Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Είναι τρίτο κ με λυπήθηκε ο Θεός αλλιώς δεν την πάλευα, αν περνούσα όσα πέρασα με το πρώτο που έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι τις...5 το πρωί. Αχ όσο τα θυμάμαι...Παντως κ τα δυο τα κορίτσια το ίδιο ήσυχα μου βγηκαν, η νύχτα-νύχτα, ακόμη κι αν την ξεσκατίζω, δεν τ' ανοίγει τα ματάκια της. ευτυχώς.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανακυρήσσω την παιδίατρο Αγία, μόνο αυτό έχω να πω από χθές...

Την καλέσαμε για την 1η εξέταση της μικρής και όλα ήταν καλά (έχει και πολύ νεύρο το παιδί μου!!) εκτός παό το βάρος που είχε χάσει πολύ και ήταν οριακά στο -10% από το βάρος γέννησης!!!

Μετά το πρώτο μισάωρο που αφιερώθηλε στην κόρη μου, η παιδίατρος ανέλαβε εμένα!

Τελικά η μικρή πεινούσε και επειδή το γάλα στο στήθος είχε πετρώσει δεν τρεφόταν σωστά και γω πονούσα λίγο αλλά δεν ήξερα και πόσο θα έπρεπε να πονάω (το ζώον)

Για τις επόμενες 2 ώρες έστειλε τον αντρούλη μου να τρέξει να πάρει θήλαστρο, μπιμπερό και λίγο γάλα σκόνη και με άρχισε στις μαλλάξεις και τις ζεστές κομπρέσες για να ξεμπλοκάρουν οι γαλακτοφόροι... μιλάμε για hands on δουλειά και όχι όπως οι μαίες στο μαιευτήριο, "κάνε κάπως έτσι" στο θεωρητικό (λες και ήξερα από τα πριν να θηλάζω)

Της το χρωστάω ότι συνεχίζω το θηλασμό και το οτι η μικρή παίρνει επιτέλους βάρος. Ο ίκτερός μας σήμερα ήταν υψηλός αλλά θα το παλέψουμε και αυτό! ουφφφ...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Παλι καλα καραμελ που εχεις καλη παιδιατρο! Μπραβο της και μπραβο και σε σενα που την διαλεξες!

Ευχιθητε μου καλη υπομονη... Αρχισε ο πρωτος μαραθονιος μαλον... και δεν θημαμαι ποσο κραταει!

Μ αρεσει που δεν υπολογιζα σωστα τις βδομαδες και με επιασε απροετοιμαστη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Την καλέσαμε για την 1η εξέταση της μικρής και όλα ήταν καλά (έχει και πολύ νεύρο το παιδί μου!!) εκτός παό το βάρος που είχε χάσει πολύ και ήταν οριακά στο -10% από το βάρος γέννησης!!!

Τελικά η μικρή πεινούσε και επειδή το γάλα στο στήθος είχε πετρώσει δεν τρεφόταν σωστά και γω πονούσα λίγο αλλά δεν ήξερα και πόσο θα έπρεπε να πονάω (το ζώον)

Για τις επόμενες 2 ώρες έστειλε τον αντρούλη μου να τρέξει να πάρει θήλαστρο, μπιμπερό και λίγο γάλα σκόνη και με άρχισε στις μαλλάξεις και τις ζεστές κομπρέσες για να ξεμπλοκάρουν οι γαλακτοφόροι... μιλάμε για hands on δουλειά και όχι όπως οι μαίες στο μαιευτήριο, "κάνε κάπως έτσι" στο θεωρητικό (λες και ήξερα από τα πριν να θηλάζω)

Της το χρωστάω ότι συνεχίζω το θηλασμό και το οτι η μικρή παίρνει επιτέλους βάρος. Ο ίκτερός μας σήμερα ήταν υψηλός αλλά θα το παλέψουμε και αυτό! ουφφφ...

ωχ!!βρε Σοφία τί έπαθες...εγω σε κάθε θηλασμό,σε κάθε στήθος κάνω μαλάξεις στο στήθος με το χέρι ή τα χέρια μου (αναλόγως αν μπορώ να τ'αφήσω και τα 2 ελεύθερα) να κατεβαίνει και το γάλα να νιώθω κι εγω πως αδειάζει το στήθος...

Εμένα πάντως δεν την καλοβλέπω ζεστή με τον θηλασμό..μου έλεγε χτες θα την ελέγχουμε να δούμε αν χρειάζεται συμπλήρωμα..εγω βέβαια θα το παλέψω όσο γίνεται...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Παλι καλα καραμελ που εχεις καλη παιδιατρο! Μπραβο της και μπραβο και σε σενα που την διαλεξες!

Ευχιθητε μου καλη υπομονη... Αρχισε ο πρωτος μαραθονιος μαλον... και δεν θημαμαι ποσο κραταει!

Μ αρεσει που δεν υπολογιζα σωστα τις βδομαδες και με επιασε απροετοιμαστη!

:shock::shock:

τί εννοείς ακριβώς;;τι εστι μαραθώνιος;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock:

τί εννοείς ακριβώς;;τι εστι μαραθώνιος;;

Τα μωρά περνούν τις λεγόμενες «φάσεις ταχείας ανάπτυξης». Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων θηλάζουν περισσότερο για να αυξήσουν την παραγωγή μας και να ικανοποιήσουν την αυξημένη τους ανάγκη σε θερμίδες και ενέργεια. Για να το επιτύχουν κάνουν μπαράζ θηλασμών για μερικές μέρες – θηλάζουν δηλαδή πολύ πιο συχνά και μοιάζουν ανικανοποίητα συνεχώς. Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων οι περισσότερες μητέρες αμφισβητούν την παραγωγή τους.

Ειναι κομματι απο σαιτ (αυτο βρηκα στα ελληνικα), πρεπει να βρω και το λινκ με το σε ποιες εβδομαδες συμβενει. Η πρωτη φορα παντος ειναι περιπου την 5η βδομαδα και μου ειπαν οτι κραταει 2-4 μερες. Δε θημαμαι να σου πω με την μεγαλη μου ποσο κρατησε γιατι επεσε πανω σε ταξιδι, δεν ηξερα τι ειναι και το εμαθα πολυ μετα. Νομιζω οτι απανταει και στο ερωτημα γιατι τοσες γυναικες αποθηλαζουν στις 40 μερες και ειναι τοσο σιγουρες οτι τους κοβετε το γαλα. Η αντιμετοπηση ειναι απλη, το βαζεις οποτε ζηταει και για οσο ζηταει και ρυθμιζει την παραγωγη μονο του!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ χθες τα είδα όλα κωλυόμενα!!! Θήλαζε χωρίς σταματημό επί 1 1/2 ωρα και από τα 2 στήθη!!Τα άδειασε εντελώς!!! Αφού Έστειλα τον άντρα μου να πάρει γάλα σκόνη, μην τον στέλνω ξημερώματα να βρίσκει φαρμακείο!!! Δεν ξέρω γιατί τόσο φαί!!!Νόμιζα ότι κόπηκε το γάλα και δεν χόρταινε!! Ευτυχώς το γάλα δεν κόπηκε και συνεχίζω και θηλάζω:!!!

Τατούμ αυτό εμένα το κάνει ΜΕΡΕΣΣΣ τώρα!! Την ημέρα κάθε 1 με 1 1/2 ώρα είναι όρθια και πεινάει!! Και κάνει και κανά δίωρο να κοιμηθεί

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μια χαρά σοφία!!! ΚΑι εγώ μια από τα ίδια!!Είχε πετρώσει τις πρώτες μέρες το γάλα και πονούσα αφοόρητα!!!Και έβγαινε έλάχιστο γάλα!!!! Ευτυχώς ακολούθησα τις συμβουλές της Νεμινα!!έκανα κομπρέσες και μαλάξεις στο στήθος με το χέρι και έβγαζα το γάλα με το χέρι να ξεπετρώσει!! ΤΟ θήλαστρο ελάχιστα με βοήθησε , μην πω δεν με βοήθησε καθόλου!!! Μου έκανε και πληγή στη θηλή!!! Τώρα πλέον μόνο με το χέρι βγάζω το γάλα!!! Το θήλαστρο δεν το χρησιμοποιοώ!! Θέλει λίγο υπομονή να ξεπετρώσει!!Εμένα έκανε 3-4 μέρες!! Αλλά τώρα μια χαρά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!!

Tatum σ'ευχαριστώ..τα γνωστά άλματα ανάπτυξης,ε;;Το ξέρω οτι πολλές μανούλες την πατάνε έτσι,ελπίζω να μην απογοητευτώ...να μην κουραστώ..να μην παραδώσω,anyway,και να συνεχίσω...

Κατερινάκι πρέπει να γεννήσαμε όλες,ε;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μια χαρά σοφία!!! ΚΑι εγώ μια από τα ίδια!!Είχε πετρώσει τις πρώτες μέρες το γάλα και πονούσα αφοόρητα!!!Και έβγαινε έλάχιστο γάλα!!!! Ευτυχώς ακολούθησα τις συμβουλές της Νεμινα!!έκανα κομπρέσες και μαλάξεις στο στήθος με το χέρι και έβγαζα το γάλα με το χέρι να ξεπετρώσει!! ΤΟ θήλαστρο ελάχιστα με βοήθησε , μην πω δεν με βοήθησε καθόλου!!! Μου έκανε και πληγή στη θηλή!!! Τώρα πλέον μόνο με το χέρι βγάζω το γάλα!!! Το θήλαστρο δεν το χρησιμοποιοώ!! Θέλει λίγο υπομονή να ξεπετρώσει!!Εμένα έκανε 3-4 μέρες!! Αλλά τώρα μια χαρά!!!

