Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια!!!!

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ, τελικά είχε και η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και θα πάρω απο εκεί, θα ζυγίζω μία φορά την εβδομάδα όπως μου είπε η παιδίατρος και θα την επιστρέφω.

ρηνιώ μόλις βρήκες τη λύση, τσουπ υποχώρησε το δοντάκι ;). Αν δεις ότι την παλεύεις περίμενε να σαραντίσεις καλύτερα.

Εχθές το βράδυ ξύπνησε στις 2,5 ώρες και ήμουν σαν παραζαλισμένη :tongue:,

ελπίζω σήμερα να επιστρέψουμε στο 3-3,5ωρο. Αφήστε που το πρωί ξύπνησε 7 παρά έφαγε και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα. Απο τις 7:30 που τον έβαλα κάτω ξυπνούσε ανα 10 λεπτά και γκρίνιαζε, μέχρι τις 9 παρά που σηκώθηκα τελικά και αυτός φυσικά κοιμήθηκε.......

Τώρα φάγαμε πάλι και κοιμόμαστε φυσικά, με πήρε και ο αδερφός μου να περάσει να μας δει, του είπα οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι δεν πειράζει που δεν έχουμε σαραντίσει ακόμα?

Την Παρασκευή λέω να βγω σιγά σιγά προς τα έξω και τη Δευτέρα θέλω να πάω ΟΑΕΔ να τακτοποιήσω τα τελευταία χρήματα που είναι να πάρω.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες και υπεροχα μωρακια!!! ωραια μερα σημερα :)

εδω ο μικρος μας εχει καταπιει ρολοϊ ξυπναει καθε 2,5-3 ωρες τρωει και παλι νανακια.. πολυ υπνος.. μονο εγω νομιζω δεν κοιμαμαι σε αυτο το σπιτι :rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια!!!!

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ, τελικά είχε και η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και θα πάρω απο εκεί, θα ζυγίζω μία φορά την εβδομάδα όπως μου είπε η παιδίατρος και θα την επιστρέφω.

ρηνιώ μόλις βρήκες τη λύση, τσουπ υποχώρησε το δοντάκι ;). Αν δεις ότι την παλεύεις περίμενε να σαραντίσεις καλύτερα.

Εχθές το βράδυ ξύπνησε στις 2,5 ώρες και ήμουν σαν παραζαλισμένη :tongue:,

ελπίζω σήμερα να επιστρέψουμε στο 3-3,5ωρο. Αφήστε που το πρωί ξύπνησε 7 παρά έφαγε και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα. Απο τις 7:30 που τον έβαλα κάτω ξυπνούσε ανα 10 λεπτά και γκρίνιαζε, μέχρι τις 9 παρά που σηκώθηκα τελικά και αυτός φυσικά κοιμήθηκε.......

Τώρα φάγαμε πάλι και κοιμόμαστε φυσικά, με πήρε και ο αδερφός μου να περάσει να μας δει, του είπα οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι δεν πειράζει που δεν έχουμε σαραντίσει ακόμα?

Την Παρασκευή λέω να βγω σιγά σιγά προς τα έξω και τη Δευτέρα θέλω να πάω ΟΑΕΔ να τακτοποιήσω τα τελευταία χρήματα που είναι να πάρω.

Φιλιά σε όλες!

marant σκέφτομαι να πάω τώρα που υποχώρησε το δοντάκι πριν κάνει κάνα αποστηματάκι και τρέχω μετά με αντιβιώσεις ,όπως καταλαβαίνεις με τον θηλασμό δε νομίζω να κάνει να παίρνω!!!!!

φυσικά και να έθει ο αδερφός σου,εντάξει δε σαραντίσατε δεν τρέχει τίποτα!!!απλώς να μην είναι αρρωστος ή να αναρρώνει απο καμια ίωση κ.λ.π.

εμένα το κάνει αυτό με το 10λεπτο μόνο όταν δεν χορταίνει...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοπελιες και υπεροχα μωρακια!!! ωραια μερα σημερα :)

εδω ο μικρος μας εχει καταπιει ρολοϊ ξυπναει καθε 2,5-3 ωρες τρωει και παλι νανακια.. πολυ υπνος.. μονο εγω νομιζω δεν κοιμαμαι σε αυτο το σπιτι :rolleyes:

χαχαχαχα!!!μόνο τη δικιά μου πρέπει να ξυπνάω για να φάει;;;;;;;μόνο το βράδυ ξυπνάει γύρω στις 4-4,5 ώρες που δεν είμαι ξύπνια να την ξυπνάω εγω!!!!!!να φτυστώ βρε κορίτσια!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχα!!!μόνο τη δικιά μου πρέπει να ξυπνάω για να φάει;;;;;;;μόνο το βράδυ ξυπνάει γύρω στις 4-4,5 ώρες που δεν είμαι ξύπνια να την ξυπνάω εγω!!!!!!να φτυστώ βρε κορίτσια!!!
και η δικιά μου. Έτσι στις αρχές και εδώ και4 ημέρες κοιμάται στις 12 και ξυπνάει στις 6.30:D:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εμεις σημερα το βραδυ, 11-3-7. Τελικα πηγα για πανοραμικη κ εξαγωγη κ μεχρι τις 4.30-5 πρεπει να πετω το γαλα μου κι η μικρη επειδη εχει μαθει να πιπιλοθηλαζει τη μερα, εχει λίγη γκρινιούλα... Τουλαχιστον δε θα ξανασχοληθω με το παλιοδοντο. Το απόευμα εχουμε παιδιατρο.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρα μανούλες!!!

Μας είδε ο παιδίατρος από 3090 που βγήκαμε από το μαιευτήριο την Παρασκευή, σήμερα Τρίτη είμαστε 3320!!!! Να το φτύσω καλοτρώει… όλη την ημέρα πάει ρολόι.. ανά 2 μιση ή 3μιση ώρες ξυπνάει και τρώει, το βράδυ έχουμε Βαροτσαρκες… την μια μέρα 11 – 3 και 4 – 5:30 και την Δεύτερη 2μιση – 6 περίπου…. Γλαρώνει το μάτι.. τη μια μέρα έκλαιγα από την παράκρουση… σκεφτόμουν ότι το μωρό μου πεινάει και ότι δεν έχω γάλα… αλλά η παιδίατρος μετά τα γραμμάρια που είδε ότι πήραμε μου είπε ότι έχω γάλα φούλ και ότι είναι μέχρι το παιδί να βρει τη σειρά του… περιμένω λοιπόν! Αν και μετά από κάτι άρθρα που διαβάσαμε στο νετ μετά την πρώτη μέρα ηρέμησα και πλέον έχω υπομονή!! Τουλάχιστον ξέρω ότι το παιδί είναι φαγανό δεν ψωμολυσσάει, στο τσακ ήμουν να του δώσω πρόσθετο, αλλά ευτυχώς μας έσωσε η παιδίατρος! Όχι τπτ άλλο τόσο γάλα τι θα το κάνουμε!

Αύριο γυρίζουμε και σπίτι μας! Νιώθω φανταστικά… δεν αντέχω άλλο στην Αθήνα!

Τα σκυλάκια μου θα πάθουν αμόκ από την χαρά τους!!!

Σας φιλώ πολύ πολύ, σε λίγο θα ξυπνήσει το γαμπρουδάκι μου και θα θέλει ΜΑΜ!!

Τελικα ειχε δεν ειχε τιν αρπα3ε ο μικροσ τιν ιοσουλα και εγω μαζι φυσικα! 2 μερες στην σειρα τον πλησιασε και τον χαιδεψε ο πατερας μου και μετα τον ακουσα να λεει στη μικρη οτι ειναι κριωμενος! Τουρκος εγινα... Ευτιχος το περασε μονο με αερια και φταρνισματα, εγω παλι μεχρι πυρετο ανεβασα το πρωτο βραδυ... Τωρα ειμαστε καλα ομως :P. Μ αρεσει που ειχαμε μερες να βγουμε λογο ψιλοβροχου!

Ειπα και στη μαμα μου οτι τη νυχτα που δεν ηταν καλα εμηνα ξυπνια (μην κανει και αυτος πυρετο) και απορησε, μετα μου ειπε "εγω μονο οταν παραεισουν ηρεμη ολη μερα ανυσιχουσα" και φυσικα απαντισα "κι εγω ετρσι εκανα με την μικρη μα αυτος ειναι παντα πολυ ηρεμος και με μπερδευει" χαχα. Οτι θα ξενυχταγα επιδη ειναι απο φυσικου του ηρεμος δεν το περιμενα! Μου εκανε και ενα δωρακι χθες! Κοιμηθικε σερι απ τις 12,30 μεχρι τις 8!!!! 7,30 ωρες συνεχομενου ΥΠΝΟΥΥΥΥΥ!!!!

Ρινιω αν τελικα χρηαστεις φαρμακα (χτυπα ξηλο) ριξε μια ματια εδω http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Nemina στη μικρη οταν δεν μπορουσα να θηλασω για καπιο λογο και ηθελε απλα να πιπιλισει της εδηνα το δαχτιλο μου (με το νυχι προς την γλωσσα) και ηρεμουσε.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

τί κάνετε;;κι εσείς όλη μέρα topless;;;;χαχαχα!!!!

