώνονται μου είπε να αφήνω μόνο λίγο γαλατάκι και να μη σκάω καθόλου και είχε δίκιο τελικά.

Μόνο λίγη κρέμα λανολίνης βάζω που και που για τις ραγάδες αλλά κατα τα άλλα οι πληγούλες έχουν κλείσει.

Όσο για το αν πιει το παιδί μαζί με το γάλα και λίγο αιματάκι μου είπε δεν πειράζει καθόλου.

Όταν ήταν η παιδίατρος σπίτι ψάχναμε ένα κουβερτάκι να σκεπάσουμε λίγο τη μικρή που την είχα αγκαλιά ανάμεσα στους θηλασμούς και χωρίς να σκάει, πιάνει μια μπλούζα μου και τη ρίχνει στη μικρή. Τρώει φρίκη ο άντρας "Μα αυτή είναι η μπλούζα της Σοφίας, δεν είναι..." τον διακόπτει λέγοντας "Ακόμα καλύτερα μυρίζει μανούλα!" Οπότε μας έφυγε και η μεγάλη φρίκη με την σχεδόν αποστείρωση κουβερτών και ρούχων.

Μόνο στο γάλα της πρέπει και φυσικά είμαστε 110% προσεκτικοί, τα άλλα τελικά μάλλον είναι υπερβολές (μιλάμε τώρα για ένα μέσο σπίτι ούτε παλάτι, ούτε και σταύλο).

Εκτός από τον αντρούλη μου που είναι ήρωας και κάνει τα πάντα (αφού αυτός μου έδειξε πως να φτιαξω το ξένο γάλα και πως λειτουργεί ο αποστειρωτής) οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στο τετράποδο αγόρι μου που είναι ήρεμο, μας αντέχει και συμπεριφέρεται σαν κύριος! :)

αυτό το κόλπο το ξέρω κι εγω για να μάθουν τα μωρά να κοιμούνται στην κούνια και να νιώθουν ασφαλή!!

ωστόσο Καρμελακι μου οφείλω να ομολογήσω οτι αρχίζω και ζηλεύω την παιδίατρό σας!!!!

Εμένα πάλι ο Νίκος άντε να τη ρέψει...του έχω πει:μπορεις να την αλλάξεις;όχι μόνος μου!!και στο τέλος την αλλάζω εγω!!!για μπάνιο,δε,ούτε να πλησιάσει!επί της ουσίας όλα μόνη μου

Σωτηρία μου ειδικά αν πλακώνουν οι ειδικοί (μανάδες,πεθερές,αδερφό-κουνιάδες και λοιποί συγγενείς) η υπερβολή ξεπερνάει τα όρια του παραλόγου και πιάνει αγκαζε το παράλογο και πάνε μαζί!!!Φαγωθήκανε μια μέρα που ήθελα ν'απλώσω εξω δυο ρούχα της μικρής που είχαν λερωθεί με κακά επειδή ήταν βράδυ....ε,μόλις έτζασαν τ'απλωσα κανονικά να στεγνώσουν μη τα ρίξω βρεμένα με τα υπόλοιπα παιδικά και βρωμίσουν όλα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Συμφωνω απολύτως Καραμελ, μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί στα όρια του παραλόγου!!

η κόρη σου κουκλάρα πάντως!!!!!!!και τα άλλα σου τα παιδια,άντε και στα δικά μας!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ευχαριστω πολύ! Ω καλα από τετοια ειδικά περι σαραντισμού κλπ ένα σωρο!! Σιγα μη δεν απλώσω τα ρούχα ή μη δε δεχτω κόσμο επειδη θα είναι νυχτα!

