Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

evelina.t .......σε φαντάζομαι...ή τελοσπάντων βλέπω απο τη δικιά μου -που μεταξύ μας είναι πολύ ήσυχη- και σκέφτομαι σκέψου να κλαίνε και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και χωρίς χείρα βοηθείας.....ΤΡΕΛΛΑ!!!είσαι ηρωίδα που τα καταφέρνεις μόνη σου...

πάντως ομολογουμένως δεν ξέρω για τις άλλες αλλά οι Μαμάδες Οκτωβρίου έχουν τα πιο όμορφα μωρά!!!χαχαχα!!!κουκουβάγιες όλες μας!!!!!

Σωτηρία,Χαρά και Manti ένα θα σας πω...εκτός απο όλα όσα ανέφερε η Manti επιπλέον σκέφτομαι οτι η κατσαίδα που είδα στο ντουλάπι φέυγει και πάει στο παιδί...εχτές ανακαλύψαμε και ποντικοκούραδα στο πατάρι -στέλνω την πεθερά μου να πάρει παστίλιες,δεν μπήκε ο Νίκος να δει τί έχει μασουλήσει αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι εκεί πολλές μέρες...- και μου έχει καφωθεί στο κεφάλι οτι πάλι πάει στο μωρό και θα το φάει....

φωσκολικά σενάρια λέμε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πως τα πάτε? Εμείς νομίζω κάθε μέρα και καλύτερα!Μόνο το απόγευμα μου κάνει κάτι περίεργα...δεν καλοτρώει και γκρινιάζει, απο ότι μου είπε η παιδίατρος δεν πειράζει εφόσον τρώει τις υπόλοιπες ώρες, πιθανός να έχει κολικούς εκείνη την ώρα.

Μας μάτωσε λιγάκι και ο αφαλός μας εχτές αλλά ούτε αυτό πειράζει μου είπε, είναι λέει πληγούλα που δεν έχει κλείσει ακόμα. Το πιο βαρετό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάθε μέρα χρειάζεται να πλένω....7 φορμάκια έχουμε και καμιά 12αριά ζιπουνάκια και κάθε μέρα 2-3 τα θέλουμε, συν τις πετσετούλες που έχουμε για ρέψιμο.....

Προσπαθώ να βγάλω άκρη και για ζυγαριά γιατί μας είπε η γιατρός καλό είναι να τον ζυγίζουμε μία φορά την εβδομάδα, αλλά οι εταιρία που νοικιάζουν απο Αθήνα δεν εξυπηρετούν στα Μέγαρα, οπότε θα κοιτάξω σε κανένα φαρμακείο, τηλεφωνικά δηλαδή γιατί μέχρι Παρακευή είπα να μείνω μέσα.

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!

Πως τα πάτε? Εμείς νομίζω κάθε μέρα και καλύτερα!Μόνο το απόγευμα μου κάνει κάτι περίεργα...δεν καλοτρώει και γκρινιάζει, απο ότι μου είπε η παιδίατρος δεν πειράζει εφόσον τρώει τις υπόλοιπες ώρες, πιθανός να έχει κολικούς εκείνη την ώρα.

Μας μάτωσε λιγάκι και ο αφαλός μας εχτές αλλά ούτε αυτό πειράζει μου είπε, είναι λέει πληγούλα που δεν έχει κλείσει ακόμα. Το πιο βαρετό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάθε μέρα χρειάζεται να πλένω....7 φορμάκια έχουμε και καμιά 12αριά ζιπουνάκια και κάθε μέρα 2-3 τα θέλουμε, συν τις πετσετούλες που έχουμε για ρέψιμο.....

Προσπαθώ να βγάλω άκρη και για ζυγαριά γιατί μας είπε η γιατρός καλό είναι να τον ζυγίζουμε μία φορά την εβδομάδα, αλλά οι εταιρία που νοικιάζουν απο Αθήνα δεν εξυπηρετούν στα Μέγαρα, οπότε θα κοιτάξω σε κανένα φαρμακείο, τηλεφωνικά δηλαδή γιατί μέχρι Παρακευή είπα να μείνω μέσα.

Φιλιά σε όλες!

