Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες. Πρώτα από όλα συλλήπητήρια στην Ρινιώ και στο Ριτάκι. Πείτε με προληπτική, αλλα καλύτερα αν πάτε στην τελετή μην δείτε τον άνθρωπο που έφυγε.

Εγώ έχω χαθεί το ξέρω, αλλά τρέχω και μετά νυστάζω.

Αυτχενική την Τετάρτη και έχω απίστευτη αγωνία μιας και πρέπει να πάρω και τις εξετάσεις μου. Οι δικές μου έκαναν 15 ημέρες να βγουν μιας και τις έκανα στο Ελενα δωρεάν.

Συμφωνώ με την Manti δεν νομίζω να σας Κάνει Καλο να δείτε τον άνθρωπο που έφυγε... Συλλυπητήρια κ πάλι Κορίτσια κ εύχομαι απο δω κ πέρα να έχετε μόνο ευχάριστα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εγω εχτες ειχα κατι ψιλοπονακια θα παω και σημερα στο γιατρο να με δει ειδα και λιγο καφετι σαν αυτο που εχουμε ταν ξεκιναει η περιοδος ελπιζω να ειναι ολα καλα

εγω αυχενικη εγω μερες ακομα αλλα τουλαχιστον θα το δω σημερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εγω εχτες ειχα κατι ψιλοπονακια θα παω και σημερα στο γιατρο να με δει ειδα και λιγο καφετι σαν αυτο που εχουμε ταν ξεκιναει η περιοδος ελπιζω να ειναι ολα καλα

εγω αυχενικη εγω μερες ακομα αλλα τουλαχιστον θα το δω σημερα

καλη επιτυχια να εχεις χαρα μου.. κ ευχομαι να πανε ολα καλα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Χαρά ελπίζω να είναι όλα καλά! Περιμένουμε νέα :D

Εγώ πάλι σε 3 εβδομάδες έχω την αυχενική... ουφφφφ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Κορίτσια, έχω νέα Αλλά δεν ξέρω αν είναι Καλα.. Έδειξε η αυχενικη μου ανεπαρκεια τριγλωχινας βαλβιδας. Τι σημαίνει αυτο; Μπορει λέει να είναι φύσημα, Αλλά μπορει να συνδέεται κ με τρισωμια 21. Ίσως χρειαστεί λήψη τροφοβλαστη η αμνιοπαρακεντηση αργότερα. Σίγουρα θα χρειαστεί καρδιακής υπέρηχος μετα απο β επιπέδου. Απο την μια είναι αυτο, απο την άλλη ολες οι άλλες ενδείξεις είναι πολυ καλές. Κ δεν ξέρω τι να κάνω, πως να χαλαρωσω όταν απο την μια σου λέει όλα Καλα κ απο την άλλη υπάρχει αυτο το αν. Έχω σκάσει..τώρα περιμένω στο Ιατρειο του γυναικολογοι να δω τι θα μου πει.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Όταν θα κάνεις cvs ή αμνιοπαρακέντηση ΑΝ χρειαστεί θα είσαι πολύ περισσότερο σίγουρη κι εσύ και ο γυναικολόγος σου.

Σίγουρα δε μπορείς να χαλαρώσεις αλλά τα αποτελέσματα ακόμα δε δικαιολογούν υπερβολικό άγχος.

Ε θα είσαι που και που στην τσίτα αλλά διώχνε τις σκέψεις από το μυαλό σου μέχρι να ξέρεις κάτι πιο σίγουρο.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Όταν θα κάνεις cvs ή αμνιοπαρακέντηση ΑΝ χρειαστεί θα είσαι πολύ περισσότερο σίγουρη κι εσύ και ο γυναικολόγος σου.

Σίγουρα δε μπορείς να χαλαρώσεις αλλά τα αποτελέσματα ακόμα δε δικαιολογούν υπερβολικό άγχος.

Ε θα είσαι που και που στην τσίτα αλλά διώχνε τις σκέψεις από το μυαλό σου μέχρι να ξέρεις κάτι πιο σίγουρο.

ξερεις τι σκεφτομαι?το χειροτερο σεναριο.αν τελικα ειναι συνδρομο τι θα γινει.αστα γιατι εχω σκασει,δεν ξερω τι να κανω..να κανω τροφοβλ. η να περιμενω κ να κανω αμνιο αργοτερα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

ξερεις τι σκεφτομαι?το χειροτερο σεναριο.αν τελικα ειναι συνδρομο τι θα γινει.αστα γιατι εχω σκασει,δεν ξερω τι να κανω..να κανω τροφοβλ. η να περιμενω κ να κανω αμνιο αργοτερα?

Δεν ξέρω τι να σου πω.. το έψαξα λίγο στο νετ, έτσι γιατί αυτά είναι καλό να τα γνωρίζουμε.

Από ότι φαίνεται πλέον και τα 2 έχουν το ίδιο χαμηλό ρίσκο.

Η διαφορά είναι στο αν είναι θετικό το δείγμα για κάποια τρισωμία το τι κάνεις μετά.

Στις 12-13 εβδομάδες κάνεις χειρουργείο στις 15-16 πρέπει να το "γεννήσεις" και καταλαβαίνεις ότι οι επιπτώσεις αφορούν το ψυχολογικό κομμάτι.

Από την άλλη, ειδικός δεν είμαι... θα ακολουθήσεις πιστά αυτό που θα σου πεί ο γιατρός σου.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Δεν ξέρω τι να σου πω.. το έψαξα λίγο στο νετ, έτσι γιατί αυτά είναι καλό να τα γνωρίζουμε.

Από ότι φαίνεται πλέον και τα 2 έχουν το ίδιο χαμηλό ρίσκο.

Η διαφορά είναι στο αν είναι θετικό το δείγμα για κάποια τρισωμία το τι κάνεις μετά.

Στις 12-13 εβδομάδες κάνεις χειρουργείο στις 15-16 πρέπει να το "γεννήσεις" και καταλαβαίνεις ότι οι επιπτώσεις αφορούν το ψυχολογικό κομμάτι.

Από την άλλη, ειδικός δεν είμαι... θα ακολουθήσεις πιστά αυτό που θα σου πεί ο γιατρός σου.

αυτο ειναι που σκεφτομαι κ εγω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???

αννα μου ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μην ειναι τιποτα μην αγχωνεσε απο τωρα και μη το σκεφτεσαι και στεναχωριεσαι κανεις κακο και στο μωρακι σου

εμεις ολα καλα το μικρακι μου μεγαλωνει κουνιοτατε κιολας ειναι 2,64 εκατοστα το ζουζουνι εντωμεξυ ο γιατρος μουτ εχτες με εβγαλε 9+4 το τικερακι μου παει λιγο μπροστα το μονο που για μας δεν ηταν καλο σε εισαγωγικα ηταν οι εξετασεις αιματος μου η φερετινη μου εκει που αποθηκευετε το σιδηρο δλδ ηταν 8 και πρεπει να ειναι απο 15-200 ελπιζω να ανεβει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αννα μου ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μην ειναι τιποτα μην αγχωνεσε απο τωρα και μη το σκεφτεσαι και στεναχωριεσαι κανεις κακο και στο μωρακι σου

εμεις ολα καλα το μικρακι μου μεγαλωνει κουνιοτατε κιολας ειναι 2,64 εκατοστα το ζουζουνι εντωμεξυ ο γιατρος μουτ εχτες με εβγαλε 9+4 το τικερακι μου παει λιγο μπροστα το μονο που για μας δεν ηταν καλο σε εισαγωγικα ηταν οι εξετασεις αιματος μου η φερετινη μου εκει που αποθηκευετε το σιδηρο δλδ ηταν 8 και πρεπει να ειναι απο 15-200 ελπιζω να ανεβει

Εντάξει θα πάρεις λίγο παραπάνω σίδηρο και θα στρώσεις! Σημασία έχει που το μικρό είναι καλά και σας χαιρετά :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

χαρα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα..παρε λιγο παραπανω σιδηρο κ θα φτιαξουν τα πραγματα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Annast ΜΗΝ αγχώνεσαι αν είναι για την τριγλώχινη βαλβίδα.Απλώς θα μάθεις στο μικρούλι σου να είναι λιγολάκι παραπάνω προσεκτικό,κακό δε θα του κάνεις!;)

Εγώ ψιλοχαθηκα γιατί πάμε τις τελευταίες μέρες και κοιμόμαστε στην πεθερά μου να μην είναι και τελείως μόνη και δε μπορώ να πηγαίνω συνέχεια στη συννυφάδα για τον υπολογιστή!Πρώτα ο Θεός και σε 2 μέρες θα πάω κι εγω για αυχενική να δω και το μικρούλι μου τί κάνει εκεί μέσα!!

Φιλιά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Annast ΜΗΝ αγχώνεσαι αν είναι για την τριγλώχινη βαλβίδα.Απλώς θα μάθεις στο μικρούλι σου να είναι λιγολάκι παραπάνω προσεκτικό,κακό δε θα του κάνεις!;)

Εγώ ψιλοχαθηκα γιατί πάμε τις τελευταίες μέρες και κοιμόμαστε στην πεθερά μου να μην είναι και τελείως μόνη και δε μπορώ να πηγαίνω συνέχεια στη συννυφάδα για τον υπολογιστή!Πρώτα ο Θεός και σε 2 μέρες θα πάω κι εγω για αυχενική να δω και το μικρούλι μου τί κάνει εκεί μέσα!!

Φιλιά!

ρινιω μου δεν ειναι αυτο που με ανησυχει,αλλα το οτι ειναι συμπτωμα για down..γιατι κ εγω εχω φυσημα κ ειμαι ok

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...