Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καραμελιτσα μου να σας ζησει η ψυχουλα σας να εχει μια ζωη καραμελενια γεματη υγεια κι επιτυχιες και φυσικα κι εσεις να ειστε παντα καλα για να χαιρεστε τις χαρες της!!!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια;;

σας περνάνε τίποτα τρελλές και παλαβές σκέψεις απο το μυαλό;

π.χ. διάβαζα το πρωι για ένα 3χρονο που χτύπησε σοβαρά σε τροχαίο και μ'επιασαν τα κλάμματα σκεπτόμενη το δικό μου παιδί...

μήπως χάζεψα;είναι λογικό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια;;

σας περνάνε τίποτα τρελλές και παλαβές σκέψεις απο το μυαλό;

π.χ. διάβαζα το πρωι για ένα 3χρονο που χτύπησε σοβαρά σε τροχαίο και μ'επιασαν τα κλάμματα σκεπτόμενη το δικό μου παιδί...

μήπως χάζεψα;είναι λογικό;

Οχι φυσικα, καθόλου δε χαζεψες... Δυστυχως ετσι είναι οταν είσαι μανα (που να μεγαλώσει κ λίγο κι όλας...). Εμενα προσωπικά μου περναν τα ασχημα σεναρια στο μυαλό κ τρελαίνομαι, γιατί ξερω πως κανεις μας δεν ειναι εξαιρεση κ οτι συμβαινει σε καποιον μπορει να συμβει στον καθεναν μας. Αλλα δεν αξίζει να αναλώνουμε το μυαλό μας με τετοια, εφοσον δεν τα αντιμετωπίζουμε. Ο Θεος να φυλάει να μη γινει κατι, όπου μπορούμε βαζουμε κι εμείς το χερακι μας, την προστασία κ την προσοχή μας αλλα δεν πρεπει να στενοχωριόμαστε με πραγματα που δε μας εχουν συμβει καν, με τη σκεψη "κι αν...". Αλλα πάλι λεω, να φυλάει ο Θεός...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Οχι φυσικα, καθόλου δε χαζεψες... Δυστυχως ετσι είναι οταν είσαι μανα (που να μεγαλώσει κ λίγο κι όλας...). Εμενα προσωπικά μου περναν τα ασχημα σεναρια στο μυαλό κ τρελαίνομαι, γιατί ξερω πως κανεις μας δεν ειναι εξαιρεση κ οτι συμβαινει σε καποιον μπορει να συμβει στον καθεναν μας. Αλλα δεν αξίζει να αναλώνουμε το μυαλό μας με τετοια, εφοσον δεν τα αντιμετωπίζουμε. Ο Θεος να φυλάει να μη γινει κατι, όπου μπορούμε βαζουμε κι εμείς το χερακι μας, την προστασία κ την προσοχή μας αλλα δεν πρεπει να στενοχωριόμαστε με πραγματα που δε μας εχουν συμβει καν, με τη σκεψη "κι αν...". Αλλα πάλι λεω, να φυλάει ο Θεός...

ουφφφφ!!!!

νόμιζα οτι κάτι έπαθα,λέω μπας και με πιάνει καμια επιλόχειος κατάθλιψη...

φυσικά και κανείς μας δεν αποτελεί εξαίρεση,αυτό το ξέρω καλά..

πόσο δίκιο έχεις Σωτηρία μου...δεν αξίζει να αναλώνουμε το μυαλό μας με τέτοια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κουκλιτσες μου τι μου κανετε?

ρηνακι εχει δικιο η σωτηρια και εγω μια απο τα ιδια και τωρα με δυο ειναι χειροτερα φανταζομαι σωτηρια εσυ με τρια θα ειναι ακομα πιο χειροτερα υπομονη κοριτσακια μου θα μεγαλωσουν ελπιζω να ειναι καλυτερα και οχι χειροτερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Οσο πιο πολλα παιδια, τοσο πιο πολύ αγχος κ ανησυχία μη πάθουν κατι! Τελοσπαντων, πρεπει να καταλάβουμε όμως πως δεν εξαρτωνται όλα από εμας, όσο κι αν μας στενοχωρεί.... Μακαρι να μπορούσαμε παντα να τα εχουμε όλα φτιαγμενα στη ζωή μας...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει το νινί Καραμελενια!!!! πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο κι εσείς μαζί του!!!!