θες να σου στείλω το τηλ. της εταιρίας που νοίκιασα εγω;είναι μάλλον εδω Χαϊδάρι..αλλιώς για γκούγκλαρε για καμια περιοχή εκεί κοντά σας...δεν μπορεί να μην υπάρχει

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερεςςςςςςςςς και καλη εβδομαδα

τι μου κανετε μανουλες???

καλημέρα αγορομάνα!!!!

καλά όλα,εσείς;;

να ρωτήσω κάτι;;;σ'ενα δοντάκι μου έφευγε απο το καλοκαίρι το σφράγισμα σιγά-σιγά και τελικώς εδώ και λίγες μέρες μου δίνει κάτι σουβλιές αναλόγως το τι θα φάω και τί θα πιω...ο Νίκος ρώτησε την οδοντίατρο και του είπε και που θηλάζω οτι δεν πειράζει και να πάω να μου το φτιάξει...

εγω δεν έχω πάρει ακόμα την ευχή (μη με κοροϊδέψετε!!) και σκέφτομαι να περιμένω να σαραντίσω;;Ή να πάω να τελειώνω να μη φτάσουμε σε σημείο να πάρω αντιβίωση;να μην πονάω κιόλας;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

evelina.t .......σε φαντάζομαι...ή τελοσπάντων βλέπω απο τη δικιά μου -που μεταξύ μας είναι πολύ ήσυχη- και σκέφτομαι σκέψου να κλαίνε και τα 2 μαζί ταυτόχρονα και χωρίς χείρα βοηθείας.....ΤΡΕΛΛΑ!!!είσαι ηρωίδα που τα καταφέρνεις μόνη σου...

πάντως ομολογουμένως δεν ξέρω για τις άλλες αλλά οι Μαμάδες Οκτωβρίου έχουν τα πιο όμορφα μωρά!!!χαχαχα!!!κουκουβάγιες όλες μας!!!!!

Σωτηρία,Χαρά και Manti ένα θα σας πω...εκτός απο όλα όσα ανέφερε η Manti επιπλέον σκέφτομαι οτι η κατσαίδα που είδα στο ντουλάπι φέυγει και πάει στο παιδί...εχτές ανακαλύψαμε και ποντικοκούραδα στο πατάρι -στέλνω την πεθερά μου να πάρει παστίλιες,δεν μπήκε ο Νίκος να δει τί έχει μασουλήσει αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι εκεί πολλές μέρες...- και μου έχει καφωθεί στο κεφάλι οτι πάλι πάει στο μωρό και θα το φάει....

φωσκολικά σενάρια λέμε!!!

πριν σε πιασει πανικος σου λέω ότι μπορει να μην είναι ποντίκι αλλα να είναι σαμιαμίδι ή κάτι αλλο. Αν ήταν ποντικι θα το είχες δει κάποια στιγμη. ....τρελη και εσυ:tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

πριν σε πιασει πανικος σου λέω ότι μπορει να μην είναι ποντίκι αλλα να είναι σαμιαμίδι ή κάτι αλλο. Αν ήταν ποντικι θα το είχες δει κάποια στιγμη. ....τρελη και εσυ:tongue:

καλά τρελλή δε λες τίποτα!!!!!

είδε ο Νίκος ποντικοκούραδα....δεν το είδα γιατί πέρασε απάνω απο τον φωταγωγό (κι εκεί ποντικοκούραδα) του μπάνιου απο ένα σπασμένο τζάμι...και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο δεν ξέρω τί έχει φάει....φοβάμαι για το καθισματάκι και το χαλί,κυρίως....αν και δεν πρέπει να είναι εκεί πολλές μέρες..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοριτσια μου πως μου ειστε?? απ'οτι βλεπω ολα κυλουν ομαλα :D

Marant ειδα στα jumbo βρεφοζυγους τον αναλογικο 15? και τον ψηφιακο 30? και σου μενει και για τα επομενα παιδακια αφου ειναι τοσο οικονομικος.

