-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Just now, MK2012 είπε:
Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂
Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.
Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷
Just now, MK2012 είπε:Αν δεν έχει στείλει μέχρι τις 5:30 δώσε μου μια διευθυνση της μόνο, τίποτα άλλο 😂
Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα
πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:Μόνο εγώ τελικά είμαι η αναίσθητη!!! Ίσως επειδή δεν ελπίζω σε κάτι. Ο άντρας μου με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα... εν τω μεταξύ λέω έχε χάρη να έχει γράψει όπως να ναι το mail μου.... δεν έχει τηλέφωνο μου! Σας λέω 1η φορά που πήγαινα σα να κάνω καταναγκαστικα έργα! Αν δεν έχει στείλει κάτι μέχρι τις 5.30 θα πάρω τηλέφωνο.
Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!
-
ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????
-
Θέματα
-
- 5.845 απαντήσεις
- 796.730 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.127.747 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.241 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.217 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.367 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.844 απαντήσεις
- 796.675 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 21 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 2.407 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 46
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 680 απαντήσεις
- 29.161 εμφανίσεις
-
- 863 απαντήσεις
- 78.942 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 2.719 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 386 εμφανίσεις
-
- 575 απαντήσεις
- 163.036 εμφανίσεις
-
- 1.646 απαντήσεις
- 202.318 εμφανίσεις
-
- 33 απαντήσεις
- 1.170 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα