Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Tatoum δεν ξερω τι γίνεται για τις πολυκατοικιες με το επίδομα γιατί εμείς εχουμε μονοκατοικία. Εδω εχει βροχες και κρύα, εχουμε ξεπαγιάσει. Στρωσαμε σχεδ'ον όλο το σπίτι, μόνο η κουζινα εμεινε κ η τραπεζαρία που θα κάνουμε κάποιες εργασίες κ θα τα ενωσουμε, πληρώνοντας τα λαθη βιασύνης κατα την κατασκευή του σπιτιού... Αναβω λίγο το a/c να σπάσει η ζέστη μεχρι να μας ερθουν κατι σωματα καλοριφερ που παραγγείλαμε. Δεν πειράζει είπε η παιδιατρος γιατί εχει υγρασία η περιοχη. Η μικρή με ζακέτα και πανα-κουβέρτα. Τα χέρια μου ειναι παγος.

Το μεσημεράκι την κρατησε ο συζυγος κ κοιμήθηκα γιατί το πρωί ξυπνησα στις 8 να ντύσω τη 2η που ε΄κανε ναζια στο μπαμπα της για να παει σχολείο.

Κι η μικρή μου πολλα αερια, ζοριζεται πολύ κ θελει όλη τη μερα αγκαλίτσα. Δεν κλαίει αλλα μουρμουράει. ΕΥτυχως τη νυχτα μπαίνει σε πρόγραμμα ύπνου.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatum και Nemina τα ίδια κι η δικιά μου...μόλις τηε τρίψω λίγο την κοιλίτσα ή πιέσω τα ποδαράκια της προς το στήθος και κάνει πρρριιιιιιιιιιιτςςςςςςς!!!!!!! ηρεμέι και ησυχάζει!!!

Αυτό που δεν μπορώ το βραδυ είναι το ρέψιμο...είμαι τόσο ζαβλακωμένη μερικές φορές που δεν έχω αντοχή να τη ρέψω σωστά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κι εγω το ιδιο κ σ' αυτο κ σε όλα τα παιδιά. υπνος στο πλαι κι αντε να βγαλει καμια γουλιτσα

ακριβώς το ίδιο κι εγω..βέβαια μέχρι να τη πάρει ο ύπνος τελείως εχω το νου μου και τρώγωμαι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αυτα ειναι τα καλα οταν κοιμασε στο ιδιο κρεβατι με το μωρο. Ο Μασσιμο αν χριαζετε να ρεφτει φενετε! Δεν κοιματε με τιποτα, του κανω μερικους "κοιλιακους" και αδιαζει αερα. Δεν σηκωνομαι καν απ το κρεβατι! Αν και συνηθος ρεβετε στα μισα του γευματος μονο και μετα τιποτα, ο πειναλεων τρωει λαιμαργα στην αρχη και τοτε γεμιζει αερα και αν

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Αυτα ειναι τα καλα οταν κοιμασε στο ιδιο κρεβατι με το μωρο. Ο Μασσιμο αν χριαζετε να ρεφτει φενετε! Δεν κοιματε με τιποτα, του κανω μερικους "κοιλιακους" και αδιαζει αερα. Δεν σηκωνομαι καν απ το κρεβατι! Αν και συνηθος ρεβετε στα μισα του γευματος μονο και μετα τιποτα, ο πειναλεων τρωει λαιμαργα στην αρχη και τοτε γεμιζει αερα και αν

εγω τη δικιά μου τη λέω Πειναλόγκα...απο το Σπιναλόγκα!!!χαχαχα!!!

λοιπόν κι εμένα στην αρχή πλακώνεται λαίμαργα και κάνει λες και θα της πάρεις το βυζι μετά ηρεμεί και προς τη μέση -που έχει μισοχορτάσει- κάνει έναν ήχο σαν να μη μπορεί να πάρει αέρα,σαν να προσπαθει να αναπνεύσει...ε,εκεί τα βλέπω κωλυώμενα...χέζομαι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω τη δικιά μου τη λέω Πειναλόγκα...απο το Σπιναλόγκα!!!χαχαχα!!!

λοιπόν κι εμένα στην αρχή πλακώνεται λαίμαργα και κάνει λες και θα της πάρεις το βυζι μετά ηρεμεί και προς τη μέση -που έχει μισοχορτάσει- κάνει έναν ήχο σαν να μη μπορεί να πάρει αέρα,σαν να προσπαθει να αναπνεύσει...ε,εκεί τα βλέπω κωλυώμενα...χέζομαι!!!