Εμας σημερα μας ειδε η παιδιατρος. Ο πασας μου λεει ειναι καθ'ολα τελειος:P:p

Ειναι πολυ δυνατος για τις μερες του, εχει παρει πισω το βαρος που εχασε μετα τη γεννηση του, και ολες του οι εξετασεις τελειες!!! Επισης μας ειπε πως ειναι και επιστημονικα ομορφο παιδι απο τα χαρακτηριστικα του που ειναι ολα σημετρικα.

riniw μου δεν ειμαστε κουκουβαγιες, οντως ο Οκτωβρης εβγαλε τα πιο ομορφα παιδια!!!!

ε ρε καρδιες που θα καουν :tongue::tongue::tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημέρα αγορομάνα!!!!

καλά όλα,εσείς;;

να ρωτήσω κάτι;;;σ'ενα δοντάκι μου έφευγε απο το καλοκαίρι το σφράγισμα σιγά-σιγά και τελικώς εδώ και λίγες μέρες μου δίνει κάτι σουβλιές αναλόγως το τι θα φάω και τί θα πιω...ο Νίκος ρώτησε την οδοντίατρο και του είπε και που θηλάζω οτι δεν πειράζει και να πάω να μου το φτιάξει...

εγω δεν έχω πάρει ακόμα την ευχή (μη με κοροϊδέψετε!!) και σκέφτομαι να περιμένω να σαραντίσω;;Ή να πάω να τελειώνω να μη φτάσουμε σε σημείο να πάρω αντιβίωση;να μην πονάω κιόλας;

Θα σου απαντήσω εγω, ο ειδικός! Όλο το βραδυ δεν κοιμήθηκα με τον φρονιμίτη που από τις 39 εβδ. επέστρεψε τώρα... Πήρα τον οδοντίατρο, μου λεει θελει πανοραμική για να δούμε αν θα τον βγαλουμε. Παίρνω εκεί που κανουν πανοραμικές, μου λενε δε μπορείς να κανεις αν θηλάζεις. Τοτε πηρα την παιδίατρο κ μου είπε να κανω πανοραμική, αλλα να βγαλω το επόμενο γευμα κ να το πετάξω, αναλόγως κι αν κάνω εξαγωγη, αναλογα με τη δόση της αναισθησίας να πετάξω 1 ή δυο γευματα μετα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Θα σου απαντήσω εγω, ο ειδικός! Όλο το βραδυ δεν κοιμήθηκα με τον φρονιμίτη που από τις 39 εβδ. επέστρεψε τώρα... Πήρα τον οδοντίατρο, μου λεει θελει πανοραμική για να δούμε αν θα τον βγαλουμε. Παίρνω εκεί που κανουν πανοραμικές, μου λενε δε μπορείς να κανεις αν θηλάζεις. Τοτε πηρα την παιδίατρο κ μου είπε να κανω πανοραμική, αλλα να βγαλω το επόμενο γευμα κ να το πετάξω, αναλόγως κι αν κάνω εξαγωγη, αναλογα με τη δόση της αναισθησίας να πετάξω 1 ή δυο γευματα μετα.

άρα πάει ανάλογα με τη δόση της αναισθησίας....καλά θα μιλήσω και με την παιδίατρο να μου πει ακριβως...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ναι καπως ετσι.

ελπίζω να πάει όσο πιο ανώδυνα...αν είναι θα κοιτάξω να αντλήσω απο το στήθος εκείνη την ημέρα να έχω απόθεμα στο ψυγείο και αναλόγως και σε συννενόηση με την παιδίατρο να δω τι θα κάνω..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγω παντως όταν εχω "υπερπαραγωγη" βγαζω κ το διατηρω στην καταψυξη. Αντεχει 3 μηνες νομίζω. Στο νοσοκομείο μας εδιναν κατι γαλατακια αλμιρον της νουτρίτσια σε μιας χρησης μπιμπερό με πιπιλα. Αυτα είχαν κ καπακι ασφαλείας κ εγω τα κρατησα, τα αποστειρωνω κ τα βαζω εκεί κλείνοντας τα με το καπακι, χωρίς την πιπίλα κι ετσι μετρω κ πόσα ml είνα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια!

Φιλιά σε όλες!

Στο M.Peuko στο 1ο Φαρμακείο όπως μπαίνεις από Μέγαρα, νοικιάζουν ζυγαριές. Νομίζω ότι το παλικάρι που το έχει είναι από τα Μέγαρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...