Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εγω κοριτσια συγκαικα απο τη πολυ σερβιετα χαχαχααχ και νομιζω οτι εχτες μου ηρθαν γιατι εβγαζα κατι μαυρα καφε και εχτες ειχα αιμα κοκκινο μαλλον ειναι περιοδος αυτο

ειρηνη μου εμεις το σαββατο 40ζουμε και ειναι το ιδιο δεν εχει αλλαξει καθε 2,30-3 ωρες σταθερα το εκανε απο την αρχη ακομα κι οταν θηλαζα και τωρα με το ξενο παλι τα ιδια τι να πω

εμεις απο κιλα μια χαρα στις 11/10 ηταν 2800 και το σαββατο που ηρθε παιδιατρος στις 27/10 ηταν 3900 δηλαδη μεσα σε 16 μερες πηρε 1,100 ζωη και χρονια να εχει

συνήθως στις πόσες ημέρες ξεκινάει κανονικά ο κύκλος;;

εμείς 40ρίζουμε στις 21/11,θα πάω και στον γιατρό να με δει εκείνες τις μέρες...

τα ανήψια μου στις 40 μέρες,βρε κορίτσια,κοιμόντουσαν όλο το βράδυ...λέτε το δικό μου να αποτελεί εξαίρεση;;;

την Κυριακή που την ζύγισα ήταν 3250 παίρνει καλό βάρος νομίζω εγω,θα πάρω σε καμια ωρίτσα και την γιατρό να μας πει πότε θα μας δει να μας πει κι εκείνη απο κοντά...

Nemina εσύ την πας στο ιατρείο;εγω στο σπίτι θα της πω να έρθει...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνήθως στις πόσες ημέρες ξεκινάει κανονικά ο κύκλος;;

εμείς 40ρίζουμε στις 21/11,θα πάω και στον γιατρό να με δει εκείνες τις μέρες...

τα ανήψια μου στις 40 μέρες,βρε κορίτσια,κοιμόντουσαν όλο το βράδυ...λέτε το δικό μου να αποτελεί εξαίρεση;;;

την Κυριακή που την ζύγισα ήταν 3250 παίρνει καλό βάρος νομίζω εγω,θα πάρω σε καμια ωρίτσα και την γιατρό να μας πει πότε θα μας δει να μας πει κι εκείνη απο κοντά...

Nemina εσύ την πας στο ιατρείο;εγω στο σπίτι θα της πω να έρθει...

Ναι, παλια πήγαινε στα σπίτια, τωρα όμως εχει τοση πελατεία που το κοψε.. Μας κλεινει ραντεβου κ παμε εκει στην ωρα μας, ουτως η αλλως διπλα είναι, ευκαιρια να βγουμε κ λιγο. Αλλα κ εκτακτα να πας, τα νεογεννητα προηγούνται.

Περιοδος μπορει να μη σου ερθει οσο θηλαζεις ακόμη κ 8μηνες. Εγω βεβαια ημουν ατυχη, στο γιο μου μου ηρθε στις 46 μερες κ στην κορη στο 4μηνο κι ας θηλαζα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

η Pampers έχει ένα πρόγραμμα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και στέλνει κάποια προϊόντα της εντελώς δωρεάν στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να φαίνεται ότι είστε τρίτεκνες ή πολύτεκνες και μια κόλλα Α4 που να γράφει Το όνομα σας, την διεύθυνση, το τηλ., το ΑΦΜ, Πόσαπαιδιά έχετε, ποια από αυτά φοράνε pampers και τι νούμερα και το στέλνετε με φαξ στο 2108764397. περισσοτερες πληροφοριες στην εταιρεια.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μικρομανούλες, τι μου κανετε;;;

Η μπουμου μου απόψε για πρωτη φορα λερωσε...Είχε κανει κακακια κ καθως την άλλαζα κανει κι άλλα πανω σε φορμακια, ζιπουνάκι, πανούλες κουβερτούλες βραδιάτικα, τα κανε όλα....