Δοκιμασες να την βαλεις να ρευτει τοτε? Μπορει εκεινη την στιγμη να ρευετε αθοριβα? Εμενα σταματαει μονος του οποτε δεν εχω ανχος :P, η μεγαλη παλι δεν μπορεσα ποτε να την κανω να ρευτει και οποτε ηθελε σηκωνε κεφαλι, ακουγες ΓΚΡΑΑΑΑΚ και μετα τα κεφαλια μεσα παλι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!!

Tatum το δοκίμασα αλλά είναι απο τη λιγούρα της να φάει που κάνει αυτόν τον λαρυγγισμό!!Να φάει αλλά να μην αφήσει και το βυζί να πάρει μια ανάσα!!!!Τί να πώ;;ίδια ο πατέας της στη φάτσα αλλά την όρεξη μου φαίνεται απο μένα την πήρε!!!!

Χτες ήρθαν οι πιθανοί νονοί της απο δω για λίγο και την άφησα να κοιμάται..ξύπνησε στις 10:30 περίπου,έφαγε μετά στις 3:30+.. το πρωί και τώρα στις 7:30+....άρα σταθεροποιούμε πρόγραμμα;;;Χτες κλείσαμε ακριβως 3 εβδομάδες!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοριτσια μου, τι επικαιρη και για μας συζητηση.

Ο μιρκος μας εκλαιγε επι μια ωρα σημερα το πρωι , πνιγοταν, βαριανασαινε, πιεζοταν κι ολο αυτο επιδη δεν μπορουσε να ρευτει. Νομιζω οτι φταιει που πεφτει σαν μανιακος στο φαγητο του. Αφου τα καταφερε να ρευτει κοιμηθηκε σε δευτερολεπτα. Δεν ξερω τι να κανω οταν κλαιει ετσι...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε??

εμεις αυριο παμε να παρουμε ευχουλα σαραντηζουμε και το βραδυ θα βγω λιγακι γιατι εχει αρχισει και γυαλιζει το ματακι μου

ρηνακι μου δε θελω να σε απογοητευσω μπορει να φτιαχνει προγραμμα μπορει και οχι εμενα το περασμενο σκ το σαββατο εφαγε στις 12 μετα 5,30 και μετα 10,30 και τη κυριακη 10,30 μετα 3 και μετα 8,30 απο κει και μετα το χαος παλι καθε 2,30-3 ωρες και εγω χαρηκα αλλα μετα μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμείς εχτές είχαμε τα θεματάκια μας...το απόγευμα επικράτησε ηρεμία, το βράδυ όμως, απο το μπάνιο και μετά είχαμε γκρίνια συνεχόμενη...ξεκινήσαμε φαγητό απο τις 22:00 και συνεχίσαμε μέχρι τις 23:15....και μόλις τον πήγαινα να κοιμηθεί έκλαιγε συνεχόμενα...τον έπαιρνα αγκαλιά σταματούσε.....πήγαμε έτσι για κανένα μισάωρο. Μετά ξύπνησε στις 2:30 και μετά ανά δίωρο 4:30, 6:30 και με τα χίλια ζόρια τον κράτησα και ξαναέφαγε στις 9:30. Ελπίζω να ξαναγυρίσουμε στο τρίωρο γιατί δύσκολα τα πράγματα.......

Αχ άντε να μεγαλώσει λίγο να αραιώσουμε τα γεύματα τα βραδινά να γίνουμε κι εμείς άνθρωποι γιατί προς το παρόν είμαστε ζόμπι......

Εμεις στα ίδια, 12-4-7-10 και μετα μια παρα το μεσημερι. Ολες τις ωρες ενδιαμεσα υπνο. τη μερα μονο ζοριζεται λιγο κι δεν κοιμαται σταθερα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εμεις στα ίδια, 12-4-7-10 και μετα μια παρα το μεσημερι. Ολες τις ωρες ενδιαμεσα υπνο. τη μερα μονο ζοριζεται λιγο κι δεν κοιμαται σταθερα.

Αχ μπραβο πολυ χαιρομαι για σας, μακαρι να σας παει γενικα ετσι καλα. ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...