Εμενα ο αντρας μου βοηθάει πάρα πολύ κ στο νοσοκομειο τα 2 από τα 3 βραδια αυτος εκατσε. Κ πλενει κ αλλαζει, όλα τα κάνει! Κ στα μικρα αυτος σηκωνεται κ τα ντυνει το πρωι κ φτιαχνει γαλατα. Το πολυτιμοτερο όμως που κανει σ' αυτη τη φαση ειναι να παιρνει βολτες τα μικρα τ' απογευματα κ να μου αφηνει πολυ χρονο με το μωρο.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ευχαριστω πολύ! Ω καλα από τετοια ειδικά περι σαραντισμού κλπ ένα σωρο!! Σιγα μη δεν απλώσω τα ρούχα ή μη δε δεχτω κόσμο επειδη θα είναι νυχτα!

Εμενα ο αντρας μου βοηθάει πάρα πολύ κ στο νοσοκομειο τα 2 από τα 3 βραδια αυτος εκατσε. Κ πλενει κ αλλαζει, όλα τα κάνει! Κ στα μικρα αυτος σηκωνεται κ τα ντυνει το πρωι κ φτιαχνει γαλατα. Το πολυτιμοτερο όμως που κανει σ' αυτη τη φαση ειναι να παιρνει βολτες τα μικρα τ' απογευματα κ να μου αφηνει πολυ χρονο με το μωρο.

γι'αυτό λέει η παροιμία:μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!!!εγω αφού είμαστε πάνω-κάτω και μου πλένει αφου δεν έχω πλυντήριο είμαι αναγκασμένη να συμβιβάζομαι με πολλά...ας όψεται η κρίση...

ερώτηση:ποιά είναι η διαφορά του χαλιού με της μοκέτας;έχω βρει αυτή για το παιδικο αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνει,επειδή είναι το πιο κρύο δωμάτιο στο σπίτι

http://www.newhome.com.gr/images/products/836b_a.jpg

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

γι'αυτό λέει η παροιμία:μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!!!εγω αφού είμαστε πάνω-κάτω και μου πλένει αφου δεν έχω πλυντήριο είμαι αναγκασμένη να συμβιβάζομαι με πολλά...ας όψεται η κρίση...

ερώτηση:ποιά είναι η διαφορά του χαλιού με της μοκέτας;έχω βρει αυτή για το παιδικο αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνει,επειδή είναι το πιο κρύο δωμάτιο στο σπίτι

http://www.newhome.com.gr/images/products/836b_a.jpg

Η μοκέτα συνήθως ειναι σε ρολά και σου κόβουν από το καταστημα όσο ακριβώς χρειάζεσαι, δηλαδή μπορείς να καλύψεις ένα δωματιο απ' άκρη σ' άκρη και γωνίες κ όλα. Τα χαλιά είναι σε στανταρ διαστασεις. Υπάρχουν κ χοντρε κ λεπτες μοκετες. ΕΓω στην κουζίνα εχω λεπτη ενω στο παιδικο πιο χοντρη.

HgqOp3.png

Όσο τρέχω να αυξήσω τη βυζοπαραγωγή τόσο μένω πίσω!

Αυτό το παιδί το αίμα θα μας πιεί σε λίγο!

Χάρηκα κι εγώ που το θήλαζα 1 ώρα και είχε μπόλικο να πιεί, μετά ζητούσε κι'άλλο (σε 40' μου είχε στεγνώσει το στήθος πια)

Ήπιε και 50ml αντλημένα και όόόόόχι δε σταμάτησε εκεί, κατέβασε και 40 ml ξένο!!!

Να δω πότε και αν θα καταφέρω να την προλάβω... με το θηλασμό έτσι έχουμε ξεκινήσει... λίγο στραβά, να ζητάει παραπάνω από αυτό που έχω να δώσω από την 2η μέρα! :(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Όσο τρέχω να αυξήσω τη βυζοπαραγωγή τόσο μένω πίσω!

Αυτό το παιδί το αίμα θα μας πιεί σε λίγο!

Χάρηκα κι εγώ που το θήλαζα 1 ώρα και είχε μπόλικο να πιεί, μετά ζητούσε κι'άλλο (σε 40' μου είχε στεγνώσει το στήθος πια)

Ήπιε και 50ml αντλημένα και όόόόόχι δε σταμάτησε εκεί, κατέβασε και 40 ml ξένο!!!