HgqOp3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Εμείς αυτές τις μέρες τρέχαμε!!!Την Κυριακή την ψιλοάρπαξε η μικρή και την Δευτέρα είχαμε πυρετούλη, λίγο ευτυχώς !!Δευτέρα βράδυ πήγαμε να κάνουμε εξετάσεις αίματος και καλλιέργεια ούρων για να δούμε τι είναι!!!Αλλά ευτυχώς ψιλοιοσούλα που την περάσαμε!!! ΑΧΧΧ ρε κορίτσια τι λυπήθηκε η καρδιά μου!!Τοσοδούλα να την τρυπάνε!!!!!ΈΚλαιγε το καημένο, σπάραξε στο κλάμα!!! Αλλά τα κιλάκια μας τα πέρνουμε , την Δευτέρα που την είδε ο παιδίατρος ήταν 4500 !!!:rolleyes:

Ρινιώ και εμένα δεν έχει ακόμα πρόγραμμα!!Χθς κοιμότανε 5 ώρες 21:00 με 02:00 και μετά κοιμήθηκε στις 04:00 και ξύπνησε 06:00 κοιμήθηκε 07:00 και αναμένω να ξυπνήσει από λεπτό σε λεπτό:+!!!!;) ΤΗν ημέρα ξυπνάει ανα 1:30 με 2 ώρες!!

Εμένα είχε συγκαεί τις προάλες !! Τις φοράω λιμπερο και άλλαξα πάνες μήπως έφταιγαν αυτές!!Έβαλα παμπερς και έγινε χειρότερα το σύγκαμα!!Δεν ξαναπάιρνω και ξαναγύρισα στις λίμπερο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα... επιτέλους πήραμε το γατάκι μας και είμαστε σπίτι!!!

Βέβαια από την αρχη τα έχω δεί ολά μπλε... καφέ... πράσινα και άλλα υπέροχα χρώματα!!!!

Αναλυτικά θα σας τα γράψω μάλλον αργότερα γιατί η μικρή μας εξόντωσε σήμερα το βράδυ... δεν ξέρω που δεν ξέρω την τύφλα μου και πονάω έκλαιγε ασταμάτητα και ήταν μέσα στα νεύρα όσο βυζί και να έδινα.... καλά βέβαια και γω στη 1 ωρα θηλασμού την άφηνα στο πλαι για νανάκια... μη πεθάνω η δόλια μάνα!!!

Ακόμα ορίεται το χρυσό μου και σταματημό δεν έχει!!! (Κολικοί από τώρα???)

Τουλάχιστον ήπια τον decaf καπουτσίνο μου και ερχίζω να γίνομαι άνθρωπος σιγά σιγά...

Για τα υπόλοιπα τα λέμε later on...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σόρρυ που δε την πάλευα πολύ να έμπαινα πιο νωρίς!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!

Σωτηρία εμένα 2 φορές τα έχει κάνει μαντάρα πάνω στο άλλαγμα και τις 2 την είχε αναλάβει ο Νίκος!!!βρε του λέω τράβα να παίξεις κάνα τζοκερ και με κορόιδευε!!!!Η μικρή μου φαίνεται σου μοιάζει πολύ!!!

Κατερίνα μου,κάτι πάει να φτιάξει...3 μέρες τώρα έχουμε ξύπνημα στις 3 και μετά στις 7 -όσον αφορά το βράδυ....το πρωι ή εγω θα την ξυπνήσω ή αν την αφήσω μόνη της είναι σαν τον χουζούρη απο τους 7 νάνους....ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!ακόμα και στο τάισμα...τς-τς-τς...παιδί του φαδερ της....

Καραμελάκι μου καλως ορίσατε σπίτι σας!!!!είναι λίγο βάρβαρες οι πρώτες μέρες...θέλει λίγο υπομονή...εγω όταν έκλαιγε έτσι την ακούμπαγα λίγο στο στήθος μου στο μέρος της καρδιάς να νιώσει ασφάλεια και μετά την ξάπλωνα,μόλις την έπαιρνε καλά ο ύπνος...

Κατά τ'αλλα περιμένουμε την γιατρό σήμερα!Επίσης δοκίμασα το sling είναι πολύ ωραίο και πολύ βολικό,τα χέρια σου είναι ελεύθερα και έχεις χώρο για κινήσεις..προσπάθησα και να τη θηλάσω αλλά δεν γινόταν το παιδί το έπνιγε το στήθος (εμ,τα χουμε και μεγάλα-μεγάλα!!!) αλλά η αίσθηση που έχει το κορμάκι της επάνω μου είναι κάτι που δεν αλλάζω.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Karamel υπομονή!!Περιμένουμε εναγωνίως να μαθουμε κ τη δική σου ιστορία της γεννας!!