Χτες βράδυ είχαμε ξυπνήματα ανα 3ωρο....ελπίζω στην επιστροφή στο 4ωρο...ο μπαμπας δεν την πάλευε,κι έπρεπε να σηκωθεί στις 5!κάνα κόλπο οι παλιές;;;;;για τον ύπνο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα μανουλες τι κανετε???

εμεις μεγαλωνουμε πολυ πολυ και χαζευουμε τι κουκουβαγια μαμα

οσο για το φαγητο εχουμε ρολοι καθε 2,30-3 ωρες οποτε καταλαβαινετε τα ματακια σα κουμπωτρυπες απο την αυπνια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημέρα νυχτοπούλια!!!!

Όλες βλέπω βαράμε ξενύχτι φουλ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ωχ και να φανταστείτε ότι δεν ήμουν ποτέ του ξενυχτιού, άσε με όλη μέρα έξω απο το πρωί στις 7 μέχρι το βράδυ στις 12, μετά κατεβάζω ρολά δεν την παλεύω με τίποτα. Ελπίζω περνώντας οι μέρες να ελλατώνονται τα νυχτερινά ξυπνήματα, για την ακρίβεια σβήνω μέρες σαν τον κατάδικο περιμένοντας τον σαραντισμό!

Εχθές ζυγιστήκαμε και είμαστε 2730, η παιδίατρος μου είπε να μην βάλουμε ξένο ακόμα, να ξαναζυγίσω σε 4 ημέρες και αν δούμε ότι δεν παίρνει μετά τα συζητάμε πάλι. Σε μία εβδομάδα πήρε 110γρ αλλά η ζύγιση έγινε με άλλη ζυγαριά οπότε δεν είμαστε και πολύ σίγουροι.

Βρε κορίτσια τα λόχεια έχουν σταματήσει σε εσάς? Εγώ έχω ακόμα, όχι μεγάλες ποσότητες αλλά ακόμα έχω, και δεν μου έχουν φύγει και όλα τα ράμματα ακόμα :cry: .

καλημερα μανουλες τι κανετε???

εμεις μεγαλωνουμε πολυ πολυ και χαζευουμε τι κουκουβαγια μαμα

οσο για το φαγητο εχουμε ρολοι καθε 2,30-3 ωρες οποτε καταλαβαινετε τα ματακια σα κουμπωτρυπες απο την αυπνια

εμένα βρε Χαρά τα κάνει άστατα...κοντεύει 20 ημερών δεν θα έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να έχει ψιλοφτιάξει πρόγραμμα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω κοριτσια συγκαικα απο τη πολυ σερβιετα χαχαχααχ και νομιζω οτι εχτες μου ηρθαν γιατι εβγαζα κατι μαυρα καφε και εχτες ειχα αιμα κοκκινο μαλλον ειναι περιοδος αυτο

ειρηνη μου εμεις το σαββατο 40ζουμε και ειναι το ιδιο δεν εχει αλλαξει καθε 2,30-3 ωρες σταθερα το εκανε απο την αρχη ακομα κι οταν θηλαζα και τωρα με το ξενο παλι τα ιδια τι να πω

εμεις απο κιλα μια χαρα στις 11/10 ηταν 2800 και το σαββατο που ηρθε παιδιατρος στις 27/10 ηταν 3900 δηλαδη μεσα σε 16 μερες πηρε 1,100 ζωη και χρονια να εχει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας κοριτσαρες τι μου κανετε; Εμεις από ωραριο υπνου τα ιδια, 12.30- 5 σημερα κ μετα 9.30. Δε μου φαινετε καθλολου, ακομη κ τις μερες που ξυπνουσε ανα τρεις ωρες, γιατι δεν κλαιει καθολου, κοιμαται του καλου καιρού κι ακόμη κι οταν την αλλαζω, δεν ξυπναει. Ολα στον υπνο της! Χτες πηγαμε στην παιδιατρι, το θρεφταρι εφτασε 4500 γρ κ 56 πόντους! ¨Λεει η παιδιατρος αποκλειεται να πηγε από 52-56, αρα μαλλον την ειχαν βγαλει λιγοτερο στο νοσοκομειο κ γεννηθηκε ψηλοτερη. Από φαι, από το βαρος της οχι απλα χορταινει... η χλαπατσα δεν αφηνει τιποτα!! Τωρα στις 40 παλι θα παμε αφου τρωει τοσο καλα το γιγαντακι(γι' αυτο με πονανε οι πλατες...)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...