Κορίτσια έμεινε καμιά; ή γεννήσαμε όλες; Άντε με το καλό και στις υπόλοιπες αν υπάρχουν!!!

1η νύχτα η χθεσινή εκτός νοσοκομείου.... το πουλάκι συντριβανάκι τα τσισάκια.... και λούτσα η μαμά, λούτσα και ο μπέμπης... και μετά αναγκαστικά μπανάκι στις 4 το πρωί... που να κοιμηθεί μετά το μωρό! θήλαζα από τις 2 μιση ώς τις 3 μιση.... και ξύπνησε πάλι στις 4 βρεγμένο, ενώ τον είχα κοιτάξει πριν... το αποτέλεσμα... μια απροσεξία της μαμάς και τσουπ η συντριβανιά! μπάνιο μετά και πάλι νάνι στις 6 το πρωί! Πάλι καλά που κοιμήθηκε από τις 6 έως τις 10 και από τις 12 παρά ώς τις 15... και κοιμήθηκε λίγο και η μαμούλα!

Είμαι - 10 κιλά!!!! Φοβερό και με καισαρική δεν το περίμενα!!! Για να δούμε τι έχει η συνέχεια!!!

Ρηνιώ κι εγώ κλαίω με διάφορα που ακούω... βλέπω το μωρό μου και με πιάνουν τα ζουμιά και λέω στον άντρα μου: πως είναι δυνατόν να έχουν τέτοια πλασματάκια και να τους κάνουν κακό;;; και τσουπ τα ζουμάκια!!!

Φιλάκια σε όλους!!!!

Ρινιώ μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ετσι όπως σκέφτεσαι. Εγώ να δεις. Έχω παλαβώσει εντελώς και έχω γίνει υπερβολική στα πάντα. Και τώρα με τα τρια ακόμα χειρότερα. Σκέφτομαι αν γίνει κάτι ,τροχαίο, σεισμός , μπεί καποιος στο σπίτι ποιον θα πρωτοσώσω. Αν χτυπήσει κάποιο απο τα τρία ή πρέπει να πάω στο νοσοκομείο άμεσα πως θα το κάνω που κάθε φορά που έιναι να μπούμε στο αυτοκινητο θέλουμε 15 λεπτα να βολευτούμε και να φύγουμε. Ακόμα και η παιδική χαρά μου είναι δύσκολη. Προχτές χτύπησε ο μικρός στις κούνιες και παράτησα το μωρό στο καρότσι για να τρέξω να δω τι συμβαίναι και να έχω το ένα μάτι μου στο καρότσι μην μου το αρπάξει κανείς και με το άλλο να ψάχνω να βρω τον μεγάλο. Αστα........... Και για τροχαίο μην το συζητάς καθόλου. Σκέψου οτι με τα τρία το αυτοκίνητο είναι γεμάτο παιδιά. Οπότε απο όπου και να χτυπήσω θα βάλω σε κίνδυνο ένα απο τα παιδιά μου. Τρέλα σου λέω.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!!!!

Να ευχηθώ σε όσες γέννησαν να τους ζήσουν τα μωρακια...!!!!

Οπότε μπορώ σας διαβάζω από το κινητό στα κλεφτα γιατί υπολογιστή η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω να ανοίξω...

Έχω πια και τα 2 μου μωρακια στο σπιτι (οι περισσότερες το γνωρίζεται από το FB) και τα έχω όλη μέρα μονη μου... Είναι αρκετά κουραστικό η αλήθεια είναι... Αλλά η μονη βοήθεια που θα μπορούσα να έχω είναι της πεθεράς μου που για το καλό της ψυχικής μου υγείας την χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι απαραίτητο...

Ευτυχώς βοηθάει πολύ και ο άντρας μου...

Πάντως κορίτσια έχει μεγάλη διάφορα η η αλλαγή από το ένα μωρο στα δυο μωρά.. Αν και είναι και τα δυο ήσυχα δεν παύουν να είναι δυο και να πρέπει να τα κάνω όλα δυο φορές....

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...