Ρηνιω μετα από 3 παιδιά, είναι χαρά μου που το ακούω. Στα αλλα δυο εχω βαρεθει ν' ακούω πως μοιάζουν στον αντρα κ την...πεθερά μου. Ολοι μου λέγαν: Στον υπνο στα κανε τα παιδιά;; γκρρρ...:evil: Ευτυχως στο τελευταίο η ζυγαρια ρεπει προς εμένα... η μαμα μου λεει πως είναι ίδια εγω στο μελαχρινό μου, γιατί εγώ ήμουν κατάξανθη μικρη.

Κατριν, στα ίδια κιλα είναι οι μπουμπούκες μας. Εμένα είχε συγκαεί τις πρωτες μερες γιατί το δερματακι της ήταν κατακόκκινο κι εκανε όλη την ώρα κακά. Τωρα δυσκολευεται λίγο τη μερα, σφιγγεται ζορίζεται...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Miss caramel καλώς ήρθατε! Κουράγιο σε λίγες μέρες θα συντονιστείς κάπως....

Εμάς εχτές τον είχε πιάσει ένας τρομερός εκνευρισμός απο το γεύμα των 14:00 και μετά όλη την ώρα γκρίνιαζε, εκτός απο την ώρα που έτρωγε και για ένα μισάωρο μετά. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τις 21:00 που τον κάναμε μπάνιο και έφαγε μετά. Στη συνέχεια μπήκε σε mode νύχτας, ύπνος και ξύπνημα για φαγητό ανα 3 ώρες.

Τώρα, προς το παρόν είναι ήσυχος...για να δούμε.

Αχ, άντε να παχύνει λιγάκι και ο δικός μου να αραιώσουν τα ταίσματα.....με έχει τσακίσει το νυχτερινό ....

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό μήνα να έχουμε!!!

Αχ, άντε να παχύνει λιγάκι και ο δικός μου να αραιώσουν τα ταίσματα.....με έχει τσακίσει το νυχτερινό ....

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό μήνα να έχουμε!!!

Μη το λες... κι εμεις που ειμαστε θρεφταρια, όλη μερα στο στηθος είμαστε... βεβαια την βαζω κι εγω για να τη διευκολύνω να ενεργηθει που μου πιεζεται λιγουλάκι... Ευτυχως ομως τη νυχτα γινεται αλλο μωρο!

HgqOp3.png

Λοιπόν τα νέα μας, πήγαμε το Σαββατο κάναμε nst που δεν έδειξε τίποτα... αναμενόμενο!

Βέβαια εγώ το βράδυ 4-5 φορές που είχα σηκωθεί για τουαλέτα είχα ένα σφίξιμο αλλά χαμηλά στο έντερο οπότε δε θεώρησα ότι ήταν πονος γέννας αλλά μια απλή δυσκοιλιότητα ίσως(?) [Μετά όμως και τις ωδύνες εν μέρει έτσι τις αισθανόμουν]

Κάνουμε υπερηχο και μας λένε ότι είναι 3050 με το κεφάλι κάτω αλλά κοιτάζει αλλού ντ'αλλού η μικρή! Ρωτάμε το γιατρό τι θα γίνει και μας λέει πάμε για υποθετάκι να εξαλειφθεί ο τράχηλος και μετά με τη μαία θα προσπαθήσουμε να τη γυρίσουμε!

12.00 μου έχωσαν το υπόθετο και μέχρι τις 2.00 δεν πολυαισθανόμουν τίποτα παρά τα 40άρια που εμφανίζονταν στο μόνιτορ. Λίγη ώρα μετά άρχισα να τα βλέπω όλα μπλέ με πόνους να έχουν ταβανιάσει γρήγορα ανα 2 λεπτά. Με κάθε πόνο σκεφτόμουν μηλόπιτα με παγωτό:tongue: και παρακαλούσα για επισκληρίδιο σαν τρελή!!!!

Κατά τις 4 με τέλεια διαστολή, ο γιατρός με τη μαία έχουν αρχίσει τα πλάνα, με βαζουν να γυρνάω από τη μια και από την άλλη, να σπρώχνω και να ξανακοιτάνε αν και πως κινήθηκε η μικρή... εγώ πάλι προσπαθούσα με πολύ κόπο να κρατήσω σταθερή αναπνοή γιατί οι σφυγμοί της μικρής ήταν πολύ επιρρεπεις.

Κάποια στιγμή μετά από κάποια σπρώξε mayday mayday πέφτουν το 60 οι σφυγμοί της μικρής για κανά δίλεπτο οπότε τρεχάλα για καισαρική! Εκεί με πότισαν μερικές δόσεις επισκληρηδίου ακόμα και ποιος ξέρει και τι άλλο γιατί και οι δικοι μου σφυγμοί και πίεση είχαν πτωτικές τάσεις (ήμουν από τις 9 με ένα καφέ και την προηγούμενη μερα είχα φάει στις 6 το απόγευμα... φρίκη)

Τελικά στις 5.55 το απόγευμα γεννηθηκε η μικρή μου την έφεραν πλάϊ μου και το μόνο που θυμάμαι είναι 2 τεράστεια μάτια να με κοιτάνε, μετά από αυτό δε θυμάμαι πολλά, πέρα από το γεγονός ότι ήμουν περίπου 2,5 ώρες στην ανάνηψη με τρελά ρίγη.

Εκ των υστέρων έμαθα ότι οι δικοί μου είχαν σκάσει με την καισαρική γιατί ενώ τους ενημέρωσε ο γιατρός μου ότι όλα πήγαν καλά, είδαν και τη μικρή, το υπολοιπο Team δεν ενημερωσε ποτέ κανένα για τη δική μου πορεία. Με ένα απλό "Θα τη δείτε σε 30'" είχαν μείνει και γω έκανα 2,5 ώρες να εμφανιστώ... απανωτά εγκεφαλικά ο πατέρας μου και ο άντρας μου!!!!

Για τις επόμενες 2-3 μέρες δε μπορούσα να κουνήσω. Η μήτρα μου ήταν σα να την είχε γουλίσει κάποιος στα βράχια και μετα να να την είχε κοψει-ράψει...

Η μικρή μας βγήκε 3200 και 53 εκ τελικά και είναι πάάάάρα πολύ φαγανό παιδί! Μέχρι να μου κατέβει το γάλα τα είχα δεί όλα... οι θηλές μου να πονάνε (σκάλα πόνου από 1-10 πονούσα τελικά στο 100!!!) και να γκρινιάζει που δεν είχα τίποτε άλλο να της δώσω!

Όταν τελικά κατέβασα γάλα το μικρό "γατάκι" είχε ανεβάσει ίκτερο οπότε ήταν λίγο νωχελικό (φυσιολογική κατάσταση για αλλα μωρα βεβαια) και μετά από κάποιους θηλασμούς οι θηλές μου βγήκαν off οπότε αναγκαστικά έφαγε και μπουκάλι.

Αν και λόγω της ταλαιπωρίας της τις πρώτες 2 μέρες δεν κρατούσε τίποτα στο στομάχι της και είχε φτάσει στα 2950 βγήκαμε χθές από το μαιευτήριο στα 3060!

Όπως μου είπε ο γιατρός εκ των υστέρων ευτυχώς που η μικρή σχετικά νωρίς έριξε παλμούς και πήγαμε για καισαρική γιατί ήδη είχε σφηνώσει άσχημα οπότε και η καισαρική δεν ήταν πολύ ευκολη, πόσο μάλλον αν είχαμε επιμείνει και άλλο με τον φυσιολογικό!

Τέλος καλό όλα καλά μεχρι εκεί... τώρα πια σπίτιδοκιμάζει τα πνευμόνια της και δε σταματάει να κλαίει και να γκρινιάζει από χθές για πάνω από 15' ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!!:P

Έχει ο άντρας μου γενέθλεια σήμερα, δεν έχει κοιμηθεί ιδιαιτερα, ξημερώματα κάναμε meeting για το πως μπαίνει η πάνα (χαχαχαχα είχαμε πολύ πλάκα) και τώρα τρέχει για μερικά πραγματάκια ακόμα από σούπερ και jumbo... παρόλα αυτά σίγουρα είναι τα καλύτερα γεννεθλεια που του έχουν κάνει ποτέ :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...