Να δω πότε και αν θα καταφέρω να την προλάβω... με το θηλασμό έτσι έχουμε ξεκινήσει... λίγο στραβά, να ζητάει παραπάνω από αυτό που έχω να δώσω από την 2η μέρα! :(

Καλημερούδια!

Μη μασας μις Καραμελ, κάπως ετσι την παθαμε όλες στην αρχή. Κι εγω είχα αμφιβολίες αν χορταίνει όλη τη μέρα στο στήθος αλλα τελικά δεν ήταν το γάλα που επιζητούσε -χόρταινε μια χαρούλα- απλώς ήθελε να πιπιλίζει (κ θέλει ακόμη). Αν καταφέρω κ της χωσω πιπίλα, τη γλιτώνω λίγο, δυστυχώς όμως κανένα από τα παιδιά μου δεν ήταν fan.

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Καραμελάκι υπομονή..κι εγω τις πρώτες μέρες δεν ήξερα αλλά ρωτώντας πας στην πόλη...θα σου στείλω στο fb πρόσκληση για μια ομάδα είναι και η Tatum εκεί όπου οι κοπέλες είναι stand by να απαντήσουν σε κάθε απορία

Nemina δεν την έχω δει απο κοντά για να ξέρω αν είναι λεπτη ή παχιά..οι διαστάσεις της συγκεκριμένης πάντως είναι στάνταρ 2,00*2,50 το πιάνει όλο το δωμάτιο μάλλον..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

riniw Αν μιλάς για το γκρουπ του μητρικού θηλασμου κι εγώ είμαι εκεί μόνο που μερικές φορες ο ένας λεει το ένα κ ο αλλος το αλλο...

Όπως και να εχει το πραγμα ακολουθω τη συμβουλή της παιδιατρου, να μου αδειαζει η μικρη το στήθος και για κάθε μερίδα ξένο να βαζω και το θήλαστρο για να αυξηθεί η παραγωγή. (όσο αντεχουν οι ρωγες μουυυυυυυ.... αουτς!)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

riniw Αν μιλάς για το γκρουπ του μητρικού θηλασμου κι εγώ είμαι εκεί μόνο που μερικές φορες ο ένας λεει το ένα κ ο αλλος το αλλο...

Όπως και να εχει το πραγμα ακολουθω τη συμβουλή της παιδιατρου, να μου αδειαζει η μικρη το στήθος και για κάθε μερίδα ξένο να βαζω και το θήλαστρο για να αυξηθεί η παραγωγή. (όσο αντεχουν οι ρωγες μουυυυυυυ.... αουτς!)

καλά κι εγω πάντα πρώτη την συμβουλή της παιδιάτρου έχω στο μυαλό μου..λίγο με ξένισε προχθές που μου πέταξε για το συμπλήρωμα (ευτυχώς κι αυτήν την εβδομάδα 310 γρ. πήρε η μικρή) αλλά πιστεύω οτι αν της πω να το παλέψουμε οσο γίνεται με μητρικό γάλα θα με υποστηρίξει...

πάντως το 10-3 και μετά 7 το τηρούμε πιστά εδω και μια εβδομάδα περίπου..αναρωτιέμαι αν γινόταν να την ταίσω στις 12 το βράδυ,θα ξύπναγε στις 5 το πρωί;ευελπίστώ οτι μέχρι να σαραντίσει θα καταφέρω το 11-4!!!!μου φαίνεται είναι καλύτερο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Riniw μια χαρά βάρος παίρνει η μικρή!!! Και μένα κάπου εκεί παίρνει!!~350γρ. !!! ΕΜενα πολλά μου φαίνονται!!! Είναι σχεδόν 50 γρ την μέρα!!!! Μην το συζητάς για ξένο!! Αν ήταν κάτω απο 200γρ. τότε να το συζήταγες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...