νομίζω πως λιγο πολύ στην αρχη όλες το παθαίνουμε αυτό λόγω υπερπαραγωγής, κατεβαίνει αποτομα το γαλα. Αυτη τη φορα εγω το επαθα σε μικροτερο βαθμο όμως τραυματιστηκαν οι θηλες από τη λαιμαργία της μπουπους κ γενικα ηταν υπερευαισθητες απ' τη αρχη. Παει περασε όμως κι αυτό...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12 κοριτσάκι 16/10/2012

riniw 15/10/12 κοριτσάκι 11/10/2012

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι 04/10/2012

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθεα 20/10/12 κοριτσάκι 12/10/2012

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι 22/10/2012 ???

withu 23/10/12 αγοράκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι 19/10/2012 ???

κελλα 26/10/2012 αγοράκι 20/10/2012

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι 27/10/2012

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι 19/10/2012

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ελπίζω να το δουν και να σε διορθώσουν!!

βρε κορίτσια κάτι άλλο....φτιάχνω η χριστιανή καφέ...με το που θηλάζει την ξαπλάω..πίνω μια γουλιά...δύο...ε,τρίτη δεν προλαβαίνω...ξανά-μανά λίγο στήθος..κρυώνει ο παπαγάλος και τελικά λιβανίζω έναν καφέ που τον πίνω κρύο!!!!το παθαίνετε κι εσείς;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χθές ζυγίσαμε το γατάκι και αισίως έφτασε τα 3040 (από 2890 ποτ είχε πέσει)

Ο ίκτερός μας είχε ανέβει αλλά μας είπε η παιδίατρος να μην ανησυχούμε και να τον κοιτάξουμε παλι τη Δευτέρα!

Την ταχεία ανάπτυξη τη ζω λόγω συνθηκών τις τελευταίες μέρες. 2 ώρες στο στήθος η μικρή για να πιει όσο υπάρχει κ' να με ενεργοποιήσει να αυξήσω παραγωγή συν ενα 60αρι ξένο που ίσχυε μέχρι πριν από λίγο που μετά από 2 ώρες πήρε και άλλο ένα 60αρι!

Έγω να φάω λίγο επιτέλους (σε 5 μέρες έχω φάει 3 γεύματα το πολύ:|) και να πιάσω και το θήλαστρο για λίγο extra stimulation του βυζιού!

Τρέχουμε και δε φτάνουμε στην κυριολεξία αυτές τις μέρες!!! Ευτυχώς που με βοηθάει τόσο πολύ και ο άντρας μου, δεν ξέρω αν θα την πάλευα μόνη μου!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Tatum και η παιδίατρος για τις θηλές που πληγώνονται μου είπε να αφήνω μόνο λίγο γαλατάκι και να μη σκάω καθόλου και είχε δίκιο τελικά.

Μόνο λίγη κρέμα λανολίνης βάζω που και που για τις ραγάδες αλλά κατα τα άλλα οι πληγούλες έχουν κλείσει.

Όσο για το αν πιει το παιδί μαζί με το γάλα και λίγο αιματάκι μου είπε δεν πειράζει καθόλου.

Όταν ήταν η παιδίατρος σπίτι ψάχναμε ένα κουβερτάκι να σκεπάσουμε λίγο τη μικρή που την είχα αγκαλιά ανάμεσα στους θηλασμούς και χωρίς να σκάει, πιάνει μια μπλούζα μου και τη ρίχνει στη μικρή. Τρώει φρίκη ο άντρας "Μα αυτή είναι η μπλούζα της Σοφίας, δεν είναι..." τον διακόπτει λέγοντας "Ακόμα καλύτερα μυρίζει μανούλα!" Οπότε μας έφυγε και η μεγάλη φρίκη με την σχεδόν αποστείρωση κουβερτών και ρούχων.

Μόνο στο γάλα της πρέπει και φυσικά είμαστε 110% προσεκτικοί, τα άλλα τελικά μάλλον είναι υπερβολές (μιλάμε τώρα για ένα μέσο σπίτι ούτε παλάτι, ούτε και σταύλο).

Εκτός από τον αντρούλη μου που είναι ήρωας και κάνει τα πάντα (αφού αυτός μου έδειξε πως να φτιαξω το ξένο γάλα και πως λειτουργεί ο αποστειρωτής) οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στο τετράποδο αγόρι μου που είναι ήρεμο, μας αντέχει και συμπεριφέρεται σαν κύριος! :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...